HomeViestejäJudith Kusel28.9.2021 - Työstä pelkoasi

28.9.2021 - Työstä pelkoasi

TYÖSTÄ PELKOASI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
28.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos pelko vaanii vielä, työstä juuri- ja sakraalichakraasi. Sisäistä lasta. Valheellista ohjelmointia. Valheellisia oppeja.

Pyri aina korkeimpaan totuuteen, ja sielusi tunnistaa sen, ytimeen saakka. Elä totuutesi!

Mitä korkeampivärähteisiä meistä tulee, sitä enemmän alitajuisia asioita materialisoituu meille lopullista selvittämistä ja parantamista varten. Niin ettei "nappejamme" painella enää emmekä anna voimaamme pois – sieluvoimaamme kenellekään. Emme perheelle, emme puolisolle, emme kenellekään.

Kun kuolemanpelko on voitettu, se sallii sinun elää elämääsi täysillä, ja sen lisäksi suuremman kutsumuksen ja tarkoituksen kuin "itsen summa".

Tämä vetää sinut läpi, kun menosta tulee rankkaa, ja se pitää sinut liikkeellä.

Kun pyhät geometriat ja pyhät äänet herätetään sinussa ja selkärankasi alkaa värähdellä uuden Maan taajuuksia, huomaat, että sisäinen kuulosi ja sisäinen näkösi avautuvat sekä psyykkiset kykysi ja intuitiiviset voimasi, mutta kauniilla ja paljon korkeammalla tavalla.

Alat ymmärtää, ettet ole täällä korjaamassa vanhaa Maata ja niitä, jotka yrittävät epätoivoisesti pitää sen elossa ja haluavat kaikkien kaatuvan mukanaan, sillä he tietävät, että on heidän aikansa, ja alat kanssaluoda uutta kultaista aikaa uuteen Maahan suuren innostuksen ja ilon kera.

Valkoinen liekki valaisee tuon ilon ja jatkaa tuon vision laajentamista.

Valkoinen liekki, jumalaisen äidin liekkinä, palauttaa täyden tiedon luomisesta ja näin korkeimmasta fysiikasta, matematiikasta ja pyhästä geometriasta, ja kaikki mikä on ollut tukahdutettuna hyvin kauan, paljastuu ja palaa takaisin nyt.

Valkoisen liekin myötä tulee rakkauden voima, ja tuon valtavan rakkauden voiman täytyy murtautua kaikkien esteiden läpi, ja se on sydänkeskeistä elämistä, jossa kommunikointi tapahtuu sydämestä sydämeen, sielusta sieluun, totuuden ja tinkimättömyyden kera, puhtaan tarkoituksen sekä ilon ja ykseyden kera. Kristallinkirkkaalla selkeydellä.

Ote eilisen "Valkoinen liekki" -webinaarini muistiinpanoista. Valkoinen liekki sisältää mm. totuuden, puhtauden, tinkimättömyyden.

Judith Kusel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >