HomeViestejäCelia Fenn22.11.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

22.11.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Marraskuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

22. päivä

Aurinko on siirtynyt Jousimieheen, ja olemme jättäneet Skorpionin syvyydet ja korkeudet taakse. Jousimies on kevyempi ja kirkkaampi, mutta tulisempi, joten voimme odottaa intensiivisyyden jatkuvan ja jopa lisääntyvän.

Tietysti olemme menossa neljää erityishetkeämme kohti: täydellinen auringonpimennys 4.12., 12-12-portti 12.12., galaktinen transiitti 19.12. ja päivänseisaus 21.12. Ja sitten huipun yli vuoteen 2022.

Kun matkaamme täydellistä auringonpimennystä kohti, voimme odottaa, että Aurinko on aktiivisempi. Aurinkokoodeja tulee nopealla tahdilla auttamaan tietoisuuden laajentamisessa. Galaktisia ja enkelienergioita on auttamassa ihmisiä heidän heräämisessään ja transformaatiossaan.

Tämä voi merkitä fyysisellä tasolla, alemmilla tasoilla, että kaaos ja pelko lisääntyvät, ja meidät haastetaan pitämään pintamme ja siirtymään sanoista tekoihin, kun näytämme toteen ne periaatteet, joiden mukaan olemme valinneet elää. Niihin sisältyy rakkaus, myötätunto, ystävällisyys ja tuomitsemattomuus.

Aurinko-energia on kultaista valoa, joka edustaa Kristus-tietoisuutta. Kuljemme avatarien, Jeshuan ja Maria Magdaleenan, polkua, ja havainnollistamme aidon rakkauden ja myötätunnon polkua.

Antakoot tulevat valokoodit meille kaikille vahvuutta ja rohkeutta OLLA tuo valo ja rakkaus jokapäiväisessä elämässämme.

Rakkautta ja siunausta teille kaikille, kun aloitamme Jousimies-syklin!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >