HomeViestejäSuzanne Ward3.7.2023 - Viesti Mathewilta

3.7.2023 - Viesti Mathewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
3.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Meillä on etuoikeus ja suuri ilo toivottaa taas tervetulleeksi Arnold, sielu joka jakoi tietoaan kahdessa aiemmassa viestissä.

ARNOLD: Kiitos, Matthew. Lähes sata vuotta väkeni on auttanut Gaiaa ja sen asukkaita lähettämällä valoa Maahan. Muut sivilisaatiot, myös ne jotka elävät Maan sisäisissä kaupungeissa, ovat tehneet samoin, ja monia miljoonia vapaaehtoisia on inkarnoitunut planeetalle lisäämään oman valonsa. Nämä valon lahjat – samaa energiaa kuin rakkaus – tekivät Maalle mahdolliseksi nousta kolmannen tiheyden syvyyksistä ja lähteä vakaalle ylösnousemuspolulle.

Sen ihmiset näkivät myllerryksen lisääntyvän, mutta heillä ei ollut aavistustakaan, että massiivinen valonlisäys paljasti pitkään piilossa ollutta pimeyttä, ja valon- ja pimeydenvoiminen välinen taistelu oli käynnissä. Valaisemaan tavallista kansaa, planeetan ulkopuoliset viestintuojat välittivät telepaattisesti informaatiota omille vastaanottajilleen, jotka hyväksyivät tuon tehtävän julkaista sen. Ihmiset jotka olivat vastaanottavia tuolle valolle ja informaatiolle, alkoivat herätä. Nyt heidän lukumääränsä kasvaa joka päivä, ja Maa kiertää neljännessä tiheydessä matkallaan viidenteen, sellaisella vauhdilla joka on ennenkuulumaton tässä universumissa.

Kun tämä aioneita jatkunut pimeyskirous loppuu – ja sitä tapahtuu nopeasti – se pahuus jota se on aiheuttanut ja jättää vanaveteensä, täytyy korjata, jotta planeetta ja kaikki sen asukkaat voivat toipua kulttuurillisista, rodullisista ja uskonnollisista ennakkoluuloista, taloudellisesta polarisoitumisesta, politiikan ja yritysmaailman korruptioista, julmuudesta eläimiä kohtaan, tietämättömyydestä totuuksiin ja informaatiokontrollointiin liittyen, raunioituneista kaupungeista, kodittomuudesta ja köyhyydestä, saastuneesta maaperästä, ilmasta ja vedestä.

Ja tosiaankin, kaikki nuo tilanteet korjataan! Jotkut teistä ajattelevat, että voisi kestää vuosisadan tai kauemmin, ennen kuin tuhottu ympäristö voidaan palauttaa terveeksi ja ihmiset ympäri maailmaa voivat elää rauhanomaisesti, yhteistyötä tehden ja menestyksekkäästi rikkaassa monimuotoisuudessaan ja harmoniassa luonnon kanssa. Rakkaat ystävät, ajatelkaa sen sijaan, että valo voimistuu jatkuvasti ja nostaa värähtelyä, ja sieluja jotka ovat henkisesti ja tietoisesti kehittyneitä, inkarnoituu suuria määriä. 

Oma väkeni arvioi konservatiivisesti, että sovinto, puhdistuminen ja uudelleenrakennus tapahtuvat alle kahdessa sukupolvessa, 35–40 teidän vuodessanne, ja monia aspekteja saavutetaan jo paljon aiemmin. Merkittäviä ponnisteluja on aloitettu joillain alueilla, toisia on suunnitteluvaiheissa, ja noiden vuosien aikana me ja muu universaali perhe työskentelemme rinnallanne. Jotkut esittelevät teknologiaansa ja auttavat teitä ottamaan käyttöön oman teknologianne, jonka suotuisan käytön pimeät sielut ovat estäneet, ja väärinkäyttäneet sitä itse.

Valjastatte vapaan energian, dematerialisoitte radioaktiivisen jätteen, pääsette eroon merien ja jokien saasteista ja rojusta, puhdistatte maaperän myrkyt, uudelleenrakennatte sodan repimät alueet, muutatte erämaat viljelyskelpoisiksi maiksi ja mullistatte talous-, laki-/oikeus- ja hallintojärjestelmät, terveydenhuollon, maatalouden, koulutuksen, rakentamisen, viestinnän ja kuljetuksen.

Kun kehon solurakenne muuttuu kristalliseksi, Maan sivilisaation 10 käyttämätöntä säiettä alkaa aktivoitua yksitellen, kunnes ne kaikki toimivat. Ihmiset ymmärtävät, että he ovat moniulotteisia, ikuisia sieluja, jotka kokevat elämää fyysisessä maailmassa, että eläimet ja kasvit ovat myös sieluja ja kaikki elämä on yhteydessä kaikkiin muihin ja tämän universumin Ylimpään olentoon. Sairauden poistaminen johtaa pidempään, terveempään ja onnellisempaan elämään, ja kun päästään käsiksi luontaisiin kykyihin, kuten telepaattinen kommunikointi, astraalimatkustus ja ilmentäminen fokusoituneella ajatuksella, se rikastuttaa mittaamattomasti elämää.

Disinformaatio jota leviää nyt maailmassanne, on korvattu totuuksilla, ja kaikki informaatio mediassa ja oppikirjoissa pitää paikkansa. Pelko joka on hyvin yleistä tänä päivänä, on korvattu tyytyväisyydellä, uteliaisuudella, innostuksella ja seikkailunhalulla. Nautitte sellaisesta, mikä tuntuu nyt scifi-jutuilta, kuten matkustaminen muihin maailmoihin ja universaalin perheen tervehtiminen, jota tulee muista sivilisaatioista käymään luonanne.

Ihmiset eivät kehity joukkona, vaan yksilöinä kunkin ihmisen omien uskomusten mukaisesti laajamittaisista kyvyistään, ja lopulta kaikki saavuttavat tuon kehittyneen olemistilan. Sitten Maan kohtalo, kultainen aika, kukoistaa täydessä ykseystietoisuudessa – tosiaankin, taivas maan päällä!

Rakkaat sydämet, monet teistä jotka olette vanhempia, valitsitte sielusopimuksessanne lähteä maaelämästä ennen tuon ajan kukoistamista täydessä loistossaan. Elätte muissa suurenmoisissa maailmoissa, joissa rakkaus, rauha ja elämä harmoniassa luonnon kanssa ovat myös kulmakiviä. Voitte katsella jatkumolla yleiskuvaa Maasta, jossa kaikki sen asukkaat kukoistavat iloisesti planeetan yltäkylläisyydessä ja turmeltumattomassa kauneudessa.

Kaikki valaistuneet olennot ovat kiitollisia ja kunnioittavat teitä omistautuneesta palvelustanne, joka inspiroi ihmisiä menemään alati eteenpäin ja ilmentämään tuon ajan. Se mitä tapahtuu missä tahansa, vaikuttaa kaikkeen muuhun kaikkialla muualla – näin olen elämän transformoituminen maan päällä hyödyttää kaikkia muita maailmoja tässä universumissa.

Suzy, kiitos, että vastaanotit viestini. Matthew, kiitos, että annoit minun puhua.

MATTHEW: Kiitämme sinua, Arnold! Lukijamme toivottavat tervetulleeksi viestisi! Haluaisimme lisätä vähän, jos saamme.

ARNOLD: Todellakin saatte.

MATTHEW: Kun Maa oli juuttunut kolmanteen tiheyteen, Gaia pyysi universaalilta perheeltä apua, jota se tarvitsi noustakseen pois noista syvyyksistä, joissa pimeys piti sitä. Kolmannen tiheyden maailmoilta jotka eivät pyytäneet apua tai jotka torjuivat rakastavasti tarjotun avun, on vienyt tuhansia vuosia saavuttaa neljäs tiheys, jossa Maa on nyt sijaintimielessä ja jonka monet sen ihmisistä ovat saavuttamassa henkilökohtaisessa ylösnousemuksessaan. Se, että tämä on tapahtunut vain vuosikymmenissä, osoittaa teille tämän ainutlaatuisen nopeuden – kiitos valon, jota ovat säteilleet muut sivilisaatiot, ja vapaaehtoisten vankkumattomuuden.

Arnold, olemme syvän kiitollisia avustasi ja myös kaikkien muiden maanulkopuolisten erikoisjoukkojen jäsenten avusta.

ARNOLD: Kuten sinä ja kaikki muut sielut asemallasi tiedätte, Matthew, maaperheemme auttaminen on rakkauspalvelua. Kiitos lisäyksestäsi siihen, mitä sanoin nopeudesta. Tuota vertailua tarvittiin, jotta Maan ja sen asukkaiden ylösnousemustahtia osataan kunnolla arvostaa. Ja nyt sanon teille näkemiin.

[Arnoldin aiemmat esitykset ovat viesteissä 16.9.2019 ja 1.11.2022. Ensimmäisen viestin jälkeen Matthew sanoi hänestä: "Hänen nöyryytensä antaa väärän käsityksen hänen sielukehityksestään ja korkeasta asemastaan omassa sivilisaatiossaan sekä hänen merkityksestään maailmallenne – hän on yksi jäsen niissä erityislahjakkaissa erikoisjoukoissa, joista olemme puhuneet."]

Monet teistä eivät ehkä tiedä tai muista, mikä tekee noista joukoista erityislaatuisen. Äiti, laita tähän se, mitä sanoimme niistä jokin aika sitten.

"Näiden joukkojen jäsenmäärä on tuhansia, ja heitä on ympäri maailmaa pakoissa, joissa heitä tarvitaan. Sen lisäksi, että on suuri ero tämän ryhmän koossa verrattuna muiden vapaaehtoisten määrään ja että toisinaan saapuu aikuinen, sielut näissä joukoissa eroavat myös muilla tavoin. Kaikki tulevat korkeimmalle kehittyneistä sivilisaatioista, joissa heillä oli vastuullinen asema. He tietävät, keitä ovat, eikä kukaan ole koskaan harhautunut omasta missiostaan.

He säilyttävät luontaiset kykynsä – ilmentäminen, dematerialisointi, teleportaatio, astraalimatkustus, telepaattinen kommunikointi, läsnäoleminen vain hengessä ja näin ollen näkymättömyys sivullisille, ja muiden ajatusten "lukeminen" lähellä tai kaukana. Nuo poikkeukselliset kyvyt – siis Maan ihmisille – mahdollistavat sen, että nämä vapaaehtoiset ovat erityisen arvokkaita tiedustelupalveluissa, tieteiden parissa, lääketieteen laboratorioissa, informaatioanalyysissä, sotavoimissa ja hallituksissa.

Ja muutamat ovat huippulahjakkuuksia, minkä ei pitäisi olla yllättävää, ja muutama on ns. taikuri. Se saattaa näyttää joutavalta missiolta, mutta se on tarkoituksellinen – esimerkiksi kävelemällä tiiliseinän läpi tai ilmentämällä auton tyhjästä he osoittavat, että se on mahdollista. Ajatukset mahdollisuudesta edeltävät itse kyvyn kehittymistä – täsmällisemmin sanottuna, aktivoitumista –  ja nuo viihdetaiteilijat stimuloivat yleisönsä pohtimaan, miten sellaiset uroteot voivat onnistua. Voitaisiin sanoa, että he ovat tiennäyttäjiä Maan ihmisille löytää omat luontaiset kykynsä.

Lisätäänpä vielä, että erikoisjoukkojen jäsenet vähentävät "rokotteiden" myrkkyjä ja poistavat ohjelmoinnin siruista, sekä estävät ohjusten ydinkärkien räjähtämisen ja aiheuttavat muihin aseisiin toimintahäiriöitä. Erityisen tärkeää meille on, että he ovat planeetalla informaatiolähteitämme, mitä siellä tapahtuu." [Viesti 3.3.2022]

Kiitos, äiti. Voitte nähdä, miksi olemme syvästi kiitollisia Arnoldille ja kaikille muille erikoisjoukoissa. Merkittävänä osana valonvoimia, heidän monihaarainen missionsa on erilainen, mutta toimii yhdessä sen kanssa, mitä "valkohatut" tekevät vapauttamaan Maan pimeydestä. Johdantona sille, että teille kerrotaan yhdestä tuollaisesta missiosta, sanomme, että näiden joukkojen jotkut jäsenet ovat niitä matelijoita, jotka ovat valaistuja olentoja.

Äiti, kopioi tähän olennainen osa keskustelustasi Horissin kanssa, joka on erään matelijalaivueen komentaja, jonka tunnen.

"Jotkut väestänne tietävät, että tietyt olennot sivilisaatiossani ovat pelottavia, ja he ovat aiheuttaneet kaikenlaista pahuutta maailmassanne loputtomia aikoja. ... On mahdollista, että kaikista jotka vastustavat heidän pimeyttään, olemme kiivaimpia, koska heidän toimensa heijastuvat meihin koko sivilisaationa. Nuo jäsenet eivät ole enemmistö, eivätkä he edusta meitä muita." [Horissin koko valaiseva esitys viestissä 24.6.2009.]

Kiitos jälleen, äiti. Matelijoihin joista Horiss puhuu, sisältyy Euroopan kuninkaallisten perheiden vanhempia sukupolvia, muita Illuminatin huipulla, ja ryhmä jota voidaan oikeutetusti pitää pahuuden inkarnoitumana. Säteilemällä alimpia värähtelyjä tuo ryhmä auttaa vahingoniloisesti jatkamaan Maan kolmannen tiheyden olosuhteita, vaikka heidän pääkiinnostuksensa on oma selviytyminen – toisin kuin pimeiden voimien sätkynuket, jotka aiheuttavat kaikenlaista sekasortoa ja väkivaltaa, korruptiota, sairautta, disinformaatiota ja myrkyllisiä saasteita. Yksi erikoisjoukkojen missioista on poistaa tuo matelijaryhmä, tehtävä jossa sotavoimanne eivät voi onnistua.

Maan vapauttaminen pimeydestä etenee nopeasti maailmanlaajuisesti. Ja vastauksena lukuisiin kysymyksiin sotilaallisesta liikehdinnästä USA:ssa, sotajoukot ylläpitävät järjestystä ja antavat turvaa kansalaisille, kun puhdistustoiminta kuumenee siellä. Suotuisat jälkiseuraamukset ovat kauaskantoisia.

Rakkaat veljet ja sisaret, me ja muut valon viestintuojat olemme kertoneet teille, että niistä miljardeista sieluista, jotka ilmoittautuivat vapaaehtoiseksi herättämään maaperheen, jotta he voivat nähdä oman voimansa tehdä maailmastaan rauhaomainen, terve ja kukoistava kaikille, teidät valittiin, koska olette vahvimpia ja suorittaneet tämän tehtävän menestyksellä muissa 3D-maailmoissa.

Jos teistä tuntuu, että epäonnistutte tällä kertaa, koska jopa perheellä ja rakkailla ystävillä on vähän kiinnostusta kuulla, mitä tiedätte, eivätkä dramaattiset muutokset näy yleisesti, vakuutamme teille, että te ette epäonnistu! Valo jota säteilette pelkästään olemalla, on motivoinut miljoonia ja miljoonia ihmisiä alkamaan ajatella, kyseenalaistaa, tehdä päätelmiä ja toimia korkeammalla tietoisuustasolla. Rakkaat ystävät, te olette suuri menestys!

Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >