HomeViestejäSarah Biermann8.10.2010 - Mitä kaikki nollat merkitsevät?

8.10.2010 - Mitä kaikki nollat merkitsevät?

MITÄ KAIKKI NOLLAT MERKITSEVÄT?

Kirjoittanut Sarah Biermann (spiritlibrary.com)
8.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Autoni rekisterinumero loppuu kolmeen nollaan. En ole koskaan nähnyt toista autoa, jossa on ollut kolme nollaa, kunnes tällä viikolla näin niitä neljä! Tämä yllytti minua kysymään: "Mitä kaikki nollat merkitsevät?" Muistin sitten, että olin suunnitellut viettäväni aikaa mystisen numero nollan kanssa, koska se on suuri osa 10-10-10-portaalin energiaa. Eikö ole ihanaa, kun saa kosmisia muistutuksia?

Nolla on kaikki eikä mitään. Se on hedelmällinen tyhjiö, äärettömän potentiaalin tila ja kuitenkaan mitään ei ole ilmentynyt. Nolla kantaa eheyden ja loppuunsaattamisen energiaa. Siinä ei ole teräviä kohtia tai kulmia. Sillä ei ole alkua eikä loppua. Se on ääretön.

Tarotissa nolla on Narrin numero. Angeles Arrienin "The Tarot Handbook" -kirjan mukaan Narri edustaa "rohkeuden periaatetta, pelottomuuden tilaa, hurmos- ja huippukokemusta. Narri on universaali prinsiippi, mikä liittyy tietoisuuden tilaan, jonka koemme ennen syntymää ja kuoleman jälkeen. Elämän kokemuksessa tämä tietoisuustila koetaan usein luonteeltaan mystisenä, tuonpuoleisena, hurmoksellisena ja transpersonaalisena."

Numerologiassa nolla lisää toisen numeron energiaa. Se lisää jotain taianomaista ja henkistä. Numerossa 10 nolla lisää ykkösen uusien alkujen, itsenäisyyden, johtajuuden ja rohkeuden energiaa. Kuitenkin jos lasketaan yhteen 1+0, saadaan vain yksi - ikään kuin yksi ei olisi muuttunut lainkaan. Nolla on mystinen, koska vaikka mitään kirjainta ei yhdistetä nollaan, se silti ilmenee, kun aletaan lisätä numeroita toisiinsa.

Nolla on myös portaali, suora linkki kosmiseen viisauteen. Se on aukko jumaluuteen ja hiljaisuuden mystiseen kokemukseen.

Kulttuurillisia viittauksia:
- Taolaisuus: se symboloi tyhjiötä, ei-olemista
- Buddhalaisuus: se on tyhjiö ja tyhjyys
- Kabbala: rajattomuus, rajaton valo, Ain
- Pythagoras (mestari Kuthumin aiempi inkarnaatio) näki nollan täydellisenä. Nolla on monadi, kaiken alkuunpanija ja sisältäjä.
- Islam: nolla on jumalainen olemus

10-10-10-portaalissa meillä on kolme nollaa, jotka lisäävät henkisen taikansa kolmeen ykköseen. Nolla tuo loppuunsaattamisen energian lisättäväksi ykkösen uusien alkujen energiaan. Ja tämä tuo meidät numeroon 10, jolla on oma taikansa. Tämä on uusien alkujen numero, joka perustuu aiempien toimien harmonisiin johtopäätöksiin. En tiedä teistä, mutta itse olen varmasti valmis siihen!

Kohtalonkorttijärjestelmässä* mikä käyttää peilikortteja, ihmiset joiden syntymäkortti on 10 (hertta, risti, pata tai ruutu), ovat saaneet loppuun oppimisensa maan edustamalla alueella ja he ovat valmiita jakamaan viisauttaan toisten kanssa. Tiedän tämän hyvin, koska syntymäkorttini on ristikymppi, opettajakortti.

Olen hyvin innoissani mahdollisuuksista, jotka avautuvat 10-10-10-portaalissa. Hyvin monet ihmiset ovat kertoneet tunteneensa, että kaikki on otettu pois eikä kuitenkaan mitään uutta ole tullut vielä. Lopulta saamme uutta energiaa, uuden idean ja uusia alkuja!*Pelikorttejamme käytettiin alun perin ennustamiseen kuten Taroteja. Ensimmäisen tästä julkaistun kirjan kirjoitti Olney Richmond vuonna 1893. Richmond oli suurmestari salaseurassa, mikä tunnettiin "Maagien veljeskuntana". Hän väittää, että heidän veljeskuntansa oli ohjeistettu Egyptin päivistä lähtien pitämään korttien salaisuudet elossa ja suojassa, kunnes oli oikea aika paljastaa ne maailmalle. Suositeltavaa luettavaa: Robert Camp: Destiny Cards.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >