HomeViestejäSuzanne Ward1.5.2023 - Viesti Matthewilta

1.5.2023 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Maailman näyttämöllä on joitain todisteita reaktiosta jatkuvasti voimistuvaan valoon. Israelilaiset protestoivat oikeusjärjestelmän uudistusta, jota pääministeri Benjamin Netanjahu ajaa, ja hänen tavoitteensa vahvistaa Illuminatin vaikutusvaltaa maassa murenee. Taas kerran sudanilaiset siviilit taistelevat luodakseen demokratiaa maahansa, jossa Illuminati – tai sanotaanpa syvävaltio, joka on ajankohtaisempi nimitys – on pitänyt konfliktin ja väkivallan kiehumassa. Ja jotkut uutisankkurit Yhdysvalloissa ovat lopultakin puhuneet tunnistamattomista ilmiöistä ilmassa tai ufoista ja maanulkopuolisten sivilisaatioiden mahdollisuudesta.

Mutta suurin osa niistä todisteista, että Maata vapautetaan pitkistä pimeyden aikakausista, ei ole ilmeisiä, ja kerromme, minkä voimme omalla vastuualueellamme. "Valkohatut", kuten jotkut kutsuvat valonvoimia, ovat katkaisseet rahoituslähteet syvävaltion toiminnoilta Ukrainassa, joten fiskaalisesti sota on ohi, vaikka venäläisiä joukkoja on edelleen paikalla tuhoamassa pimeitä operaatioita ympäri maata. Useammat maat tekevät bisnestä kauppajärjestelmän ulkopuolella, minkä ekonomistit tietävät olevan miljardeja tietokoneliiketoimia ilman taloudellista perustaa.

Syvävaltion työntekijöitä ympäri maailmaa pidätetään, laitetaan syytteeseen ja tuomitaan tai yksikertaisesti salamurhataan tunnettujen rooliensa vuoksi covid-19-"pandemiassa", ihmiskaupassa, rahanpesussa, bioasetuotannossa tai muissa katalissa toimissa. On tekeillä suunnitelmia poistaa järkevästi Yhdysvaltain presidentin johtama hallinto, jossa "presidentti" on syvävaltion kontrolloima näyttelijä, joka käyttää naamiota, ja muut päätekijät ovat kaksoisolentoja, jotka on palkattu esittämään todellisia henkilöitä, joista osa on kuollut ja osa pidätettynä tai piilossa.

Nuo faktat ja muut paljastetaan vaiheittain, sitten kun viisaat mielet päättävät, että on järkevää tehdä se ja puhua seurauksena olevista uudistuksista.  Sen kuuleminen, että ihmiset valta-asemissa ja muut kuuluisat yksilöt ovat mukana pimeissä toimissa, on järkyttävää pahaa-aavistamattomille ihmisille, ja sen kuuleminen, että tutut järjestelmät, menettelytavat ja instituutiot muuttuvat, voi olla pelottavaa ihmisille, jotka on ohjelmoitu uskomaan, että "auktoriteetit" palvelevat heidän parasta etuaan.

Vakavilta kuulostavien talousraporttien lisääntyessä internetissä, on ymmärrettävää, että monet miljoonat ihmiset ovat huolissaan, mitä tapahtuu säästötileille ja investoinneille. Älkää pelätkö rahojenne menettämistä – universaali vetovoimanlaki tuo universaalista keitosta sitä, mikä sopii yhteen noiden ajatusten energian kanssa. Kun uusi globaali talousjärjestelmä on otettu käyttöön, tehdään maksimiponnisteluja välttämään kunniallisesti ansaittujen rahojen käytön keskeytyminen, ja kaikilla kansallisilla valuutoilla on sama arvo ja ne takaa kulta ja muut arvometallit.

Kuten on todettu aiemmissa viesteissä, emme ole rahoitusneuvojia, mutta toistamme ehdotuksemme, että kuluttakaa kryptovaluuttanne, joita kontrolloivat Rockefellerit, ja sen sijaan odottakaa, että sitä on aina käytettävissä. Emme sano, ettei digitaalinen talousjärjestelmä ole koskaan turvallinen – sanomme, että Rockefellerit voivat tehdä lopun järjestelmästään muutamalla tietokoneklikkauksella.

Sitten on puhetta ydinhyökkäyksestä ja kostotoimista – jos sellainen tapahtuu, maanulkopuoliset perheenjäsenet eivät anna minkään ydinaseiden toimia. Sivuuttakaa kaikki raportit Maan synkästä tulevaisuudesta ilmastomuutoksen vuoksi ja kaikki "ammattilaisten" neuvot valmistautua uusiin pandemioihin.

Rakas perhe, myllerrys, hämmennys, valheet, väkivalta ja pelko ovat vääjäämättömiä, kun kolmannen tiheyden maailma vapautetaan aionien pimeydestä. Ette muista elämiänne, jotka ovat hyvin valmistelleet teidät vahvuudella, viisaudella, rohkeudella ja sinnikkyydellä käsitellä onnistuneesti se tehtävä, johon ilmoittauduitte. Siitä syystä osa jumalaista suunnitelmaa on – ja tuo suunnitelma on prikulleen tavoitteessaan! – että valon viestintuojat vähentävät huolianne ja antavat selkeyttä tapahtumista, jotta voitte vankkumatta säteillä valon korkeita värähtelyjä – luottamusta, varmuutta ja optimismia. Kutsutaanpa tätä "tietoiseksi/tietoisuuden tukemiseksi".

Yhtä arvokasta teille henkilökohtaisesti ja Maan sivilisaation auttamisessa on "henkinen tukeminen". Ehdottoman rakkauden jatkuvan lähettämisen lisäksi, olemme antaneet ajatonta informaatiota, joka vahvistaa intuitiivisen tietonne ja jota välitätte herääville sieluille. Kollektiivitietoisuuden perusteella tiedämme, että monet ihmiset syyttävät Jumalaa maailman surullisesta tilasta, ja toiset tuntevat, että hän on heidät hylännyt. Nuo tunteet kumpuavat siitä, ettei ymmärretä, kuka Jumala on ja keitä he ovat, ja tämä ymmärryksenpuute viivyttää heidän henkistä ja tietoista kehittymistään.

On toinenkin asia, ja tämä tuo meidät erään lukijan kysymykseen, joka on samanlainen kuin muut, joita äitini on saanut: "Miksi Jumala antaa joidenkin lastensa käyttää vapaata tahtoaan aiheuttamaan suurta kärsimystä hyvin monille muille?" Vuosia sitten äitini puhui Jumalan kanssa siitä ja vastaavista ongelmista, ja pyysin häntä kopioimaan muutaman osan heidän monista pitkistä keskusteluistaan. [Seuraavat otteet ovat kirjan Talks with God (=keskusteluja jumalan kanssa) osiosta "uuden aikakauden valaisua".]

SUZY: Olet sanonut, että koet täsmälleen saman ilon tai tuskan, kuin jokainen lapsesi kaikkialla, koska olet erottamattomasti meidän kaikkien kanssa.

JUMALA: Olen kertonut sen monta kertaa sinulle, Suzy.

...

Mutta koet myös niiden pahuuden, jotka aiheuttavat sellaista kärsimystä muille. Miltä se sinusta tuntuu?

Lapseni, ajattele, miltä linnunpoikasesta tuntuu, kun jokin toinen lintu työntää sen pois pesästä. Ajattele sen järkytystä ja pelkoa pudotessa, sen kipua fyysisestä vammasta, ja kauhua kun se ei voi edes ymmärtää, mitä tapahtui ja mitä tulee seuraavaksi. Tunnen tuota samaa pelkoa ja avuttomuutta niistä osistani, jotka ovat niin pudonneet valosta, että he ilahtuvat siitä, mitä kutsut pahuudeksi. Mitä heistä tulee?

Kammoksunko sitä kärsimystä, mitä he aiheuttavat muille. KYLLÄ, ja lähetän valoa noiden olentojen sieluille, jotka aiheuttavat kärsimystä. Mutta on jokaisen yksilön päätös – loukkaamattomana osanani, joka toimii itsenäisesti – reagoida tuohon valoon tai sitten ei. Minua surettaa enemmän, kuin voit kuvitella, silloin kun pimeys leimahtaa, erityisesti kun hyvin viattomat kärsivät, usein tapetaan, koska kuten tiedät, kaikki eivät valinneet sitä, minkä he joutuvat fyysisesti kestämään.

...

Haluanko, että kaikki osani olisivat siinä valossa, jossa minut luotiin? Kyllä! Kuka ei haluaisi tuon Luojan täydellisyyden palauttamista? Mutta en paasaa tuomiota tai rangaistusta millekään horjuvalle osalleni. Olen täällä vastaamassa niiden rukouksiin, joita kutsut "hurskaiksi", aivan kuten minua sitovat Luojan vapaan tahdon lait, jotka asettavat rajat toimintakyvylleni, jos valintoja ei tehdä valossa.

...

En silti usko, että olet kertonut minulle, oletko oikeasti tyytyväinen edistymiseen "valossa vastaan pimeydenvoimat" maan päällä.

Ymmärrän, lapseni. Hyvä on, yhdellä sanalla, EN! Miten voisin olla tyytyväinen, kun hyvin monet sieluaspektini huutavat kidutuksesta ja riistosta, ja toiset aiheuttavat tämän? Kun monet lapseni lumoutuvat saatanan palvonnasta, jota on paljon niin laajalle levinneissä kidutus- ja tappamisrituaaleissa, ettei mielesi pystyisi käsittelemään sitä? Kun jotkut lapseni ovat pudonneet niin kauas valosta, että he hallitsevat tyrannialla ja tuhoavat kaikki, jotka vastustavat heitä? Kun hyvin monet lapseni elävät pelossa ja kauhussa tai jotkut kuolevat niiden tekojen vuoksi, jotka ovat myös lapsiani? Kun petosta ja korruptiota on siinä määrin, ettei totuutta tuoda esiin, paitsi silloin kun valo paljastaa sen niin voimakkaasti, että ne jotka uskoivat nuo valheet, ovat järkyttyneitä kuullessaan totuuden?

Mutta rakas Suzyni, voin nähdä laajemman horisontin, tämän konfliktin täydessä mitassa, ja kun näen sen valon, jota säteilee tänään sielusta, joka eilen oli hämärä ja taipuvaisempi pimeyden kontrolliin, minä riemuitsen, että tuo eksynyt sielu – "tuhlaajapoika" – palaa. Kun näen isoja alueita, kuten kaupungin sinun ajattelussasi, jossa valoa säteilee sydämistä, jotka olivat aiemmin kylmiä ja pimeitä, minä riemuitsen!

Haluaisinko nähdä Maan elämän KOKONAAN rauhallisena, rakkaudessa, jakamassa, välittämässä ja toisiaan palvelemassa? TIETYSTI HALUAISIN! Mutta onko minulla valta napsauttaa sormiani ja saada tämä tapahtumaan? Tiedät, että minulla EI ole! Niinpä lähetän rakkauttani ja valoani kaikkialle, jokaiselle sielulle, ja voin yhtä hyvin riemuita noissa valon saarekkeissa, kuin asua noissa pimeyden saarekkeissa ja itkeä.

Kyllä, Jumala, ymmärrän sen, niin hyvin kuin voin, koska on musertavaa yrittää kuvitella kaikki, mitä varmasti tunnet. Tuntuuko sinusta koskaan siltä?

Jos ajattelet minua kaikkina lapsinani, niin tiedät varmaan, että tunnen tosiaankin vastaavaa pakahtumista.

Kiitos, äiti. Muutama vuosi myöhemmin Jumala pyysi saada antaa viestin yhdessä omassa viestissämme, ja pyysin äitiäni kopioimaan olennaiset osiot. [Seuraavat ovat otteita viestistä 1.8.2007]

JUMALA: Monet teistä ovat ihmetelleet, missä olen, sillä aikaa kun maailmassanne on hyvin paljon raivoa ja julmuutta. Olen tässä kertomassa teille, että olen aivan siinä, missä olen ollut tämän universumin ensimmäisestä päivästä saakka – kaikkialla! – ja minulla on melkoisesti sanottavaa tästä.

...

... monien TOSIAANKIN tarvitsee muuttaa uskomuksia, ja tässä on kaksi ensimmäistä: jos uskotte, että 1) yksilöllisyytenne merkitsee, että olette erillään kaikista muista, ja 2) minä olen kosminen supervoima, joka panee kaiken tapahtumaan. Olette ehdottomasti ainutlaatuinen yksilö, mutta olette myös erottamaton osa minua ja kaikkia muita kaikkialla, ja KAIKKI me tässä universumissa saamme asiat tapahtumaan.

Hmmmmmm. Siis olette merkittävämpiä, kuin luulitte, ja kenties minä en olekaan niin merkittävä.  Ei aivan, rakkaat lapseni. ME OLEMME yhdessä YKSI uskomaton voimanpesä/voimatekijä, jolla on ääretön ja ikuinen potentiaali – siis kyllä, teidän on parempi uskoa, että MINÄ OLEN voimakas! Eikä näin ole, koska kontrolloin teitä – en kontrolloi. Näin on, koska te ja kaikki muu elämä tässä universumissa olette minun olemukseni kaikissa kokemismuodoissanne – kollektiivisesti ME OLEMME tämä universumi!

Minulla on lisää sanottavaa uskomuksista, mutta puhutaanpa siitä, miksi en kontrolloi teitä, ja tämä on kuin se ajatuksenne, että annan pahoja asioita tapahtua hyville ihmisille. Näin se menee: Luoja, hallitsija kosmoksessa, joka on kaikki universumit, antoi teille vapaan tahdon ilmaista, mitä ikinä haluatte, ja antoi meille universumin hallitsijoille lain, jota meidän täytyy totella: pysykää erossa sieluosienne valinnoista!

...

Minulla on kuitenkin näppini tässä mukana. Luoja laittoi huomaavaisesti porsaanreiän tuohon vapaan tahdon lakiin, mikä sallii minun laittaa omatunnon sielunne ainesosaksi, ja se voi pitää teidät suoralla lopulla, jos haluatte ... Teillä on myös vaisto, intuitio, inspiraatio ja kunniantunto – ne ovat muita ainesosia, joita laitan sieluunne ja jotka myös auttavat teitä tietämään, mikä on oikein ja mikä on väärin teille.

...

Miten koko tuo surullinen asiaintila syntyi? Se oli niiden planeetan ulkopuolisten pimeiden voimien työtä, joilla ei ole omatuntoa eikä valoa, paitsi tuo elinkelpoisuuden kipinä. Nuo voimat "vangitsivat" heikkotahtoiset Maan lapseni, jotka jäivät kiinni vallan ja rahan lumoukseen/syöttiin, ja toimimalla noiden voimien sätkynukkeina he pitivät kaikki muut lapseni pelon, köyhyyden ja tietämättömyyden kahleissa. Sielujen tarve tasapainoiseen kokemiseen piti sen käynnissä tähän saakka – tuo ikivanha karuselli on pysähtymässä.

...

Mitä tapahtuu sieluille, jotka eivät koskaan tiedä viesteistämme? He menevät paikkaan, joka on virittynyt siihen energiaan, jota he ilmaisevat teoissa ja motiiveissa elämänsä aikana. Jotkut matkustavat Maan mukana, koska he elävät "hurskailla" tavoilla pelkästään ottamalla vaarin sielunsa viesteistä. He elävät sydämestään, jossa asuu ehdoton rakkaus, ystävällisyys, kunnia, totuus, myötätunto ja halu auttaa muita.

Jotkut käyvät sen läpi uudestaan – tyrannia, väkivalta, korruptio, valheet, uskontojen ote – ja heillä on tullessaan aivokapasiteettia kyseenalaistaa ja päätellä, uusi mahdollisuus murtautua vapaaksi pimeyden kontrollista. Mutta ei maan päällä. Universumissamme on muita kolmannen tiheyden paikkoja, joissa hillitön epäkunnioitus elämää kohtaan jatkuu, kunnes kaikki sieluosani tietävät totuuden jumala- ja jumalataritsestään.

Ja jotkut taantuvat ja aloittavat aivan alusta. He ovat niitä, jotka haluavat ehdottomasti valita pimeyden rakkauden sijasta, joka on samaa Luojalähde-energiaa kuin valo. Näille sieluille säteillään jatkuvasti valoa, kun he aloittavat pelkällä perusvaistolla, ja sitten kun he hyväksyvät tuon valon, he muistavat hitusen älykkyyttä. Sitten kun he hyväksyvät lisää valoa, he muistavat pienen määrän päättelykykyä, ja niin edelleen, ja niin edelleen. Tämä ei ole rangaistus – se on noille osilleni tilaisuus aloittaa alusta ilman hiukkaakaan pimeyttä.

Siinä on melko paljon ajateltavaa, eikö vain? On aikaa, rakkaani – mutta suoraan sanottuna ei paljon – päättää, mitä haluatte. Mitä tahansa se on, kunnioitan sitä, ja jos se auttaa, pyytäkää ja se annetaan!

Kiitos, äiti. Rakkaat sisaret ja veljet, sielut jotka ovat hämmentyneitä ja pelkäävät, etsivät teidän kaltaisiltanne levollisilta ja rauhoittavilta yksilöiltä selityksiä ja kannustusta. Jumalan pitkähkön viestin lukeminen kokonaisuudessaan on hyödyllistä.

Kaikki tämän universumin valo-olennot tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla, maamatkanne joka askeleella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >