HomeViestejäSandra Walter2.11.2022 - Radikaalia laajentumista ja aiheuttajan/syyn poistamista

2.11.2022 - Radikaalia laajentumista ja aiheuttajan/syyn poistamista

RADIKAALIA LAAJENTUMISTA JA AIHEUTTAJAN/SYYN POISTAMISTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.11.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Olen varma, että monet teistä ovat tunteneet sen tietoisuuslaajentumisen, joka virtaa kentässä tämän pimennysikkunan aikana.

Korkeammat valonsävyt, ajan pysähtymistuntemukset ja uudet radat aivoissa ja hermostossa voivat aiheuttaa transsimaista laajentumista.

Kristallitaajuudet virtaavat kuin nestemäinen valo järjestelmiemme läpi, sekä sisäisten että ulkoisten, mikä luo uusia kokemuksia muotoon. Sydänkeskeinen eläminen sallii meidän integroida ja olla rauhassa näiden muutosten osalta … ja olla levollisia kanavia, kun ulottuvuus/maailmaromahdus voimistuu.

Pimennysikkunan aikana tilavuuden, ratkaisun ja paljastumisen tunne on lisääntynyt. Meitä opastetaan jättämään vanhentuneet luomukset ja yhteensopimattomat entiset kehityskaaret.

Korkeammat ulottuvuuden auttavat aiheuttajan/syyn poistamisessa, viitaten ydinvääristymäimpulssien poistamiseen. Voimme kaikki luoda yhdessä korkeampien ulottuvuuksien kanssa ja tukea tätä toimintaa päästämällä irti vääristymien aiheuttajasta omassa elämänvirrassamme ja ryhtymällä toimeen harmonisessa luomisessa, tämän syvällisen käytävän aikana.

Kaikkia meitä valmistellaan voimakkaaseen valoon, paljastuksiin ja nopeaan muutokseen vuonna 2023. Yksi ensi vuoden teemoista jota ilmenee jo, on kuolema. Olet ehkä huomannut, että pieniä ihmisryhmiä on lähtenyt hiljattain. Fyysiset kuolemat ovat ennakoituja, kuitenkin myös vanhojen järjestelmien kuolemia – ja ne korvaavia ratkaisuja – tulee jo esiin.

Kuten aina, fokusoidu valitsemaasi todellisuuslopputulokseen, ja energia auttaa sinua sen luomisessa.

Tämä on jumalainen tilaisuus päästää irti, puhdistaa ja purkaa vääristymiä yleisesti. Tämä ainutlaatuinen valo on tähdätty puhdistamiseen, ja se on erittäin tehokas kumppani pyrkiessämme korkeimpaan kehityskaari/ulottuvuusvalintaan tämän pimennysikkunan aikana.

Viimeinen pimennys on tiistaina 8.11. klo 3 PST.

Sen purkaminen, hävittäminen ja poistaminen jatkuu, mitä ei voi ylläpitää korkeammissa taajuuksissa. Narratiivit muuttuvat – kollektiiviset ja henkilökohtaiset tarinat muuttuvat nopeasti.

Voitko tuntea vanhentuneiden rakenteiden, uskomusten ja olemistapojen romahtavan näissä ulottuvuuksissa?

Jos huomiosi harhailee ulkoisten järjestelmien romahtamiseen … pysähdy ja fokusoidu henkilökohtaiseen matkaasi. Tällä hetkellä on entisten kaavojen parantelua, ratkeamista ja korostunutta poistumista, mikä auttaa henkilökohtaista ulottuvuusvalintaamme.

Muista, että loppuunsaattaminen ja ratkeaminen vaativat tietoista osallistumistasi. Pidä päiväkirjaa siitä, mikä sinulla muuttuu – se auttaa paljastamaan, minkä täytyy lähteä nyt.

Kelloja siirretään tulevana viikonloppuna USA:ssa ja se vaikuttaa sunnuntain ykseysmeditaatioidemme synkronointiin … (Lisätietoja meditoinneista täältä)

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >