HomeViestejäSuzanne Ward16.9.2019 - Viesti Matthewilta

16.9.2019 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
16.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Ilolla jaamme viestin, jonka hiljattain antoi äidilleni yksi niistä vapaaehtoisista, joka menivät maan päälle auttamaan ihmisiä.
 
"Hei, Suzanne. Salli minun esittäytyä. Käytän nimeä Arnold, kun edustan sivilisaatiotani, joka elää galaksissa kaukana Linnunradasta. Tiedän, että haluat kuvan tästä muukalaisesta, joka puhuu sinulle. Voimme ilmentää millaisen kehon tahansa, ja kehoa jonka valitsimme kotimaailmaamme, voitaisiin kuvata hyvin pitkänä ja läpinäkyvänä hopeansinisenä muurahaisena, joka seisoo pystyssä. Ymmärrämme, ettei tämä ole teidän silmissänne viehättävä ulkomuoto, mutta se heijastaa sitä suurta valomäärää, jonka on sisällämme, ja se palvelee meitä hyvin, kun liikumme ja toimimme.
 
Teille on sivilisaatiossani tärkeämpää – voisin sanoa tärkeintä – että jotkut meistä ovat teidän laillanne auttamassa täällä Maan ihmisiä tulemaan tietoiseksi siitä, että heillä on kyky tehdä maailmastaan sellainen, kuin haluavat sen olevan. Kehittymisemme tietoisessa ja henkisessä tiedostamisessa on tullut samalla tavalla kuin teidän – löytämällä itsensä – ja jotkut meistä ovat myös huomattavissa asemissa ja osallistuvat päätöksentekoon. Ainoa ero teidän ja meidän välillä tässä ruumiillistumassa on, että me tiedämme, keitä olemme, mistä tulimme ja miksi.
 
Maan ihmisten täytyy tietää, että he ovat sieluja – eivät ihmisiä, joilla on sielu – ja jokainen heistä on osa tämän universumin Ylintä Olentoa. Luoja on velvoittanut tämän olennon kunnioittamaan kaikkia valintoja, joita sen osat tekevät fyysisen kokemuksen aikana – mitä tahansa joku ihminen tekee maan päällä, toimintaa tai reagointia, on vapaan tahdon valinta eikä johdu "Jumalan tahdosta". On henkiulottuvuus, jonne kaikki siirtyvät maaelämän jälkeen, mutta ei ole taivasta eikä helvettiä, ikuisen palkitsemisen tai rankaisemisen paikkaa. Suuri määrä informaatiosta jota opetetaan tai muuten tuodaan ulottuville, on tarkoitettu huijaamaan tai hämmentämään.
 
Suzanne ajattelee, että se mitä sanon, ei ole uutta kenellekään, joka lukee näitä viestejä. Tämä on tarkoituksellista. Teidän on tärkeää tietää, että se tieto joka on tuttua teille, on myös meidän tiedossamme.
 
Tiedämme myös, että Maata kunnioitetaan universaalisti erinomaisena kouluna, joka tarjoaa paljon oppimistilaisuuksia ihmisille kolmannen tiheyden maailmassa, jossa on runsaasti matalia värähtelyjä. On itse asiassa vain yksi perustavanlaatuinen oppitunti: kaikki on Luojan valo- ja rakkausenergiaa ja eroaa vain siinä, miten sitä ilmaistaan. Joka tapauksessa, johtopäätösten tekeminen tuosta oppitunnista toi energian ns. alas Maahan, ja sen kaikki meistä tulivat kertomaan universaalin perheemme jäsenille, jotta he voivat kehittyä tietoisesti ja henkisesti.
 
Kaikki elämänmuodot tässä universumissa ovat erottamattomia, ikuisesti yhteydessä ja jokaisella sielulla on rajaton kapasiteetti ilmentää, mitä se kuvittelee, käyttämällä Luojan energiaa antamaan sille substanssin. Tuo kosminen totuus tiedetään sielutasolla, mutta sen käytön oppiminen kunnolla on esillä monissa inkarnaatioissa, koska matalan tason tietoisuus ei pysty hallitsemaan sitä yhdessä elämässä. Tällä universaalisti ainutlaatuisella aikakaudella Maa tarjoaa ennenkuulumattomia "valmistumistilaisuuksia", koska sen pitkä palvelus kolmannen tiheyden kouluna loppuu.
 
Planeettanne tuli tunnetuksi erinomaisena oppimiskeskuksena, koska se tunnettiin yhtä lailla vankilana. Pitkiä aikakausia Gaia suri, että sen planeettakeho hankki tuon statuksen, kun muinaiset sivilisaatiot alistuivat pimeyden sätkynukkien vaikutusvallalle ja myöhemmät sivilisaatiot seurasivat samaa polkua. Gaia on houkutellut nykysivilisaatiotaan pakenemaan tuosta vankeudesta ja vapauttamaan kehonsa sen vallasta, ja hän on pyytänyt muiden sivilisaatioiden valo-olentoja auttamaan.
 
Tästä syystä jotkut meistä, teidän laillanne, inkarnoituivat Maan eri rotuihin ja kulttuureihin auttamaan ihmisiä tulemaan tietoiseksi luontaisesta voimastaan vaikuttaa muutokseen. Muita ruumiillistui eläinten ylempiin luokkiin tai mahtaviksi puiksi, ja ne lähettävät telepaattisesti viestejä vastaanottajille, jotka välittävät ne vastaanottavaisille henkilöille. Me kaikki tulimme auttamaan Gaian sivilisaatiota saavuttamaan sen, minkä he valitsivat syntymää edeltävissä sopimuksissa: sopuisan maailman jossa rakkaus ja oikeudenmukaisuus vallitsevat, resurssit jaetaan tasavertaisesti ja elämä on harmoniassa luonnon kanssa.
 
Koko yhteisen tehtävämme aikana auttaa toteuttamaan tuo maailma, joukko taivaallisia kumppaneita on tukenut ponnistelujamme. Ja olemme saavuttaneet voiton. Maailma jota ilmennetään lineaarisessa aikakäsityksessä, on taas kerran Jumalan säteilevä jalokivi jatkumolla."
 
Kiitos, rakas sielu Arnold, maaperheemme palvelemisesta, ja kiitos, äiti, hänen viestinsä vastaanottamisesta.
 
Matthew, tiedättekö, kuka Arnold on?
 
Voi, todellakin tiedämme! Hänen nöyryytensä antaa väärän käsityksen hänen sielukehitysasemastaan ja siitä korkeasta asemasta, joka hänellä on omassa sivilisaatiossaan, sekä hänen merkityksestään teidän maailmassanne – hän on yksi jäsen niissä erityislahjakkaissa erityisvoimissa, joista olemme puhuneet.
 
Siirrytäänpä nyt eteenpäin. "Tutkimukset ammattilaisurheilussa tukevat sitä väitettä, että urheilusuorituksen visualisointi on urheilijalla aivan yhtä tehokasta kuin itse urheilusuoritus. Miksi hyvien asioiden visualisoiminen luo niin voimakkaita "valkoisia serpentiinejä"? Mikä niiden funktio on, mitä niille tapahtuu visualisoinnin jälkeen ja miten niiden todellinen vaikutus fyysiseen maailmaan voidaan nähdä?"
 
Otamme visualisoinnin urheilussanne innostuneesti vastaan positiivisena askeleena itsensä voimaannuttamisen ymmärtämisessä ja käyttämisessä. Olemme usein sanoneet, että universaali vetovoimanlaki antaa enemmän sitä, mikä sopii yhteen ajatustenne ja tunteidenne energian kanssa, joten fokusoitukaa siihen, mitä haluatte. Visualisointi lisää kuvan ajatuksiin ja tunteisiin ja näin vahvistaa energiaa, joka ohjataan haluttua lopputulosta kohti. Urheilijat jotka näkevät itsensä voittajana, käyttävät tätä lakia hyödykseen, ja kun tämä ylläpidetään koko tapahtuman ajan, he ovat voitokkaita.
 
Siinä missä voitto on tavoite urheilukilpailussa, visualisoinnilla voi olla syvällinen vaikutus myös muilla tavoilla. Itsenne visualisoiminen terveenä ja aktiivisena on tärkeä aspekti sairaudesta tai vammasta toipumisessa. Suuren pankkitilin visualisoiminen johtaa taloudellisen turvallisuuden saavuttamiseen ja ylläpitämiseen. Tyydyttävän työpaikan visualisoiminen avaa ovia sellaisen saamiseen, ja muutettaessa ihannekodin visualisoiminen sallii teidän löytää sellaisen.
 
Globaalilla tasolla, Maan visualisoiminen kultavalkoisessa valossa auttaa ympäristön suojelemisessa. Rajumyrskyn visualisoiminen kääntymään pois tiheään asutulta alueelta vähentää kuolonuhrien määrää ja tuhoja. Ihmisten visualisoiminen ystävällisiksi ja yhteistyökykyisiksi synnyttää harmoniaa, ja rauhallisen maailman visualisoiminen auttaa tekemään siitä sellaisen.
 
On totta, että visualisoinnin lisäksi on muita voimia – usko ja aikomuksen voima – kaikissa tapauksissa ja liittyen globaaliin muutokseen, planeettavärähtelyihin ja muiden sivilisaatioiden apuun. Ja kun ryhmäponnistus ohjataan samaan haluttuun lopputulokseen, tuo voima lisääntyy eksponentiaalisesti.
 
Se mikä saatetaan nähdä "valkoisina serpentiineinä" visualisoidessa "hyviä asioita", on mielen tuottama kuva, joka heijastaa aikaansaadun energian korkeita värähtelyjä.
 
"Löysin hiljattain nettisivunne. On uskomaton helpotus lukea siitä, minkä olen uskonut lapsesta saakka, mutten ole voinut kertoa sitä kenellekään. Saanko esittää Matthewille kysymyksen? Hän sanoi, että jotkut new age -ryhmät laittavat meidän ja Jumalan välille sielukerroksen, "jota kutsutaan ylösnousseiksi mestareiksi". Jos hän tarkoittaa, etteivät he ole ylösnousseita mestareita, niin keitä he ovat? Onko heidän informaationsa valosta vai ei?"
 
Emme voi ajatella parempaa vastausta kuin se, mitä Hatonn kertoi äidilleni useita vuosia sitten:
 
"Suzy: Unohdan jatkuvasti kysyä Jumalalta, onko Metatron sen Jumalan osan nimi, jonka ihmiset kuulevat, joten kysyn sinulta – onko se?
 
Hatonn: Eikö sinua nolota kysyä jotain, minkä jo tiedät, Suzy? Miksi Jumala antaisi äänensä tietylle nimelle? Pyysikö hän koskaan sinua puhuttelemaan itseään Metatroniksi?
 
Suzy: Ei, mutta jotkut ihmiset uskovat, että Metatron on Jumalan puhuva osa.
 
Hatonn: He ovat väärässä. He vain laittavat yhden tarpeettoman kerroksen tietoisen itsensä ja jumalaitsensä väliin. Ja aivan kuten jokaisella tämän universumin sielulla on oma ainutlaatuinen sieluitsensä ja oma äänensä, Metatron on oma ainutlaatuinen sieluitsensä, jolla on oma ääni.
 
Suzy: Entä muut ylösnousseet mestarit? Opetetaanko informaatiota heistä täsmällisesti?
 
Hatonn: Suzy, useimmat heistä ovat kauhistuneita suuresta osasta, mitä heistä opetetaan! Jos joku tietää, miten virheellinen se ajatus on, että heitä pitää kutsua opastamaan ja ohjaamaan polulla Jumalan luo, niin he itse! Matthew kuuluu kehittyneessä tilassaan "ylösnousseisiin mestareihin", mutta hän ei pidä itseään sellaisena ja hyvästä syystä – sielut joille annetaan noita yleviä titteleitä, eivät lue niitä ansiokseen!
 
Kuten kaikilla muillakin sieluilla, jokaisella heistä on nimi, sielutehtävä, määränpäänä uudelleenintegroituminen Jumalaan ja Luojaan ja oma sielupolkunsa löydettävänä matkalla, ja he tekevät sen aivan kuten te – yhdistymällä suoraan Jumalaan. Tiedät, että kirkon hierarkiakerrokset luotiin tarkoituksella etäännyttämään Jumala sieluista. Etkö näe, että tällä tittelillä "ylösnousseet mestarit" on täsmälleen sama vaikutus, mutta kenties ylevämpien motiivien kera?
 
Suzy: En ollut ajatellut tuota vertausta. Mutta eikö ole totta, että he ovat paljon korkeammalla valossa kuin valtava enemmistö sieluista ja heillä on "jumalainen" status, jonka matkimisesta voisimme oppia?
 
Hatonn: Sinulla on hyvä pointti sen matkimisessa, mitä pidetään "jumalaisena", sen sijaan että käytät vapaata tahtoasi sivuuttamaan sielun viestit tietoisuuteesi valitsemastasi tehtävästä. Mutta muista, että tasapainon saavuttaminen karmaoppimisen avulla jatkuu edelleen, ja sitä nopeutetaan yli ymmärryksesi, joten tuskin pitäisit kaikkea käyttäytymistä "jumalaisena", vaikka se olisi täsmälleen linjassa sielun tarpeiden kanssa, etkä tiedä, mitä nuo tarpeet ovat! Mitä tulee ns. ylösnousseiden mestareiden "jumaluuteen", niin kyllä, he ovat korkeammalla henkisessä kasvussa ja tiedossa, koska heidän sielunsa eivät ole koskaan laskeutuneet kolmannen ulottuvuuden rajoituksiin.
 
Suzy: Matthew eli maan päällä, ja se on kolmannessa tiheydessä!
 
Hatonn: Suzy, Matthewin sieluevoluutiostatus ei ole koskaan laskeutunut kolmanteen tiheyteen! Hän aloitti korkealle kehittyneenä sieluna eivätkä hänen henkilöhahmonsa eri itsenäisissä inkarnaatioissa ole alentaneet tuota hänen kumulatiivista sielustatustaan. No, jos oikeasti ajattomassa universumissa, missä kaikki on nyt, yksi henkilöhahmo putoaa vähän, niin toinen nousee.
 
En sano, ettei tieto ja viisaus heidän aidoissa viesteissään ole tärkeää! Se on! Sanon, ettei ole tarpeellista mennä heidän kauttaan saavuttaakseen Jumalan!
 
Ne hyvää tarkoittavat kanavat, jotka eivät vastaanota viestejä oikein, päällystävät lähetykset omilla ajatuksillaan erillisyydestä ja omalla tarpeellaan hallita esoteerinen tieto vakuuttuakseen ehdottomasti yhteydestään Jumalaan. He eivät tarkoituksella tulkitse väärin ylösnousseita mestareita. He eivät vain tiedä mitään parempaa tapaa, ja he haluavat aidosti auttaa muita löytämään saman polun, jota he itse kulkevat. Se ei tietenkään ole paras tapa, koska se ei ole suora tie.
 
Kanavat jotka ovat antaneet myöten egolle, eivät yhdisty mihinkään lähteeseen valossa, ja he luottavat valheelliseen informaatioon, jota antavat ne alemmat lähteet, joita he lähestyvät. Joissain tapauksissa noita viestejä pidetään ylösnousseilta mestareilta tulleina, joten teidän täytyy käyttää erottelukykyä siinä, mikä viesti osuu mihinkin kategoriaan.
 
Taivas tietää, miten usein olemme ohjanneet teitä kaikkia käyttämään erottelukykyä kaikessa, mitä luette ja kuulette! Jos tunnette voimakasta vastustusta mihin tahansa informaatioon, niin se on punainen lippu sielultanne. Kiinnittäkää huomiota siihen!" [Ote kirjasta Voices of the Universe: Your voice affects the universe – Let it be with love]
 
Kiitos, äiti, ja kiitos myös Hatonnille. Kun sanomme näkemiin tällä erää, korostakaamme vielä hänen pointtiaan: ette koskaan tarvitse välittäjää saavuttaaksenne Jumalan – Jumalan osana olette erottamaton ja ikuisesti yhteydessä.
 
Ja kuten Arnold sanoi, teillä on taivaallinen joukko kumppaneita tehtävässänne auttaa Maan ihmisiä. Kaikki valo-olennot tässä universumissa tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >