HomeViestejäSarah BiermannHelmikuu 2013 - Tietoinen sydän, osa 2

Helmikuu 2013 - Tietoinen sydän, osa 2

TIETOINEN SYDÄN, OSA 2
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
Helmikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Itsensä rakastamisen lemurialainen siemen
 
Opettelen asioita, kuten sydäntä, tutkimalla omaa viisauttani ja havaiten energioita. Yhdistyn myös näkymättömiin olentoihin, kuten ylösnousseet mestarit ja enkelit. Sitten etsin tieteellistä dataa ja esoteerista viisautta, mikä tavallisesti tukee intuitiivista ymmärrystäni.
 
Arkkienkeli Mikael kertoi minulle kauan sitten, että Lemurian jakson lopussa laitoimme itsen rakastamisen siemenen kätkettyyn kammioon sydämen taakse. Itsensä rakastaminen on häpeän vastakohta. Häpeä on matalin tunnetaajuus. Se on perimmäinen erottaja, mikä aiheuttaa etäisyyttä ihmisten välille ja erillisyyttä Luojaan.
 
Lue lisää häpeästä artikkelistani "Shame and Your Divinity: How the Hidden Emotions Separate You from Creator".
 
Nyt itsen rakastamisen siemenen on aika itää. Tämä on upea käynnistää tehtyäsi harjoituksen, mitä kuvasin artikkelissa "The Aware Heart: Part One". Tässä se on uudestaan:
 
1. Aloita vetämällä kolme kertaa syvään henkeä. Sano jokaisella uloshengityksellä "rentoudu", kun tutkiskelet kehoasi ja rentoutat tietoisesti kaiken, mikä on jännittyneenä.
 
2. Aloita ImagiCreation-hengitys: kuvittele ja tunne hengityksen tulevan kaikista suunnista keskuschakraasi (yhdistetty sydän ja solar plexus) ja samanaikaisesti laajentuvan kaikkiin suuntiin.
 
3. Laita kätesi sydämelle ja tunne sen hengittävän.
 
4. Pidä tauko uloshengityksen loputtua. (Ei niin pitkään, että se on epämukavaa. Harjoituksen myötä pidennät tauon pituutta.)
 
5. Yhdisty sydämeesi. Se lyö 24/7 pumpaten elämää ja antaen happea ja ravinteita kehoosi. Sydän pumppaa myös elämänvoimaenergiaa.
 
6. Rentoudu, rauhoitu, ole hiljaa paikallaan.
 
7. Tervehdi sydäntäsi. Ilmaise kiitollisuutesi kaikesta, mitä se tekee hyväksesi, ja ilmaise myös rakkauttasi, jos tunnet sitä. Kenties sydämelläsi on viesti sinulle. Hyvä kysymys on: "Mitä haluisit minulta (sielu)?"
 
Laita nyt kätesi sydämen eteen ja pyydä arkkienkeli Mikaelia laittamaan kätensä sydämesi taakse. Ajattele, mitä rakastat itsessäsi, ja kuvittele tuon siemenen itävän, nostaen ensimmäiset lehtensä, sinusta ja arkkienkeli Mikaelista tulevia rakkaussäteitä kohti. Tarkista aika ajoin, miten itsesi rakastamisen taimi pärjää. Kastele sitä myötätunnolla ja ruoki sitä rakkauden loistavilla säteillä.
 
Tietoinen sydän
 
Sydämen transformaatio perustuu tietoisuuteen, tietoisuuteesi sydämestä. Sydän on aina ollut tietoinen. Muinaiset egyptiläiset tiesivät sydämen tärkeyden. Balsamoinnissa sydän, maksa, vatsalaukku, keuhkot ja suolisto poistettiin huolellisesti ja balsamoitiin erikseen. Aivoja pidettiin arvottomina ja ne heitettiin pois. Elimet (paitsi sydän) laitettiin purkkiin. Sydän palautettiin kehoon.
 
Muinaiset egyptiläiset tiesivät myös veden taianomaisista ominaisuuksista. Egyptologit tulkitsevat tavallisesti sanan "nefer" merkitsemään kauneutta, mutta esoteerinen merkitys on paljon enemmän. Nefer merkitsee tasapainoa ja harmoniaa maskuliinisen ja feminiinisen, ihmisen ja luonnon jne. välillä. "Asgat Nefer" on kirjoitettu pyramideihin. Hakimin, Egyptin muinaisviisauden pitäjän, mukaan muinaiset egyptiläiset virrattivat kahdenlaista vettä, maskuliinista ja feminiinistä, pyramideihin ja jonkin unohdetun teknologian avulla tuottivat energiaa. He tekivät ja käyttivät harmonisoitua vettä (Asgat Nefer), mikä toimi sydämen kanssa kehon saattamiseksi harmoniaan, mitä nykyajan tiedemiehet kutsuvat "koherenssiksi".
 
Tein kuvan (tekstin alla) Asgat Nefer -hieroglyyfeistä Ankhin (elämä) ja pyramidin sisälle. Olen laittanut tätä kuvaa tuotteiden päälle (kuten kupit), jotta voin ohjelmoida sisällön harmonisoidulla vedellä, rakkaudella ja kiitollisuudella.
 
Lue lisää muinaisen Egyptin tiedosta ja viisaudesta: otteita Stephen Mehlerin upeasta kirjasta The Land of Osiris www.bibliotecapleyades.net/atlantida_mu/esp_atlantida_16.htm (englanniksi)
 
Sydäntiede
 
Osa aineistosta mitä tutkin sydämestä, oli tieteellistä. Sydän on sikiön ensimmäinen kehittyvä elin. Ja se on myös ensimmäinen rauhanen. Vuonna 1983 sydän luokiteltiin uudelleen umpieritys- tai hormonirauhaseksi, kun eristettiin sydämen tuottama ja vapauttama hormoni, natriureettinen tekijä (ANF). Tällä hormonilla on laaja vaikutus kehon eri osiin: verisuonet, munuaiset, lisämunaiset ja myös aivot. Myöhemmin löydettiin, että sydän erittää myös oksitosiinia (rakkaushormonia). Se saa aikaan herkullisen yhteystunteen. Ei ole sattumaa, että liitämme sydämen rakkauteen.
 
Ja tiede tukee sitä havaintoani, että sydän on "fiksumpi" kuin mikään toinen elin. Sydän on tehty 60-65% neuroneista (hermo- ja aivomaiset solut). Enemmän signaaleja kulkee sydämestä aivoihin kuin päinvastoin. Sydän säätelee omaa lyöntiään. On kiehtovia tarinoita sydänsiirtopotilaista, jotka omaksuivat luovuttajan tapoja, muistoja ja mieltymyksiä. Tämä muistosiirto tapahtui ennen hermojen yhdistymistä. Sydämellä on magneettikenttä, mikä on monta, monta kertaa suurempi kuin aivoilla. Itse tulkitsin, että 5000 kertaa suurempi, mutta tiede näyttää osoittaneen 500 kertaa suurempi. Se ei ole kovin voimakas magneettikenttä, mutta luulen sen olevan enemmän hienovarainen kuin voimaton.
 
Sydänkenttäyhteys
 
Kun kohtaat jonkun ja sydänkenttänne koskettavat toisiaan, sydämesi tietää ydintason informaatiota tästä ihmisestä. Se tietää (jos kuuntelet) hänen perusluonteensa ja sen, voiko häneen luottaa. Tulee välitön tulkinta, mikä kertoo "hän on vakaa ja uskollinen" tai "hänellä on suurta rakkautta planeettamme kohtaan". Et tiedä hänen elämänsä yksityiskohtia, vaan sen perusolemuksen, kuka hän on. Sydämesi kertoo sinulle aina totuuden - toisin kuin mieli, mitä voidaan huijata.
 
Tunteeni umpieritysjärjestelmästä on, että se on hyvin hienovarainen ja myös taianomainen. Umpieritysjärjestelmän klassisiin taulukkoihin ei sisälly sydäntä. Niihin on lueteltu 12 rauhasta. Äskettäin vietin vähän aikaa muinaisen kristallikallon kanssa, mitä tiedemiehet eivät pysty ajoittamaan. Tässä kallossa oli mitä myötätuntoisin tietoisuus. Rekisterinpitäjäkristallini vaati, että otin sen mukaani, kun menin tavalliseksi luulemaani hierontaan. Kristallikallo antoi terapeutille viestin, että hän ottaisi sen mukaansa hierontaan. Nämä kaksi kristallia "puhuivat" paljon keskenään. Minulle kerrottiin, että tietäisin tuosta keskustelusta ja jaetusta viisaudesta sen, mitä tarvitsen, sitten kun aika oli oikea. Minulle näytettiin 12 kallon piiri, joista kukin liittyi yhteen 12 rauhasesta, ja keskellä oli 13 kallo (sydän).
 
Sydämeni haluaa, että annan sen puhua nyt kauttani. "On yksinkertainen ja hämmästyttävän syvällinen kokemus olla rakkaussuhteessa sydämesi kanssa. Kaiken lähde lähettää sinulle rakastavaa tukea ja maadoittunutta viisautta sydämesi kautta. Siellä on jotain, mistä teidät on erotettu täällä viimeaikaisen aivoihin keskittymisen vuoksi. Se on tuo tunne, mitä kaipaatte niin kovasti täällä maan päällä, ja sen voi löytää sydämestä. Toivotamme sinut tervetulleeksi kotiin."
 
Yksi viime aikoina oppimani asia on, että sydän on käynnistäjä ja valvoja kehomme transformoitumisessa uuden energian temppeliksi, alkaen sisäeritysjärjestelmästä. Koska esimerkiksi siirrymme kohti todellisuutta, missä on vähemmän pelkoa, lisämunuaisten ei tarvitse enää mennä "taistele tai pakene" -tilaan. Ne vapauttavat vähemmän stressihormoneja ja keskittyvät veden ja tasapainon säätelyyn ja tasaisen energian ylläpitämiseen.
 
Teen joka päivä työtä ihmisten sydänten kanssa yksityissessioissa ja päivittäisessä energiatuessa. Olen nähnyt sydämeen ja vereen liittyvää sopeutumista, kuten verenpaineessa, verensokerissa, kolesterolissa, epäsäännöllisessä sydämenlyönnissä ja muutoksina puna- ja valkosoluissa. Näyttää olevan epätasapainojakso, kun muutos etenee, koska hyvin monet ihmiset ovat yhtäkkiä alkaneet kokea epätavallisia muutoksia. En osaa diagnosoida tai antaa lääketieteellisiä neuvoja, joten käy lääkärissä, jos sinua huolestuttaa. Mutta ehdotan, että puhut sydämellesi. Se on erittäin fiksu, erittäin rakastava ja myötätuntoinen. Kysy sydämeltäsi, onko jotain mitä se tarvitsee sinulta, sielulta. Ja jos ilmaiset kiitollisuutta ja rakkautta upealle sydämellesi, niin takaan, että siitä tulee säteilevä ja onnellinen.
 

 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >