HomeViestejäJudith Kusel1.10.2021 - Suuri jumalainen suunnitelma - raiteilla ja toteutuksessa

1.10.2021 - Suuri jumalainen suunnitelma - raiteilla ja toteutuksessa

SUURI JUMALAINEN SUUNNITELMA – RAITEILLA JA TOTEUTUKSESSA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
1.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Magneetti vetää puoleensa. Näin siinä on negatiivinen napa. Jos yrität leikata magneetin kahtia, koska et pidä tuosta negatiivisesta navasta, huomaat, ettei se toimi.

Koko omniversumi perustuu täsmällisiin universaaleihin lakeihin. Koko luomakunta on luotu samojen universaalien lakien perusteella, jotka hallitsevat kaikkea elämää ja kaikkea olemassaoloa. Kaikki on täydellisessä tasapainossa. Mikään ei ole pois paikoiltaan.

Mitä tämä opettaa meille?

Jokaisessa negatiiviselta näyttävässä tapahtumassa, jokaisessa näennäisessä pimeydessä, on täysin toimiva vastakkainen napa – positiivinen ja valo. Ne tasapainottavat toisensa ja tuossa tasapainotusprosessissa luodaan korkeataajuista energiaa, ja näin uutta energiaa ja uusi värähtelytaajuus.

Olemme keskellä mitä suurinta tasapainottumista, mikä lisää uuden Maan kohoamista, kun se siirtyy seitsemänteen ja yhdeksänteen ulottuvuustilaan ja virittyy täysin uuteen asemaan, jonka se ottaa Linnunradalla. Maa-planeetta oli Linnunradan laidalla, mutta sitä vedetään nyt keskusta kohti, kun se asettuu linjaan Siriuksen ja seitsemännen valaisevan keskusauringon kanssa, kuten se alun perin oli, ennen kuin taivaiden sodat heittivät kaiken pois kiertoradalta.

Todistin valtavaa kosmista tapahtumaa varhain tänä aamuna hiljentymiseni aikana. Minulle näytettiin, miten uusi Maa voidellaan ja vihitään ja miten uusi Jerusalem syntyy ja uudet valokaupungit. Uusi Maa sykkii värähtelyä, jota ei voi ilmaista. Sen selkäranka on täysin virittynyt seitsemänteen valaisevaan keskusaurinkoon, ja kristallipyramidit, kristallipyramidiverkot ja uudet pyhät paikat on täysin aktivoitu. Minulle näytettiin lisäksi uusi ihmiskunta ja korkein ykseys- ja harmoniataso, jollaista emme pysty edes kuvittelemaan nyt.

Minulle näytettiin lady Gaia uudessa ja paljon korkeammassa 9D-tilassaan, ja se oli nopeasti virittymässä 11D:hen ja korkeammalle. Se tanssii ilosta, ja on innostunut, eloisa ja riemuitseva. Kaunista.

Uusi Maa on luomakunnan kruununjalokivi.

Minulle näytettiin, miten uusi mineraali- ja kristallikunta on jo paikoillaan, myös uusi kasvi-, puu- ja eläinelämä ja uudet vedet, ilma, eetteri, maa ja tuli.

Elementaalit tanssivat ilosta, kun ne ankkuroituvat uuteen elämään.

Sitten pyysin, että kaikki voidellaan ja pyhitetään, ja se myönnettiin.

Olin kyynelissä. Syvästi liikuttunut. Valtavan kiitollinen ja tunsin ylitsevuotavaa ihmetystä ja kunnioitusta, kun kaikki tämä tuli täydellisenä yllätyksenä. Tietämisen lahja.

Uuden Maan suuri jumalainen suunnitelma ei ole ainoastaan raiteilla, vaan täysin toteutuksessa.

Nyt on jokaisen sieluyksilön tehtävä valita, missä hän haluaa olla – lähteä planeetalta kokonaan, tai jäädä vanhaan Maahan ja näin hajota sen kanssa, tai jättää kaikki taakse, mikä voidaan saavuttaa vain sydämen ja sielun kautta, antamalla täysin anteeksi ja päästämällä irti kaikesta häpeästä ja syyllisyydestä, kaikista kiinnikkeistä ja kaikesta, mikä edelleen pitää vanhassa jostain syystä, tietoisesta tai tiedostamattomasta.

Monet sielut ovat jo kirkastuneet ja uudestisyntyneet uuteen Maahan ja pitävät näin tuota energiaa vakaana, kun uusi kultainen aika nousee, ja he kanssaluovat uutta ehdottomalla rakkaudella ja täydellisessä tasapainossa, harmoniassa, ykseydessä ja rakkaudessa.

Olen puhunut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >