HomeViestejäSuzanne Ward2.5.2022 - Viesti Matthewilta

2.5.2022 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Ahdistus siitä, mitä maailmassanne tapahtuu, ja pettymys siitä, mitä ei tapahdu, saa omistautuneimmatkin valotyöntekijät lannistumaan. Gaia on tietoinen noista tunteista ja on pyytänyt saada puhua teille.

GAIA: Rakkaat, olen Gaia. Jumala pyysi, että yhteen Matthewin viimeaikaisista viesteistä sisällytään viesti, jonka annoin Suzannelle useita vuosia sitten. Noiden vuosien aikana olette kestäneet hyvin paljon, kuitenkin olette pysyneet päättäväisesti missiossanne. Tiedän, ettei Maassa eläminen ole ollut helppoa, ja ymmärrän, miksi lannistutte toisinaan. Minäkin olin lannistunut ja epätoivoinen pitkiä aikoja, ennen kuin universaali perhe täytti kehoani valolla ja teidän kaltaisianne valotyöntekijöitä tuli kaukaisista kotimaistaan nostamaan minut pimeyden syvyyksistä.

Rakastava apunne pitää minut tiukasti ja vakaasti etenemässä matkallani takaisin kotiin, ja katselen ilolla, kun autatte ihmisiäni heräämään, jotta he voivat olla mukanani. Rohkaistukaa siitä tiedosta, että missionne joka on edelleen käynnissä maan päällä, on jo upea menestys jatkumolla! Sydämeni on ylitsevuotava rakkaudesta ja kiitollisuudesta kaikkia teitä kauniita sieluja kohtaan, joiden apu kultaisen aikani ilmentämisessä on korvaamatonta!

Kiitos, Mattehw, että annoit minun puhua.

MATTHEW: Kiitämme sinua, Gaia, rakastavista ja kannustavista sanoistasi.

Nyt sitten, mitä tulee siihen, mitä ei tapahdu – että totuus pandemiasta ja muut totuudet tulevat julki – olkaa vakuuttuneita, että se tapahtuu vielä. Osa planeetan puhdistusprosessia on tuoda kaikki petos valoon. Rohkaistukaa siitä tiedosta, että Maan viisaimmat mielet ja heidän kutsumansa maanulkopuoliset neuvonantajat suunnittelevat huolellisesti merkittävien globaalien muutosten monia vaikeita asioita, jotta ne tulevat sellaisessa järjestyksessä, joka aiheuttaa vähiten vastarintaa ja vähiten häiriöitä elämässänne.

Pitäkää päällimmäisenä ajatuksissanne, että kaikki tilanteet ovat energiaheilahtelua jossain taajuudessa, ja jokaiseen tilanteeseen vaikuttavat ihmisten kollektiiviset ajatukset ja tunteet. Silloin kun ne ovat luottavaisia ja optimistisia suotuisasta lopputuloksesta, korkeat värähtelyt joita lähetetään, nostavat tuon tilanteen värähtelyjä vastaavasti. Päinvastainen on myös totta: pelon ja pessimismin matalat värähtelyt jostain tilanteesta, johtavat sitä negatiivista lopputulosta kohti.

Puhutaanpa siitä universaalista fysiikanlaista, joka määrittää, mitä tapahtuu, ja tuloksen. Tietämättömyys totuudesta jossain asiassa ei muuta tämän lain toimintatapaa. Ja tietämättömyys totuudesta on se tapa, jolla pimeät sydämet ja mielet ovat kontrolloineet kansaa kautta aikain.

Sovelletaanpa nyt tätä siihen, mitä tapahtuu Ukrainassa. Valtavirtamedia ei raportoi, mitä venäläiset joukot todellisuudessa tekevät, koska Illuminati ei halua julkisesti tiedettävän, että Ukraina on ollut vuosikymmeniä heidän keskustukikohtansa Euroopassa. He eivät halua tiedettävän, että he ovat tehneet ja varastoineet sinne tappavia bioaseita ja kemiallisia aseita, käytettäväksi ihmisten vähentämiseen – ihmisten joita he kutsuvat "hyödyttömiksi syöjiksi" – ja selviytyjien orjuuttamiseen.

Illuminati ei halua julkisesti tiedettävän, että vuosikymmeniä he ovat pitäneet tunneleissa ja aitauksissa vangittuna tuhansia naisia, lapsia ja vauvoja, kunnes heitä käytetään seksi-ihmiskauppaan, pedofiliaan tai ihmisuhreina satanistisissa rituaaleissa monissa maissa.

He eivät halua tiedettävän, että julmuuksia ja joidenkin kiinteistöjen tuhoamisia jotka on liitetty venäläisjoukkoihin, ovat tehneet Illuminatin palkkaamat soturit, tai että Ukrainassa he pesevät rahaa laittomasti tehdyistä omaisuuksista, hakkeroivat tietokonejärjestelmiä ympäri maailmaa ja poistavat totuudenmukaista informaatiota internetistä.

Näin ollen, tietämättä mitään tästä ja uskomalla "uutiset" Venäjästä, suuri yleisö luo tahattomasti niitä matalia värähtelyjä, joita pimeät sielut tarvitsevat pitääkseen itsensä toimintakykyisenä ja toimintansa hyvissä voimissa. Nyt sitten, miksi venäläisjoukot ovat onnistuneet tuhoamaan satoja Illuminatin vallituksia ja pelastamaan tuhansia heidän vankejaan? Koska, rakkaat ystävät, tuon pimeyden eliminoimista on tukenut valo, jonka voimakkuus lisääntyy jatkuvasti planeetalla. Kuitenkin "hinta" Venäjään kohdistetuista matalista värähtelyistä pitkittää joukkojen missiota ja aiheuttaa monia tarpeettomia kuolemia.

Nyt haluamme puhua siitä näkemyksestä, että luonteeltaan henkisten ja metafyysisten viestien ei koskaan pitäisi sisältää politiikkaa. Olemme puhuneet pitkään planeetasta ja henkilökohtaisesta ylösnousemuksesta tänä universumin ennenkuulumattomana aikakautena. Tietäisittekö, miksi se tapahtuu, jos me ja muut valon viestintuojat emme olisi kertoneet teille, että Maata ja sen elämänmuotoja vapautetaan pimeydestä? Tietäisittekö, miten planeetta kyllästettiin pimeydellä – jotta sitä voidaan estää tapahtumasta uudestaan – jos kukaan ei olisi kertonut teille, että se aiheutettiin poliittisilla päätöksillä kautta aikain?

Politiikka on pelkästään hallitusten menettelytapa. Vuosituhansia kansa eli pelossa, sairaudessa, köyhyydessä ja nälässä, kun taas heidän johtajansa – kirkon ja valtion päät – elivät ylenpalttisuudessa ja juhlivat ja kävivät sotia saadakseen lisää maata ja valtaa. Kurjuudesta, vihasta, epätoivosta, toivottomuudesta ja miesten pakottamisesta taisteluun, kansa tuli julmaksi toisilleen ja eläimille. Pimeys joka soluttautui hallitsijoihin ja hallittaviin, sai planeetan laskeutumaan korkeasta viidennestä tiheydestä syvälle kolmanteen ja jumittamaan siinä, kunnes reilu 80 vuotta sitten Jumala kunnioitti Gaian hengenpelastusvetoomusta valtuuttamalla henkisesti kehittyneet sivilisaatiot säteilemään voimakasta valoa, joka mahdollisti sen planeettakehon selviytymisen ja ylösnousemuskurssin alkamisen.

Silloin kun menitte vapaaehtoisesti tuohon kolmannen tiheyden maailmaan, tiesitte, mitä kohtaisitte, mutta rakkaudesta universaalin perheemme jäseniä kohtaan Maassa menitte auttamaan heitä. Olemme sanoneet, että tämän totuuden jonka tiedätte sielutasolla, täytyy saavuttaa tietoisuutenne, jotta voitte pysyä positiivisena, optimistisena ja tasapainossa mullistusten keskellä, kun valo kitkee pimeyttä. Ja jotkut teistä luulevat, että "valitsemme puolen" tässä. Rakkaat sisaret ja veljet, tosiaankin valitsemme, ja niin valitsette tekin – olemme kaikki valon puolella! Taistelussa ei ole koskaan ollut kyse puoluepolitiikasta. Se on yksi tapa, jolla pimeät sielut ovat jakaneet, pettäneet ja manipuloineet kansaa. Taistelu on aina ollut valo vastaan pimeys!

Valtavirtamedia, koulutusjärjestelmät ja uskonnot eivät käsittele tätä, koska ne ovat osa Maan pitkää, synkkää historiaa. Kun totuudet alkavat tulla esiin ja ihmiset ovat hämmentyneitä, pettyneitä, järkyttyneitä tai raivostuneita, teistä tulee heidän lohduttajiaan ja valaisijoitaan. Heidän täytyy tietää, ettei kyse ole vihollismaista, vaan pimeys poliittisessa johdossa on aiheuttanut kansalais-, kansainvälisiä ja maailmansotia, räikeää epäoikeudenmukaisuutta, nälkää, sairauksia, köyhtymistä ja mielivaltaisia ympäristötuhoja.

Usein valtavirtamedia ja koulut esittävät tietyt maat hyökkääjinä, ja näiden maiden viholliset kuvataan rauhanomaisina ja demokraattisina. "Mustien tai valkoisten" maiden nimeäminen – ja niitä vaihdetaan, kun se palvelee voittajien tarkoitusta sodissa – ei sovellu näihin aikoihin. Kuluneihin vuosisatoihin se soveltui, kun ensisijaisesti britit, espanjalaiset, hollantilaiset, ranskalaiset ja portugalilaiset kukistivat alkuperäiskansoja ja muodostivat imperiumeja ympäri maapalloa. Kun löydettiin runsaat luonnonvarat ja keksittiin parempia kuljetusmenetelmiä, ilmeni keskinäisen kaupan hyötyjä ja kehittyi monia harmaansävyjä.

Kuitenkin muutama harva on pitänyt kansan poljettuna ja sotimisen tavallisena. Ja kansa on halunnut elää rauhallisessa maassa, jossa ihmiset ovat ystävällisiä, rehellisiä ja avuliaita. Rakas perhe, olemalla se valo, joka te olette, olette esimerkkinä, että tuollainen elämä, tuollainen maailma, tulee henkisestä ja tietoisesta tiedostamisesta ja vuorovaikutuksesta rakkauden kera. Apunne mielien ja sydämien avaamisessa tälle universaalille totuudelle on edelleen "korvaamatonta", kuten Gaia sanoi.

Jotkut teistä kyseenalaistavat Kiinan aikeet, ja yksi lukija joka luetteli tuon maan kehityssuuntia kuluneiden vuosikymmenten aikana, kysyi: "Olisiko Matthewin mahdollista käsitellä vähän tarkemmin tätä aihetta ja sanoa, minkä Matthew ja sielut Nirvanassa ymmärtävät Kiinan kansan missioksi ja mitä hyötyjä he tuovat koko ihmiskunnalle?"

Emme ole huomaamatta diktatuuria, "uudelleenkoulutusohjelmaa" ja "pandemian" jatkumista, kun sanomme, että Kiinan kehitys on ollut huomattavaa. Eteenpäin katsottaessa on tärkeintä, että maan johto on jakautunut: jotkut haluavat jatkaa tiukkaa hallintoa ja itseä palvelevaa laajentumista Afrikassa, toiset haluavat lopettaa kaikki pimeyden jäänteet, auttaa maailman koko väestöä kukoistamaan ja palauttaa luonnon entiselleen.

Jälkimmäinen lähestymistapa saa nopeasti suosiota, ei ainoastaan Kiinassa, vaan myös lukuisissa muissa maissa. Sitä vastustetaan maissa, joissa Illuminatin kontrolloimat johtajat puskevat rokotuksia ja yrittävät saada maailman mielipiteen Venäjää vastaan. Ei kestä kovin kauan, kun nuo johtajat korvataan yksilöillä, jotka toimivat yksimielisesti visionäärisen liikkeen kanssa, joka kasvaa maailmanlaajuisesti.

Käsitelläänpä nyt lyhyesti huolia, joita olette ilmaisseet muista aiheista. Jos ydinkärkiohjuksia laukaistaan vahingossa, niin kyllä, universaalit perheenjäsenet tietävät se ja estävät niiden räjähtämisen. Pimeyden suunnitelma korvata tietoisuus ja vapaa tahto tekoälyllä, joka tottelee käskyjä, ei näe koskaan päivänvaloa. 5G:n kasvu jatkuu jonkin aikaa. Siihen saakka kunnes tuo teknologia on vaaratonta, maanulkopuoliset jatkavat niiden päästöjen merkittävää vähentämistä, jotka vahingoittavat aivosoluja. He jatkavat myös myrkkyjen vähentämistä ilmasta, vedestä ja maaperästä, kunnes Maan saastuttaminen loppuu, ja se loppuu. Pitkään salatut teknologiat vapautuvat, mutta eivät laajamittaisesti vähään aikaan, ja myös vapaan/ilmaisen energian käyttöönotto kuljetuksessa ja sähköntuotannossa vei jonkin aikaa – uusista autoistanne ja laitteistanne ei tule vanhanaikaisia ihan pian. Illuminatin suunnitelma pitää digivaluutan avulla kiinni kontrollistaan globaalissa taloudessa epäonnistuu.

Jos on vakavaa ruokapulaa, anteliaat sydämet ja kansalaisjärjestöjen viisas toiminta voivat estää sitä tulemasta hallitsemattomaksi. Samat olosuhteet jotka ovat noiden niukkuuksien taustalla, lisäävät kaikkien muiden hyödykkeiden hintoja, ja tässäkin järkevä toiminta ja resurssien jakaminen voi auttaa teitä selviytymään. Niukkuudet ja inflaatio eivät ole pitkäkestoisia.

Ehdottomasti kaikki tulee loppujen lopuksi olemaan maailmassanne "rakastavaa ja autuasta". Olisimme kuitenkin vähemmän suorapuheisia, jos emme kertoisi teille, että matkan varrella tuohon ylevään maailmaan on kaoottisia kohtia. Illuminati joka on vielä elävien kirjoissa, ei ole hyväksynyt, että heidän aikomuksensa hallita maailmaa on tuhoon tuomittu, ja vaikka he edelleen aloittivat tai jatkavat huolestuttavia tilanteita, nuokaan ponnistelut eivät ole pitkäkestoisia. Teillä on kokemusta, sisäistä vahvuutta ja luontaista viisautta käsitellä nuo haasteet ja auttaa myös muita tekemään saman.

Rakas perhe, kärsivällisyytenne ja päättäväisyytenne valossa palkitaan hyvin tervetulleilla muutoksilla horisontissa ja monilla, monilla ihmeellisillä muutoksilla kaukaisessa horisontissa! Kaikki tämän universumin valo-olennot kannustavat teitä alati eteenpäin ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >