HomeViestejäSandra Walter28.3.2024 - Plasma-aallot vapauttavat sydämemme tässä nyt-hetkessä

28.3.2024 - Plasma-aallot vapauttavat sydämemme tässä nyt-hetkessä

PLASMA-AALLOT VAPAUTTAVAT SYDÄMEMME TÄSSÄ NYT-HETKESSÄ

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
28.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Nautin viime hetkistäni vuoren seurassa, ennen kuin matkustan takaisin Sedonaan tänä viikonloppuna.

Pimennysenergiat vahvistavat tätä jatkuvaa aikajana/todellisuusvapautusta. Narratiivit ja tarinat lysähtävät kokoon. Muutumme kaikki erittäin nopeasti – monet meistä eivät enää voi tuntea itsen entisiä versioita. Seison Mount Shastalla ja tunnen hyvin eri version Itsestä ja vuoresta. Kumpikaan meistä ei ole, keitä olimme 2012, 2013, viime viikolla tai hetki sitten.

Olemme oppineet, miten muunnetaan muutoksenpelko ja tuntemattomanpelko. Miksi takertuisimme Gaian vanhaan versioon, tai uskomusjärjestelmään, tai vulkaanisen vuoren entiseen versioon?

Irtipäästäminen tarinoista jotka liittyvät pyhiin paikkoihimme, voi olla haastavaa kollektiiville. Ne muuttavat roolia, karistavat kerroksia, puhdistavat menneisyyttä ja paljastavat korkeampia totuuksia … aivan kuten me. Pidä se sydämessä.

Shasta inspiroi kosmista perspektiiviä tässä nyt-hetkessä: fokusoidu pitkään kehityskaareen, myötätuntoon romahduksessa ja autuuteen paljastuksessa äärettömän sydämen linssin läpi. Uudet keskustelut ovat Kristuskentässä. Pysy avoimena kuulemaan, kuuntelemaan ja edistämään uutta luomista.

Plasmaviisaus – vähemmän hiukkanen, enemmän aalto

Erittäin voimakkaan geomagneettimyrskyn ja täysikuun pimennyksen jälkeen, tämä käytävä tuo ainutlaatuisia plasmataajuuksia. Monet kokevat (paljon) voimakkaampia autuusaaltoja, kun tätä uutta plasmaälykkyyttä syöksyy avoimien kanavien läpi. Tämä kokemus on syvällinen ja hyvin vapauttava. Anna se olla – selkeyttä tulee läsnäolon myötä. Ole avoin muutokseen sydämessä, mielessä, tunteissa, egossa, luomuksissa ja lineaarisissa suunnitelmissa, kun nämä virtaukset voimistuvat.

Muuta mestaruudessasi jokainen jäykkä hiukkaspohjainen tiheys tai magnetismi virtaaviksi aaltomuodoiksi. Tämä toimii hyvin vanhojen verkkojen, mannerlaattajärjestelmien, akviferien ja sydänkeskuksesi kanssa … kaikki virtaa helposti, huolettomasti ja laajentuen uudessa plasmassa.

Energiamuutos huhtikuun puolivälissä on suora tulos kosmisista tapahtumista, magneettimuutoksista, plasman sisäänvirtauksista ja muutaman seuraavan viikon tietoisuutta nostavista toimista. Luo olosuhteet transformoitua jumalaisesta rakkaus-valo-älykkyydestä tämän ulottuvuutta muuttavan paljastuskäytävän aikana.

Auringonpimennys – maanantaina 8.4. klo 11.17 PDT

Kuuntele opastustasi, missä olet tätä pimennystä varten. Pimennys on tapahtuma TUNNETTAVAKSI ja hyödynnettäväksi. Tämä vahvistaa voimakkaasti henkilökohtaista paljastumista ja ulottuvuus/maailmavalintaa. Ole uuden luomisen iloisessa tilassa, purkautuvan vanhan sijasta. Päästä irti kaikista vääristyneistä tai pelottavista tarinoista, jotka koskevat tätä pimennystä tai sitä seuraavaa energiamuutosta myöhemmin huhtikuussa. Pimennysjaksot tarjoavat hedelmällisen maaperän – korjaat sitä, mitä kylvät.

Pääsiäissunnuntai pimennysalueella

Pääsiäistä juhlitaan ensi sunnuntaina – ensimmäinen sunnuntai kevätpäiväntasauksen ja täysikuun jälkeen. Pidetään ja vahvistetaan orgaanisen ylösnousemuksen Kristuskenttää kaikille halukkaille sydämille!

Nähdään kentässä sunnuntaina klo 5, 8 ja 11 PDT sunnuntain ykseysmeditaatioissa. Levitä sanaa ja kannusta muita osallistumaan tähän valintakohtakäytävään.

Aikamuunnin sunnuntain ykseysmeditaatioiden sivulla auttamaan aikavyöhykemuutoksissa.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >