HomeViestejäCelia Fenn3.12.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

3.12.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Joulukuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

3. päivä

Päivä ennen täydellistä auringonpimennystä 4.12.

Täydellinen pimennys näkyy Etelänapamantereen yllä, ja osittain Etelä-Argentiinassa, Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa ja Etelä-Australiassa.

Tänään on erittäin voimakas energia … vaikka minusta eilinen oli todella hullu päivä. Energiaa oli kaikkialla ja yltympäri! Minusta tuntuu vähän yhteydettömältä ja unenomaiselta, kun Maa valmistautuu tähän merkittävään aurinkomuutokseen ja -transformaatioon.

Uuden Maan kulta-aurinkokoodit leimataan Etelänapamantereen kristallinvalkoiseen lumeen ja jääkenttiin. Nämä voimakkaat korkeamman taajuuden energiat kulkevat sitten Etelä-Amerikkaan, Andien kautta Väli-Amerikkaan ja sitten Pohjois-Amerikan kautta Kanadaan Kalliovuoria pitkin. Toinen reitti on Afrikkaa ylös Nilootti-meridiaania (Niili?) pitkin ja Lähi-idän kautta Afrikkaan (Eurooppaan?). Kolmas reitti kulkee Australian kautta Aasiaan.

Ole valmiina … tuo voima on matkalla.

Sinusta saattaa tuntua vähän oudolta ja kireältä tänään. Lepää, kun mahdollista, juo paljon vettä … ja kuuntele enkelinsiipien kahinaa … tai avaruusalusten hyrinää. Mitä tahansa voi tapahtua tässä hullussa energiassa.

Rakkautta kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >