HomeViestejäSuzanne Ward4.4.2022 - Viesti Matthewilta

4.4.2022 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
4.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Maan mahdollisuusenergiakentästä näkyy, että valontäyteiset "serpentiinit" ovat saaneet pysäyttämättömän vauhdin, vaikkakin ne siksakkaavat edelleen. Tämä tervetullut kehitys joka saa valon etenemään täysin tavoitteen mukaisesti, johtuu puhdistumismäärästä kuluneiden viikkojen aikana.

Vuosikymmeniä Illuminatin Rothschild-siipi joka nyt tunnetaan yleisemmin syvävaltiona tai salaseurana, on keskittänyt toimiaan Ukrainaan. Näihin sisältyvät maiden kontrolloivat hallitukset Euroopan unionissa, biologisten ja kemiallisten aseiden tuotanto ja varastointi, rahanpesu, tietoikoneiden hakkerointi globaalisti, propaganda sosiaalisessa mediassa, seksi-ihmiskauppa, pedofilia ja ihmisten vangitseminen satanistisiin rituaaleihin. Yksilöitä USA:sta ja muista maista osallistuu myös tiiviisti – taloudellisesti, henkilökohtaisesti tai kumpaakin.

Venäläiset eivät menneet Ukrainaan valloittamaan maata. He menivät tuhoamaan satoja paikkoja, joihin edellä mainitut toimet olivat vakiintuneet. Kun jotain pystyttiin käsittelemään asuin- tai liiketoiminta-alueilla, Illuminati kätki toimia niihin.

Olemme kuulleet Maan valvojilta Nirvanassa, että tappavien biologisten aseiden astioita oli varastoituna sen sairaalan kellariin, jota valtavirtamedia on toistuvasti mainostanut. Maan ulkopuoliset erikoisjoukot tiedustelupalveluissa jotka myös kuulivat noista sijoituspaikoista, kertoivat meille Vladimir Putinin kaksoisolennon ilmoittaneen Ukrainan presidentti Zelenskyille tarpeesta evakuoida tuo sairaala, koska sitä pommitettaisiin, ja syyn siihen. Zelenskyi, Illuminatin sätkynukke, ei ottanut vaaria tuosta varoituksesta.

Taistelu on tuonut suurta surua joukoille ja siviileille kummassakin maassa – heidän yhteiset slaavilaiset juurensa juontavat vuosisatojen takaa. Monet ihmiset eivät tiedä hyökkäyksen tarkoitusta, vielä vähemmän sitä, että pelastettuaan yli 1.000 ihmistä siltä, että heitä käytetään rituaaleissa, maajoukot räjäyttivät tunnelit, joissa heitä pidettiin vankina. Maailmanne vapauttaminen noista pahuuden syvistä taskuista oli oleellista. Se mahdollisti valovoimien pääsyn takaisin tavoitteeseen ja nopeuttamaan sitä päivää, jolloin planeetta on vapaa kaikesta pimeydestä.

Mitä Putinin kaksoisolentoon tulee, niin hän oli ollut valmiina jo muutaman vuoden, kun Illuminati yritti tapaa Vladimirin, koska tämä kieltäytyi työskentelemästä heidän kanssaan. Kaksoisolennolle tehtiin vähän plastiikkakirurgiaa, ja hän harjoitteli puhumaan ja käyttäytymään kuin Putin, ja aikana jolloin hän vältteli väkijoukkoja, hän kuunteli tämän puheita. Kun salamurhayritys onnistui kaksi vuotta sitten, kaksoisolento oli valmis astumaan ruotuun, näyttäen niin paljon Putinilta ja toimien tämän tapaan, ettei eroa huomannut. Noudatettuaan vähän aikaa määräyksiä, hän alkoi työskennellä valovoimien kanssa. Voisitte sanoa, että "hän näki valon", ja se pitäisi paikkansa. Kuitenkin täsmällisemmin sanottuna, hän reagoi sisäänvirtaavan feminiinienergian korkeisiin värähtelyihin, jotka tönivät tietoisuutta seuraamaan sielutason opastusta.

Toinen asia josta olette kysyneet, on "salamyhkäinen omikron". Tämä ns. covidin alavariantti on virallisesti annettu diagnoosi ihmisistä, jotka sairastuivat tai kuolivat ainesosista niissä liuoksissa, joita kutsutaan totuudenvastaisesti rokotteiksi. On myös osa agendaa luoda se yleinen ajattelutapa, että "pandemia" on täällä jäädäkseen ja tarvitaan tehosterokotuksia puolivuosittain. Yksilöt jotka suunnittelivat tämän rikoksen ihmiskuntaa vastaan ja ovat vielä elävien kirjoissa, tekevät omaisuuksia "rokotuksiin" käytetyillä miljardeilla. Jos tietäisimme, milloin totuus tästä kaikesta tulee julki, huutaisimme sitä katoiltanne.

Nyt sitten, tiedämme, että on vaikeaa tajuta sitä, että kaikki mitä tässä universumissa on olemassa, on energiaa, joka vaihtelee taajuudesta toiseen, ja tuo energia on kosmista tietoisuutta. Mahdollisesti on aivan yhtä vaikea hahmottaa itseänne niin voimakkaaksi, että pelkästään ajattelemalla jotain laitatte liikkeelle sen ilmentymisen.

Saattaa olla helpompaa ymmärtää "samanlaiset vetävät puoleen toisiaan" – universaali vetovoimanlaki joka toimii jatkuvasti. Mutta on myös helppoa unohtaa, ettei tuo laki osaa erottaa, mitä haluatte ja mitä ette halua. Se tuo teille kollektiivitietoisuudesta vain sen, mikä vastaa eniten ajatuksianne. Jos ne koskevat valtavirtamedian raportteja, jotka ovat täynnä tuhoa, epätoivoa ja vakavia ennustuksia siitä, mitä saattaa olla tulossa, autatte jatkamaan sitä tai aloittamaan sen.

Rakkaat ystävät, voitte tuntea myötätuntoa kaikkia kohtaan, joihin vaikuttavat epäsuotuisat olosuhteet, keskittymättä kuviin ja ajatuksiin siitä, mitä he joutuvat kestämään. Se auttaa muuttamaan nuo olosuhteet, että ajattelette, millainen haluatte maailmanne olevan. Rauhallinen. Kaikki menestyvät. Viisaita kunniallisia johtajia. Oikeudenmukaisia lakeja ja määräyksiä. Yhteiskunta joka arvostaa monimuotoisuutta. Kaikkien eläinten hyväntahtoinen kohteleminen. Terve, kaunis ympäristö. Ystävällisyyttä, yhteistyötä ja avuliaisuutta. Lyhyesti sanottuna, elämää jonka perusta on rakkaus.

Monet teistä ovat kysyneet, auttaako meditointi oikeasti siinä. Kyllä, tosiaankin auttaa! Yksityisesti, paikallisryhmässä, tietokoneavusteisissa kokoontumisissa tai sovittuun globaaliin meditointiaikaan, visualisointi ja fokusoituminen siihen upeaan maailmaan, jota haluatte, auttaa ehdottomasti sitä toteutumaan. Kyky "siirtää vuoria" ei ole fantasiaa – teillä on luontainen kyky saada aikaan ihmeitä!

Vanhemmat ja opettajat jotka ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä koulutusjärjestelmiin, kuvaavat niitä "puutteellisiksi", "ajattelevan ja päättelevän mielen kehittymistä tukahduttaviksi", "arvottomiksi", ja eräs äiti kirjoitti: "Monet meistä ovat huolestuneita lastemme koulutuksesta. Voiko Matthew antaa meille mitään kannustusta parannuksista tulevaisuudessa?" Ennen kuin vastaamme, sanotaanpa tämä: kun meiltä on kysytty, mitä asiaa pidämme tehokkaimpana mielten ja sydänten avaamisessa, sanomme "koulutus".

Kyllä, ehdottomasti voimme antaa kannustusta. Merkittävät muutokset jotka otetaan käyttöön vaiheittain, vievät aikaan, mutta se on hyvä alku, että jotkut vanhemmat puhuvat siitä, mitä he haluavat lapsilleen opetettavan kouluissa. Vaikka mielipiteet ovat nyt vastakkaisia, yhteisymmärrys syntyy, kun totuus koulutusjärjestelmistänne tulee esiin.

Kauan sitten Illuminati päätti, että he voisivat helpommin kontrolloida massoja, jos kouluissa opetettaisiin ainoastaan, mitä he haluaisivat ihmisten tietävän. Nykyinen (Illuminati?) sukupolvi heikkenee päivä päivältä. Kuitenkin oppikirjat joita he ovat julkaisseet kaikille ikäluokille, sisältävät edelleen vain sen, mitä he haluavat tiedettävän, joten oppimis- ja opetussyklin perustana on suuri määrä disinformaatiota ja monia faktapuutteita.

Siksi tarvitaan uusia oppikirjoja, joissa on aitoa ja perusteellista informaatiota kansallisesta ja maailman historiasta ja kaikista tieteistä, ja koska kieltenopetusta annetaan lastentarhasta lähtien, tarvitaan myös alkeistason kirjoja. Kaikkien noiden kirjojen kirjoittaminen, painaminen ja jakaminen kaikille ikäryhmille kaikilla kielillä on suunnaton tehtävä, mutta monia käsiä osallistuu sen tekemiseen mahdollisimman nopeasti. Muinaishistoria tuodaan esiin, ja käytettävissä on myriadeja tuoreita ja täsmällisiä informaatiolähteitä – kaikki tuo materiaali edesauttaa uusien kirjojen valmistusta. Dokumenttielokuvat ja internet ovat myös koulutustyökaluja, ja niiden väärä informaatio korjataan.

Uudet painokset pyhistä kirjoista sisältävät vain alkuperäiset tallenteet. Ne osoittavat, että kaikkien uskontojen opetukset ovat yhteneviä tämän universumin ylimmästä olennosta, jokaisen sielun jumaluudesta ja rakkauden voimasta.

Saatatte ihmetellä, mitä monille miljoonille oppikirjoille tehdään. Kappale kustakin laitetaan jononkin rakennukseen joka maassa, joka haluaa museon Maan painetusta historiasta, ja kaikki muut kappaleet – paitsi henkilökohtaisesti omistetut – kierrätetään niiden korvaajien tuottamiseen. Noissa museoissa on myös kappale romaaneista, elämäkerroista, jännityskertomuksista, tosiseikkailuista, resepteistä – no, lajityyppi- ja aihekirjo – ja lajitelma maailman sanomalehdistä ja aikakauslehdistä. Jokaisen museon yksi siipi sisältää teatterin ja valikoituja elokuvia, koska nekin ovat tallenteita siitä, mikä on vaikuttanut yhteiskunnalliseen käyttäytymiseen ja uskomuksiin.

Nyt takaisin koulutukseen. Aivan kuten se muuttuu, mitä opetetaan, myös se muuttuu, miten opetetaan. Oppilaita kaikilla luokkatasoilla kannustetaan puhumaan siitä, mitä he oppivat, ja se ulottuu pitkälle kirjojen yli. Lastentarhasta eteenpäin korostetaan osallistumista taideaineisiin, ja hankitaan materiaaleja tai instrumentteja. Kaikki taidemuodot – musiikki, kirjoittaminen, maalaaminen, tanssi, kuvanveisto, kutominen, näytteleminen, valokuvaus, maisemointi, vaatesuunnittelu, arkkitehtuuri, keramiikka ja epäilemättä monia muita muotoja, joita emme ajattele tällä hetkellä – ovat sielun ilmaisumuotoja.

Alkaen lastentarhasta jotkut tunnit pidetään ulkona, jotta nuorimmat oppilaat oppivat kunnioittamaan kaikkia elämänmuotoja. He kylvävät ja hoitavat asianmukaisesti kukka- ja vihannestarhoja ja auttavat hoitamaan villejä ja kesytettyjä eläimiä, jotka asuvat kouluilla, jotta oppilaat voivat tarkkailla lajien kanssakäymistä ja niiden erilaisia oppimisprosesseja. Ikään sopivat retket ja elokuvat kaukaisten maiden ja merien luonnosta täydentävät henkilökohtaisia kokemuksia.

Liikunta tunnustetaan tärkeäksi osaksi mielen, kehon ja hengen terveyden ylläpitämistä. "Tapa se" -lähestymistapa joukkueurheiluun muuttuu kilpailuksi, jossa jokaista jäsentä autetaan saavuttamaan oma potentiaalinsa, ja urheilulajeja jotka voivat aiheuttaa aivovammoja, muutetaan ja niistä poistetaan vahingoittavat piirteet. Oppilaat jotka eivät ole kiinnostuneita joukkueurheilusta, voivat osallistua haluamaansa liikuntamuotoon, ja fyysistä ponnistelua seuraa lyhyt jakso yksinoloa ja hiljaisuutta.

Opinnot muissa maissa, jotka ovat samanlaisia kuin opiskelijavaihto-ohjelmanne, ovat kaikkien halukkaiden ulottuvilla, eikä yhdeltäkään lapselta kielletä lukion jälkeistä koulutusta siksi, että vanhemmilla ei ole varaa siihen. Uuteen globaaliin talouteen sisältyy ilmainen tai huokea koulutus jokaiselle lapselle, eikä sitä toteuteta verottamalla. Oppimislaitteet joissa on aivosoluja vahingoittavaa säteilyä, suunnitellaan uudelleen, varmistaen käyttäjän turvallisuus.

Kaikki lapset eivät halua opiskella, kunnes saavat maisterin, filosofian tohtorin tai muun vaativan oppiarvon. Monilla on taipumuksia ja lahjoja mekaniikassa, tekniikassa tai teknologiassa tai monissa taide-, rakennus-, maanviljely- tai ruuan valmistusmuodoissa. Niinpä jotkut koulut antavat opetusta kussakin erityiskiinnostuskohteessa sekä monipuolisia tietokursseja, ja lapset jotka ovat erityisen lahjakkaita älyllisesti, käyvät kouluja, joissa he voivat edistyä tarvittavalla nopeudella pitämään heidän kiinnostuksensa korkealla.

Valmistaviin kursseihin opettajille ja ylioppilaille jotka valitsevat tuon ammatin, sisältyy uudenlaista oppilaiden edistymisen arviointia ja yhteenvetoja uusista teksteistä, kirjojen lisäksi. Millään tasolla ei ole tiukkoja protokollia opetukselle. Henkilöitä jotka ovat oppineet erityisalueita, kuten eläinten hoitaminen, puutarhanhoito ja erilaiset taidemuodot, vierailee ajoittain ja heiltä voi aina kysyä neuvoja. Kaikki luokkahuoneet ovat kutsuvia ja niiden koko vaihtelee oppilasmäärän mukaan. Tilat käytännön opetukseen ovat pieniä, filmejä näytetään teatterin kokoisissa tiloissa, ja oppilasesitykset – konsertit, näytelmät ja vastaavat – pidetään auditorioissa. Opettaminen ei ole vain paljon nautittavampaa, koska oppilaat ovat onnellisia ja innokkaita oppijoita, vaan opettajille myös maksetaan hyvin arvokkaasta panoksestaan yhteiskunnassa.

Se miten uusi koulutusperusta otetaan käyttöön, eroaa maittain. Koulutusperiaatteet alkavat siitä, mikä tyydyttää kansalaisten suurimmat tarpeet, ja rakentuvat sitten tuolle perustalle. Kaikki mitä olemme kuvanneet, kukoistaa kauniisti jatkumolla oppilaiden, opettajien ja vanhempien suureksi iloksi ympäri maailmaa, joten tiedätte, että koulutusjärjestelmienne tulevaisuus säteilee kirkkaana.

Rakkaat sisaret ja veljet, edessä on hyvin monia ihmeellisiä muutoksia kaikkeen, mikä vaikuttaa elämään maan päällä. Jos valitsitte sielusopimuksessanne siirtyä henkielämään ennen noiden muutosten ilmentymistä, tunnette tuosta paljon korkeammasta näkökulmastanne katsottuna tyydytystä, kun näette lastenne, heidän lastensa ja näiden lasten ja kaikkien tulevien sukupolvien elävän iloisesti maailmassa, jota autoitte toteuttamaan.

Kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat teitä ja tukevat ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >