HomeViestejäVidya Frazier26.5.2021 - Salainen avain ylösnousemuksesi nopeuttamiseen

26.5.2021 - Salainen avain ylösnousemuksesi nopeuttamiseen

SALAINEN AVAIN YLÖSNOUSEMUKSESI NOPEUTTAMISEEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
26.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luulen, että olemme kaikki tympääntyneitä siihen, miten haastava ylösnousemuspolku on ollut tähän mennessä – niin paljon irtipäästettävää tuskaa ja pelkoa, niin paljon menetystä, niin paljon odottamista, että "jotain" tapahtuu indikoimaan, että Maa ja ihmiskunta tosiaankin ylösnousevat.

Tämän kvanttihypyn tekeminen 5D:hen ei ole helppo tehtävä, erityisesti koska otamme fyysisen kehomme mukaan – mitä ei ole koskaan ennen saavutettu tässä universumissa.

Ja kuitenkin ylösnousemme – ainakin me, jotka olemme valinneet tehdä sen tässä elämässä. Vaikka se ei ole aina selvää, ylösnousemusprosessista voi tulla ilmeinen, kun alat tehdä nyt mahdollisimman paljon valintoja alkaa elää 5D-tietoisuudessa. Mitä enemmän pystyt tekemään tämän, sitä nopeammin ylösnouset – ja sitä tasaisempi matkasi on.

Valitse ilo, innostuneisuus ja inspiraatio

Tietyllä tapaa se on hyvin yksinkertaista: tärkein asia, joka sinun tarvitsee tehdä nopeuttaaksesi ja helpottaaksesi ylösnousemuspolkuasi, on seurata iloasi. Seuraa sitä, mikä antaa sinulle onnellisuutta, rakkautta, rauhaa ja hyvinvointia.

Valitse fokusoitua niihin asioihin, jotka saavat aikaan inspiraatiota ja innostusta. Tee sellaista, mikä synnyttää sinussa intohimoa. Fokusoidu kauneuteen, armoon, ystävällisyyteen ja nauruun. Nämä kaikki ovat 5D-tietoisuuden ensisijaisia ominaisuuksia.

Nyt saatat kysyä: "Mitä jos minulla ei ole mitään, mistä olla iloinen? Mitä jos olen kadottanut koko intohimo- ja inspiroitumistunteen, eikä elämässäni ole mitään, mistä tuntea innostusta? Mitä jos sydämeni tuntuu sulkeutuneen?"

Mikään tästä ei ole ongelma. Se vain osoittaa, että olet luultavasti ylösnousemusprosessin vaiheessa nimeltään "ylösnousemustyhjiö". Silloin kaikki vanhat ja tutut 3D-identiteettisi ovat hidastuneet ja putoavat pois – ja 5D-identiteettisi ei ole vielä ihan ilmestynyt. Elämäsi tuntuu tylsältä, merkityksettömältä ja pieneltä. Se on usein epämiellyttävää ja toisinaan vähän pelottavaa, mutta sen ei tarvitse olla ilon, rakkauden, inspiraation ja innostuksen tuntemisen tiellä.

Miten luodaan iloa, innostusta ja inspiraatiota

Sinun täytyy vain ajatella taaksepäin elämässäsi aikoja, jolloin olet ollut innostunut, inspiroitunut ja täynnä elämää, ja näiden muistojen myötä sallia noiden tunteiden nousta taas sisältäsi. Fokusoidu niihin. Tunne ne syvällä kehossasi.

Kehosi muistaa tuon ilon, innostuksen ja inspiraation tunteen, vaikka sinä olet ehkä unohtanut sen. Se muistaa, millaista on olla luova ja täynnä elämää. Ja se rakastaa tuota tunnetta.

Näet, että fokusoituessasi tuntemaan noiden aikojen muistoa, ikään kuin tekisit nyt sellaista, minkä tekemistä rakastat eniten, ikään kuin olisit iloinen, innostunut ja täynnä intohimoa elämästäsi. Ja projisoit näitä tunteita tulevaisuuteen, jota luot.

Kun olet fokusoitunut kaikkiin näihin korkeampiin värähtelyihin, yllätyt, miten uutta intohimoa, inspiraatiota ja luovuutta alkaa ilmestyä tyhjästä. Ja synkronismia ja taikuutta alkaa myös tapahtua. Eloisuutesi tuo näitä uusia korkeampia 5D-taajuuksia ja -kokemuksia elämääsi.

Kyse on "käyttäytymisestä, ikään kuin" tai "feikkaamisesta, kunnes onnistut".  Muista: todellisuuttasi luodaan sillä, mihin fokusoidut – erityisesti silloin kun syviä tunteita kulkee kehosi läpi. Tietysti positiivisten ja optimististen ajatusten pitäminen mielessäsi on myös tärkeää, mutta et ehkä oivalla, että voimakkaiden positiivisten tunteiden kokeminen kehossasi on avain koko olemuksesi elävöittämiseen suuresti ja värähtelysi nostamiseen hyvin nopeasti. Tässä eloisuuden ja ilon tilassa pysyminen johtaa sinut 5D-tietoisuuteen.

5D:n kokeminen nyt

Toisin sanoen, voit alkaa kokea 5D-tietoisuuden ja luoda oman 5D-todellisuutesi nyt, jo ennen kuin Maa on tehnyt siirtymänsä tuohon todellisuuteen. Tästä kaikesta on nyt tehty helpompaa niiden voimakkaiden 5D-valoaaltojen vuoksi, joita virtaa maahan. Se luo korkeataajuisen kentän, johon voit päästä käsiksi aina vain helpommin.

Koska pelon, epätoivon ja vihan virtaaminen jatkuu globaalissa kollektiivissa, sinun täytyy tietysti olla tarkkana, ettet poimi noita värähtelyjä. Ja luonnollisesti, luultavasti käsittelet myös omia 3D-tunteitasi, joita edelleen nousee, kun etsit tietäsi neljännen ulottuvuuden läpi. Siis luultavasti sinun tarvitsee edelleen tehdä vähän parannustyötä ja voittaa joitain haasteita. Näin voi olettaa.

Mutta tämänkään ei tarvitse estää sinua valitsemasta, että tunnet iloa ja inspiraatiota aina, kun voit. Kun tunnet negatiivisia tunteita tulevan pintaan, kunnioita niitä. Älä sullo niitä takaisin tai tuomitse itseäsi niiden tuntemisesta – tunne ne täysin. Älä kuitenkaan vatvo niitä tarpeettomasti. Muista, että ne tulevat esiin irtipäästettäväksi. Kun olet tuntenut ne, anna niiden mennä, ja rakasta itseäsi lempeästi ja myötätuntoisesti. Käännä sitten fokuksesi takaisin iloon, rakkauteen ja optimistisiin odotuksiin upeista asioista, joita tulee elämääsi.

Sinun ei oikeasti tarvitse odottaa mitään tapahtuvan, jotta voit alkaa tuoda 5D-energioita elämääsi. Syleile elämääsi, juuri sellaisena kuin se on nyt, kiitollisuuden ja ilon kera. Päätä valita innostus ja inspiraatio – ja nauru, hauskuus ja mielihyvä.

Ja näet, että näin tehdessäsi alat myös vetää puoleesi enemmän rakkautta, rauhaa ja ykseyttä muiden kanssa. Voit todella luoda oman henkilökohtaisen 5D-universumisi, jossa voit elää nyt!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >