HomeViestejäSarah Biermann30.8.2010 - Liian hienovaraista ymmärrettäväksi ja liian intensiivistä tunnettavaksi

30.8.2010 - Liian hienovaraista ymmärrettäväksi ja liian intensiivistä tunnettavaksi

LIIAN HIENOVARAISTA YMMÄRRETTÄVÄKSI JA LIIAN INTENSIIVISTÄ TUNNETTAVAKSI

Kirjoittanut Sarah Biermann (spiritlibrary.com)
30.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Matkattuaan Alamaailman läpi Suuri Äiti Isis on palannut lähettämään meille Jumalatarenergian korkeampia taajuuksia. Portaali jonka kautta tämä lähetys toimitetaan, on kolmen tähden järjestelmä, joka tunnetaan Siriuksena - kirkkain tähti taivaalla. Sirius on tähtiportti, jonka kautta saamme jumalaisen feminiinisyyden arkkityyppisen energian. Kuvitelkaa galaksimme spiraalimaisine haaroineen. Kosminen energia Galaktisesta keskuksesta tulee haaroja pitkin. Sirius sijaitsee suoraan ylävirtaan aurinkokunnastamme. Lähetykset Galaktisesta keskuksesta tulevat planeetallemme Siriuksen kautta aurinkoon ja sitten maahan. Saamme Siriuksen kautta voimakkaan lähetyksen, uuden tason pyhän feminiinisyyden havaitsemiseen ja ilmaisemiseen sekä erillisyyshaavan parantamiseen.

Lähetys Siriuksen kautta luo suuren aukon, tilaisuuden kokea laajentunut tietoisuus itsestä. Jumalaisen energian aaltoja tulvii Pyhältä Äidiltä ja Kotoa. Tuntuu niin upealta, autuaalta ja turvalliselta! Energiamme laajenee, kun erillisyyden haava nousee. Se tuo hyvin paljon iloa, mutta huuhtelee myös ulos surua ja yksinäisyyttä, mitä tulee ihmisenä olemisen myötä.

Asioita joita on ehkä ilmennyt:

Millainen oli suhde äitiisi, äitihahmoosi tai pääasialliseen huoltajaan? Tunsitko ehdotonta rakkautta, tukea ja turvaa?
Millainen suhde sinulla on elämäsi naisiin nyt?
Millainen on suhteesi feminiinienergiaan? Luotatko siihen?
Tunnetko eläväsi "ystävällisessä" universumissa, sellaisessa joka tukee ja saa tuntemaan turvaa? Vai tuntuuko, että sinua aina estetään luomis- ja ilmentämishaluissasi?
Rakastatko perimmiltään itseäsi ja luotatko itseesi?

Olen varma, että olette lukeneet äskettäisestä ja ajankohtaisesta astrologisesta T-rististä ja oppositioista, mikä aiheuttaa suurta muutospainetta. Pluto on ollut yksi pääpelaajista ja tämä merkitsee aina matkaa Alamaailmaan, varjoenergioihin. Minulla oli intensiivinen matka sinne vastikään. Voitte lukea seikkailustani artikkelista "Osiris-vihkimys - sairaalamatkani". Olen kuullut hyvin monista ihmisistä, joilla on ollut samanlaisia korkeapaineisia, kontrollista poisjoutumisen kokemuksia, jotka ovat lopulta saaneet aikaan tärkeitä muutoksia heidän elämässään. Jos tätä on tapahtunut sinulle, voin välittää edelleen Saint Germainin minulle antaman viestin: "Tähän on syynsä. Et ole tehnyt mitään väärää ja lopulta tiedät, mistä kaikessa oikeasti on kyse."

Egyptiläiset Jumalat ja Jumalattaret ovat siriuslaisia olentoja. Sirius itse jonka egyptiläiset tuntevat nimellä Sothis, liittyy erityisesti Jumalatar Isikseen, Suureen Äitiin. Joka vuosi kun tähtitaivas näyttää pyörähtävän planeetan ympäri, on aikajakso (noin 70 vuorokautta), jolloin Siriusta ei näy yötaivaalla. Päivää jolloin se nousee varhaistaivaalle juuri ennen aurinkoa, kutsutaan Siriuksen "heliaaniseksi" nousuksi. Muinaisegyptiläisille tämä merkitsi Niilin vuosittaisen tulvimisen alkua, mikä toi hedelmällistä maata. Tämä oli myös heille vuodenalku. Siriuksen tarkka "heliaaninen" nousu tapahtuu eri päivänä maailman eri osissa. Tänä vuonna se tapahtui elokuun toisella viikolla.

Egyptin vuoden ensimmäinen kuukausi mikä on suunnilleen 8.8.-7.9., on Tothin kuukausi. Häntä pidettiin Ran (auringon) sydämenä ja kielenä ja hän tulkitsi Ran tahdon puheeksi. Hän oli Jumalien kirjuri ja loi kirjoittamisen (hieroglyfit). Toth auttoi myös Isistä. Kun tämä oli kerännyt Osiriksen palotellun kehon osat, Toth sanoi taikasanat hänen herättämiseksi henkiin. Kiitos, Toth! Kreikassa Toth tunnettiin Hermeksenä, Jumalien viestintuojana ja lopulta Rooman aikana hänet tunnettiin Merkuriuksena.

Ja tässä sitä ollaan Tothin kuukaudessa ja otetaan vastaan viestejä Jumalilta, kun Merkurius perääntyy (20.8.-12.9.). Klik, klik, klik … Tässä tapahtuu jotain! Merkuriuksen kolmeviikkoisen perääntymisen aikana normaalit kommunikointiväylät pettävät tai kaikki hämmentyvät. Ensimmäisen viikon aikana tutkimme vanhoja kommunikointimalleja. Toisen viikon aikana tutkimme kommunikointiamme nykyään ja viimeisessä viikossa on kyse tulevaisuudesta. Olen pannut merkille, että sen luonne on muuttumassa, mitä kutsun ulottuvuuksien väliseksi kommunikoinniksi (kanavointi jne.).

Pari viikkoa sitten olin yhteydessä Ahrazun/Osiriksen kanssa ja tunsin hänen voimakkaan ja rakastavan läsnäolonsa hyvin selvästi. En kuitenkaan pystynyt näkemään häntä tai saamaan mitään tiettyjä sanoja tai kuvia. Tätä on tapahtunut viime aikoina ja kysyin häneltä: "Mitä tässä on tekeillä? Kaipaa kauniita kasvojasi ja valaisevaa vuorovaikutustamme."

Se mitä sain, oli hyvin hienovaraista. Se oli tietämistä, että entinen kommunikointitapa on menossa pois ja uusi tulossa tilalle. Heillä oli tapana muotoilla energiansa niin, että voisimme tunnistaa ja tulkita informaation kieleksi, mitä voisimme ymmärtää. Tämä on nyt muuttumassa ja se on saanut monet ihmiset tuntemaan, etteivät he tee jotain oikein. Olen saanut monia sähköposteja tästä, se on tullut esiin asiakkaiden kanssa ja erityisesti opettaessani viime aikoina ulottuvuuksienvälisen kommunikoinnin ja kanavoinnin ohjelmaa. Se on turhauttavaa yhdellä tasolla, mutta minusta se on myös hyvin jännittävää. Tunnen, että on ikään kuin avautumassa paljon enemmän mahdollisuuksia. Olemme valmistuneet collegesta ja opiskelija-asemasta ja olemme valmiina nähtäväksi työtovereina.

Se tässä on vaikeaa, ettemme pysty ymmärtämään sitä! Emme pysty tajuamaan, laittamaan sanoiksi ja selittämään toisille. Puhuttu ja kirjoitettu kieli on liian rajallista. Vasen aivopuolisko on täysin ymmällään ja turhautunut. (Ja tässä yritän kirjoittaa siitä!) Jos haluatte oppaidenne, enkelien jne. antavan neuvoja, selittävän, mitä elämässänne tai maailmassa tapahtuu, tai jotain vastaavaa, unohtakaa se. Olen huomannut, että ne vain "hengailevat" maisemissa tyytyväisinä ja ovat kuitenkin kiinnostuneita kuulemaan, mitä löydän ja koen. Ne ovat kuin vanhoja ystäviä neuvonantajien sijasta.

Tämän yhteysvirran vuoksi psyykkiset ja empaattiset kanavamme ovat avautuneet vielä lisää. Ikään kuin volyymiä olisi lisätty. Kuvittele, että ajat autoa. Sinusta on tullut melko hyvä pysymään sisäisessä ytimessäsi riippumatta ympärillä olevista autoilijoista (ja kaikista heidän jutuistaan). Nyt ikään kuin räjähtää soimaan sydäntä jyskyttävä "räppi" täydellä volyymillä! Mitä herkän tai empaattisen ihmisen pitäisi tehdä?

Lakkaa tuntemasta se! Jep, niin se on … ja voin kuulla teidät nyt … Miten helvetissä minun pitäisi tehdä se?!

Lapsena synnyimme kera kyvyn ja/tai kehitimme kyvyn tuntea toisten ihmisten juttuja (tunteet, ajatukset ja fyysiset aistimukset) useistakin syistä. Tulimme kera sopimuksen ja tehtävän parantaa - ihmisiä, eläimiä, kasveja ja planeettaa. Meidän täytyi tietää, mitä ne kokivat, voidaksemme parantaa niitä. Se on myös tapa suojata itseään. Lapsena pysähdyin itse aina ennen kotiin menemistä tarkistamaan energian nähdäkseni, ryöpytettäisiinkö minua vai ei, jotta saatoin valmistautua. Otamme energian itseemme ymmärtääksemme sitä ja toivottavasti muunnamme tai puhdistamme sen. Parantajat ovat ottaneet hyvin paljon ulkopuolisia energioita omaksi vahingokseen tai ainakin heiltä on vaatinut kovaa työtä puhdistaa itsensä ja yrittää levätä ja toipua.

En voi tehdä sitä enää. Se on liikaa eikä se ole tarkoituksenmukaista uudessa todellisuudessa. Se on liian intensiivistä tuntea sisällään. Tämä ei merkitse, että rakennetaan muurit ja suljetaan tietoisuus. Sen sijaan vaihdetaan sen tunteminen sisällä havaitsemiseen ulkopuolella. Ehdotan, että muutatte tapaa ajatella ja puhua tiedostamistanne asioista ja jätätte pois sanan "tuntea". Olemme automaattisesti ohjelmoituja ottamaan sisäämme, kun käytämme tuota sanaa. Kokeilkaa käyttää sanaa "havaita tai nähdä tai panna merkille".

Työskennellessäni yksittäisten asiakkaiden tai ryhmien kanssa esitän heidän energiajärjestelmänsä hologrammina, mikä on laitettu eteeni. Voin havaita heidän tunteensa, energiatukoksensa ja -mallinsa jne. tuon hologrammin sisällä. Tästä syystä en ota koskaan itselleni kenenkään juttuja.

On vienyt jonkin aikaa kehittää tällainen tapa käsitellä tiedostamiani asioita. Vaatii tietoista ponnistusta rikkoa vanhoja (ja enimmäkseen arvostettuja) tapoja. Teidän on pysyttävä tietoisena. Jokaisesta kokemastanne tunteesta, ajatuksesta ja fyysisestä aistimuksesta kysykää heti: "Onko tämä energia minun?" (Vihje: tavallisesti se ei ole teidän.) Olkaa valmis sanomaan "ei kiitos" ja lähettämään se takaisin tai vain antakaa sen virrata ohitsenne. Teillä on jumalainen oikeus pitää oma tilanne.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >