HomeViestejäCatherine Viel24.7.2023 - Niin kauan kun vetelehdimme 3D:ssä ...

24.7.2023 - Niin kauan kun vetelehdimme 3D:ssä ...

NIIN KAUAN KUN VETELEHDIMME 3D:SSÄ ...

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
24.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koska maagiset ilmentämiskykyni näyttävät olevan jotenkin odotettua huonommat, tunnen lisääntyvässä määrin vetoa pieniin projekteihin, joissa minulla on käytännön kontrollia.

Ompelukone on valmiina. Lyhyt nettihaku kaivoi ohjeet täydellisten kiristysnyöripussukoiden ompelemiseksi korttipakoilleni. Ulkoilman maalauskankaalla saviset kukkaruukut on asetettu strategisesti odottamaan uutta multaa ja kukkia, jotka transformoivat värittömän pation kauniilla väriläiskillä.

Ottaen huomioon viehtymykseni konkreettisten asioiden luomiseen, ei mikään ihme, että törmäsin hiljattain Bernadette Banner -nimisen tubettajan videoihin.

*****

Älä riennä etsimään häntä, jos tavoitteesi on löytää uusi totuudenpuhuja, kanava ja herännyt kommentaattori, joka kertoo ajankohtaisista myrskyisistä ajoista. Bernadette on pukusuunnittelija. Asiantuntija historiallisessa pukeutumisessa. Pidän häntä informatiivisena ja viihdyttävänä, puheliaana, hurmaavana ja herttaisena. Ennen kaikkea hän on luova.

Nautin sitä, miten hän kronikoi historiallisten asujen tekemisestä omilla kaavoillaan kangaspaloista, jotka on kasattu yhteen hänen asuntonsa lattialla Manhattanilla. Jaan hänen ilonsa, kun hän esittelee vaatteita, joita hän luo silkistä, villasta, sametista ja pellavasta. Hänen videonsa loppuvat usein hilpeästi: "Ystäväni, menkää nyt luomaan!"

*****

Tämän nuoren naisen ujostelematon innostus ompelemista kohtaan on irrottanut jumiutuneen paikan psyykessäni. Sen jumiutuneen paikan, joka toistaa: miksi vaivautua? Medipetit (med bed) ovat täällä vuoden loppuun mennessä, miksi haaskata resursseja "hoitoihin"? Antaa kodin lempeästi lahota ympärillämme, ja antaa asujemme kankaan ohentua ja haalistua. Se kaikki korvataan, kun saamme ylitsevuotavia "uudelleenarvostusresursseja" (suom. huom. viitannee talousjärjestelmäuudistukseen, valuuttojen ym. uudelleenarvostukseen, "Reval").

"Miksi vaivautua" ja sen hätäinen vähättely toimii harvoin minulla. Olen oppinut sen arvon, että hidastan ja esitän itselleni muutaman kysymyksen. Ne kiteytyvät tähän: kuka vähättelee tässä? Onko intuitioni/sydämeni esittäytynyt tuolla kysymisen hetkellä, kuten sillä on tapana tehdä?

Jos vastaus on yksiselitteinen kyllä, se on sydän, joka puhuu, niin suuntani on selvä. Jos se on epäselvä, tai epäilen kärsimättömyyden tai pelon tai jonkin mielen/egon osan yrittävän pyörittää show'ta, minun täytyy hiljentyä vielä ja odottaa, kunnes todellinen tietäminen suodattuu tietoisuuteen.

*****

Yhden asian sanon Bernadettesta. Hän ei antanut huolestuttavan sairauden hallita elämäänsä. Olin katsellut useita videoita, ennen kuin oivalsin, että hänellä on ollut skolioosi ja hän raivasi edelleen tietään takaisin terveeksi pitkäaikaisesta ortopedisestä hoidosta. Sen on täytynyt olla uuvuttavaa, mutten ole huomannut hänen valittavan.

Epäilen hyvin paljon, että Bernadette olisi tietoinen suunnitelmasta kaapata piiritetty maailmamme takaisin pimeiltä kontrolloijilta, tai ylösnousemuksesta, tai vakavista vääryyksistä, jotka oikaistaan ihmiskunnan matkalla uuteen Maahan.

Jos hän tietäisi, istuisiko hän vain passiivisesti kotona, tyytyen heiveröiseltä näyttävän kehonsa riutumiseen? Kieltäytyisikö hän harjoitusohjelmasta, koska "medipetit" pitävät huolen siitä, miksi vaivautua"?

Hylkäisikö hän luovan yrittäjyytensä jonkin päivätyön vuoksi? Jotenkin epäilen sitä. Luulen, että hänen luomiskipinänsä tökkisi häntä edelleen, kuin innokas lapsi joka kiskoo häntä kädestä ja sanoo: "Tule, leikitään!" Luulen, että hän tuntisi pakkoa jatkaa tutkimista ja luomista, tullen hienostuneemmaksi olemukseksi YouTubessa, ollen kuitenkin edelleen aito.

*****

Tänään olisi hyvä päivän valita hauskaa materiaalia kangaskätköstäni, mitata ja leikata pieniä suorakaiteita nyöripussukkaprojektiani varten. Ei ihan koristelu, "alkuperäisen tavan", keskiaikainen leninki, viimeisteltynä päähuivilla, mutta kuka tietää? Halloween ei ole kaukana. Lyön vetoa, että voisin onnistua tekemään arvaamattoman noidan hatun.

Se kaikki on huvin vuoksi, se kaikki on leikin vuoksi. Se kaikki on onnellisuuden läimäytys niiden pahansuopien voimien kasvoille, joiden vahvuutta ihmiskunnan kurjuus lisää.

Voin antaa periksi ovelalle miksi vaivautua -viettelykselle, tai voin tehdä siitä vaivani arvolista. Jokainen ponnistus onnellisuutta kohti, jokainen rakastava liike vahvuutta kohti, uhmaa niitä, jotka haluavat minun olevan heikko ja onneton. Olen kiitollinen, että Bernadette Banner muistutti minua tuosta totuudesta, vaikka hän on luultavasti tietämätön siitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >