HomeViestejäVidya Frazier2.3.2022 - Tunnetko raivoa? - se on luultavasti sopivaa

2.3.2022 - Tunnetko raivoa? - se on luultavasti sopivaa

TUNNETKO RAIVOA? – SE ON LUULTAVASTI SOPIVAA

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
2.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos huomaat näinä päivinä yhtäkkiä räjähtäväsi raivosta, tiedä, ettet ole yksin. Itse asiassa olet luultavasti ihan raiteilla omassa ylösnousemusprosessissasi. Ottaen huomioon, mitä maailmassa on tapahtunut – ja luultavasti se jatkuu pitkän aikaa – raivo voi olla hyvin sopivaa/tarkoituksenmukaista.

Kuitenkin jos olet tunnollinen valotyöntekijä, joka on yrittänyt pysyä mahdollisemman positiivisena ja rakastavana, raivontunteen hyväksyminen itsessäsi saattaa olla vaikeaa. Tiedät, että optimismi ja rauhallisuus on aina hyödyllistä tasapainon ja positiivisuuden ylläpitämisessä, kun elät elämääsi.

On kuitenkin tärkeä muistaa, että sisälläsi nousevien negatiivisten tunteiden sensuroiminen ei palvele sinua tasapainon ja positiivisuuden ylläpitämisessä. Jossain kohtaa nuo tunteet tulevat esiin ja ottavat vallan – kenties aiheuttavat jopa fyysistä sairautta. Siksi on tärkeää oppia, miten niitä koetaan ja ilmaistaan rakentavasti, sallien tuon energian virrata lävitsesi ja vapautua.

Mutta onko raivo henkistä?

Siis saatat ajatella: "No, kenties. Mutta raivo tuntuu niin epähenkiseltä."

Muistatko Jeesuksen, joka temppelin ulkopuolella kaatoi rahanvaihtajien pöydät? Hän koki selvästi raivoa. Hän oli saanut tarpeekseen.

En sano, että sinun pitäisi kulkea "kaatamassa" ihmisten pöytiä, enkä ajattele, että sinulla on luultavasti sama sisäinen opastus, kuin Jeesuksella oli. Ja selkeyden vuoksi, en puhu jäämisestä ruohon raivoon tai kaaoksen aiheuttamisesta kaikkialla ympärilläsi.

On kyse itsesi sallimisesta tuntea ja ilmaista raivoa, tekemättä siitä väärää asiaa. Nämä ajat joita elämme, oikeuttavat raivon – kenties vielä enemmän kuin ajat, jolloin Jeesus eli.

Tosiaankin, raivo tuntuu täysin sopivalta. Jos olet useimpien ihmisten kaltainen, olet oivaltanut, että sinua on huijattu, sinulle on valehdeltu, sinua on manipuloitu ja kontrolloitu. Olet kärsinyt surusta sydäntä särkevien erimielisyyksien vuoksi rakkaiden ihmisten ja vanhojen ystävien kanssa. Olet kokenut ja/tai tuntenut ihmisiä, jotka ovat olleet hyvin sairaita ja kenties ovat jopa kuolleet. Olet kestänyt järjettömiä määräyksiä, joilla ei ole mitään tekemistä todellisen tieteen kanssa.

Vielä sen surun lisäksi, jota olet kokenut omassa elämässäsi, olet luultavasti empaatti ja siksi sinun on tarvinnut tuntea myös kaikkien ympärilläsi elävien tuska. Olet kuin herkkä antenni ja vastaanotat jatkuvasti suoraa syöttöä ihmiskunnan kärsimyksestä. Ei mikään ihme, että raivoa tulee esiin sisältäsi, valtavan ja musertavan suruntunteen rinnalla.

Itse asiassa, jos et tunne aika ajoin raivoa kaikesta tästä, siitä kannattaa ehkä olla vähän huolissaan.

Muita energioita tulee esiin vapautettavaksi

Tämän lisäksi sinulla on luultavasti muitakin syitä tuntea raivoa. Koska ylösnousemusta tapahtuu sisälläsi aina vain nopeammin, todennäköisesti koet myös, että kaikkia niitä ongelmia tulee esiin, joita ei ole koskaan ratkaistu elämässäsi – tässä elämässä, mutta myös entisissä elämissä. Tämä "3D-jäte" ei voi mennä mukanasi viidenteen ulottuvuuteen.

Ja jos olet kuin useimmat valotyöntekijät, kaikki sukulinjakarma jonka otit itsellesi tässä elämässä, luultavasti nousee myös sisältäsi nähtäväksi, käsiteltäväksi ja vapautettavaksi. Useimmat meistä ovat ottaneet esi-isiemme ratkaisematonta kärsimystä vapautettavakseen näinä aikoina, ja on itse asiassa mahdollista tuntea nämä esi-isät ympärillään, mikä rasittaa sinua energeettisesti, kun he odottavat omaa vapauttaan sinun kauttasi.

Se kuka olet, muuttuu nopeasti

Siis kaiken tämän myötä, tunnustat ehkä tuntevasi ylivoimaisuutta, epätoivoa, masennusta ja ahdistusta toisinaan. Mutta entä raivoa? Ajattelet ehkä edelleen: "Tämä en ole minä! En tavallisesti koskaan tunne raivoa. En tiedä, mitä minulle tapahtuu. Fokusoidun harmoniaan, rauhaan, rakkauteen ja ymmärrykseen. Yritän pysyä positiivisena."

No, tämä "positiivinen tyyppi" on saattanut olla "sinä" pitkän aikaa – olet luultavasti yrittänyt vastata suruun ja ahdinkoon tämän positiivisuuslinssin läpi koko elämäsi ajan. Kenties varhaisvuosinasi auktoriteettihahmot ohjelmoivat sinut reagoimaan näin, ja kenties henkiset opettajasi jatkoivat sitä myöhemmin.

Mutta arvaa mitä. Jos tunnet raivoa näinä aikoina, tämä on uusi "sinä". Itse asiassa, se on luultavasti vielä syvempi ja todellisempi sinä – osasi jolla on vielä korkeampi tietoisuus ja joka nyt ilmestyy esiin sisälläsi.

Samaan aikaan kuin ylösnouset enemmän ja enemmän korkeampaan itseesi, tämä itse myös laskeutuu fyysiseen muotoosi. Sulaudut korkeampaan itseesi kummallakin tavalla. Ja tämä korkeampi aspektisi saattaa nyt parhaansa mukaan ilmaista itseään sinun kauttasi – myös ilmaisemalla raivoa.

Vanhoista henkisistä ajatuksista irtipäästäminen

Saattaa olla tarpeellista, että päästät irti niistä vahoista henkisistä ajatuksista, mikä on henkistä ja mikä ei. Muista, että pimeät voimat kulissien takana ovat vuosisatojen saatossa ujuttautuneet moniin henkisiin opetuksiin, fokusoituen meidän tekemiseen heikommaksi ja alistuvammiksi. Valitettavasti tähän sisältyy monia new age -opetuksia kuluneen 60 vuoden ajalta. Erityisesti viha ja raivo on tuomittu negatiivisiksi tunteiksi. Tietysti niitä voidaan käyttää negatiivisilla tavoilla. Mutta ihmisinä meissä on kaikkia tunteita, koska niillä on tärkeä paikka ilmaisussamme.

Siksi voi olla viisasta sallia tämän uuden sinun, joka nyt ilmestyy esiin, ilmaista itseään raivon avulla, jos sitä herää. Raivon ilmaiseminen voi auttaa sinua vapautumaan niistä pimeistä energioista, joita koet – sekä omista että muiden energioista, joita olet imenyt itseesi.

Yksi varoitus – on tärkeää, miten ilmaiset sitä

Koko tässä raivokeskustelussa on kuitenkin yksi varoitus: on erittäin tärkeää päättää, miten ilmaiset sitä. Voi olla murskaavaa muille, jos ilmaiset sen suoraan heitä kohtaan, syyttelyn ja viharäjähdysten ohella.

Tämä ei tarkoita, ettei sinulla voisi olla jokin hyvä syy olla vihainen toiselle ihmiselle. On kuitenkin kyse sen näkemisestä selvästi, onko jotain ihmistä oikeasti syyttäminen sinun kärsimyksestäsi. Tavallisesti se mitä hän sanoo tai tekee, on vain hänen oman ahdistuksensa ilmaisemista – hän tekee sen omien haasteidensa ja oman ylivoimaisuudentunteensa vuoksi.

Ja tämän lisäksi, jos päästät raivosi ulos "jonkun päälle", sillä on vääjäämättä seuraamuksia, jotka sinun on käsiteltävä. Hän joko raivoaa takaisin sinulle tai tekee jotain muuta, josta kärsit. Ja sinun täytyy lopulta oivaltaa, ettei kukaan muu ole mitenkään vastuussa sinun tunteistasi – sinä olet vastuussa. Sinin täytyy selviytyä niiden ilmaisemisesta.

Tunteen ja sen ilmaisemisen ero

On hyödyllistä ymmärtää, että raivontunteen ja sen ilmaisemisen välillä on eroa. Raivo voi tunteena olla terve. Se antaa sinulle energiaa – siinä on suurta elossaolemisen ja voiman tunnetta. Tunteena se värähtelee korkeammalla taajuudella kuin tietyt muut tunteet, kuten pelko, masennus tai avuttomuus.

Mutta jos sitä ei ilmaista turvallisesti, raivo voi olla äärimmäisen loukkaavaa. Sinun täytyy löytää tapa karkottaa se vahingon välttävällä tavalla, kuten sen ilmaiseminen ollessasi yksin. Voit tavallisesti ilmaista sen turvallisesti, jos vain huudat ja hakkaat huonekalua tai seinää tai kenties rattia autossasi. Se täytyy vain saada ulos perinpohjin – kenties kuumien kyynelten kera – ja sitten päästää irti siitä. Kun tunnet epämukavien energioiden vapautuvan ja työntyvän lävitsesi ulos, se voi olla melko lyhytaikainen sekä puhdistava kokemus.

Ja sitten kun se on ilmaistu, voit alkaa nähdä, mitä tuo raivo haluaa sinun tekevän, jos mitään. Usein voit tuntea viestin: "Tee jotain!" Katso, onko jotain, mille sinun täytyy sanoa ei. Tai onko jotain, minkä voit muuttaa tai mihin voit vaikuttaa jollain toimella, jonka pystyt tekemään.

Jos ajattelet asiaa, raivosi on luultavasti tähdätty syvävaltion toimijoihin, jotka ovat vastuussa kaikesta hulluudesta, jota planeetalla tapahtuu, mukaan luettuna ne vielä pimeämmät voimat, jotka ovat piiloutuneet niiden taakse. Et ehkä voi tehdä paljon tilanteelle - paitsi sanoa ei, silloin kun pystyt, ja pysyä tinkimättömyydessäsi – mutta ainakin raivosi on oikein kohdistettu.

Syvävaltio on oikeasti häviämässä taistelun nyt

Muista kuitenkin, että niin vaikeaa kuin voikin olla nähdä, miten pimeät voimat menettävät valtaansa nyt, ne menettävät. Niiltä loppuu aika, olennot heidän taajuustasollaan eivät voi mennä Maan kanssa viidenteen ulottuvuuteen, ja he taistelevat kynsin hampain tässä kohtaa. Mutta he ovat häviämässä taistelun.

Se on vain ajan kysymys. Ja jos voimme nyt kaikki nousta täyteen voimaamme valonsotureina – vaikka se tapahtuisi vain tietoisuustasolla – voimme saada pimeyden heikentymään nopeammin ja nopeammin ja saavuttaa viidennen ulottuvuuden nopeammin.

Se vie kuitenkin aikaa. Ennen kuin tämä voi tapahtua, luultavasti näemme tulevana vuotena vielä enemmän romahtamista, häiriöitä ja suurempaa hajoamista yhteiskunnassa. Ole valmistautunut tähän – tiedä, että se on välttämätöntä. Vanhat korruptoituneet rakenteet ja järjestelmät eivät voi kulkea mukanamme.

Samaan aikaan pysy parhaasi mukaan fokusoituna lähitodellisuuteesi, jäämättä liikaa kiinni kaikkiin jatkuviin keskusteluihin tai spekulaatioihin siitä, mitä tapahtuu paikoissa, jotka ovat kaukana sinusta. Ei ole mitään tapaa tietää varmasti, mitä todellisuudessa tapahtuu. Mutta omassa välittämässä ympäristössäsi sinulla on paljon valtaa pitää elämä tervejärkisenä.

Pysy niin positiivisena, kuin voit, mutta silloin kun tarkoituksenmukaista, käytä myös raivosi voimaa luomaan muutosta sinne, missä sitä tarvitaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >