HomeViestejäVidya Frazier23.7.2023 - Itsensä kokeminen Lähderakkautena

23.7.2023 - Itsensä kokeminen Lähderakkautena

ITSENSÄ KOKEMINEN LÄHDERAKKAUTENA

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
23.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos olet ollut henkisellä polulla jonkin aikaa, se ajatus on oikeastaan vanha juttu, että rakkaus on vastaus kaikkiin ongelmiin ... tai että meidän pitäisi rakastaa, ei pelätä ... tai että riittävä määrä rakkautta parantaa kaikki haavat.

Kun kuulet tällaisen toteamuksen, todennäköisesti tavallaan vain nyökkäät ja myönnät tietäväsi sen – se on mahtava asia muistaa.

Ja sitten tuo ajatus haihtuu, ja palaat taas yrittämään löytää jonkin uuden tavan tuntea itsesi paremmaksi tai olla positiivisempi elämän suhteen. Tai yrität saada kovalla tohinalla viimeisimmät uutiset siitä, mitä maailmassa tapahtuu – mitä tahansa viemään ajatuksesi pois siitä kalvavasta tyytymättömyydestä, joka sinulla on mielessäsi ja vatsassasi omasta elämästäsi.

Miksi näin on?

Mikä meiltä menee joskus ohi

Vaikka tällaiset opetukset rakkaudesta voivat olla todella hyödyllisiä toisinaan, ja ne tosiaan osoittavat tietä suurempaan heräämiseen sille, kuka olemme henkisenä olentona, kenties ne osuvat jotenkin harhaan.

Ne osoittavat vain siihen ymmärrykseen, että meidän täytyy muuttaa tunteitamme ihmisistä ja elämästä, ja tehdä rakastavampia asioita. Pelkässä fokusoitumisessa rakkauteen tällä tavalla, meiltä voi mennä ohi paljon syvempi totuus rakkaudesta – ja siitä todellisuudesta, kuka olemme. Meiltä voi mennä ohi, että todellisuudessa OLEMME itse rakkaus.

Ja tosiaan, tämäkin ajatus leijuu tuolla jossain. Se ei ole mitään uutta. Mutta oletko koskaan todella fokusoitunut siihen, mihin se osoittaa – ja kokenut tuon todellisuuden? Oletko koskaan päästänyt irti kaikista ajatuksista, joita sinulla on rakkaudesta, kaikesta mitä luulet tietäväsi siitä – ja pelkästään tuntenut sen todellisuutta sisälläsi? Ja havainnut, että kyllä, sinulla on keho, sinulla on ajatukset ja tunteet ja myös tunne siitä, kuka olet henkisenä olentona – mutta aivan olemuksesi ytimessä olet pelkästään rakkautta?

Yritys täyttää tyhjiö sisällä

Taas kerran, tämä ajatus on todennäköisesti tuttu sinulle – ja olet ehkä kokenut sen aika ajoin. Ja kuitenkin tämän todellisuuden kokeminen luultavasti tulee ja menee.

Kenties yllätykseksesi myös sen jälkeen kun olet saanut syvällisen kokemuksen itsestäsi rakkautena, huomaat palaavasi hienoiseen tyhjyydentunteeseen sisälläsi, kuin jotain puuttuisi. Ja kenties toisinaan on ikään kuin täyttymätön tyhjiö sisälläsi, käsittämätön rakkaudenkaipuu. Jälleen jotenkin etsit itsesi ulkopuolelta jotakuta tai jotain täyttämään sen.

Jos olet rehellinen, niin vaikka sinulla on elämässäsi romanttinen kumppani tai puoliso, joka tuntee todella rakkautta sinua kohtaan, ihminen joka todella tajuaa sinua ja antaa sinulle monia syitä vakuuttamaan, että hän rakastaa sinua, oivallat yksityisinä hetkinäsi, että tuo tyhjiöntunne ei mene oikeasti pois.

Tai kenties sinulla on ystäviä tai perhettä, ketkä todella rakastavat sinua. Voit tuntea heidän rakkautensa ja olla hyvin kiitollinen siitä, eikä sekään tunnu aina täysin "laskeutuvan" sisällesi. Jotenkin se ei täytä tuota tyhjää, tuskallista tyhjiötä. Kun olet kokenut jotain todella rakastavaa, mitä he ovat tehneet tai sanoneet sinulle, kenties tunnet jonkin aikaa olevasi täysin rakastettu. Mutta se ei koskaan oikeasti kestä. Havaitset, että jotain edelleen puuttuu sisältä.

Rakkaustunne on eri asia kuin Lähderakkaus

Ja tämä johtuu tietysti siitä, että yrität täyttää tuon tyhjiön jollain itsesi ulkopuolisella.

Ja yrität myös täyttää sen rakkaustunteella, vaikka se mitä kaipaat, on jotain paljon syvempää ja voimakkaampaa: sellainen rakkaus joka on Lähteen ydinolemus. Kumpikin näistä energioista tunnetaan rakkautena, mutta ne ovat todellisuudessa hyvin eri asioita.

Kun ymmärrät tämän ja opit täysin kokemaan itsesi rakastavana Lähdeolemuksena, oivallat, ettet tunne tarvetta olla kenenkään rakastama. Voit tietysti olla kiitollinen ja arvostaa rakkautta, jota ehkä saat muilta, mutta ei ole enää sen tarvetta, jotta tunnet olevasi rakastettava, arvokas, tärkeä ja erityislaatuinen. Tuo sisäinen tyhjiö täyttyy itsesi tietämisellä Lähteeksi – rakastavan läsnäolon voima joka täyttää sinut täysin.

Itse asiassa voit oivaltaa, että tämä tyhjiö on todellinen syy tyytymättömyyteen elämääsi kohtaan, kokonaisuutena – että olet virheellisesti uskonut, että tiettyjen asioiden tai olosuhteiden puute on ongelma. Mutta sitten kun todella tunnet voimakasta ykseyttä Lähderakkauden, Kaiken olevaisen, kanssa, huomaat yhtäkkiä olevasi vapaa hyvin monista ongelmista ja asioista, jotka kiusaavat sinua. Tunnet olevasi kokonainen/ehjä, rakastava ja rauhassa.

Lähderakkauden kokeminen

Voit ehkä kokea tämän rakastavan läsnäolon sisälläsi yllättävän helposti. Otat vain muutaman hetken virittyäksesi itseesi ja fokusoidut tuntemaan sen ydintä, kuka olet.

Siirrä tietoisuutesi ajatusten, tunteiden ja myös kehoaistimusten ohi, ja kiinnitä huomiosi sydänkeskukseen keskellä rintaa. Tunne, mitä siellä on, hiljaa läsnä ja elossa.

Ensin se saattaa olla vain välähdys tietämistä, lyhyt ilontunne, kirkas valo – tai sähköä, joka alkaa virrata kehosi läpi. Siinä on tunne voimasta, eheydestä ... elävä, dynaaminen rakkausenergia voi alkaa virrata koko olemuksesi läpi. Ja sitten saattaa ilmestyä syvä ymmärrys, tietäminen, että tämä elävä Lähderakkaus on se, kuka olet.

Jos voit kokea tämän, edes muutaman hetken, sillä voi olla syvällinen vaikutus sinuun. Saatat siirtyä muuntuneeseen tilaan, kun voimakasta lämpöä alkaa virrata lävitsesi. Kun hengität sisään ja ulos, saatat tuntea hymyn nousevan huulillesi. Putoat autuuden mereen. Se on kokemus, jota et halua unohtaa.

Ja kuitenkin todennäköisesti unohdat. Mielesi, tunteesi ja häiritsevät ulkoiset tapahtumat tarraavat taas kiinni tietoisuuteesi, ja koet taas, että olet pelkästään rajoittunut ihmismuoto, jolla on ajatuksia ja tunteita ja ratkaistavia ongelmia.

Heikentynyt yhteytemme Lähteeseen

Tämä ei ole epätavallista. Niin syvällistä kuin voikin olla kokea tämä tieto itsestäsi Lähderakkautena, se on jotenkin helppoa unohtaa.

Tämä osoittaa siihen tilaan, josta ihmiskunta on kärsinyt aioneita – eräänlainen heikentyminen yhteydessämme Lähteeseen, siinä tietämisessä, että olemme itse asiassa sen rakkausolemuksen kipinä, josta olemme lähteneet.

Meidän täytyy yrittää olla jotenkin kosketuksessa tähän totuuteen – meditoida, rukoilla ja tehdä muita henkisiä harjoituksia, että muistamme ja koemme jatkuvasti, että olemme Lähde.

On monia tarinoita, miksi tämä tila on olemassa, josta ihmiskunta kärsii. Jotkut opetukset antavat ymmärtää, että se on periaatteessa ihmisen vika, luontainen heikkous, joka täytyy korjata ja parantaa. Toiset sanovat, että tietyt epäystävälliset voimat aiheuttivat se pitämään ihmisen heikkona – mutta tämä kontrolli on nyt murenemassa.

Kuitenkaan sillä ei ole merkitystä, mitä uskot. Loppujen lopuksi, siihen saakka kunnes tapahtuu täydellinen siirtyminen viidenteen ulottuvuuteen, sinun täytyy jatkaa jonkin sellaisen tekemistä, mikä saa sinut kokemaan sen tietämisen, että olet Lähde, että olet tuo rakkauden ääretön läsnäolo.

Jatkuva fokusoituminen Lähdeyhteyteen

Onneksi jossain kohtaa sinun ei enää tarvitse tehdä tätä. Jatkuva tietäminen pystyy kanssasi – tuo tyhjiö on poissa.

Et etsi enää muilta ihmisiltä rakastettuna olemisen tunnetta. Tiedät OLEVASI rakkaus, ja koet itsesi ehjänä ja kokonaisena.

Mutta sitä odotellessa, jos voit ottaa joka päivä aikaa fokusoitua sydämeesi, olla hiljaa ja kokea totuuden siitä, kuka olet – puhdasta Lähderakkautta – tämä tietäminen juurtuu enemmän ja enemmän. Sinusta tuntuu kevyemmältä, olet enemmän rauhassa ja optimistisempi elämäsi suhteen. Kun 5D-energioita virtaa nyt Maahan, huomaat, että tulee todellakin helpommaksi ja helpommaksi saavuttaa tämä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >