HomeViestejäSarah BiermannHelmikuu 2012 - Muutos tapahtuu

Helmikuu 2012 - Muutos tapahtuu

MUUTOS TAPAHTUU
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
Helmikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
En ole kyennyt kirjoittamaan tavallista artikkeliani, koska loukkasin ranteeni auto-onnettomuudessa ja koneella naputtelu sattuu. Tämä on siis lyhyt artikkeli. Jos et ole koskaan ollut onnettomuudessa, missä turvatyyny avautuu, et voi kuvitella, miten nopeaa ja järkyttävää se on. Autossani ei ole koskaan edes puskuri naarmuuntunut yli 35 ajovuoden aikana. Eikä onnettomuus tietenkään ollut vahinko. Voin nähdä, miksi se tapahtui energeettisesti ja mitä se muutti ja puhdisti. Minulla on nyt siis uudempi ja kevyempi "kulkuneuvo" ajettavaksi fyysisessä todellisuudessa. Miten makeeta?
 
Voin sanoa vaan, että muutos tapahtuu!
 
Enkä ole ainoa ihminen, joka kokee merkittävää transformoitumista. Alla on pari esimerkkiä siitä, mitä muille ihmisille on tapahtunut. Muuten, olen enimmäkseen ok paitsi ranteeni, jotka tulevat paremmiksi, ja olen ostanut toisen auton korvamaan kolaroidun.
 
Olen pannut merkille kaksi erityistä toiminta-aluetta: keho ja ihmissuhteet.
 
- Fyysisiä kehojuttuja kuten sydänkohtaus, syöpä, vammat ja asiat, jotka vaativat leikkausta ja myös keho-osien poistamista.
 
- Kiihkeitä suhdemuutoksia, kuten kovat tappelut, jotka johtavat eroamiseen, tai merkittäviä muutoksia kaikenlaisissa suhteissa.
 
Planeetan taajuus lisääntyy ja tämä merkitsee, että meidän myös. Sisäänvirtaava energia ei vastaa mitään aiemmin kokemaamme. Kaikki mikä ei sovi uuteen todellisuuteen tai ulottuvuuteen, menee pois. On monia olentoja, jotka tekevät työtä tehdäkseen tästä siirtymästä mahdollisimman tasaista, jos niin valitsemme. (Ehdotan, että valitset tämän vaihtoehdon.)
 
On ääretön määrä rinnakkaistodellisuuksia. Se mitä niistä koet, riippuu siitä, mitä odotat tai kuvittelet, ja kyvystäsi pysyä ulkona vanhan todellisuuden draamasta mahdollisimman paljon. On todella tärkeää saada tukea. Emme voi tehdä tätä yksin. Yhdisty muihin, jotka ovat tietoisia siitä, mitä oikeasti tapahtuu näinä siirtymäaikoina, päästä irti vanhoista ja rajoittavista uskomusjärjestelmistä ja tunteista, jotka pitävät niitä paikoillaan, ja yhdisty suurempaan itseesi ja henkiseen tukitiimiin.
 
Ja tietysti hengitä.
 
Pyysimme muutosta, valitsimme uuden todellisuuden ja synnytämme nyt tuota todellisuutta. Synnytys on intensiivinen ja elämää muuttava (ja elämää luova) kokemus. Minulla on kolme lasta - tiedän synnyttämisestä. Ja tiedä, että saamme sen tehtyä. Olen viettänyt jonkin aikaa tulevan itseni kanssa ja tuo maailma tuntuu niiiiiiiiiin erilaiselta. Tunnen itseni hyvin kevyeksi fyysisesti, mentaalisesti ja tunteellisesti. Tunnen turvaa, tyytyväisyyttä ja iloa. Paras on vasta tulossa.
 
Muistelen jatkuvasti tulevaisuuttani (Takaisin tulevaisuuteen!) ja olen halaillut paljon kehoani muistuttaen sille, että olemme turvassa. Ja myös SINÄ olet turvassa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >