HomeViestejäSarah Biermann19.1.2012 - Psyykkisestä kaapista ulostuleminen

19.1.2012 - Psyykkisestä kaapista ulostuleminen

PSYYKKISESTÄ KAAPISTA ULOSTULEMINEN
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
19.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten tuntea turvaa ja iloa ollen aito itsensä ulkoisessa maailmassa
 
Oletko ollut koteloituneena tai piiloutuneena turvalliseen pikkukotiisi? Onko ollut haastavaa mennä julkisiin paikkoihin, erityisesti missä on paljon ihmisiä? Tai sinun on tarvinnut "sopeutua" sopiaksesi "jästien" (taiaton tai ei-henkinen ihminen) joukkoon? Sopeutumisella tarkoitan energiakenttäsi supistamista, sanomisiesi tarkkailemista ja yritystä vaikuttaa "normaalilta". Tai kenties toisten ihmisten, tiettyjen ihmisten tai suuren ihmismäärän lähellä oleminen saa sinut uupumaan?
 
Erityisesti 2011 olemme tehneet paljon sisäistä työtä. Olemme tarvinneet aikaa yksin, poissa häiriötekijöistä ja toisten ihmisten kanssa vuorovaikuttamisen haasteista. Olen puhunut monien ihmisten kanssa, jotka ovat kertoneet pelkäävänsä torikammoiseksi tulemista! Tuntuu siltä, että täytyy "vyöttää itsensä" (mikä merkitsee valmistautumista vaaraan tai haarniskan pukemista) mennäkseen vain lähikauppaan tai ostoskeskukseen tai elokuviin. Olemme laajentamassa ja lisäämässä psyykkisiä ja intuitiivisia kykyjämme hämmästyttävällä tahdilla. (Lue lisää tästä artikkelista "Psyykkinen räjähdys - valmistaudu vuoteen 2012".)
 
Näiden lisääntyvien kykyjen myötä on helppoa pakahtua. Meidän on muutettava sitä tapaa, millä olemme energeettisesti ja miten olemme vuorovaikutuksessa ihmisten ja energioiden kanssa maailmassa.
 
Olen tuntenut työntöä suurempaan julkisuuteen - mennä enemmän maailmaan. Enkä ole yksin. Tiedän, että monet teistä tuntevat olevan aika astua esiin tai astua ulos psyykkisestä kaapistanne. Joillekin teistä tämä merkitsee vain halukkuutta sanoa sen, mitä haluatte, ja olla niin suuri, tyyni ja henkinen, kuin oikeasti olette - olinpaikasta riippumatta. Toisille työntö voi olla menemistä julkisuuteen (tai julkisemmaksi) henkisen työnsä kanssa. Tämä on pelosta irtipäästämisen ja vapaudesta nauttimisen vuosi.
 
2012 on viitosvuosi (2+0+1+2). Tämä merkitsee, että tulee muutoksia! 2011 oli nelosvuosi. Se oli perustan rakentamisen, työskentelyn ja näyttämön asettamisen vuosi niille muutoksille, jotka ovat luontaisia viitosvuodessa. Nelosvuoden negatiivisia puolia ovat turhautuminen, uupuminen ja turvattomuuden pelko. Viitosvuonna on käytettävissä niin monia mahdollisuuksia, että negatiivisia puolia ovat häiriötekijät ja pakahtuminen. On siis tärkeää, että keskitymme ja maadoitumme nyt-hetkeen ja omaan aitoon energiaamme, käyttääksemme vapauden ja muutoksen viitosenergiaa positiivisesti kadottamatta fokusta.
 
Niinpä olen opetellut tai luonut jonkin aikaa tekniikkoja, jotka sallivat minun olla aito itseni tilanteissa, jotka ovat olleet haastavia viime aikoina. Miten ylläpidän tunteen itsestäni, silloin kun ympärilläni on paljon muita ihmisiä ja matalataajuuksisia tunteita, kuten pelkoa, häpeää, toivottomuutta jne.?
 
Osallistuin hyvin hauskaan tapahtumaan joulukuun alussa. Menin sisareni ja parin hänen ystävänsä kanssa laulamaan mukana Sound of Music -esitykseen Castro-teatterissa San Franciscossa. Siellä oli monia tilaisuuksia "harhautua". Ensinnäkin se on suurkaupunki ja Castro-aluetta. Teille jotka ette tunne sitä, Castro (Wikipedian kuvaamana) "on yksi USA:n ensimmäisistä ja tunnetuimmista homoalueista ja nykyään suurin. Muututtuaan työväen alueesta 1960- ja 1970-luvuilla Castro-alue pysyy lesbo-, homo-, biseksuaali- ja transvestiittitapahtumien ja -aktivismin symbolina ja lähteenä". Castro-teatteri rakennettiin 1922 ja se on kauniisti restauroitu ja ehdottoman upea! Oli lämmin ja kaunis päivä ja jalkakäytävät ja kadut olivat täynnä (kaksi miestä kulki rinnallamme, kun odotimme jonossa - kumpikin ilkosen alasti, juhuu!). Kadulla oli protesti pankkeja vastaan, uteliaita turisteja ja hassuja asuja. Periaatteessa, paljon kaikkea tapahtui. Pysyin keskuksessani, en napannut kenenkään energioita ja minulla oli todella hauskaa.
 
Jatkon noiden taitojen kehittämistä ja päätin laittaa ne perimmäiseen testiin. Menin piirikunnan suurimpaan ostoskeskukseen jouluaattona! Voitte kuvitella, millaista energia oli siellä. Tyttäreeni joka on erittäin empaattinen, tilanne vaikutti paljon, ja hän anoi viemään hänet pois sieltä. Yritin kertoa hänelle, miten pysyä itsenäisenä, mutta hän ei pysynyt siihen. Useita kertoja hän veti minut sivuun päästääkseen "hullut ihmiset" takaamme ohi. Olin tietoinen heistä, he olivat hyvin äänekkäitä verbaalisti ja energeettisesti, mutta minuun ei vaikuttanut. Todellinen voitto!

Tässä on lyhyt opas käyttämääni prosessiin:
 
* Ensimmäinen askel on olla läsnä tässä ja nyt ja kehossa. Keskity hengitykseesi. Käytä ImagiCreation-hengitystä (samanaikaisesti supistuen ja laajentuen keskuschakraan (yhdistynyt kolmas ja neljäs chakra)). Tämä pitää sinut keskittyneenä ja tunnet olevasi turvassa. Jos olet juuri tässä hetkessä, et voi huolehtia tulevaisuudesta tai katua menneisyyttä. Tunnustele kehoasi ja pane merkille, miltä eri osat tuntuvat. Stressi voi tönäistä meidät ulos kehostamme, jättäen tuntemaan maadoittumattomuutta ja alttiutta ulkopuolisten energioiden vaikutukselle.
 
* Yhdisty maahan. Fyysinen yhteys - iho maata vasten - on paras, mutta yhdisty ainakin energeettisesti. Olet osa suurempaa organismia. Anna maan jakaa vahvuuttaan kanssasi. Tämä auttaa myös tuntemaan turvaa.
 
* Yhdisty suurempaan itseesi. Hengitä sisään aitoa energiaasi ja laajenna sitä täyttämään koko kehosi ja sen yli. Laajenna tätä energiaa niin pitkälle, kuin se menee. Olet paljon suurempi kuin luulet. Kehoasi ympäröi tämä aidon energiasi ainutlaatuinen kenttä. Se on kuin olisit omassa ulottuvuudessasi. Huom.: Joskus ihmiset toisissa ulottuvuuksissa eivät voi nähdä sinua ollessasi suuremman itsesi ulottuvuudessa, aivan kuten useimmat ihmiset eivät pysty havaitsemaan keijuja.
 
Yksi esimerkki siitä oli kerran, kun olin ravintolassa opetustunnin jälkeen. "Pörisin" todella. Tarjoilija kulki pöytäni ohi 10 sentin päästä ainakin viisi kertaa huomaamatta minua ja ystävääni. Lopulta muutin energiaani ja kurkotin koskettamaan häntä, kun hän kulki ohi. Kaveriparka melkein hyppäsi ulos nahoistaan ja sanoi: "Voi hyvä luoja, en nähnyt teitä siinä!" Tämä ei johtunut siitä, että ravintola oli täynnä. Oli vielä aikaista ja tuolloin oli ruokailijoita ainoastaan kolmessa muussa pöydässä. On siis hyvä ajatus luoda "ihmispuku", jotta ne voivat nähdä, jotka eivät pysty havaitsemaan taajuuttasi, erityisesti autoa ajaessa.
 
Keskittyessäni usein olemaan suuremman itseni energiassa olen löytänyt ehdottoman rakkauden ja itsensä rakastamisen todellisen luonteen. Se ei ole ihastumisen romanttista kaipuuta. Se ei tule mistään sellaisesta, että joku toinen on rakastettava, haluttava tai ystävällinen. Ehdoton rakkaus on luonnollinen tilamme äärettömänä olentona maapelin ulkopuolella. Kuvaisin sitä olemiseksi rauhallinen, tyytyväinen, turvassa ja tuomitsematon ja sen tietämiseksi ehdottomasti, että olet rakastettava juuri sellaisena kuin olet. (Journey to Your Greater Self -opastettu meditaatio)
 
Kun olet ankkuroitunut aitoon energiaasi, kehoosi ja läsnä olevaan hetkeen, toiset energiat eivät voi kaataa sinua, kunhan säilytät tuon itsenäisyyden.
 
Miten pitää itsenäisyytensä "ulkona" ollessa:
 
* Älä ala tulkita toisia ihmisiä. Se on hauskaa peliä alussa, kun sen oppii, ja monet meistä ovat käyttäneet tätä tekniikkaa yrittäessään tuntea turvaa. Luin aina äitini energian, ennen kuin menin sisälle, jotta pystyin varautumaan vihahyökkäyksiin. Voit havaita, onko joku, jonka kanssa et halua olla tekemisissä, menemättä "sisään" ja juuttumatta hänen juttuihinsa. Anna empatiajärjestelmäsi kertoa sinulle, onko mitään vaarallista, ja luota sen tekevän niin. Tämä vaatii harjoittelua.
 
* Älä lähetä rakkautta ja/tai valoa, kun havaitset toisia vaikeuksissa tai loukkaantuneen. Tämä avaa polun heidän negatiivisten juttujensa virtaamiselle suoraan sinuun. Tämä on ollut parantajien kamppailua hyvin pitkään. Keskity sen sijaan tämän ihmisen korkeampaan itseen tietäen, että hänellä on juuri se kokemus, mikä hänellä pitää olla valitsemallaan polulla.
 
* Useimmat ihmiset sovittavat tiedostamatta taajuutensa toisten kanssa, silloin kun he haluavat olla yhteydessä ja kommunikoida. Pysy tietoisena tästä taipumuksesta ja keskity omaan taajuuteesi. Tämäkin vaatii harjoittelua.
 
* Jos sinun on oltava tekemisissä jonkun kanssa (esimerkiksi perheenjäsen, kassa tai työtoveri), älä keskity siihen, mitä inhoat hänessä. Etsi jotain, mitä voit arvostaa tai mistä voit pitää hänessä, ja keskity siihen. Se voi olla kivat korvakorut tai solmio, upea hiusten väri tai silmien väri. Tämä ei merkitse, että unohdat tuon työtoverisi rakkauden levittää huhuja ja kertoa salaisuuksiasi! Luota siihen, mitä tiedät, mutta älä keskity negatiiviseen. Keskittyminen negatiivisuuteen alentaa taajuuttasi ja saa sinut kiinni hänen energiaansa.
 
* Ole valmis olemaan hölmö, väärässä, näyttämään typerältä tai mitä tahansa. Tiedät, että sinua rakastetaan ja olet rakastettava. Sinun ei tarvitse olla täydellinen. Et voi kuitenkaan olla täydellinen.
 
* Jos tunnet itsesi tuomitsevaksi jotakuta kohtaan, katso, missä tuomitset itsesi. Taas kerran, tämä ei merkitse, että kerrot salaisuutesi työpaikan juorukellolle. Kyse on erottelukyvystä tietääkseen, että tällainen tuo ihminen on. Valinta pysyä kaukana myrkkykäärmeestä ei tarkoita, että pidät käärmettä "pahana" sen luonteen vuoksi. Se on oman tietämyksesi seuraamista lähteäksesi pois tilanteesta (ellet ole ammattimainen käärmeiden käsittelijä), mikä ei olisi hyväksi sinulle.
 
Nämä ovat perusmenetelmiä, joita olen menestyksekkäästi käyttänyt. Sinun on pysyttävä tietoisena, rikottava vanhoja tapoja ja luotettava, että olet turvassa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >