HomeViestejäJames Tyberonn16.3.2011 - Omm-aalto

16.3.2011 - Omm-aalto

OMM-AALTO

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 16.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mestarit, ottakaa hetki miettiäksenne niitä kaikkia tapahtumia ympäri planeettaa, joita tapahtuu tällä hetkellä. Ettekö näe todisteita muutoksesta?

Kerromme teille, ettei sitä tapahdu vain kolmannessa ulottuvuudessa, vaan tämä ylevä muutos tapahtuu maapallonne kaikissa 12 ulottuvuudessa. Näin ollen pystytte laajasti edistämään pääsyä laajentuviin energioihin päiväntasauksen aikaan. Pääsemään enemmän suotuisaan OMM-aaltoon, 12D-spektriin tulevan kosmisen alkusysäyksen energiassa.

OMM-aalto on valeltu ja se on peräisin meiltä enkeliulottuvuuksista ja kosmisesta valoneuvostosta, sillä olemme omistautuneesti kanssanne tänä aikana. Älkää koskaan unohtako tätä, sillä ette ole yksin tänä aikana.

Kosminen alkusysäys on tosiaan ainutlaatuisin ja suotuisin aukko, mikä sallii meidän vielä lähemmin kietoa mukaan energioitamme. Se on ihmisille optimaalista aikaa kokoontua, sillä yhteisenergianne ovat eksponentiaalisesti dynaamisempia ja kylvetettyjä OMM-aallon ehdottomassa rakkaudessa.

Rakkain ihminen, riippumatta siitä pystytkö menemään fyysisesti joukkoon, voit olla osa OMM-aaltoa osallistumalla koordinoituun aikaan missä tahansa paikassa. Energiasi lisätään kollektiiviin ja siitä on hyötyä mikro- ja makrotasolla maapallolle, ihmiskunnalle ja jokaiselle yksilölle.

Mestarit, kosmisen alkusysäyksen päiväntasaus on aikaa meditoida ja keskittyä sekä vastaanottaa ja vahvistaa OMM-aaltoa. Niinpä joko ryhmäseremoniassa tai yksinäisyydessä, anna energian järjestyä, sitä tosiaan kerääntyy.

Ja kerromme teille, että näin tehdessään jokainen etsijä, jokainen osallistuja vastaanottaa valtavan vastavuoroista energiaa, hyödyllistä energiaa ja energiaa, joka auttaa teitä optimaalisessa hyvinvoinnissa ja vakauttamaan olemustanne energioissa, jotka nopeutuvat ympärillänne.

AE Metatron

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >