HomeViestejäSandra Walter6.10.2022 - Korkeampi perspektiivi kosmisiin sisäänvirtauksiin

6.10.2022 - Korkeampi perspektiivi kosmisiin sisäänvirtauksiin

KORKEAMPI PERSPEKTIIVI KOSMISIIN SISÄÄNVIRTAUKSIIN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
6.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Tässä sitä ollaan lokakuun puolivälin nopeutumiskohdassa. Enemmän purkamista, enemmän jumalaisia valohyökyjä, enemmän poikkeamia aika-paikka-kokemuksessamme. Taajuuksien kohoaminen voimistaa ylösnousemuskokemustamme.

Kristallisydämet voivat tuntea voimakasta vetoa haluamaansa ulottuvuusvaihtoehtoa kohti. Sydämesi vahvuutta voidaan lisätä oikealla fokuksella.

Se mikä näyttää kaoottiselta, on itse asiassa useampien mahdollisuuksien avautumista näissä maailmoissa. Olemme tottuneet tiheisiin ja rajoittuneisiin todellisuusvaihtoehtoihin/valintoihin. Tämä maailmojen jakautuminen avaa meidät useammille mahdollisuuksille – jumalaisen, laajan ja rajattoman luomisen luonnolliseen tilaan. Jokainen korkeampi valinta avaa meidät useammille mahdollisuuksille. Laajentuminen paljastaa rajattomuuden.

Pidä tämä sydämessä, kun saamme intensiivisempiä (hyvällä tavalla) kosmisia sisäänvirtauksia. Olet ehkä huomannut jatkuvaa aktiivisuutta tähtiporteissa, erityisesti paikallisessa auringossamme.

Tämä on jatkuvan toiminnan ja muutosten käytävä, ja mahdollisuuksia avautuu kaikille ihmisille. Tiheyden irtoaminen/löystyminen kuvastuu aina fyysisesti. Sää. Kehomme. Konflikti. Gaia ravistaa, puhdistaa ja voimistaa orgaanisia tähtiportteja taas kerran.

Pidämme korkeimman totuuden kenttää kaiken tämän läpi. Ykseys. Rauha. Jumalainen rakkaus-valoälykkyys.

Nyt on täydellinen hetki valmistautua 14.10.-aallolle tässä seuraavassa syklissä, joka sisältää hyvin lyhyen ja voimakkaan pimennysikkunan 25.10.–8.11.

Ole selkeä todellisuusvalinnassasi, ja osoita se ajatuksissa, sanoissa, tunteissa, toiminnassa ja luomisessa. Ylläpidä aikomusvärähtelysi, kun alemmat todellisuudet kamppailevat ja luhistuvat.

Muista, että on värähtelytukea korkeamman ulottuvuuden ilmaisulle, ei alemman. Hyvä tulee paremmaksi, huono tulee pahemmaksi. Näe se Lähdejumaluuden paluuna, romahduksen tuomitsemisen sijasta. Kuten aina, älä katsele sen palamista. Jatka uuden luomista.

Monille meistä annetaan tehtäväksi uusien olemistilojen paljastaminen. Pysy avoimena uuden elämistavan oppimiselle, läsnäolevana Lähderakkaus-valona näissä maailmoissa.

Käytä kristalliaistejasi. Ne näyttävät sinulle totuuden.

Valmistautuminen konferensseihin

Muutamana seuraavana kuukautena on monia tilaisuuksia kokoontua, oppia ja kanssaluoda. Tarvitaan yhdistymistä ylösnouseviin sydämiin, hyvän työn tekemistä ja valomme laajentamista yhdessä. 

Minulla on kunnia esiintyä kahdesti Valaisemisen maailmankongressissa Santa Fessä. Meillä on 300 liveosallistujaa, jotka generoivat massiivisen valoaallon viikolla 16.10. Yhdisty: Patricia Cota Roblesin päivittäinen esitys lähetetään suoratoistona YouTubessa.  https://www.eraofpeace.org

Sunnuntain ykseysharjoitus

Täyskuu sunnuntaina 9.10. klo 13.54 PDT. Hyvä päivä olla ulkona, tuntea kosmisia aaltoja ja pysyä tasapainossa. Täysikuun paastoilla on ekstrapuhdistusvoimaa. Käytä tämä viikonloppu seuraavaan aaltoon valmistautumiseen.

Nähdään kentässä sunnuntain ykseysmeditaatioissa. Liity meihin klo 5, 8 tai 11 PDT, saamaan lisäylösnousemustukea ja lisää rauhaa.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >