HomeViestejäSandra Walter26.10.2023 - Pimennysenergiamuutos - voimistuneita tuntemuksia

26.10.2023 - Pimennysenergiamuutos - voimistuneita tuntemuksia

PIMENNYSENERGIAMUUTOS – VOIMISTUNEITA TUNTEMUKSIA

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
26.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Toinen pimennys tässä ikkunassa on käsillä – kuunpimennys lauantaina 28.10. klo 20.14 UTC.

Vanhan itsen purkaminen on ollut hyvin voimakasta tässä jatkuvassa fotonijärjestyksen sisäänvirtauksessa: jumalainen tahto valikoi todellisuuksia ja purkaa kaiken tuen vanhoilta ulottuvuuksilta/maailmoilta. Pimennykset tekevät valintakohdistamme hyvin selkeitä.

Kuten aina, fokuksesi, tunteesi, ajatuksesi ja tekosi vahvistavat, mitä todellisuutta koet. Äitiplasma-aallot laajentavat korkeampia ulottuvuuksia, ilman niitä epätäydentäviä aspekteja, joita olemme hylänneet muutaman viime viikon aikana. Narratiivit muuttuvat nopeasti, kun paljastus-, ratkaisu- ja henkiinheräämisdynamiikat ovat täysin voimaantuneita.

Ääretön sydän ja tähtiläsnäolo -fokus/aktivoinnit paljastavat tarkoituksensa tämän käytävän aikana. Ne antavat tukea ja vakautta henkilökohtaisiin kenttiin ja luovat uuden värähtelyalustan ”minä olen” -olemukselle/läsnäololle, kun vanhan itsen malli purkautuu. Valokehosta tulee jalostuneempi, mikä sallii sen vastaanottaa ja lähettää korkeampia taajuuksia.

Niillä jotka pitävät ykseyskentän värähtelyä tinkimättömästi, ääretön sydän antaa syvää viisautta, kun pidämme ääretöntä rauhaa, myötätuntoa ja armoa kaikkien puolesta. Kiitollisuutta kaikille, jotka ovat pitäneet kenttää ja korkeimpia lopputuloksia tämän intensiivisen pimennysikkunan aikana. Fokuksenne ja aikomuksenne nähdään.

Äitiplasman dramaattisesti korkeampi värähtely saattaa lisätä kohoamis-, hajoamis- ja pyörimistunteita, koska suurempi pyörimisnopeus aktivoituu sisällä. Nämä ajatuksennopeutta suuremmat taajuudet vaikuttavat suoraan käpy- ja aivolisäkkeen suhteeseen, mikä vaikuttaa vuorostaan sisäkorvaan ja henkilökohtaiseen magnetismiin, aiheuttaen huimaustyyppisiä tuntemuksia. Saatat huomata muuttumisen tai liikkumisen tunteita aivoissa tai kallossa. Joskus hengitys hiljenee tai pysähtyy. Se tuntuu kuin lähdöltä, koska se on lähtö vanhasta olemassaolosta.

Tämä uusi valo/plasma voi aiheuttaa pyörrytystä, kun kehomme reagoi aktivoituneen äärettömän sydänkeskuksen komentoihin. Magnetismi muuttuu jatkuvasti Gaiassa, tähtiporteissa ja omassa sydämessämme. Jälleenyhdistyminen kosmisiin virtoihin voi olla hämmentävää. Varmista, että teet ylösnousemusharjoituksiasi, säilytät fokuksen jumaluudessa ja olet kiitollinen tästä merkittävästä prosessista.

Pysy keskittyneenä nollapisteen jumalaiseen neutraaliuteen, voidaksesi tehdä myötätuntoisia ja ykseyspohjaisia valintoja Lähteen informoimasta perspektiivistä. Maadoittuminen luonnossa, lepo, nesteytys, lempeä jooga ja meditointi auttavat tasapainon pitämisessä ja huimaustuntemuksissa.

Marraskuu – energiatukea uusille luomuksille

Luovia MENE-ikkunoita avautuu marraskuussa. Jos olet tuntenut vastarintaa lineaariseen toimintaan tai ollut haparoiva uusissa luomuksissa, marraskuun energiat antavat meille tilaisuuden ilmaista uutta itseä uusin tavoin.

Tämä on tervetullut luovan toiminnan aalto ensi kuussa, runsaiden ulottuvuusvalintapäätösten jälkeen sisätasoilla päiväntasauksesta lähtien. Valomaadoita aikomuksesi ja ideasi pimennyksen myötä tänä viikonloppuna – meillä on voimakas kuusi kuukautta edessä (Suureen auringonpimennykseen saakka huhtikuussa 2024).

Sunnuntain ykseysmeditaatiot – ykseyden ja rauhan luominen

Nyt enemmän kuin koskaan, yhdisty meihin vahvistamaan rauhaa ja ylösnousemusta. Liity tuhansiin muihin yhdistyneiden kristallisydänten kentässä, seitsemän vuotta jatkuneissa globaaleissa ykseysmeditaatioissa sunnuntaisin klo 5, 8 ja 11 PDT. Vahvista rauhaa, sydänälykkyyttä, vastuullista luomista ja ylösnousemusta.

Lähetän ääretöntä rakkaus-valoa ja tukea hyvin transformoivaan pimennysviikonloppuun. Luokaa matkaanne hyvin, rakkaat.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >