HomeViestejäCatherine Viel28.12.2022 - Pinta-aalto

28.12.2022 - Pinta-aalto

PINTA-AALTO

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
28.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On juhlapyhien välinen tyyni hetki, joulun ja uudenvuoden välinen viikko. Asioita tapahtuu suuremmalla maailmannäyttämöllä. Kiinnitän vähän huomiota.

Kehoni tuntuu uupuneelta ja haluaa levätä. Eilisen sadepäivän jälkeen aurinko antaa kultaisen siunauksen elpyvälle virmajuuriniitylle avokadopuun alla. Energisoiva valoa ja lämpö kutsuu minua, mutten reagoi tuohon houkutukseen.

Olen maksanut hinnan kehoni lepoviestin toistuvasta sivuuttamisesta. Vaikka kuinka paheksun tuota välttämättömyyttä, otan onkeeni tämän hiljaisen ja itsepintaisen paikallaanolovaatimuksen.

*****

Ja mikä loppujen lopuksi on niin hemmetin tärkeää, ettei se voi odottaa? Kirjoitan puhtaaksi lokauista sessiotani Tri Peeblesin kanssa, ja kun avaan tuon tiedoston, hänen sanansa vievät minut muuntuneeseen tilaan:

"Rakkaani, haluamme aloittaa tämän päivän session muistuttamalla sinulle, että se minkä tiedät todeksi sydämesi ytimessä, on ulottuvillasi milloin tahansa. Sinun täytyy vain virittyä siihen … Kun harjoittelet tätä ns. elämäsi pienissä asioissa, se tekee paljon, paljon helpommaksi päästä käsiksi sydämen selkeyteen isoissa asioissa."

*****

Sydämeen virittyminen tuntuu saavuttamattomalta tällä hetkellä. Orastava masennus tökkii epämukavasti tajuntani reunalla, pitäen levollisuuden loitolla. Uskon, että tunteet ovat konkreettisen abstrakteja – kehon reagoidessa tunne-energia-aaltoon ja mielen reagoidessa siihen. Asian mutkistamiseksi lisää, mieli voi myös generoida tunteita, ilman ainuttakaan ulkoista syytä näköpiirissä.

Lukiessani pidemmälle Vidya Frazierin kirjaa Living Free in 5D: Embodying your Multidimensional Self (=vapaana eläminen 5D:ssä, moniulotteisen itsensä ruumiillistaminen), törmäsin tunteiden käsittelemiseen tarkkailijan hieman etäisemmästä perspektiivistä. Olen kiitollinen tästä näkemyksestä. Toistuvasta tunnevapautustyöstä huolimatta vuosien saatossa, esiin putkahtelee lisää tunteita – mielen generoimia, ei olosuhteiden. Suoraan sanottuna, olen vain kyllästynyt siihen.

Asettuminen hieman sivuun "itsestäni" – kuin valokuva josta tulee epäselvä liikahduksesta laukaisinta painettaessa – tulee välittömästi hienoinen helpotuksen ja vapautumisen tunne. Vedän henkeä ja olen tietoinen hengityksestäni, kehostani ja kokonaisuudesta, joka olen.

Tuo tunnekattila en ole "minä". Minun ei tarvitse omistaa sitä, hemmotella sitä, hyräillä huolestuneita hellittelysanoja tai yrittää saada sitä tuntumaan paremmalta.

Pelkkä salliva tiedostaminen ja etäisyys pahoinvoinnista, kehottamalla itseäni tarkkailemaan, ei ole sallinut minun ainoastaan kivuta pois tuosta pinta-aallosta, vaan poistua tuosta masennusmerestä kokonaan. Mielenkiintoista kyllä, laitan automaattisesti käteni sydämelle ja tiedostan, että nyt voin virittyä sen viestiin. Yhdistyn taas johonkin syvempään ja mittaamattomasti suurempaan kuin tuo tunnekokemus, tarttumalla tarkkailijanrooliin ja olemalla sallimatta tunteiden tyrmätä minua.

*****

Kurkkua kuristaa. On muita tunteita, jotka vaativat tulla nähdyksi tai tunnetuksi. Jos keho haluaa itkeä, olen valmis itkemään. Sallimatta tuon itkemisen vetää minua aaltojen alle – pelkästään koen sen ja annan sen hävitä luonnollisesti, pysyen tietoisena siitä tarkkailijaroolista, joka sallii minun aina tietää ja olla jotenkin yhdistyneempi tuon pienuuden ylittävään ulottuvuuteen, joka kärsivä ihmisitseni voi olla.

______

Tri Peebles, Natalie Gianellin kanavoimana, NatalieGianelli.com

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >