HomeViestejäSuzanne Ward3.3.2022 - Viesti Matthewilta

3.3.2022 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
3.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Aloitetaanpa vakuuttamalla, että kaikki merkittävät tapahtumat ovat oikeaan osuneita, jumalaisessa suunnitelmassa vapauttaa Maa kaikista pimeyden jäänteistä. Vaikka paljon toiminnasta tapahtuu edelleen kulissien takana, osa on hyvin selvää, mutta suuri yleisö ei tunnista sitä merkittäväksi etenemiseksi. Näin on Venäjän ja Ukrainan tapauksessa.

Kuten mainittiin aiemmassa viestissä, henkilö joka nähdään Vladimir Putinina, on kaksoisolento, joka korvasi Venäjän presidentin kaksi vuotta sitten, kun Illuminati lopulta pystyi murhaamaan Putinin, koska tämä kieltäytyi jatkuvasti tekemästä yhteistyötä heidän kanssaan. He kuvasivat häntä valtavirtamediassa murhanhimoiseksi diktaattoriksi, koska hän eliminoi heidän agenttejaan Venäjällä, ja he syyttivät häntä niistä kamalista asioista, joita he itse tekivät. Tällä hetkellä on tärkeää, että tuo kaksoisolento – alun perin yksi Rothschildin sätkynukeista – työskentelee nyt valovoimien kanssa ja on niiden suojelema.

Venäläiset eivät pommita sattumanvaraisesti kaupunkeja, kuten valtavirtamedia raportoi ja kuten usein kuvataan vanhoilla tai photoshopatuilla valokuvilla ja klipeillä. He tuhoavat laboratorioita, jotka tuottavat ja varastoivat bioaseita, ja muita Illuminatin "taisteluhautoja", mutta kuten suurin osa maailman ihmisistä, ukrainalaiset eivät tiedä sitä ja he ovat peloissaan, ahdistuneita ja surullisia. Vaikka he tietäisivät noista strategisista kohteista, räjähdykset ja vieraat joukot olisivat silti traumatisoivia.

Myöhemmin he tietävät totuuden, mitä tapahtuu, ja jotkut niistä sadoista tuhansista jotka lähtevät maasta, tietävät jo – he ovat työskennelleet Illuminatille. Aikanaan kaikki ihmiset tietävät, että sillä mitä jotkut sanovat "provosoimattomaksi sodaksi" tai "vaaralliseksi hyökkäykseksi", on myös toinen tarkoitus. Se yhdistää taas kansan, joka jaettiin, silloin kun uudet rajat muodostettiin niin, että alueet joilla on runsaasti luonnonvaroja, laitettiin Illuminatin asettaman "demokraattisen" hallinnon kontrolliin.

USA:n presidentti joka nähdään julkisesti, on myös kaksoisolento, ja hänen täytyy sanoa ja tehdä, mitä käsketään, myös kannatta kaikkien rokottamista. Kaukana Illuminatin haluamien tulosten saavuttamisesta, vaatimukset kaikkien "pandemiaan" liittyvien määräysten lopettamisesta laajenevat nopeasti tässä maassa ja monissa muissa, ja johtajat jotka eivät ole vielä taipuneet julkisen painostuksen edessä, tekevät sen lyhyen ajan kuluttua. Ihmiset ovat kyllästyneet määräyksiin, jotka ovat haitallisia psyykkisesti, taloudellisesti, "teoreettisesti" ja, kuten lääketieteen asiantuntijat aivan oikein sanovat, terveyden kannalta.

Toinen ajankohtainen asia Illuminatin agendalla on maailmansota, ja he painostavat kansallisia sätkynukkejohtajiaan kiihdyttämään Venäjän ja Ukrainan konfliktia. Tämäkään suunnitelma ei onnistu. Ei tule kolmatta maailmansotaa.

Teknologialla tuotettu efektidraama jota nähtiin olympialaisten avaus- ja päätösseremonioiden aikana, on motivoinut Illuminatin harkitsemaan jotain muuta omalle agendalleen: illuusio, että jokin Maan ulkopuolinen sivilisaatio hyökkää Maahan. Siis se mitä sanoimme jokin aika sitten, kannattaa toistaa: meille on kerrottu, etteivät he enää kontrolloi teknologiaa, jota tarvitaan hyökkäyshologrammin tuottamiseen, mutta jos sitä yritetään, universaalin perheen jäsenet muuttavat sen loistavaksi viihteeksi.

"Kysy Matthewilta, mitä Jumala tarkoitti sanomalla: "Tiessä on kuoppia ja töyssyjä siellä täällä …"" Tavallisesti emme julkeaisi selittää Jumalan sanoja, mutta tiedämme, mihin hän viittaa, ja meillä on hänen lupansa puhua näistä "kuopista ja töyssyistä".

Kuten voitte kuvitella, osa tästä liittyy siihen, mitä Ukrainassa tapahtuu ja miten se voisi ratkeaa. Voisi tulla uusi väärä väite uudesta virusvariantista, joka johtaa uuteen sulkutilaan. Jos uhmaaminen muuttuisi väkivaltaiseksi, kansalliset johtajat voisivat ottaa käyttöön poikkeustilalain järjestyksen palauttamiseksi. Lietsomaan pelkoa ja täydellistä kapinointia, valtavirtamedia voisi kutsua niitä sotilasvallankaappauksiksi, jotka kaatavat laillisia hallituksia.

Maailman väestön rokottamisyrityksestä voisi tulla kovempaa, kuin tähän mennessä, ja jos se saisi aikaan aseellista vastarintaa, sekin voisi johtaa poikkeustilalakiin ja todennäköisesti samaan paheksuntaan mediassa. Hallituspolitiikat voisivat johtaa joukkomellakointiin vastustajien ja kannattajien välillä, ja jos jotkut merkittävät muutokset tuttuun tuntuvat pahaenteisiltä tavalliselle kansalle, yleiset reaktiot voisivat olla hankalia.

Ajankohtaista Ukrainan tilannetta lukuun ottamatta, edellä mainitut tilanteet ovat vain mahdollisuuksia. Miljardien ajatusten, tunteiden ja tekojen energia määrää päivä päivältä, mitä tapahtuu, ja rakas perhe, mitä se ikinä onkin, olette hyvin valmistautuneita käsittelemään sen pelottomasti ja auttamaan muita käsittelemään sen. Pitäkää mielessä, mitä muuta Jumala sanoi: "… silloin kun teistä tuntuu voimakkailta, moniulotteisilta perheenjäseniltä, joita olette, tapahtumat hyrisevät hyvin eteenpäin."

"Kuka valitsee vapaaehtoiset, ja mitä kriteerit ovat? Tietävätkö he, miksi he ovat täällä? Miten monia heitä on? Onko jokaiselle annettu erityistehtävä? Suorittavatko kaikki tehtävänsä hyvin? Elävätkö he kauemmin kuin muut ihmiset? Miten monta yksilöä on maanulkopuolisten erikoisjoukoissa? Miten he eroavat muista vapaaehtoisista?"

Sanokaamme ensin, että rakkaus on syy, miksi henkisesti ja tietoisesti kehittyneet sielut lähtevät kotimaastaan ja inkarnoituvat Maahan auttamaan näitä universaalin perheemme jäseniä, jotka ovat eläneet kontrollin, petoksen ja julmuuksien pimeydessä. On osoitus rakkauden suuresta laajuudesta, että paljon enemmän sieluja ilmoittautuu, kuin tarvitaan.

Nyt sitten, korkeimman universaalin neuvoston jäsenet valitsevat sieluja, jotka ovat monessa elämässä auttaneet kolmannen tiheyden sivilisaatioita ja joilla näin ollen on kokemusta ja sisäistä vahvuutta käsitellä se, minkä he tietävät odottavan. Mutta aivan kuten jokainen sielu joka inkarnoituu kolmanteen tiheyteen, vapaaehtoiset unohtavat tietoisella tasolla sen, mitä tiedetään sielutasolla, eikä heillä ole aavistustakaan missiosta. He ovat kuitenkin harmoniassa sielunsa viestien kanssa – intuitio, vaisto, omatunto, inspiraatio ja halu. Useimmat ottavat vaarin tuosta voimakkaasta opastuksesta ja tekevät vapaan tahdon valintoja linjassa missioidensa kanssa, vaikkakin tiedostamatta, mitä ne ovat.

Heitä on monta miljoonaa ympäri maailmaa – emme tiedä tarkkaa lukua – eikä valtaosa pidä itseään valotyöntekijänä, valonsoturina tai tähtisiemenenä – termejä jotka useimmiten liitetään vapaaehtoisiin. Kun varhaisin ryhmä tuli lähes sata vuotta sitten, pimeys peitti planeettaa. Kun saapujat tulivat vanhemmaksi ja tunsivat, että heillä oli ns. "tarkoitus", heidän oli vaikea tehdä mitään, paitsi OLLA valoa, ja harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta, sitä vaadittiin kaikilta missioilta tuolloin.

Useimmilta edelleen vaaditaan. Runsasta valoa tarvitaan jatkuvasti nostamaan kolmannen tiheyden sivilisaation kollektiivitietoisuutta, ja kaikilla vapaaehtoisilla on tilaisuus hyödyttää yhteiskuntaa elämällä sydämestä – Jumala sanoi: "Sydän on sielun sija." – ja näin vaikuttaa suotuisasti ihmisiin, joiden elämää he koskettavat. Kuitenkin joidenkin sielujen kumulatiivinen elämänkokemus valmistelee heidät erityisrooleihin, kuten yhteisön tai uskonnollinen johtaja, tuomari, insinööri, tiedehenkilö, opettaja, visionäärinen terveydenhuollon työntekijä, keksijä, taitelija, tutkiva journalisti tai innovatiivinen yrittäjä. Se ei merkitse, että jokainen noilla aloilla on vapaaehtoinen, mutta ne jotka eivät ole, saattavat edistyä kehityksessä suorittamalla sen, mitä he valitsivat sielusopimuksissa.

On paljon helpompaa vapaaehtoiseksi ilmoittautumisaikaan tuntea itseluottamusta hyvästä suoriutumisesta tietyissä tehtävissä, kuin elää kolmannen tiheyden maailmassa, sen monien esteiden ja houkutusten kera, ja jotkut sielut harhautuivat missioistaan antamalla liiallisen merkityksen taloudelliselle hyödylle, hankinnoille, yhteiskunnalliselle statukselle tai maineelle. Se ei ainoastaan himmentänyt valtavasti heidän valoaan, vaan sen sijaan että he olisivat vaikuttaneet muihin positiivisesti, heidän elämänsä antoi esimerkin vastakkaisesta, ja ihmiset jotka ihailivat heidän menestystään, matkivat heitä. Sielut jotka ovat tehneet siirtymän, harmittelevat omia valintojaan, ja kaikki valo-olennot toivovat, että ne jotka ovat maan päällä ja eksyivät samalla tavalla, "näkevät valon" ja palaavat missioihinsa.

Vapaaehtoiset tulevat sivilisaatioista, joissa fyysinen elämä voi kestää tuhat vuotta tai enemmän. Joissain tapauksissa yksilöillä on jäähyväisseremonia perheen ja ystävien kanssa, sitten he dematerialisoivat kehonsa ja sielut inkarnoituvat sivilisaatioon, jossa heidän tietoisuutensa voi kehittyä. Mutta maan päällä vapaaehtoisten kehot sairastuvat, ikääntyvät ja kuolevat, ja sielujen sopimukset sisältävät elämänkaarivalinnan, joten riveissä tapahtuu toistuvaa vaihtumista.

Kun he siirtyvät henkielämään, myriadeja muita jää ja uusia saapuu. Melkein aina se tapahtuu syntymän kautta, mutta aina silloin tällöin heitä tulee aikuisina, joita ei näy julkisesti vähään aikaan, kun heidän kehonsa sopeutuu Maan alempiin taajuuksiin. Näissä harvoissa tapauksissa kaikki elämän historiaan tarvittavat dokumentit laitetaan paikoilleen, jotta henkilö voi integroitua väestöön ilman taustan ja pätevyyden kyseenalaistamista. Heitä tulee korvaamaan maanulkopuolisten erikoisjoukkojen jäseniä, jotka tekevät siirtymän, tai koska heidän asiantuntemuksensa monilla aloilla ja sujuvuutensa monissa kielissä edesauttaa kansainvälisten asioiden suunnittelua tai neuvottelua.

Näiden joukkojen jäsenmäärä on tuhansia, ja heitä on ympäri maailmaa pakoissa, joissa heitä tarvitaan. Sen lisäksi, että on suuri ero tämän ryhmän koossa ja muiden vapaaehtoisten määrässä ja että toisinaan saapuu aikuinen, sielut näissä joukoissa eroavat myös muilla tavoin. Kaikki tulevat korkeimmalle kehittyneistä sivilisaatioista, joissa heillä oli vastuullinen asema. He tietävät, keitä ovat, eikä kukaan ole koskaan harhautunut omasta missiostaan.

He säilyttävät luontaiset kykynsä – ilmentäminen, dematerialisointi, teleportointi, astraalimatkustus, telepaattinen kommunikointi, läsnäoleminen vain hengessä ja näin näkymättömyys sivullisille ja muiden ajatusten "lukeminen" lähellä tai kaukana. Nuo poikkeukselliset kyvyt – siis Maan ihmisille – mahdollistavat sen, että nämä vapaaehtoiset ovat erityisen arvokkaita tiedustelupalveluissa, tieteissä, lääketieteen laboratorioissa, informaatioanalyysissä, sotavoimissa ja hallituksissa.

Ja muutamat ovat huippulahjakkuuksia, minkä ei pitäisi olla yllättävää, ja muutama on ns. taikuri. Se saattaa näyttää joutavalta missiolta, mutta se on tarkoituksellinen – esimerkiksi kävelemällä tiiliseinän läpi tai ilmentämällä auton tyhjästä he osoittavat, että se on mahdollista. Ajatukset kustakin mahdollisuudesta edeltävät kyvyn kehittymistä – täsmällisemmin sanottuna, aktivoitumista – itse tempun suorittamiseen, ja nuo viihdetaiteilijat stimuloivat yleisönsä pohtimaan, miten sellaiset uroteot voivat onnistua. Voitaisiin sanoa, että he ovat tiennäyttäjiä Maan ihmisille löytää omat luontaiset kykynsä.

Lisätäänpä vielä, että erikoisjoukkojen jäsenet vähentävät "rokotteiden" myrkkyjä ja poistavat ohjelmoinnin siruista, sekä estävät ohjusten ydinkärkien räjähtämisen ja aiheuttavat muihin aseisiin toimintahäiriöitä. Erityismerkityksenä meille: he ovat planeetalla informaatiolähteitämme siitä, mitä siellä tapahtuu.

Siitä kyvykkyydestä riippumatta, jolla vapaaehtoiset palvelevat, he ovat korvaamattomia auttajia Maan sivilisaatiolle. Se rakkaus-valo jota he säteilevät OLEMALLA siellä, havahduttaa ihmisiä heräämään ja tekemään maailmastaan, mitä he haluavat sen olevan.

Rakkaat veljet ja sisaret, kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat teitä päättäväisyydestä tehtävässänne ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >