HomeViestejäSuzanne Ward1.6.2023 - Viesti Matthewilta

1.6.2023 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Kun heikommat sivilisaatiot joutuivat pimeyden saaliiksi, ne olivat vankina sen alemmissa värähtelyissä. Sotiminen, tietämättömyys, köyhyys ja pelko, jotka ovat kadottaneet valon, on se tapa, jolla pimeät sielut kontrolloivat kansaa, ja tämän Maan ihmiset kohtasivat.

Kun valon niukkuus vaaransi tämän planeetan elämän noin 90 vuotta sitten, Gaia pyysi apua. Rakkaudesta sitä ja sen asukkaita kohtaan, hyvin kehittyneet sivilisaatiot lisäsivät planeetalle valoa, ja sieluja alkoi lähteä kehittyneistä maailmoistaan ja inkarnoitua Maahan lisäämään valonsa.

Tuon valon voimakkuus on se syy, miksi konfliktia ja kaaosta on ympäri maapalloa – se on osa maailman vapauttamista pimeyden otteesta. Valon korkeat värähtelyt törmäävät yhteen matalien värähtelyjen kanssa ja peittävät ne alleen, näin saattaen pimeyden pitkän, pitkän aikakauden päätökseen.

Rakkaat ystävät, tiedämme, että haluatte selkeitä, kiistämättömiä todisteita. Haluatte tietää, milloin G/NESARA julkistetaan, uusi globaali talousjärjestelmä otetaan käyttöön, Bidenin laiton hallinto poistetaan ja Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmä, jonka lonkerot ulottuvat kaikkiin maihin, lakkautetaan. Kansalaiset jotka kapinoivat korruptoituneita hallituksiaan vastaan, haluavat tietää, milloin heillä on johtajia, joilla on viisautta ja lahjomattomuutta, ja te kaikki haluatte tietää, milloin monet edelleen piilossa olevat totuudet tulevat esiin.

Toivomme, että voisimme sanoa enemmän kuin "lähihorisontissa", mutta emme tiedä tarkkaan, milloin nuo elintärkeät edistysaskeleet tapahtuvat. Sen voimme vakuuttaa teille, että jumalainen suunnitelma on prikulleen tavoitteessaan ja maanulkopuoliset perheenjäsenet ovat osa niitä vapauttavia valonvoimia, joita jotkut kutsuvat "valkohatuiksi".

Ja muistutetaanpa teitä valon edistymisestä noin parin viime vuoden aikana. Illuminatin ponnistelut kolmannen maailmansodan aloittamiseksi epäonnistuivat, kuten myös kaikki heidän yrityksensä hajottaa strategisia kaupunkeja ydinkärkiohjuksilla. Heidän covid-19-viruksensa ei tappanut miljardeja ihmisiä, eikä yritys saavuttaa sama tavoite rokotusten avulla toimi myöskään. Heidän otteensa päämediasta rakoilee. Monissa maissa heidän bioaselaboratorioitaan, varastojaan ja keskuksiaan, jotka liittyvät seksi-ihmiskauppaan, pedofiliaan, satanistisiin rituaaleihin, adrenokromituotantoon, rahanpesuun ja kybersotaan, on hajotettu. Monia yksilöitä on poistettu heidän pirullisen pyramidinsa huipulta.

Illuminatin linnake on heidän laittomasti ja moraalittomasti keräämänsä omaisuus, ja valonvoimat tekevät työtä erottaakseen heidät varoistaan, jotta tuo raha voidaan käyttää massaköyhtymisen lopettamiseen. Jos luulette, että auttaminen tuon laajuisessa hankkeessa ylittää kykynne, kerromme teille, että ei ylitä – se on ns. teidän heiniänne. Valonne joka on auttanut ihmisiä heräämään, on tukenut kaikkia ponnisteluja kukistaa pimeys maan päältä.

Tiedämme, että teidän on vaikea ajatella itseänne niinä voimatekijöinä/voimanpesinä, joita olette, ja tämä on ymmärrettävää. Te sairastutte, olette pahantuulinen, pettynyt, vihainen, kärsimätön ja uupunut. Jotkut ponnistelunne eivät vastaa tavoitetta, ja teette päätöksiä, joiden oivallatte jälkikäteen olleen huonoja. Teillä ei aina ole tyydyttävää työpaikkaa tai riittäviä tuloja tai reilua kohtelua, ja jotkut päivät ovat suorastaan kurjia.

Se on osa elämää kolmannen tiheyden maailmassa, ja ennen kuin ilmoittauduitte vapaaehtoiseksi lähtemään Maahan – ja teitte sen palavalla innolla – tiesitte kokevanne sen/. Tiesitte myös, että selviytyisitte mistä tahansa esteistä, joita kohtaisitte, koska nuo tunteet ja olosuhteet eivät ole, kuka olette. Olette ikuisia rakkaus-valo-olentoja, ja energianne korkeat värähtelyt ovat saanet aikaan parannusta planeetalla kaikkien niiden vuosien aikana, jotka olette olleet siellä. Pelkästään olemalla olette näin voimakkaita, näin vaikutusvaltaisia!

"Todennäköisesti sielut asemallanne tietävät, että jotkut tiedehenkilöt eivät usko alkuräjähdyksen tapahtumiseen. Jos sitä ei tapahtunut, miten universumi luotiin? Ja miten sielut luotiin? Miten hyvä ja paha alkoivat?" Sanotaanpa ensinnäkin, että alkuräjähdys on ollut harhaanjohtava nimitys – alku oli täysin hiljainen, kun Luoja/Lähde/luominen ilmaisi itseään valona. Luoja, kosmoksen perimmäinen olento ja ylin hallitsija; Lähde, josta kaikki olemassaoleva tulee; luominen, sen toiminta ja "tuotteet", kuolemattomat sielut. Yksinkertaisuutta varten sanomme vain Luoja, ja se on "minä olen" -olemuksen, kokonaisuuden, kaiken ykseyden, nimityksenä äärimmäistä kunnioitusta ja arvostusta.

Vaikka valoa voidaan pitää visuaalisena tai tieteenä, ja rakkautta aistimuksena tai henkenä, rakkaus ja valo – tai tiede ja henki – yksi ja sama energia, ja se on suurin voima kosmoksessa. Tämä energia on Luojan ääretöntä ja ikuista kaikkitietävyyttä, kaikkivoipaisuutta ja kaikkialla läsnäolevuutta puhtaana rakkaus-valona.

Tuntemattomana aikana Luoja loi ensimmäiset sielut, joita kutsutaan arkkienkeleiksi, ja heillä oli vastaava mieli ja voima, kuin Luojalla. Sitä ei heikennetty hitustakaan – arkkienkelit olivat Luoja kokemassa itseään. Jossain kohtaa se antoi heille kyvyn kanssaluoda – he voivat käyttää sen energiaa tehdäkseen sen, mitä voisivat ajatella. Ensin he tekivät alemman enkeliulottuvuuden, sitten jumalat ja jumalattaret. Nuo sielut, joilla oli arkkienkelien kautta myös vastaava mieli ja voima kuin Luojalla, lisäsivät sen ja kanssluojiensa kokemista.

Sen jälkeen kun arkkienkelit tekivät materiaaleja muotoja varten, jotta jokainen sielu voisi valita saada kehon tai jäädä puhtaaksi hengeksi, Luoja valitsi puhtaan hengen jumalan kanssaluomaan, mitä hän halusi, ja hallitsemaan tätä universumia, ja valitsi myös muita jumalia tai jumalattaria tekemään saman kuudessa muussa universumissa. Meidän jumalamme teki myriadeja sieluja, joilla kaikilla oli hänen mielensä ja voimansa. Hän ei vähentänyt kokonaisuuttaan mitenkään näissä kokevissa itseissään. Hän on yhdistelmä tämän universumin kaikista sieluista – kehossa tai hengessä.

Jotkut heistä auttoivat häntä tekemään galakseja miljardien astraalikehojen kera, ja kaikki sielut voivat valita inkarnoitua noihin kehoihin tai olla vapaita henkiä. Rakkaus-valoenergia – hyvä tai jumalinen – oli kaiken sen koko olemus, mitä ilmennettiin koko universumiin.

Matelijat, Lusifer-energian mutatoituneet jälkeläiset, toivat pahuuden tänne. Meidän jumalamme ja sen universumin hallitsijan sopimuksella, josta matelijat olivat peräisin, avattiin portaali lyhyeksi aikaa, jotta muutamia heitä voisi tulla universumiimme. Tuohon muinaisaikaan he olivat älykkäin rotu kosmoksessa, ja sopimuksen oli määrä hyödyttää kumpaakin universumia.

Kopioimalla itseään sekä lisääntymällä täällä asuvien sielujen kanssa, matelijat välittäisivät geneettisesti suuremman älykkyytensä ja samalla omaksuisivat tämän universumin rakkaus-valoenergiaa. Kun he palasivat universumiinsa, he voisivat levittää tämän energian korkeita värähtelyjä kaikkiin sivilisaatioihinsa, ja heidän jälkeläisensä tässä universumissa antaisivat suuremman älykkyytensä geneettisesti myöhemmille sukupolville.

Tuota "kaikki voittavat" -tilannetta jota nuo kaksi universumin hallitsijaa odottivat, ei tapahtunut.

Joistain matelijoista joita tuli, tuli rakkaus-valo-olentoja, kun he välittivät geenejään, mutta he eivät palanneet kotiin. Eivätkä nekään jotka kieltäytyivät valosta. He lisääntyivät myös, ja he kaikki ovat aiheuttaneet sekasortoa siitä lähtien, kun ensimmäiset tulivat aioneita sitten. He aloittivat sotimisen ja tekivät DNA:n 12 säikeestä 10 toimimattomaksi kukistamissaan sivilisaatioissa, tehden niistä alttiita pimeyteen putoamiselle.

No niin, Gaia on sielu, joka ruumiillistui planeetaksi, jota se kutsui Terraksi – ja jossain matkan varrella sen nimeksi tuli Maa. Gaia, Jumala ja Sol, aurinkokuntanne aurinko, ilmensivät koskemattomia, vehreitä maita, kristallinkirkkaita meriä, suurenmoisia puita, kukkia ja muita kasveja ja kivikunnan. Se antoi eläinmuotoideat Jupiterin asukkaille – siellä oli samanlaiset olosuhteet – ilmennettäväksi ja kuljetettavaksi Terralle.

Kun kaikki oli valmista, Gaia kysyi joiltain sieluilta hyvin kehittyneissä ihmissivilisaatioissa, haluaisivatko he elää uudessa, ihmeellisessä maailmassa, ja he saapuivat ajatuksennopeudella. Muita tuli myöhemmin avaruusaluksilla, astraalimatkustuksella tai inkarnoitumalla. Nämä ihmiset, eläimet, kasvit ja kivet tiesivät alkuperänsä Luojan äärettömässä rakkaus-valossa ja ikuisen yhteytensä toisiinsa ja tämän universumin hallitsijaan. Kaikki elämänmuodot kommunikoivat telepaattisesti ja kukoistivat harmonina, symbioottisena ykseytenä.

Pimeys tai pahuus tuli tuohon paratiisiin, kun ihmisiä jolla oli vain kaksi aktiivista DNA-säiettä, asettui sinne. Kun aikaa kului, heidän julma käyttäytymisensä kartutti niin paljon negatiivisuutta, että se melkein sammutti Terran valon. Planeettakehonsa pelastamiseksi Gaia vapautti tuota negatiivisuutta sarjana maanjäristyksiä, mikä kesti useita vuosikymmeniä. Yksi sen suuruinen järistys, joka olisi riittänyt vapauttamaan tuon negatiivisuusmäärän, olisi räjäyttänyt planeetan lukemattomiksi kappaleiksi, sen elämän varjelemisen sijasta.

Terran maamassa hajosi useiksi laajoiksi alueiksi, suuriksi ja keskikokoisiksi saariksi ja moniksi tuhansiksi pieniksi saariksi, ja uusilla rannikoilla oli niemimaita, lahtia, jyrkänteitä ja hiekkarantoja. Terran lempeästi kumpuilevasta maasta tuli vaikeakulkuisia vuorijonoja, tulivuoria, kanjoneita ja erämaita. Tyynenä sädehtivät meret muuttuivat valtameriksi, joissa oli voimakkaita virtauksia, järviksi, joiksi ja puroiksi, ja merenpohjasta tuli samanlainen kuin uusista pintamuodostelmista. Ilmasto ei ollut enää miellyttävä – valtavia jääalueita syntyi navoille, vuoret peittyivät lumeen ja sietämätöntä kuumuutta muodostui päiväntasaajan ympärille.

Kun tuhansia vuosia oli kulunut ja planeetta oli taas asuttava, alkoi uusi sivilisaatio. Mutta pimeys palasi, ja julmuuksien tekemisestä tuli taas kerran ihmisluonto. Tällä kertaa Gaia vapautti kerääntyneen negatiivisuuden äkillisesti jääkautena, ja kun sen dramaattiset vaikutukset olivat laantuneet, uudelleenasutus alkoi alusta. Siitä lähtien sivilisaatioita on syntynyt ja kaatunut, mukaan luettuna Atlantiksen ja Lemurian sivilisaatiot.

Sitä puhdasta rakkaus-valoa jota levisi nuoreen Terraan ja sen ensimmäisiin asukkaisiin, ei ole koskaan toistettu. Alkuperäiskansat kuitenkin tietävät, että he ja kaikki muut elämänmuodot maan päällä ovat yhteydessä toisiinsa ja tämän universumin hallitsijaan. Estämään heidän tietoaan leviämästä, pimeät voimat inspiroivat Euroopan maista tulleita tutkimusmatkaajia tappamaan suurimman osan alkuperäisasukkaista niillä mailla, jotka he vaativat omille kuninkaallisille perheilleen – ja myöhemmin uudisasukkaat jatkoivat tuota kansanmurhaa. Heimojen selviytyjät kuitenkin välittivät tietoaan jälkeläisille, jotka sukupolvi toisensa jälkeen säilyttivät sen, ja valo tuossa totuudessa auttoi Maata selviytymään syvällä kolmannessa tiheydessä, kunnes valon lisääminen teki sille mahdolliseksi aloittaa ylösnousemisen.

Nyt sieluja ympäri maailmaa vastustaa voimakkaasti sortamista ja kaikkia muita epäoikeudenmukaisuuksia, joita pimeys synnyttää. Myllerryksestä, tuhoamisesta ja surusta huolimatta, tai kenties sen vuoksi, on enemmän hyvyyttä, ystävällisyyttä ja myötätuntoa, kuin koskaan ennen planeetan tallennetussa historiassa. Tässä mielessä, rakkaat sisaret ja veljet, olette tehneet osanne suurenmoisesti.

Voitte inspiroida, mutta ette voi työntää ketään sitä henkistä ja tietoista tiedostamista kohti, joka laittaa heidät henkilökohtaiselle ylösnousemuspolulleen – se on jokaisen sielun valinta. Meille on ilo katsella niitä, jotka ovat tiukasti tuolla polulla, ja se että monet muut alkavat luottaa intuitioonsa, on hyvin kannustavaa. Tulevat auringon roihupurkaukset – energia-aallot jotka nostavat värähtelyjä – tarjoavat nukkuville yksilöille lisää tilaisuuksia herätä. Tekin, rakkaat ystävät, saatte hyötyjä, ja se valo jota säteilette, jatkaa perheemme kohottamista maan päällä.

Kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat teitä järkkymättömyydestä tehtävässänne ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >