HomeViestejäSarah BiermannMarraskuu 2012 - Tietoinen sydän, osa 1

Marraskuu 2012 - Tietoinen sydän, osa 1

TIETOINEN SYDÄN, OSA 1
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
Marraskuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen työskennellyt upean ihmisryhmän kanssa moniulotteisessa kommunikointiohjelmassani. Tämä ohjelma on suunniteltu kehittämään sekä makrokommunikointia suuremman itsen, ylösnousseiden mestareiden, enkelien, Gaian jne. kanssa että mikrokommunikointia kehomme, yksittäisten elinten ja myös solujen kanssa. Keholla on oma tietoisuutensa, kuten myös jokaisella elimellä jne. Tärkeä periaate tekemässäni tunnevapautustyössä on, että olento tai tietoisuus pyrkii aina tulemaan nähdyksi ja ymmärretyksi.
 
Yksi koskettavimmista asioista joita olen kokenut itseni ja asiakkaideni kanssa, on se tapa, millä keho ja eri elimet reagoivat, kun yksilö "näkee" ne ja tervehtii niitä. Jos minun pitäisi tulkita se sanoiksi, se olisi: "Vau, hän näkee minut!" Kuvittele, että upea enkeli ilmestyisi ja hymyilisi suoraan sinulle sanoen: "Kiitos, että olet sinä, ja kiitos kaikesta, mitä teet. Rakastan sinua!" Miten elämää muuttava kokemus se olisikaan! Hymysi olisi säteilevä. Näin kehosi ja sen osat tuntevat sinusta. Uudestaan ja uudestaan näin elinten säteilevän ja olevan onnellisia, kun henkilö tervehti niitä. Ne transformoituivat vielä lisää, kun niille sanottiin "kiitos" ja "rakastan sinua".
 
Tässä on järkeä erityisesti, kun tietää tohtori Emoton vesikristallien ohjelmointityöstä. Emoton tutkijat sanoivat tiettyjä sanoja tai soittivat musiikkia vedelle ja sitten valokuvasivat kristalleja, joita muodostui veden jäätyessä. Sanat "rakkaus" ja "kiitollisuus" saivat aikaan monimutkaisimmat, symmetrisimmät ja kauneimmat kristallit.
 
Olen tutkinut eri tietoisuustiloja käyttämällä erityisiä hengitystapoja ja visualisointeja. Jaan lisää kokemuksistani makrokommunikoinnista toisella kertaa. Tässä artikkelissa kirjoitan siitä, mitä olen oppinut oman kehoni "luolatutkimuksesta". Olen tutkinut myös eri aiheita internetistä. Yksi tavoitteeni oli kehittää ihmisille luotettavia erityistapoja herätä ja laajentaa kykyään päästä käsiksi omaan viisauteensa, suurempaan itseensä. Olen myös kehittänyt tapoja kommunikoida muiden olentojen kanssa toisilla tietoisuustasoilla - kuten oma keho, kasvit, eläimet, keijut, ylösnousseet mestarit jne. Kolmas tavoite oli luoda nopea ja luotettava tekniikka, millä siirtyä normaalista valvetietoisuudesta rentoutuneeseen, rauhalliseen, harmoniseen ja rakastavaan tilaan.
 
Minulta on kysytty, miten pystyn havaitsemaan asioita, joita toiset eivät pysty - vaihdellen rajoittavista uskomusjärjestelmistä keijuihin ja menneisiin elämiin. En tiennyt, miten teen sen, joten tutkin vähän asiaa. Odotin havaitsevani, että näin näitä asioita kolmannella silmällä, mutta havaitsinkin kyseen olevan mielen (erityisesti käpy- ja aivolisäke) ja sydämen yhdistelmästä.
 
ImagiCreation-työ perustuu ns. tiedostamattoman mielen, aivojen oikean puoliskon, kielen ymmärtämiseen ja sen kanssa kommunikoimiseen. Tämä osa pyörittää kehoa ja sisältää kaikki uskomusjärjestelmät, kaikki ne jutut, joita emme tajua tietoisesti.
 
Biopalautteen, meditoinnin ja/tai joogan avulla ihmiset ovat oppineet kontrolloimaan joitain autonomisia kehotoimintoja, kuten sydämen syke ja aivoaallot. Luulen näiden prosessien olevan ensimmäisiä vaiheita kehon ja kaikkien sen osien ymmärtämiseen. Olemme valmiita laajentamaan tietoisuuttamme. Keho on kiehtova ja taianomainen maailma, mikä vain odottaa meitä tutkimaan.
 
Sydän
 
Vaikka jokaisella elimellä ja rauhasella on ainutlaatuinen tietoisuus, mikä on erilainen kuin muilla, sydän on erityistapaus. Siinä on ikään kuin enemmän elämänvoimaa. Se on älykkäämpi ja kommunikoivampi. Olen havainnut sydämen myös olevan erityisen yhdistynyt kaikkeen muuhun kehossa. Sydän on monimutkaisen järjestelmän keskus kehossamme.
 
Useita vuosia olen käyttänyt erästä tekniikkaa, mikä auttaa ihmisiä olemaan enemmän läsnä kehossaan, erityisesti silloin kun fyysisen todellisuuden intensiivisyys lähettää heidät "pois kehostaan". Myöhemmin olen tehnyt siihen jotain muutoksia, jotta se on tehokkaampi ja saadaan tietoinen yhteys sydämeen.
 
1. Aloita vetämällä kolme kertaa syvään henkeä. Sano jokaisella uloshengityksellä "rentoudu", kun tutkiskelet kehoasi ja rentoutat tietoisesti kaiken, mikä on jännittyneenä.
 
2. Aloita ImagiCreation-hengitys: kuvittele ja tunne hengityksen tulevan kaikista suunnista keskuschakraasi (yhdistetty sydän ja solar plexus) ja samanaikaisesti laajentuvan kaikkiin suuntiin.*
 
3. Laita kätesi sydämelle ja tunne sen hengittävän.
 
4. Pidä tauko uloshengityksen loputtua. (Ei niin pitkään, että se on epämukavaa. Harjoituksen myötä pidennät tauon pituutta.)
 
5. Yhdisty sydämeesi. Se lyö 24/7 pumpaten elämää ja antaen happea ja ravinteita kehoosi. Sydän pumppaa myös elämänvoimaenergiaa.
 
6. Rentoudu, rauhoitu, ole hiljaa paikallaan.
 
7. Tervehdi sydäntäsi. Ilmaise kiitollisuutesi kaikesta, mitä se tekee hyväksesi, ja ilmaise myös rakkauttasi, jos tunnet sitä. Kenties sydämelläsi on viesti sinulle. Hyvä kysymys on: "Mitä haluisit minulta (sielu)?"
 
*Helpottamaan tämän kuvan saamista, kuvittele ilman supistuvan ilmakehästä keuhkoihisi ja samaan happi laajenee kehosi läpi. Kun hengität ulos, ilma laajenee ulos ympäristöön, kun taas hiilidioksidi supistuu kehosta keuhkoihin.
 
Jos otat muutaman minuutin joka päivä - ja vielä parempi, useita kertoja päivässä - tämän nopean harjoituksen tekemiseen, se käynnistää upean kemikaaliputouksen, mikä vähentää kipua, lisää nautintoa ja parantaa luovuutta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >