HomeViestejäCelia Fenn24.7.2024 - Siriuksen heliakkinen nousu ja Kahden auringon maa

24.7.2024 - Siriuksen heliakkinen nousu ja Kahden auringon maa

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Heinäkuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

24. päivä: Siriuksen heliakkinen nousu ja Kahden auringon maa

Olemme hyvin voimallisessa ajassa, jossa Maahan vaikuttaa sekä Aurinko että sininen tähti Sirius – edeltäen Leijonaporttia 8.8.

Tänä aikana Sirius nousee pohjoisissa maissa auringon kanssa itäisessä horisontissa, sekoittaen kirkasta sinivalkoista valoaan aurinkomme kultavalkoiseen valoon. Muinaiset egyptiläiset tunnistivat tämän hetken, koska se sattui samaan aikaan kuin Niilin vuosittainen nouseminen ja siunausten virtaaminen maille. Se johti myös vuosittaiseen Leijonaportti-portaaliin Leijonan merkissä, jossa Maa siirtyi uuteen aikaspiraalisykliin Kuninkaallisten tähtileijonien, galaktisen ajan arkkitehtien, holhouksessa.

Siis planetaarinen tai galaktinen uusi vuosi tunnistettiin heinäkuun lopuksi, tai olevan 26.7., kuten tunnemme sen nyt. Siis, tunne suuren voiman nousevan, kun menemme kohti uuden aikaspiraalin alkamista, jossa voimme muuttaa henkilökohtaista ja planetaarista kehitysrataamme.

Leijonaportti on maaginen ja voimallinen hetki.

Muinaisten egyptiläisten tapaan, elämme tällä hetkellä Kahden auringon maassa, ja meihin vaikuttavat voimakkaasti valokoodit suoraan Siriuksesta ja Auringosta.

Ole varautunut siihen, että voimakkaat evoluutioimpulssit siirtävät meitä ylöspäin ja eteenpäin tänä aikana, ja muista pysyä sydämessäsi ja olla rauhan ja ilon ankkuri.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >