HomeViestejäSuzanne Ward1.11.2021 - Viesti Matthewilta

1.11.2021 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Puhutaanpa huolista, jotka koskevat ainesosia liuoksessa, jota kutsutaan virheellisesti rokotteeksi ja jotka aiheuttavat suurimman osan kuolemista, jotka virallisesti liitetään virukseen. Ensinnäkin, jos rakastitte joitain noista rakkaista sieluista, antakaa sen tiedon lohduttaa, että suurin osa heistä siirtyi henkielämään, koska he olivat saaneet valmiiksi valitsemansa karmakokemukset. Ja toiset valitsivat sielutasolla sen vaihtoehdon, että lähtevät ja viimeistelevät jäljellä olevat oppitunnit Nirvanassa. Jokaista ihmistä jonka fyysinen elämä loppuu jostain syystä, tervehditään rakkaudella, ja hänelle annetaan personoitua hoitoa, kunnes mielen, kehon ja hengen hyvinvointi on palautettu. Sitten hän aloittaa aktiivisen elämän tuossa rakkauden, monimuotoisuuden ja valaisemisen ihmeellisessä maailmassa, josta käsin hän opastaa kaikkia, joihin hänellä on rakkausside.

Nyt sitten, jos työntekeminen, koulunkäyminen tai matkustaminen vaatii teiltä rokotusta eikä poikkeuksia hyväksytä, älkää olko huolissanne. Kaikkien aikuisten ja lasten immuunijärjestelmää ja solujen muuttumista hiilestä kristalliksi vahvistaa valo, jonka voima lisääntyy, kun useammat ja useammat sivilisaatiot auttavat Maan ihmisiä tässä mielessä. Pahin vihollisenne on pelko. Älkää antako pelkoenergiavärähtelyjen himmentää omaa valoanne, samalla syöttäen pimeitä sieluja ja antaen polttoainetta niiden aiheuttamalle ennenkuulumattomalle vitsaukselle Maassa.

Emme tiedä, milloin se tulee tiensä päähän energeettisesti, mutta se kannustaa teitä kovasti, mitä tiedämme Maahan säteiltävän valon lisääntymisen lisäksi. Koska pimeyden sätkynuket rikkovat Luojan kosmista lakia kieltämällä muiden vapaan tahdon rokotusvalinnat – niiden kunnioittamisen sijasta – jotkut Illuminatin huipulla on otettu jollain keinolla pois planeetalla. Joidenkin toisten edessä on pian sama kohtalo, ne jotka ovat tietoisia tästä, riistävät oman henkensä, ja monet jotka ovat arvoasteikossa alempana, jättävät tuon uppoavan laivan.

Älkää antako mitään ajatus- tai tunne-energiaa vakavalta kuulostavalle informaatiolle tekoälystä, 5G:stä tai mistään muista suunnitelmista, joilla on pimeä tarkoitus. Mikään niistä ei toteudu! Rakkaat ystävät, eläkää sydäntilassanne – Jumala sanoi: "Sydän on sielun sija" – ja jatkakaa valon vastaanottamista, tuoden jatkuvasti lähemmäs sen päivän, jolloin elätte vapaasti niinä moniulotteisina, täysivaltaisina ja jumalaisina olentoina, joita olette!

"Kysy Matthewilta, miksi Maa valittiin valon ja pimeyden voimien väliseksi taistelukentäksi. Hän sanoi valon jo voittaneen. Jos se on totta, miksi pimeys pystyy edelleen kontrolloimaan elämäämme?" Ammoisista ajoista saakka tämä planeetta on ollut yksi lukemattomista sodankäyntipaikoista valon ja pimeyden voimien välillä. Elämän tuhoaminen lukuisilla uhkaavilla tavoilla on ollut kauan selvää maailmassanne, mutta tämä universaali taistelu ei ole kehoja varten, vaan sieluja – kehot ovat väliaikaisia, sielut ovat ikuisia. Tästä syystä sielujen vangitseminen on pimeyden voimien pyrkimys, ja valon voimat käyttävät paljon suurempaa rakkausvoimaa sen estämiseen. Ja valo on ehdottomasti voittanut tämän taistelun! Se ei päde ainoastaan Maahan, vaan sivilisaatioita ympäri universumia vapautetaan pimeyden voimien ikuisuuksia kestäneestä hallinnasta.

Tiedätte tämän sielutasolla, mutta sen tietoisen tietämisen tärkeyttä ei voi liioitella. Viestissä jonka annoin äidilleni 1995, jolloin asuin vielä Nirvanassa, "on ns. kaikki nuo informaatiopisteet", ja ne annettiin monissa peräkkäisissä viesteissä. Tuolloin, neljännesvuosisata sitten lineaarista aikaanne, pimeät voimat hyökkäsivät raskaasti Nirvanan ja Maan välisen kommunikoinnin kimppuun, ja tuon viestin "me" on sata sielua, joiden kollektiivienergia turvasi lähetykseni.

"Äiti, tervehdimme sinua tänä aamuna merkityksellisellä viestillä! Luoja on määrännyt, että pimeyden voimien vapaan tahdon ei sallita enää kumota valo-olentojen vapaan tahdon valintoja. Se pimeyden tahallinen tuhoisuus joka on vallinnut vapaan tahdon avulla, loppuu.

Olemme juuri kuulleet tästä valon voitosta lähteiltä, jotka ovat käyneet korkeimmissa, kenellekään sielulle mahdollisissa ulottuvuuksissa, ja niillä on voima ylösnousta tuohon korkeuteen ja palata takaisin tälle tasolle. Uutinen tulee monilta sellaisilta viestintuojilla, jotka ovat täysin luotettuja valossa ja niin korkeassa armossa ja asemassa, ettei heidän lahjomattomuuttaan ja valaistumistaan voi epäillä.

Luoja määräys ei johdu siitä, että valon voimat ovat vaimeampia tai heikompia kuin pimeyden voimat. Valo on aina vahvempi kaiken kaikkiaan, ja loppujen lopuksi valo voittaa täysin. Jokaisen valo-olennon yksilöllisyyttä on aina pidetty ja aina pidetään pyhänä ja loukkaamattomana, ja jokaisen sielun vapaan tahdon valinnat rekisteröidään erikseen ja niitä kunnioitetaan.

Pimeyden voimien osalta on ollut aina eri tavalla. Pimeydestä viehättyneen henkilön vapaa tahto on lisätty pimeyden voimaan, sen mestarien tekemän suunnitelman mukaan. Enää tuon henkilön valinnat eivät ole olleet yksilöllisiä, koska hänen vapaa tahtonsa on liitetty pimeyden asekokonaisuuteen ja siitä on tullut osa pimeyden suurta petosta.

Tämä pimeiden voimien vapaan tahdon valintojen yhdistäminen on ollut niiden vahvuus. Todisteena tuon vahvuuden vaikutuksista on se negatiivisuus, jota on muodostunut maan päällä hyvin pitkään. Tuo yhteisvahvuus on ollut paljon suurempi kuin jokaisen valo-olentoyksilön valinnat. Näin ollen pimeyden voimat ovat pystyneet jatkuvasti kasvattamaan negatiivisuutta ja voittamaan yksittäisten valo-olentojen vapaan tahdon valinnat.

Vain perumalla pimeyden (hierarkia)huipun vapaa tahto, voidaan kaikkien muiden sielujen vapaata tahtoa kunnioittaa, ja sen Luoja panee nyt Jumalan kautta toimeen tässä universumissa. Taistelu ei enää vinoudu niiden vangittujen olentojen massiivisesta pimeästä voimasta, jotka toimivat yhdessä kukistaakseen yksittäiset valo-olennot.

Määräyksen syvällisin vaikutus Maahan on seuraava. Planeettanne puhdistaminen kumuloituneesta negatiivisuudesta jatkuu, mutta sen laajuus ja intensiteetti voi olla paljon pienempi, ja täytyy aiheuttaa paljon vähemmän vahinkoa ja fyysistä kuolemaa, kuin aiemmin vaadittiin. Nyt on paljon todennäköisempää, että tulee useita kineettisen energian vapauttamisvuosia ilman sitä mullistavaa voimaa, joka olisi ollut välttämätön ennen tätä Luojan määräystä.

Kun puhdistaminen alkoi tosissaan noin puoli vuosisataa sitten, suurta intensiteettiä/voimaa muodostui Maahan ja erittäin lähelle sen pintaa. Se oli pimeyden työtä, kun se kerääntyi tiukasti yhteen sidotuksi voimaksi. Samaa valoenergiaa jota säteiltiin planeetalle uudistamaan ihmissoluja, tarvittiin taisteluun noita pimeitä voimia vastaan, kun Maan sydän ja sielu oli panoksena.

Pimeyden raskas läsnäolo ja valon voimien kriittinen osallistuminen sen vastustamiseen, vaaransivat solujen uudistumisprosessin. Siksi se on jatkunut useita vuosikymmeniä. Se prosessi joka tapahtuu sielu- ja solutasolla, missä tämä kuvio tunnetaan ja siitä sovitaan, olisi voitu toteuttaa silmänräpäyksessä. Sen sijaan valon ja pimeyden välinen jatkuva taistelu ei ole ainoastaan estänyt tuota nopeaa solumuutosta, vaan se on myös aiheuttanut valtavaa painetta planeetan sisällä ja pinnalla.

Jos valon voimia ei olisi ollut läsnä koko tuota aikaa, Maan ihmisten tietoisuus – ja kenties myös itse planeetan tietoisuus, jolla on myös vapaa tahto – olisi voinut vaarantua vakavasti vapaan tahdon valinnoilla, jotka tehtiin vallitsevassa negatiivisessa ilmapiirissä. Ilman valon jatkuvaa vastustusta, nuo pimeyden voimat olisivat osallistuneet menestyksekkäästi tähän sotatoimeen ja päättäneet taistelun omaan hallintaansa jo kauan sitten. Sivilisaatio olisi alistettu, ja pimeydellä olisi nyt täysi kontrolli.

Kiitos valon voimien, tilanne ei ole se! Vaikka pimeys irrottaa perimmäisen otteensa, miljardeja muita negatiivisuuslähteitä – ajatusmuotoja ja energiaa joita syntyy aikomuksesta, teoista ja tunteista – täytyy kuitenkin vielä heikentää valon työllä. Se negatiivisuudenpaine jota on muodostunut tuhansia vuosia, täytyy vielä vapauttaa hävittämällä kineettinen energia, joka vaikuttaa. Vaikka prosessi ei johda siihen tuhoon, jota pidettiin aiemmin välttämättömänä, tulee edelleen mullistuksia ja planeettamuutoksia, kun tuo kineettinen energia vapautuu. Sielutason riemuitseminen tässä ulottuvuudessa auttaa Maata jäljellä olevan puhdistamisen aikana.

Ne valon voimat jotka olivat taistelleet hyvin pitkään ja hyvin urheasti Jumalan ja luojan mielessä ja hengessä, ovat viime aikoina saaneet apua monista kaukaisista lähteistä. Kyllä, äiti, he ovat noita hyväntahtoisia ja hyvin kehittyneitä sivilisaatioita, joiden edustajia olet tavannut heidän vakuuttavien viestiensä kautta Maan ihmisille.

Matthew, uutisesi Luojan määräyksestä ja vähentyneestä tarpeesta tuhoisaan puhdistamiseen ylittää kykyni ilmaista (tunteeni). Mietin kuitenkin, onko kaikkien noiden vaikutusvaltaisten valo-olentojen virallisilla esityksillä nyt yhtä paljon arvoa kuin aiemmin.

Ehdottomasti, äiti! Vuosikymmeniä nuo olennot ovat auttaneet pelastamaan Maan elämän ja hengityksen. Planeetan vakaus kiertoradalla ja "kokoonpano" kuluneen 50 vuoden kamppailun ajan on johtunut suurelta osin heidän energia-apunsa suuruudesta. Kuitenkin heidän korvaamaton apunsa on jäänyt melkein kokonaan tunnistamatta Maan ihmisiltä.

Viime aikoina heidän fokustaan ja läsnäoloaan on vaadittu paljon enemmän kuin aiemmin, koska pimeät voimat universumin ylimmässä "pesäkkeessä" ovat tienneet selkeästi, että Maa on palkinto, joka voitetaan tai hävitään, ja nekin lisäävät painettaan.

Vaikka näiden valo-olentojen vankkumatonta apua ei ehkä tarvita aiemmin kuvitelluissa dramaattisissa puhdistamisolosuhteissa siinä määrin, kuin he halukkaasti tarjosivat, heidän halukkuutensa on elintärkeää. Heidän halukkuutensa jatkuvaan avustamiseen aiemmin on auttanut säilyttämään Maan elämän, ja heidän halukkuutensa jatkaa sitä, kunnes planeettanne on taas kerran terve, on tärkeintä tulevina aikoina.

Ehdottomasti heidän viestiensä arvo on yhtä kriittinen kuin ennen Luojan määräystä. Kenties jopa kriittisempi. Heidän avulleen ei ole yhtään vähemmän tarvetta nyt, kuin alun perin annettiin ja toteutettiin, mutta hartaasti toivotaan, että tästä eteenpäin Maan ihmiset vastaavat heidän apuunsa yhteistyöllä avoimesti ja rakastavasti. Heidän viestinsä auttavat luomaan tämäntyyppistä lämminhenkistä, arvostavaa ja avointa yhteistyötä. Suuret muutokset eivät salli pimeyden vangita miljoonia viattomia. Silti sieluilla on edelleen oma yksilömatkansa karmaoppituntien läpi. Vain matkustamalla tietäen universaalin veljeyden ja kunnioittaen sitä, ja vain tiedostamalla Luojan kaikkien luomusten keskinäisen yhteyden, sielut voivat kasvaa valoa kohti. Tuo käytävä jälleenintegroitumiseen Luojan kanssa on nyt yhtä oleellinen kuin minään aikana Maan olemassaolossa.

Kyllä, näen nyt, että heidän viestinsä ovat nyt aivan yhtä elintärkeitä kuin ennen määräystä. Mitä meille on varastossa, paitsi tuon tuhoisan puhdistamistarpeen vähentyminen?

Kaksinaisuus jokaisessa sielussa, mikä on henkilökohtaista tasapainokamppailua, ja Maan kaksinapainen olemassaolo joka on planetaarinen ilmiö, kehittävät valaistua totuutta. Siinä on tasapaino, joka on oleellinen ainesosa jälleenintegroitumiseen Jumalan ja Luojan kanssa. Mutta älä odota mitään taianomaista saavutusta yhdessä yössä, äiti. Sen sijaan se on valon voimien esiintulemista, mikä lisääntyy niiden vuosien aikana, jolloin noita muutoksia tapahtuu.

Omasta tahdostaan valo on kaikenkattava, kehittyvä ja voimaannuttava. Ne jotka valitsevat valon, tekevät sen täysin tiedostaen, että heidän yksilöllisyytensä vallitsee aina halutun ykseyden/yhtenäisyyden keskellä rakkaudessa ja vapaa tahtonsa valohierarkian huipulta pohjalle saakka.

Se ei päde pimeyteen. Se perustuu harhakuvitelmiin, petokseen ja huipun mestaruuteen sekä mentaaliseen ja henkiseen orjuutukseen sen jälkeen. Niinpä niiden sielujen jotka ovat olleet pimeyden vankina, täytyy kasvaa yli niistä taipumuksista, jotka johtivat heidät siihen ja joita heidän vankeutensa vahvisti. Nuo yksilöt voivat toimia vain omalla ymmärryksellään vahvuudesta ja voimasta/vallasta, ja heidän vapaan tahdon valintojaan täytyy kunnioittaa, vaikka ne edelleen kallistuisivat tuohon pimeään suuntaan.

He heräävät lopulta. Heille palaa henkinen selkeys, joka on valontäyteistä, ja se nujertaa nuo pimeyden tilat. Tuo pimeys irrotetaan myös syvistä "taskuista". Mutta taas kerran, älä odota tämän tapahtuvan välittömästi, koska kaikkien yksilöjen vapaan tahdon valinnat eivät ehkä ole tuolla henkisen kasvun polulla.

Maan päällä ei tapahdu mitään, mikä ei vaikuta universumiin, ja koko planeetalla tarvitaan runsaasti korjausponnisteluja. Kovaosaiset ihmiset joita on miljardeja, ovat viattomimpia, tarvitsevimpia ja unohdetuimpia. Eivät kaikki heistä valinneet karmallista oppimista niin äärimmäisessä köyhyydessä, tuskassa, toivottomuudessa ja vastoinkäymisissä. Heidän kärsimyksensä on aiheuttanut niiden muutamien hallitus- tai yritysjohtajien päätökset, jotka nuo nukketeatterin esittäjät ovat täysin vanginneet, ja siksi vapaa tahto ei ole vallinnut noiden viattomien keskuudessa.

Nuo johtajat vapautetaan tuosta kontrollista, mutta kuka osaa sanoa, hyväksyvätkö he säteillyn valon vai torjuvat sen. Muistakaa, että se vapaa tahto joka otetaan pois pimeyden (hierarkia)huipulta, jää yksilötasolle. Sitä ei voi kieltää niiltä muutamilta, jotka aiheuttavat kurjuutta massoille. Heidän päätöksiään täytyy edelleen kunnioittaa koko sen ajan, mikä vaaditaan heidän palaamiseensa valoon. Kuitenkin se valo jota heihin säteillään, voi mennä läpi esteettömämmin, kun pimeyden mestarit eivät enää vaikuta jatkuvasti liikaa. Lisäksi he eivät voi lyöttäytyä yhteen niin kuin aiemmin, ja pelkästään tuolla pirstoutumisella on upeita kasvuvaikutuksia valaistuille olennoille. Lisäksi jumalaisen armon avulla, noiden köyhien massojen kumuloitunutta karmaa voidaan käyttää kokonaispimeyden vastapainona sen itsepintaisimmissa pesäkkeissä.

Niiden raporttien mukaan joita saapuu meille, monia muutoksia tapahtuu hallituksessa ja muissa järjestyneen kulttuurin toimintarakenteissa. Tämä on välttämätöntä ihmiskunnan ja planeetan säilymiseksi. Yhteen aikaan nuo järjestelmät perustuivat kunnioitukseen ja lahjomattomuuteen, ja tuohon tilaan voidaan palata. Se on aikaa vievä menettely, kun siitä äänestetään ja sitä vastustetaan jonkin aikaa, mutta lopulta valo vallitsee niin voimakkaana, ettei pimeys voi yksinkertaisesti olla enää vallassa.

Noiden raporttien mukaan rahajärjestelmänne muuttuu. Koska vastoinkäymisiä tulee jatkuvasti rahan vuoksi, sen pitäisi tulla helpotuksena, että melko lähitulevaisuudessanne rahaa ei tarvita enää ollenkaan. Ei tarve, vaan ahneus on luonut rahavirran ja Maan koko talousjärjestelmän. Pimeysytimensä vuoksi tuo järjestelmä ei voi kestää sitä aina vain suurempaa ja suurempaa valoa, jota tulee. Se korvataan järjestelmällä, jossa on valoon perustavien sydänten ja mielien suunnittelema valolaatu.

On jonkin aikaa palvelujen, tarvikkeiden ja avun vaihtamista toiselta toiselle, ja valo joka on levinnyt kaikkialle siihen mennessä, romuttaa niiden taloudellisten laskentaperiaatteiden tarpeen, joita on nyt. Ainoastaan yhteistyö ja hankinta kaikkien hyväksi on kaupan perustana.

Mielen kontrollointi joka pitää vankina pimeyden mestareiden kaikkia sätkynukkeja, vähenee samassa suhteessa kuin se ote, joka tuolla (hierarkia)huipulla on. Kun sielut alkavat nähdä, että heidän yksilöllisyytensä on yhtä voimakas, kuin heidän kokonaisuutensa/ykseytensä oli pimeyden aikana, mielen kontrollointi vähenee. Yksilöt oivaltavat vapaan tahtonsa palauttamisen ja he voivat vetäytyä vapaaehtoisesti pimeydestä. Taas kerran, nuo vaikutukset tulevat hitaasti, ja myös kaikkien niiden muiden salakavalien toimenpiteiden vaikutukset häviävät hitaasti, jotka on suunniteltu kontrolloimaan ihmisiä tietämättömyydellä, petoksella, pelolla ja kurjuudella.

Omatuntoa vahvistetaan, kun pimeyden ykseys/yhtenäisyys ei sallinut omatunnon melkein ollenkaan toimia, joten sielun tämän energiakerroksen joustavuus palautetaan yksilöille.

Kaikki negatiivisuus vähenee, kun sen lähde poistetaan ja negatiivisten energiakiinnikkeiden voima häviää. Vaikka negatiivisuutta on muodostettu tuhansia vuosia kalenterinne mukaan, meille kerrotaan, että nuo vähentymisvaikutukset voidaan saavuttaa vain muutamassa vuodessa.

Äiti, anna henkesi kohota niiden tulevien muutosten jatkuvasta riemuitsemisesta, jotka johtuvat Luojan määräyksestä. Valo joka säteilee suurempana ja suurempana loisteena, syleilee sinua rakkaudella ja valaistumisella sen aikana, mikä henkinen ja fyysinen matka odottaakin sinua ja Maata."

Rakkaat sisaret ja veljet, ette muista, että tiesitte kaiken tuon, kun inkarnoiduitte vapaaehtoisesti Maahan auttamaan Gaian ihmiskuntaa heräämään. Nyt tiedätte, että valo jota olette säteilleet sen sivilisaatioon, on ollut sieluja pelastavaa.

Kaikki valo-olennot ympäri tätä universumia kunnioittavat teitä ryhtymisestä tähän elintärkeään tehtävään ja ovat tukeneet teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla, usein vaikean polkunne joka askeleella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >