HomeViestejäVidya Frazier19.12.2023 - Positiivisena pysyminen - vakavista ennustuksista huolimatta vuodelle 2024

19.12.2023 - Positiivisena pysyminen - vakavista ennustuksista huolimatta vuodelle 2024

POSITIIVISENA PYSYMINEN – VAKAVISTA ENNUSTUKSISTA HUOLIMATTA VUODELLE 2024

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
19.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koskaan aiemmin en muista kuulleeni niin vakavia ennustuksia siitä, mihin olemme menossa tulevana vuotena, kuin näemme näinä päivinä.

Ympäri internetiä löydämme huomattavan synkkiä otsikoita sekä valtavirta- että vaihtoehtomediasta, kuten myös kanavoijien ja selvänäkijöiden videoilta.

Luemme sellaisia otsikoita kuin: ”Oletko valmis maailmanloppuun?” … ”Maailmanlaajuinen finanssiromahdus 2024” … ”Kolmas maailmansota on vääjäämätön” … ”Valmistautuminen sotaan Kiinan kanssa” … ”Tekoäly ottaa maailman hallintaansa” jne. jne.

Jotkut ihmiset sekoavat. Toiset pakenevat huumeiden avulla. Toiset ovat joko täysin tietämättömiä kaikesta, mitä tapahtuu, tai sivuuttavat tarkoituksella sen kaiken ja teeskentelevät, ettei mikään ole eri tavalla kuin ennen.

Uusi ihmiskunta syntyy

Ja sitten on meitä, jotka yritämme pysyä parhaamme mukaan perässä siinä, mitä maailmassa ilmeisesti tapahtuu, silti taipumatta epätoivoon, raivoon tai pelkoon siitä kaikesta.

Jotenkin tiedämme, että kyllä, tämä on ”maailmanloppu” – mutta ei niin, miten monet muut kuvittelevat sen. Meillä on sisällä tietäminen, että tuntemamme maailma kuolee varmasti. Mutta se ei ole ihmiskunnan loppu.

Itse asiassa tiedämme, että jotenkin taianomaisesti uusi ihmiskunta syntyy näinä myrskyisinä aikoina, jolloin vanha kolmeulotteinen maailma kuolee. Ihmisiä herää enemmän kuin koskaan siihen, että hallituksissamme on pimeää korruptiota ja on pieni eliittiryhmä, joka kontrolloi näitä hallituksia ja luo jatkuvasti sotaa sodan perään maapallolla.

Lisääntyvä määrä meitä näkee selvästi, miten ajatusta jakautumisesta ja vihasta työnnetään median ja sosiaalisen median kanavien kautta, emmekä enää anna itseämme vedettävän tuohon tietoisuuteen.

Olemme tietoisia niistä valheista, joita jatkuvasti hyökkää kimppuumme joka suunnasta, emmekä enää usko niitä.

Ja silloin kun voimme, protestoimme ja vastustamme sitä kaikkea. Tai käännämme selkämme yhteiskunnan hajonneille jäänteille ja luomme omia yhteisöjämme, joissa opimme, miten eletään, fokusoituen rakkauteen, kunnioitukseen ja yhteistyöhön.

Uusi Maa syntyy

Mikä kenties tärkeintä, näinä päivinä on enemmän ja enemmän meitä, jotka tiedämme siitä merkittävästä siirtymästä, jonka maaplaneetta tekee lähitulevaisuudessa ns. viidenteen ulottuvuuteen.

Netissä on nyt lukemattomia blogeja ja videoita uudesta Maasta, joka syntyy, kun planeetta siirtyy aina vain syvemmälle siihen osaan kosmosta, joka säteilee hyvin korkeataajuisia valoaaltoja. Ne selittävät, että vanhan Maan täytyy romahtaa ja kuolla, koska tätä korkeampitaajuista 5D-maata synnytetään.

Niin epätodennäköiseltä kuin tämä saattaa näyttää monista ihmisistä, me jotka olemme tietoisia tästä ilmiöstä, yksinkertaisesti tiedämme sen todenperäisyyden luissamme ja ytimissämme. Nämä ovat aikoja, joita varten synnyimme. Tämä tuleva vuosi ja sen yli ovat aikoja, joita emme ole ainoastaan elämässä läpi, vaan olemme myös luomassa uutta Maata tavalla, johon meitä opastetaan.

Henkinen herääminen

Siis, vaikka kaikki se mitä tapahtuu maailmassa tässä kohtaa, on pelottavaa lukemattomilla tavoilla, jatkamme optimistisena ja päättäväisenä eteenpäin.

Voimme tehdä sen, koska myös heräämme henkisesti aina vain syvällisemmin – emme vain todellisuuteen siitä, mitä maailmassa tapahtuu, mikä on tietysti oleellista, vaan myös tietoisuuteen itsestämme moniulotteisina valo-olentoina.

Ja huomaamme, että meillä alkaa nyt olla kokemuksia, joita voitaisiin kutsua 5D-tietoisuudeksi. Uppoamme vaihtelevasti tähän korkeampaan taajuuteen, kokien rakkauden syvällisemmin, kuin olemme koskaan ennen kokeneet.

Huolimatta kaikesta, mitä maailmassa tapahtuu, uskomatonta ilon ja kiitollisuuden tunnetta purkautuu ajoittain sisällämme. Ja syvä rauha voi yhtäkkiä vallata meidät, myös samaan aikaan kun koemme merkittävää menetystä ja hämmentäviä muutoksia elämässämme.

Tämä uusi korkeamman taajuuden tietoisuus johon fokusoidumme, pitää meidät järjissämme ja saa meidät menemään läpi siitä, mitä ikinä onkin seuraavaksi.

Ja se pitää meidät edelleen optimistisena, kun meidät temmataan tulevaan vuoteen ja kaikkiin sen myrskyisiin astrologisiin asetelmiin ja maailmanlaajuisiin tilanteisiin, jotka lupaavat valtavaa muutosta ja romahdusta monilla tasoilla.

Millaista on olla 5D-tietoisuudessa?

Jos haluaisit saada muistutuksen, millaista on upota 5D-tietoisuuteen, nautit viimeisimmästä videostani. Se kestää vain 13 minuuttia, ja se saa hymyn kasvoillesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >