HomeViestejäCelia Fenn29.11.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

29.11.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Marraskuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

29. päivä

Olemme astuneet täydellisen auringonpimennyksen viikkoon … se on lauantaina 4.12. Voimme odottaa, että kultainen aurinko-Kristus-valo voimistuu tällä viikolla.

Saatamme olla hyvin väsynyt, kun aloitetaan syviä solumuutoksia valmisteluna näihin uusiin valokoodeihin, joita tulee auringonpimennyksen "uudelleenkäynnistyksen" mukana 4.12.

Pimennys Jousimiehessä haastaa aina kykymme työskennellä uuden informaation kanssa ja jatkaa fokusoitumista siihen tulevaisuuteen, jonka haluamme luoda itsellemme ja Maalle. Tällä kertaa emme saa joutua sivuraiteille alempien tasojen paniikista ja ahdistuksesta.

Meidän täytyy fokusoitua uuteen Maahan ja luoda turvapaikkoja, jotka ovat valon ja rakkauden pyhättöjä. Tämä on tarkoituksemme Maan hyväksi tällä hetkellä – nostaa taajuuttamme ja alkaa luoda paikkoja, joissa taajuus on riittävän korkea kultaisen 7D-Elysium/onnelaulottuvuuden ilmentämiseen.

Se on täällä nyt.

Kyse on pelkästään rakkautemme ja taajuutemme harmonisoimisesta tämän kauniin uuden Maan taajuuden kanssa.

Tämän tekemiseksi meidän täytyy pysyä maadoittuneena, pitää chakramme harmoniassa ja olla täysin yhdistynyt galaktisiin ja enkeliaspekteihimme. Kutsu arkkienkeli Mikaelia auttamaan sinua totuusmiekallaan.

Paljon rakkautta kaikille tälle viikolle ennen pimennystä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >