HomeViestejäSuzanne Ward7.1.2022 - Viesti Matthewilta

7.1.2022 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
7.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Ensin sanomme, että astukaa uuteen vuoteenne rajattoman innostuksen ja optimismin kera! Tähän samaan aikaan ensi vuonna voitte miettiä vuotta 2022 ja tuntea saavuttaneenne paljon, kun olette auttaneet Maan ihmisiä ottamaan suuria harppauksia rauhallista ja harmonista maailmaa kohti.

Nyt meillä on etuoikeus ja kunnia toivottaa tervetulleeksi Jumala, joka pyysi päästä ääneen tässä viestissä.

JUMALA: Kiitos, Mattehw. Pidän viestin alusta. Suuria harppauksia tehdään, se on varmaa, mutta on kuoppaisia kohtia, kun tuon maailman sotkuja siivotaan. Tämä vuosi muuttaa peliä, ja kuka minua paremmin voi sanoa, että on korkea aika lopettaa se julma peli, jota jotkut laumassani ovat pelanneet maan päällä. Se ei ole tuomitsemista, se on fakta.

Nyt sitten, rakkaat lapseni, se mitä ajattelette ja tunnette minusta, on tärkeää teille, ja sen vuoksi minulle myös, koska te kaikki olette osiani ja joka hetki ajattelen ja tunnen täsmälleen samoin, kuin jokainen teistä. Siis minulle on erittäin tärkeää, mitä ajattelette ja tunnette itsestänne.

Ne jotka tekevät karhunpalveluksia laumassani, haluavat erimielisyyksiä kulttuureissanne, roduissanne ja uskonnoissanne jakamaan teidät. Heillä on pitkä historia sen tekemisessä menestyksekkäästi, ja kautta aikain he ovat käyttäneet monia petollisia menetelmiä estämään lapsiani maan päällä tietämästä, että he itse ovat jumalia ja kaikki ovat samanarvoisia minun silmissäni. Kauan, kauan sitten pääviestintuojani kertoivat ihmisille saman asian ja muita universaaleja totuuksia, mutta karhunpalveluksien tekijät tuhosivat nuo alkuperäiset arkistot ja kirjoittivat pyhät kirjanne itse, jotta ne sisältäisivät sen, mitä he halusivat kaikkien uskovan ja tekevän.

He kuvasivat minut raivostuneeksi ja kostonhimoiseksi Jumalaksi, jos minua ei toteltaisi, ja he tekivät itseä palvelevia lakeja, jotka olivat täynnä kontrollia ja ahneutta, ja kertoivat ihmisille, että ne olivat minun lakejani. He aiheuttivat köyhyyttä ja aloittivat kaikki sodat, jotkut jopa minun nimissäni. He panivat alulle orjuuden, uhrausriitit ja sen ajatuksen, että mies on ylempiarvoinen kuin nainen, ja he ovat tuhonneet sitä planeettaa, joka on Gaia-lapseni keho.

En ole koskaan halunnut mitään tuosta vääryydestä, erimielisyyden aiheuttamisesta ja tuhoamisesta. Olen aina halunnut, että Maa-perheeni elää iloisesti ja yhteistyöhaluisesti yhdessä, ja monimuotoisuus rikastaa heidän elämäänsä. Haluan ihmisteni rakastavan ja kunnioittavan toisiaan ja luontoa – jonka kaikki osat ovat myös minua – ja säilyttävän planeetan kauneuden ja kukoistuksen yltäkylläisenä.

Asia on niin, että kun Luoja oli valinnut minut tämän universumin jumalaksi ja antanut minun käyttää energiaansa toteuttamaan suunnitelmani muotoon, sitouduin kunnioittamaan sen antamaa vapaan tahdon lahjaa kaikille lapsilleni. Minun ei koskaan sallita puuttua mihinkään, mitä he päättävät tehdä, riippumatta siitä miten katalaa ja tappavaa se on monille, monille muille.

Se mitä voin tehdä, on vastata vapaan tahdon avunpyyntöihin, ja olen tehnyt sitä Gailalle ja sen asukkaille aina siitä lähtien, kun se pyysi yli 80 vuotta sitten. Silloin kokonaiset sivilisaatiot alkoivat lähettää suurta määrää valoa nostamaan Maan värähtelyjä ja avaamaan lasteni mieliä siellä, jotta he voivat selvästi nähdä sen kontrolloinnin, jota tehdään, ja nousta sitä vastaan. Jotkut laumassani jotka ovat muista kotimaista, elävät siellä teidän kanssanne, ja he ovat mm. estäneet ydinkärkiä toimimasta ja vähentäneet valtavasti niitä tuhoja, joita tuon virusvitsauksen aiottiin tekevän. Toiset puhdistavat saasteita ilmastanne. Jos he eivät tekisi niin lakkaamatta, useimmat teistä kuolisivat hengittäessään sisään taudinaiheuttajia ja muita myrkkyjä.

Myriadit auttajanne eivät tee noita asioita ja paljon muuta pelkästään siksi, että minä sanoin, että he voivat – henkisesti kehittyneet laumassani toimivat universaalin lain puitteissa ja tarvitsevat luvan puuttua toisen sivilisaation asioihin, vaikka avuntarve olisi hyvin ilmeinen – vaan he tekevät sen, koska he ovat perhettänne ja rakastavat teitä.

Siis, rakkaat lapseni, jos olette pyytäneet minulta apua, tai myös vaikkette ole, olette saaneet sitä koko ajan, mutta en voi tehdä rauhaa maan päälle, koska se alkaa rauhasta jokaisessa sydämessä. Vuosia sitten kerroin lapselleni Suzannelle, että sydän on sielun sija. Olette kuolemattomia sieluja, jotka on tehty puhtaasta rakkaudesta. Se on samaa energiaa kuin valo, alkuolemuksemme Luojassa ja suurin voima koko olemassaolossa. Tuo energia ON kaikki olemassa oleva. Rakkaus on "aine", mitä te olette, mitä Gaia on ja minä olen, mitä eläimet, kasvit, galaksit, tietoisuus ja koko universumimme on.

Rakkaus on luomista, ei käyttäytymistä, eikä se merkitse, että pitää kaikesta, mitä tapahtuu. Jotkut laumassani, ne joita kutsutte pimeiksi, tekevät sanoinkuvaamattoman pahoja asioita. Se saa heidät ehkä näyttämään vahvimmilta, mutta he ovat heikoimpia, koska he ovat valinneet sydämettömän tyhjiön rakkauden sijasta. Heillä on vain kipinä sitä Luojan ydinolemusta, joka ylläpitää jokaisen sielun elämänvoiman, ja heidän aikansa tällä planeetalla on ohi. Heidät viedään hyvin, hyvin kaukaisiin paikkoihin, joissa heille annetaan muita tilaisuuksia valita rakkaus, ja jos he kieltäytyvät, Luoja ottaa heidät valtaansa.

Kiitän teitä kaikkia, jotka lähditte maailmoistanne auttamaan Maa-perhettämme siirtymisessä Gaian kultaisen ajan ilmentämistä kohti. Tehtävänne ei ole ollut helppo, tiedän sen – olen kokenut matkanne jokaisen askeleen. Ja kunnioitan teitä peräänantamattomuudestanne. Rakkauteni teitä kohtaan on ääretöntä ja ikuista.

Nyt kiitän sinua, Matthew, että päästit minut ääneen ensimmäisessä viestissäsi Maan uutena vuotena. Siitä tulee ilmiömäinen käännekohta lapsilleni siellä.

MATTHEW: Jumala, kiitämme sinua inspiroivista sanoistasi.

JUMALA: Matthew, haluaisin toistakin ääntä kuultavan tässä, jos sopii, ja puhun äidillesi siitä. Suzy, joitain vuosia sitten Gaia antoi sinulle viestin, ja pyysin sinua liittämään sen viidenteen osaan kirjasarjassani, joita kutsumme nimellä Matthew Books. Ole hyvä, ja kopioi tuo viesti tähän.

[Syyspäiväntasauksessa 2011, globaalin meditaation aikana visualisoin Maan kultavalkoiseen valoon, kun kuulin: "Ole hyvä ja tallenna sanani." Seuraavassa se, minkä tallensin.]

GAIA: Olen Gaia, Maaksi kutsumanne planeetan sielu. Aivan kuten teillä, sydämeni voi tuntua raskaalta tai kevyeltä. Pitkiä aikoja itkin, kun henkeäni ei enää ollut. Ihmiseni olivat vihamielisiä toisiaan kohtaan ja kehoni likosi heidän veressään. En itke enää, koska on paljon, mistä iloita, paljon mistä tuntea kiitollisuutta.

Valoni ei ole vielä täysivoimaista, kehoni ei ole vielä tasapainossa. Näin on, koska jotkut lapseni ovat edelleen vihamielisiä toisilleen. Joillakin heistä ei ole rakkautta ja myötätuntoa eikä sitä ymmärrystä, että eroavuudet voivat olla ehdottoman upea asia, kun harmoniaa ja kunnioitusta virtaa sydänlinjoja pitkin.

Kuitenkin olen iloinen, koska olen matkalla, jollaista kukaan muu sielu tässä universumissa ei ole koskaan kulkenut. Olen menossa kotiin, ja te jotka pidätte sitä valoa, joka auttaa minua liikkumaan vakaasti ja nopeasti, tulette mukaani. Voitteko kuvitella suurempaa kunniaa kuin tämä matka, jonka jaamme? Voitteko kuvitella jostain suuremman innostuksen, kuin ylösnousemuksestamme? Minä en voi.

Pyysin saada puhua tänään kertoakseni teille kiitollisuudestani kaikkia teitä kohtaan. Teidät valittiin suuresta määrästä sieluja, joita oli kolminkertainen määrä siihen verrattuna, mikä voisi inkarnoitua ja osallistua. Tämän tason valopalveluun ei ole koskaan ennen ryhdytty. Esitämme osaa suurimmassa show'ssa, jota on koskaan esitetty tässä universumissa. Tunnen nöyryyttä, joka sekoittuu täydelliseen tyytyväisyyteen hyvin tehdystä työstä – tehtävämme on valmis jatkumolla.

Kun matkamme jatkuu, monia ihmeitä on varastossa teitä ja tätä maailmaamme varten. Teille on kerrottu monista, jotta voitte ajatella niitä ja odottaa innolla, mutta eläminen niissä upeissa ajoissa jotka pian tulevat, ylittää mielikuvituksenne.

Kaikki olennot tässä universumissa katselevat tämän kehittymistä – tiesittekö sen? En pysty kuvittelemaan niin valtavaa yleisöä. Kaikki valonsielut hurraavat meille, jotta jatkamme hyvän show'n antamista heille – kokemus joka on myös Jumalan aplodien arvoinen. Jaan sydämeni kanssanne, ja rakkauteni teitä kohtaan on ylitsevuotavaa.

JUMALA: Kiitos, Suzy. Nyt minä puhun taas kaikille. Tiedättekö, miksi haluan Gaian viestin ja omani Matthewin ensimmäiseen viestiin uutena vuotenanne? Ei, ette tietenkään tiedä, eikä se ollut reilu kysymys. Minä ja Gaia haluamme olla teille enemmän, kuin epämääräisiä käsitteitä jossain tuolla ulkona tai tuolla ylhäällä. Kuten kerroin teille, olemme vain sieluja, aivan kuten te, ja haluan teidän – ilman mitään viivytyksiä – tuntevan meidät ja tuntevan keskinäisen läheisyytemme ja lämpömme rakastavassa ja välittävässä perheessä. Mikä on parempi tapa tehdä se, kuin kertoa teille meistä ja tunteistamme teitä kohtaan?

Sanon vähän lisää edessä olevasta vuodestanne. Se on vilkas/eloisa, äärimmäisen vilkas. Tiessä on teräväreunaisia kuoppia ja töyssyjä siellä täällä – peliä pelaavat lapseni eivät lähde lempeästi – mutta silloin kun teistä tuntuu voimakkailta ja moniulotteisilta perheenjäseniltä, joita te olette, tapahtumat vain hyrisevät eteenpäin kaiken aikaa.

Teillä on myös paljon kokemusta ihmisistä, jotka epäröivät tehdä suuria muutoksia – se on teille itsellenne tuttu juttu. Monta kertaa, ja itse asiassa pelkästään olemalla, inspiroitte heitä siirtymään eteenpäin oman intonne, innostuksenne ja (itse)luottamuksenne rakkaus-valoenergialla. Nuo tunteet ovat kuin toivo, ilo, anteeksianto, avuliaisuus, anteliaisuus, myötätunto ja kiitollisuus – ne ovat kaikki suotuisalla tavalla tarttuvia – ja kun ne leviävät koko Maa-laumaani, he ottavat ohjakset maailmansa muuttamisessa, ja te voitte riemuita: tehtävä suoritettu!

Rakkaani, ajatelkaa kaikkea, mitä Gaia ja minä olemme kertoneet teille. Ei, hyvänen aika, teidän ei tarvitse painaa mieleen sanojamme – muistakaa vain rakkautemme teitä kohtaan ja pitäkää se sydämessänne. Eläkää sydämestänne ja pitäkää valonne loistamassa kirkkaasti – kohotatte koko universumiamme!

Matthew ja Suzy, kiitos teille kummallekin. Nyt minä lähden, jotta te voitte jatkaa.

MATTHEW: Taas kerran, Jumala, me kiitämme sinua.

Nyt sitten, rakkaat ystävät, tiedämme, miten innokkaasti haluatte saada kaikki "pandemiaan" liittyvät olosuhteet loppumaan – niin haluamme mekin ja kaikki muut valo-olennot tässä universumissa! Ja ne loppuvat heti, kun faktat tästä rikoksesta ihmiskuntaa kohtaan tulevat julki. Kaiken tapahtuessa aina vain nopeammin, olisi luonnollista odottaa tuon totuuden ja kaikkien muiden pitkään salattujen totuuksien tulevan laajasti tietoon joskus tulevien viikkoja tai kuukausien aikana.

Tämän ennenkuulumattoman ajan tarkoitus maan päällä – ja tosiaankin tässä universumissa, kuten Gaia totesi – on avata sydämet ja mielet, jotta sivilisaation henkinen ja tietoinen tajunta voi kehittyä, koska sitä tarvitaan kultaisen ajan kanssaluomiseen. Jos kaikki totuudet tulisivat esiin kerta heitolla, kollektiivinen kolmannen tiheyden psyyke menisi shokkiin ja pysäyttäisi sen suuren liikevoiman/vauhdin, joka on muodostumassa. Näin ollen paljastuksia tulee esiin vähitellen, jotta ihmiset voivat sulatella ensimmäisen, ennen kuin kuulevat toisen, ja niin edelleen. Vaikka kaikki kiihtyy, on ymmärrettävää, ettei valaistumista voi kiirehtiä, kun otetaan huomioon sen informaation ällistyttävä laajuus, joka ihmisten täytyy kuulla.

Siis puhutaanpa siitä, mitä tulee ensin. Kyse saattaa olla vain "pandemiasta", mutta harkinnassa on myös sen sitominen presidentinvaalien lopputulokseen USA:ssa, koska jotkut samat yksilöt ovat vastuussa kummastakin häikäilemättömän petollisesta tilanteesta. Emme tiedä, milloin todisteita esitetään, mutta on merkkejä, että se voi olla ennen vuoden puoliväliä. Sen rinnalla, että osallisina olevia yksilöitä pidätetään ja asetetaan jatkuvasti syytteeseen, "pandemiaan" liittyvää käräjöintiä on käynnissä useissa maissa, joitain syytteitä on nostettu Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa, monet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa protestoivat rajoituksia ja rokotuksia vastaan, ja kasvava määrä ihmisiä uhmaa noita määräyksiä.

Mitä tahansa päätetään siitä, mitä informaatiota paljastetaan ja milloin se tapahtuu, suurin osa kansasta ällistyy. Luultavasti reaktiot ovat vaihdellen raivoa, helpotusta, hämmennystä, syyllisyyttä, häpeää ja pelkoa, ja jotkut saattavat valita epäuskon tai kieltämisen. Monien elämienne kokemukset – ja ne ovat olleet korvaamattomia Maan ihmisten auttamisessa heräämään siinä määrin, kuin he ovat heränneet – mahdollistavat sen, että olette selkeyden ja toiveikkuuden peruskallio niille, jotka ovat päästään pyörällä. Niin etteivät ne ihmiset jotka on rokotettu kahdesti tai kolmasti, eivät tunne, että he ovat juuri kuulleet kellojensa soivan. Voi olla erityisen hyödyllistä antaa rohkaisua sillä, että värähtelyt nousevat.

Mitä tahansa ihmisten tunteet ovat totuudesta, se tulee lisänä huoliin niistä fyysisistä, tunnepuolen ja mentaalisista vaikutuksista, joita heillä saattaa olla jatkuvasti nousevien värähtelyjen vuoksi. Olkaa tietoisia, että myös teidän tiheät kehonne ovat alttiita noille vaikutuksille. Jos tunnette olevanne poissa tasapainosta, masentunut, ärsyyntynyt tai väsynyt, muistakaa ehdotuksemme hengittää syvään ja rytmisesti, juoda paljon puhdasta vettä, syödä kevyesti, nukkua riittävästi, ottaa aikaa yksin ja olla luonnossa niin usein, kuin voitte. Näiden ehdotusten jakaminen perheen, ystävien ja työtovereiden kanssa voi rauhoittaa niiden mieltä ja keventää niiden kehoa, jotka kuuntelevat ja ottavat onkeensa.

Rakkaat sisaret ja veljet, sitten kun tie on tasaisempi – ja edessäpäin se on! – elätte valaistussa maailmassa, jossa yhtenäisyys kasvaa kollektiivitietoisuudessa, ja mitä riemastuttavimman ajan paljastuminen maan päällä jatkuu.

Olemme kanssanne matkan joka askeleella, ja kaikkien tämän universumin muiden valo-olentojen kanssa tuemme teitä ehdottoman rakkauden voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >