HomeViestejäMuita kirjoittajia6.7.2024 - Gina Calderone - Uuden Maan ruumiillistaminen - oireiden ymmärtäminen oppaiksi

6.7.2024 - Gina Calderone - Uuden Maan ruumiillistaminen - oireiden ymmärtäminen oppaiksi

UUDEN MAAN RUUMIILLISTAMINEN – OIREIDEN YMMÄRTÄMINEN OPPAIKSI

Kirjoittanut Gina Calderone (drginacalderone.substack.com)
6.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oireiden ymmärtäminen oppaiksi korkeampiin värähtelyihin

Aikana jolloin terveys- ja hyvinvointi-informaatiota tulvii aisteihimme, on helppoa kietoutua siihen narratiiviin, että meissä on joitain olennaisesti vialla, silloin kun koemme fyysistä tai tunnepuolen kipua/epämukavuutta. Jos kuitenkin käännämme perspektiivimme ajatukseen uudesta Maasta, alamme nähdä nämä kokemukset vaivojen sijaan merkkeinä poikkeuksellisesta evoluutiomuutoksesta. Tämä muutos ei merkitse sairautta, vaan olemuksemme melko syvällistä uudelleenkalibrointia, linjaan Maan ylösnousevien energioiden kanssa. Emme tunne masennusta tai koe paniikkikohtauksia – kehomme ja tietoisuutemme laajenee elääkseen uudessa värähtelytodellisuudessa.

Siirtymän/muutoksen ymmärtäminen

Uusi Maa -käsite vihjaa, että planeettamme ja sen asukkaat nousevat korkeampaan taajuuteen. Tämä ylösnousemus ei ole vain metafyysinen, vaan se ilmentyy fyysisesti ja energeettisesti ja vaikuttaa kaikkiin elämänmuotoihin maan päällä. Siirtymä korkeampaan värähtelyyn on transformaatio, joka vaatii fyysistä kehoamme sopeutumaan ja harmonisoitumaan näiden uusien energioiden kanssa. Tämä prosessi – vaikka onkin syvällinen ja rikastava – voi ilmentyä tavoilla, jotka voidaan ymmärtää väärin lääketieteellisiksi tai psykologisiksi tiloiksi/sairauksiksi.

Kuudes energiakeskus ja psyyke

Kuudes energiakeskus johon viitataan usein kolmantena silmänä tai otsachakrana, liittyy havaintotapaan, intuitioon ja mielen selkeyteen. Mielenterveyskriisin kontekstissa tasapainoton tai tukkoinen kuudes energiakeskus voi edistää hämmennystä, masennusta ja ahdistusta. Niiden ylisukupolvisten ja historiallisten, syvien traumakerrosten jotka on varastoitu vereen, luihin ja epigeneettisiin linjoihin, parantaminen on oleellista tasapainon palauttamiselle. Nämä traumat, joihin voi sisältyä sota-, rotu- ja köyhyystraumoja, täytyy myöntää ja käsitellä psyyken ja mielenterveyden parantamiseksi. Tarvitsemme ”healingia” terveydenhuoltoon.

Silloin kun mieli on sekasortoinen, loogisesta ja järkevästä ajattelusta voi tulla synkkää. Ahdistus ja stressi aiheuttavat seikkaperäisiä fiktioita mieleen, mikä johtaa epäterveisiin ajatuskiertoihin. Tämä kaava – vahvistettuna vaistollamme karttaa mahdollisia vaaroja – voi kuormittaa mieltä ja luoda käyttäytymiskomplekseja. Sen tunnistaminen, milloin olet poissa tasapainosta, voi auttaa rikkomaan näitä kiertoja. Tiedostaminen on valo, joka auttaa purkamaan tiedostamattomia tapoja. Mielen kouluttaminen pysymään läsnä ja huomiomme kääntäminen sisäänpäin voi estää kuvitellun negatiivisuuden ja sallia elää harmonisemmin.

Fysioenergeettinen transformaatiokieli

Kehomme ei ole vain biologinen entietetti – se on energeettinen järjestelmä, joka on vuorovaikutuksessa universumin kanssa. Kun Maa siirtyy korkeampaan taajuuteen, kehomme käy läpi uudelleenkalibrointiprosessin, virittyen näihin uusiin, voimakkaisiin energioihin. Tämä uudelleenkalibrointi voi ilmentyä erilaisina fyysisinä oireina – jokainen oma kielensä – jotka kommunikoivat tarvetta sopeutua ja harmonisoitua. Kuunteleminen on avain!

Korkeampien värähtelyjen hyväksyminen

Korkeampien värähtelyjen hyväksyminen ja tämän yhteyden myöntäminen vaatii muutosta tavassamme havaita tunteemme ja reagoida niihin. Se ehdottaa, että se mikä on diagnosoitu ehkä masennukseksi, voi olla joissain tapauksissa reaktio näihin voimakkaisiin energiamuutoksiin. Tämä ei kiellä masennuksen todellisuutta tai vakavuutta kliinisenä sairautena, vaan antaa lisäkulman, josta katsottuna jotkut voisivat ymmärtää kokemuksiaan. Jos perheellämme on ylisukupolvisia ja historiallisia traumoja sukulinjassa, se voisi olla vain alitajuinen merkki siitä, että keho haluaa parantua. Trauman paino voi pitää henkilön alamaissa.

Itsensä maadoittaminen tässä kontekstissa sisältää harjoituksia, jotka auttavat käsittelemään näitä intensiivisiä energioita. Tämä voi olla meditointia, ajan viettämistä luonnossa, tietoisen läsnäolon harjoituksia tai mitä tahansa toimintaa, joka auttaa yksilöä tuntemaan itsensä yhdistyneemmäksi Maahan ja olemaan enemmän läsnä kehossa. Tavoitteena on luoda sisälleen tilaa näille energioille, mikä sallii harmonisemman olemassaolon, tasapainottaen henkisen herkkyyden jokapäiväiseen elämään.

Tämä näkökulma kannustaa yksilöitä tutkimaan tunteitaan syvemmin, miettien psykologisen puolen lisäksi myös kokemustensa henkisiä tai energeettisiä ulottuvuuksia. Se yllyttää lähestymään hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, integroiden yksilön elämän fyysiset, mentaali-, tunne- ja henkiset aspektit. Esimerkiksi, tarkastelemaan niitä traumaattisia ja vaikuttavia kokemuksia ja tragedioita, jotka jättivät jäljen perheesi ”kehopuuhun”. Isoisän sotatrauma voi näyttää seuraavassa sukupolvessa syövältä, joka edustaa vihaa, syyllisyyttä, katkeruutta, häpeää ja surua. Monet nuoret ihmiset jotka taistelevat riippuvuuksien kanssa tänä päivänä, voivat tuntea luonnostaan tuon raskauden DNA:ssa. Katso, pystytkö muodostamaan noita yhteyksiä.

On kuitenkin ratkaisevan tärkeää lähestyä tätä perspektiiviä varovasti, erityisesti niillä joilla on vakavaa masennusta. Samaan aikaan kun korkeammat värähtelyt voivat antaa lohtua ja ymmärrystä joillekin, kliininen masennus on monimutkainen sairaus, joka vaatii usein ammattimaista hoitoa, mukaan luettuna terapia ja lääkkeet. Tähän kamppailuun voi yhdistyä tunne juuttumisesta lääkkeisiin, kun samalla tarvitaan myös henkistä työtä. Voi tulla pelkoa ja epävarmuutta, mikä tekee vaikeaksi mennä eteenpäin. Kummankin koulukunnan – itämaisen ja länsimaisen lääketieteen – yhdistäminen voi olla tehokas lähestymistapa. Henkisten harjoitusten yhdistäminen perinteisiin hoitoihin mahdollistaa kokonaisvaltaisemman parantumisprosessin, tarttuen hyvinvoinnin fyysisiin ja energeettisiin puoliin.

Paniikin transformoiminen rauhaksi

Samalla tavalla kokemukset jotka usein diagnosoidaan paniikkikohtauksiksi, ovat kehomme signaaleja, jotka yllyttävät meitä pitämään tauon ja sallimaan uusien värähtelyaaltojen mennä lävitsemme. Tämä voimakas energiatulva voi laukaista ”taistele tai pakene” -reaktiomme, joka tulkitaan paniikiksi. Jos kuitenkin ymmärrämme tämän fysiologiseksi reaktioksi värähtelyn kohoamiseen, voimme kehystää kokemuksemme uudelleen, tarkastellen sitä muistutuksena hidastamiseen, maadoittummiseen ja näiden energioiden integroimiseen harmonisemmin. Ison energian (kuten tarkoitus, unelmat, kutsumus …) täytyy raivata tiensä innostamaan fyysistä kehoamme – tuntuu siltä, kuin se voisi hajottaa meidät tai saada räjähtämään. Pidä vain tauko ja vedä muutaman kerran syvään henkeä. Se voi olla myös keskeneräinen asia DNA:ssa, joka pyytää tulla tunnistetuksi.

Väsymys kutsuna integroida

Väsymys jota hyvin monilla meistä on, ei ole merkki laiskuudesta tai sairaudesta, joka tarvitsee hoitoa. Se on kehomme reaktio valtavaan tehtävään integroida uusi solumatriisi. Tämä väsymys on merkki tarpeesta vähentää fyysistä ja mentaalista aktiivisuutta, sallien kehon sopeutua. Tekemällä vähemmän annamme fyysiselle puolellemme tarvittavaa tilaa saada kiinni energiakehomme, edesauttaen näin tasaisempaa siirtymää korkeampiin värähtelyihin. Älä taistele tai vastusta rakkaustietoisuuden korkeampaa tasoa, joka yrittää raivata tiensä sydämeesi. Se on voimakasta värähtelyä, joka löytää tiensä kehoon ja elämään parantamaan hyvin monien surun ja särkyneen sydämen, jotta voimme tuntea lähteneiden rakkaidemme korkeamman värähtelyn.

Siirtymän/muutoksen navigoiminen tietoisesti

Kun ymmärtää fysioenergeettiset seuraamukset matkastamme korkeampaan värähtelyyn, se mahdollistaa meille tämän transformaation navigoimisen tietoisesti ja armollisesti. Sen sijaan että etsimme ulkoisia lääkkeitä näihin oireisiin, voimme katsoa sisäänpäin, virittyä kehomme viisauteen ja viesteihin, joita se välittää. Useimmat nuoret miehet joita olen ottanut vastaan parina viime vuotena, ovat kamppailleet voimakkaan masennuksen kanssa. Uskon, että näihin herkkiin olentoihin iskee ilmaisematon tunnekuorma, joka suodattuu heidän kehonsa läpi. He eivät ymmärrä sitä ensin (eivätkä heidän vanhempansakaan oikeasti), mutta kun juttelemme, voin kouluttaa heitä tuntemaan ja transformoimaan masennuksen, pelon, apatian ja vihan kehonsa kautta, saadakseen sen jälkeen tilaisuuden ilmaista iloa, rakkautta ja kiitollisuutta. He ovat yllättyneitä siitä, miten hyvältä se tuntuu. Heillä on lupa löytää ilo itsestään – urheilun, naisten, kumppanuuksien, autojen ja ulkoisten palkkioiden lisäksi.

Tekniikkoja harmoniseen integrointiin

* Meditointi ja tietoinen läsnäolo. Päivittäinen meditointi voi maadoittaa energiamme ja parantaa yhteyttämme läsnäolevaan hetkeen. Esimerkiksi, tietoisen läsnäolon meditaatio 20 minuuttia joka päivä voi vähentää merkittävästi stressitasoja ja lisätä kykyä integroida korkeampia taajuuksia.

* Luontoyhteys. Ajan viettäminen luonnossa, kuten kävellen avojaloin ruohikolla (maattuminen), voi auttaa harmonisoimaan energiamme Maan taajuuden kanssa. Tämän harjoituksen on osoitettu vähentävän tulehdusta ja parantavan unta maadoittamalla ”sähkökehomme”.

* Kehotietoisuusharjoitukset. Joogan, tai chin, pilateksen tai gyrokinesis-menetelmän liittäminen päivittäisiin rutiineihimme voi parantaa tasapainoa, joustavuutta ja energiavirtaa, edesauttaen fyysistä ja energeettistä harmoniaa, joka on välttämätön tämän muutoksen/siirtymän navigoimiseen. Esimerkiksi, yksinkertainen joogasarja aamulla voi auttaa harmonisoimaan kehon ja mielen, valmistellen kummankin päivän energeettisiin vaatimuksiin.

* Ravintotuki. Ruokien syöminen joissa on paljon elämänvoimaenergiaa, kuten luomuhedelmät ja -vihannekset, voi tukea kehomme värähtelyä. Superfoodit, kuten spirulina ja klorella, voivat antaa elintärkeitä ravinteita, jotka auttavat myrkynpoistoprosessissa ja tukevat kehon tottumista uusiin energioihin.

Uuden Maan hyväksyminen

Siirtymä uuteen Maahan on kutsu astua uuteen elämistapaan, joka kunnioittaa keskinäistä yhteyttämme koko olemassaolon kanssa. Ymmärtämällä ja hyväksymällä tämän siirtymän fysioenergeettiset puolet voimme transformoida epämukavat ja väärinymmärretyt kokemuksemme kasvu- ja laajentumistilaisuuksiksi.

Salli fyysisistä oireista tulla oppaasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >