HomeViestejäSuzanne Ward1.12.2021 - Viesti Matthewilta

1.12.2021 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Kun vuosi lähestyy loppuaan, monet miettivät, ovatko perinteiset, uskonnolliset toimitukset ja juhlat perheen ja ystävien kanssa koskaan enää samanlaisia kuin ennen. Kyllä, rakas perhe, ehdottomasti pystytte nauttimaan kaikista tämän vuodenajan juhlista ilman pakollisia rajoituksia ja vaatimuksia, ja viimeaikaisten kehityssuuntien myötä ne voisivat hyvinkin olla juhlapäiviä uudessa kalenterivuodessanne.

Tämän voimakkaan mahdollisuuden alku oli melkein 90 vuotta sitten, kun Jumala valtuutti jotkut vaikutusvaltaiset sivilisaatiot säteilemään valoa Gaiaan, jotta se voisi kiskaista planeettakehonsa irti syvästä kolmannesta tiheydestä ja lähteä kulkemaan ylösnousemusta kohti. Se halusi, että sen koko väestö kehittyy henkisesti ja tietoisesti, jotta he voisivat mennä sen kanssa ylemmille astraalitasoille.

Tuolloin suurin osa sen väestöstä nukkui siinä, mikä oli tuttua, mutta kun vapaaehtoisia henkisesti kehittyneistä maailmoista alkoi inkarnoitua Maahan, se valo jota he säteilivät, lisättynä tuohon kaukaa säteiltyyn valoon, yllytti jotkut ihmiset "näkemään valon" ja heräämään. Kun aikaa kului, muitakin heräsi, ja sitten lisää ja lisää ja vielä lisää.

Mutta melkoinen määrä sieluja torjui jatkuvasti järkähtämättä tuon valon. Gaia päätteli surullisena, ettei se voisi odottaa heidän luopuvan mieltymyksestään pimeyteen, ja niiden miljoonien ja miljoonien rohkaisemana, jotka hyväksyivät tuon valon, se piti vauhtinsa vakaana kohti määränpäätään korkeassa viidennessä tiheydessä. Kun energia-aallot sinkosivat planeetan aina vain korkeammille tasoille, vauhti kiihtyi vähitellen.

Tämä tuo meidät kahteen viime vuoteenne. Se mitä Maassa tapahtuu, vaikuttaa koko universumiin, ja se mitä Gaia ja sen ihmiset ympäri maailmaa ovat kestäneet, on säteillyt matalia värähtelyjä ja vaikuttanut haitallisesti muihin maailmoihin. Illuminatin viimeaikainen toiminta oli ns. viimeinen oljenkorsi, ja lisää sivilisaatioita alkoi säteillä massiivisia määriä valoa Maahan, jotta kaikki voisi tapahtua nopeammin. Näin ollen karmaoppituntien loppuunsaattaminen, totuuksien esiintuleminen, konfliktien ratkaiseminen, korruption kitkeminen ja olosuhteiden asettuminen dominojen lailla riviin poistamaan kaikki pimeyden jäänteet, nopeutuvat kovasti.

Se että noin monet kaukaiset sivilisaatiot puuttuvat nyt prosessiin, joka hyödyttää heitä, ei ole itseä palvelevaa eikä kiellä Maan ihmisten oikeutta ilmentää sellainen maailma, kuin he haluavat. Se on Jumalan vastaus Gaian pyyntöön, että maailma transformoituu nopeammin, jotta sen ihmiset voivat elää vapaasti, iloisesti, rauhallisesti ja harmonisesti, olla ravittuja keholtaan, mieleltään ja hengeltään ja kaikki heidän tarpeensa tyydytetään yltäkylläisyydessä. Sitä Gaian ihmisetkin haluavat.

Tuo sisään virtaava valo valaisee ja rohkaisee massoja, jotka uskoivat räikeät valheet "pandemiasta". Tämä alkaa yhdistää ihmisiä, jotka kuuntelevat rehellisiä lääketieteen asiantuntijoita, kieltäytyvät rokotuksista tai käyttämästä immuniteettia heikentäviä maskeja ja protestoivat sulkutiloja. Jumalan antamien ja perustuslaillisten oikeuksien menettäminen lähestyy kiehumispistettä, ja sitä mikä on tulossa, voidaan oikeutetusti kutsua tavallisen kansan vallankumoukseksi pahaa vastaan.

Siitä saakka kun Illuminatin laboratoriossa tehty koronavirus ei onnistunut aiheuttamaan miljardeja kuolemia, he ovat tehneet omaisuuksia covid-testeillä ja ratkaisuilla, joita kutsutaan totuudenvastaisesti rokotuksiksi, ja valtavirtamedian avustamana, poliitikot ja tiedemiehet heidän riveissään ja ne, joita he kontrolloivat, väittävät, että covid-varianteista on tullut osa elämää, joten myös pienet lapset täytyy rokottaa. Heidän pimeä agendansa on kuitenkin aina vaatinut paljon enemmän kuin tyydyttävä ahneus ja valta ihmisiin, ja hiljattain he vapauttivat uuden ja vahvemman, laboratorioissa manipuloidun viruksen tekemään sen, mitä koronavirus ei tehnyt.  

Syyskuun 2020 viestimme sisältää informaatiota, jonka tuo virus välitti hyvin kehittyneelle sielulle, jonka tunnemme hyvin. Tuo rakas sielu jakoi kanssamme seuraavan viestin, jonka hän sai tuolta uudelta virukselta.

Marraskuun 8. päivä 2021

"Hei. Kiitos, että puhut minulle tänään. Olen odottanut sinua, kun lähetettiin kutsu tähän keskusteluun. Se on tärkeä viesti.

"Sinulle kerrottiin, että olen täällä nyt. Minut vapautettiin tänä aikana seuraavana jonossa – virus joka luotiin taas pimeyden kuvaksi. Vielä enemmän, kun pimeät voimat yrittävät epätoivoisesti pitää kontrollinsa. He haluavat pitää hallintansa planeetasta ja sen ihmisistä. Minut luotiin menemään syvälle pimeyteen. Haavoittamaan, tappamaan, nujertamaan paljon ihmisiä.

"Mutta taas kerran, sitä ei tapahdu. Valo on soluttautunut heidän suunnitelmaansa jälleen kerran, sama mitä tapahtui muiden viruskantojen osalta. Kun valoaaltoja virtasi synkkiin piirustuksiini, kevennyin, muutuin ja alkemisoiduin. Olen edelleen melko raju joillekin ihmisille ja lähetän joitain kotiin, jos osa heidän elämänsuunnitelmaansa on lähteä, mutta en lähetä sitä ihmismassaa, joka minut suunniteltiin tappamaan. Minulla on nyt eri tarkoitus ja energiapuumerkki.

"Ja olen erilainen kuin muut virukset, koska minut on vapautettu hyvin eri aikaan tällä planeetalla, verrattuna muihin. Energia on nyt hyvin erilaista, kuin vasta pari vuotta sitten. On enemmän valoa ja useammat ihmiset kantavat tuota valoa, ja minun tehtäväni on erilainen, kun siinä on enemmän kyse heräämisestä.

"Puhdistan kehoista ja kentistä vanhoja kaavoja/malleja ja pyyhin pöydän puhtaaksi, jotta niistä voi tulla uusia. Ei helppo prosessi, ja voi, joidenkin ihmiskeho kärsii tosiaankin siitä voimapesusta, jonka toimitan. Kuitenkin toiset kokevat kevyemmän puhdistusannoksen kosketukseni kautta. Ja sitten on niitä rakkaita sieluja, jotka valitsevat jättää kehonsa taakse. Kuitenkin myös heistä tulee enemmän valoa lähtiessään. Kaikki tapahtuu sovitusti.

"Ne jotka jäävät ja käyvät sairauteni läpi, eivät ole koskaan enää samanlaisia. Heidän evoluutiotaan palvellaan, kun he tanssivat enemmässä valossa! Ja, voi, pimeät voimat eivät pidä tästä lainkaan. He eivät pidä tästä pätkääkään! Valo on taas kerran muuttanut heidän suunnitelmaansa. Ja vielä enemmän, koska minun kauttani näitä ihmisiä muutetaan. Puhdistettuna vanhasta, heillä on valon korona/sädekehä! Vihkimys. Polku korkeampaan totuuteen. Vaikka se ei varmasti ole helppoa aikaa näille vihittäville, kun energiani voi olla hyvin raskasta, mutta tämä ei todellakaan se pimeä suunnitelma, joka kylvettiin Maahan. Tämä ei kanna sitä hedelmää, mikä oli tarkoitus. Nuo myrkylliset suunnitelmat eivät toteudu. Lopulta kaikki nuo myrkyt häviävät Maa-kokemuksesta, ja on vain valoa.

"Kiitos, että kuuntelit minua tänään. Mitä tahansa näetkin vyöryvän esiin tänä aikana, asiat eivät ole, miltä näyttävät. Mutta tietysti tiedät sen. Ja aina kun kuulet, että joku on kutsunut minut sisään ja kamppailee, lähetä hänelle valoa. Lähetä hänelle rakkautta. Ja lähetä hänelle sateenkaaria. Hän ja minä kehitymme sen valon myötä, jota lähetät. Sitä tarvitaan kovasti. Sitä tarvitaan aina, erityisesti nyt tämän maailman vihkimyksen keskellä. Kiitos valotyöstäsi, ja sanon sinulle nyt hyvästi."

Taas kerran virukseen on lisätty kyky tuomita tuhoon synkät aikeet ja auttaa Maan ihmiskunnan evoluutiota.

Tietäessään, että niiden viimeisin yritys väestön massakatoon on ollut uusi epäonnistuminen, Illuminati on epätoivoinen. He ovat myös sinnikkäitä. Luultavimmin he tilaavat käskyläisensä luomaan kaaosta maantieteellisesti ja taloudellisesti kaikkialla, missä voivat, ja uusi vuotenne on silmiinpistävän aktiivinen, kun valon viimeaikainen voimistuminen tukee (alta) rohkeiden johtajien ponnisteluja lopettaa pimeyden hallinta maailmassanne. Olemalla tyyni, luottavainen ja iloinen kohotatte ja valaisette ihmisiä, jotka eivät tiedä, että se mikä vaikuttaa vakavilta tilanteilta, on syy suureen optimismiin.

Ainoastaan heidän viimeaikainen epäonnistumisensa ei aiheuta pimeiden voimien epätoivoa. Niitä jotka aiheuttivat "pandemian" tai sitoutuivat muihin rikoksiin ihmisyyttä vastaan, pidätetään, ja niiden kiistämättömien todisteiden perusteella joita oikeudenkäynneissä esitetään, heidät todetaan syyllisiksi oikeusjärjestelmissänne. Joitain on teloitettu, toisia tullaan teloittamaan ja jotkut viettävät loppuelämänsä vankilassa. Nämä menettelyt jatkuvat, kunnes kaikki tuollaiset rikolliset ympäri maailma on tuotu oikeuteen.

Se universaali fysiikanlaki joka liittyy oikeuteen, on elämänjäljen tarkastelu henkimaailmassa. Ne ovat kuin elämänmittaisia elokuvia, joissa kyseinen yksilö tuntee täsmälleen sen, mitä kaikki ne tunsivat, joiden elämään hän vaikutti, ja edellä mainituille yksilöille tuo rangaistus on paljon, paljon kovempi kuin mikään rangaistus, minkä teidän tuomionantajanne määräävät.  

Palataanpa tämän lahjojen antamisen ja juhlimisen vuodenajan henkeen, ja annetaan teille lempeitä muistutuksia elämän juhlimiseen iloisesti.

* Antakaa rakkauden olla perustanne. Tämä alkaa itsen rakastamisesta, itsen kunnioittamisesta, itsen arvostamisesta ja itseen luottamisesta.

* Olkaa peloton – ei ole mitään pelättävää!

* Eläkää harmoniassa koko luonnon kanssa.

* Maan visualisoiminen kulta-valkoisen valon ympäröimänä täyttää teidät valolla, kun lähetätte sitä ympäri maailmaanne, ja aidon hymyn valolla on mittaamattomia heijastevaikutuksia.

* Tunnistakaa siunaukset elämässänne ja tuntekaa kiitollisuutta niistä.

* Luottakaa ja ottakaa onkeenne sielunne viestit, joita tulee tietoisuuteenne – omatunto, intuitio, vaisto, inspiraatio ja (vahvat) halut.

* Aika yksinäisyydessä ja hiljaisuudessa ravitsee sielua. Kuten myös eläinkumppanit, nauru, rauhoittava musiikki ja huvittava viihde.

* Älkää tuomitko muita – ette tunne omaa sielusopimustanne, vielä vähemmän jonkun muun sopimuksen.

* Olkaa anteeksiantava. Ihmiset joiden tunnette tehneen väärin teitä kohtaan, ovat ehkä auttaneet teitä kehittymään sielukasvussa. Antakaa anteeksi myös itsellenne. Jos anteeksipyyntö jollekin on paikallaan, tarjotkaa sitä ja päästäkää irti syyllisyyden matalista värähtelyistä.

* Vaalikaa kauniita muistoja, ja päästäkää irti niistä, jotka ovat loukkaavia.

* Luopukaa triviaaleista asioista ja ohjatkaa energianne väylille, jotka auttavat teitä polulla itsenne löytämiseen.

* Sanoilla on värähtely – valitkaa sananne huolellisesti, kunnioittavasti ja ystävällisesti.

* OLKAA sitä, mitä haluatte elämässänne ja maailmassanne: rakkaus, ilo, ystävällisyys, myötätunto, kunnioittavuus, anteliaisuus, avuliaisuus, rehellisyys, anteeksianto ja kiitollisuus.

Noiden muistutusten summa on: Tehkää muille niin, kuin haluaisitte heidän tekevän teille, ja eläkää sydämestänne. Kuten Jumala sanoi: "Valon omaksuminen on yhtä yksinkertaista kuin olla ystävällinen", ja "Sydän on sielun sija."

Rakkaat veljet ja sisaret, tulitte vapaaehtoisena yhteen tämän universumin elintärkeimmistä tehtävistä: Maan sivilisaation sielujen pelastaminen. Astukaa uuteen vuoteenne iloiten tietämisestä: "Tehtävä suoritettu!" Jatkumolla kansat kukoistavat Maan kultaisessa ajassa.

Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >