HomeViestejäSandra Walter8.1.2014 - Mitä ystävälleni tapahtuu?

8.1.2014 - Mitä ystävälleni tapahtuu?

MITÄ YSTÄVÄLLENI TAPAHTUU?
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
Päivitetty 8.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lyhyt heräämisilmiön esittely heränneiden perheelle, ystäville ja työtovereille.
 
Esipuhe
 
Ylösnousemusoppaana kuulen monia turhautuneita ja sydäntä särkeviä tarinoita heräämisilmiöstä. Sen vaikutus suhteisiin voi olla vaikea, erityisesti perheen tai ystävien kanssa. 
 
Silloin kun kaksi ihmistä näkee todellisuuden täysin eri tavalla, on vaikea kuroa umpeen kuilua heidän välillään. Se on vielä kiusallisempaa, silloin kun nämä kaksi ihmistä jakoivat ennen monia yhteisiä asioita.
 
Tämä on erittäin lyhyt esittely monimuotoisesta aiheesta. Se on tarkoitettu heränneiden ystäville ja perheenjäsenille ja se antaa nopean ja neutraalin yleiskatsauksen heräämisprosessista.
 
Toivon, että jakamalla perusinformaatiota edesautan ymmärrystä tästä ainutlaatuisesta ja haastavasta ilmiöstä.
 
Monia siunauksia sinulle ja omillesi,
 
Sandra Walter
 
Mitä ystävälleni tapahtuu?
 
Kenties et ole keskustellut hänen kanssaan vähään aikaan. Ystäväsi tai perheenjäsenesi putosi pois sosiaalisesta tutkastasi. Kun otat taas yhteyttä, löydät erilaisen ihmisen. Hän on muuttunut tavalla, mitä et ymmärrä.
 
Ikään kuin hän puhuisi eri kieltä. Hän käyttää sellaisia sanoja kuin "aktivointi", "vahvistaminen" tai "puhdistaminen". Hän heittää sanan "ylösnousemus" keskusteluun ja huolestut, että hän on menettänyt järkensä! Mitä ihmettä ystävälleni tapahtuu?
 
Ennen kuin selitän heräämistä, haluan kiittää sinua, että välität hänestä tarpeeksi lukeaksesi tämän kirjan. Ole vakuuttunut, ettei hänen muuttumisensa oli erillistapahtuma. Sadattuhannet ihmiset kokevat samaa heräämisilmiötä kuin ystäväsi. Itse asiassa lukumäärä on tässä kohtaa miljoonia, mutta kirjassani otamme mukaan vain ne, jotka ovat aktiivisia ryhmissä, keskusteluissa tai netissä. 
 
Ihmisille jotka kokevat heräämisilmiön, on joskus vaikeaa jakautuminen vanhan ja uuden elämän välillä. Kuilu entisen perheen, ystävien ja työtovereiden ja heränneen yhteisön välillä tulee suuremmaksi ajan kuluessa.
 
Kyse ei ole siitä, etteivät he välitä teistä tai eivät piittaa teistä uuden elämänsä vuoksi. Sen selittäminen, mitä heille tapahtuu, tai sen kuvaaminen, mitä he tuntevat, voi olla pelottavaa. Se voi tuntua niin vaikealta, että he päättävät pysyä hiljaa siitä ollessaan ihmisten ilmoilla.
 
Tämä ei tuomitse kykyänne olla avomielinen tai hyväksyä heidät. Monet heränneet ihmiset päättävät, että on helpompaa lähteä pois yhteenotosta kuin yrittää vakuuttaa ystäville tai perheelle, että se mitä he tuntevat, on todellista.
 
Tästä syystä kirjoitin tämän kirjan - selittämään, mitä maailmassa tapahtuu ja miten se vaikuttaa rakkaisiinne, ja tyynnyttämään huolianne.
 
Heräämisilmiö
 
Sana "herääminen" vihjaa siihen, että ystäväsi oli ennen unessa. Aloitetaanpa terminologian selittämisellä. 
 
Ihmiskeho käy läpi tasoparannusta. Olet ehkä kuullut huhuja vuodesta 2012, jolloin maapallo ja galaksimme keskus asettuivat linjaan. Vaikket olisi lukenut tästä aiheesta, on muutamia huomattavia tieteellisiä löytöjä, jotka soveltuvat heräämisilmiöön. Joulukuun 2012 asetelma toi useita galaktisia syklejä päätökseen, joiden pituus oli 26000 vuodesta 62 miljoonaan ja 16.9 miljardiin vuoteen - vain muutamia mainitakseni. Se oli merkittävä astronominen tapahtuma. Monet näistä sykleistä ovat merkinneet massiivista evoluutiomuutosta maapallon menneisyydessä.
 
Maya-kalenteri mikä seurasi täsmällisesti 16.9 evoluutiovuotta maapallolla, loppui. Planeettarakenteessa on tapahtunut merkittäviä muutoksia 62 miljoonan vuoden välein. Joka 26000. vuosi planeettamme ja aurinko asettuvat linjaan galaksimme keskuksen kanssa, mikä saa aikaan "päiväntasausprekession". Siirrymme uuteen eläinradan aikakauteen ja seuraava on Vesimiehen aika.
 
Nämä ja muut 2012 päättyvät syklit ovat menneisyydessä aiheuttaneet merkittäviä muutoksia maapallon elämään. Fossiilisten todisteiden mukaan maapallon evoluutiossa on aukkoja, jotka tunnetaan "aikahyppynä". Näemme evoluutiossa hyppäyksen hyvin lyhyessä ajassa. Olennot uivat meressä yhtenä vuotana ja kävelevät maalla seuraavana. Olemme tulleet "aikahyppyjaksoon". Historian mukaan evoluutio nopeutuu ja elämä maapallolla muuttuu joksikin muuksi.
 
Galaksin alue mille liikumme, tuo voimakkaan tulvan fotoni- ja muita valotaajuuksia. Linjautumisemme laittaa meidät suoraan tämän fotonivalon reitille, mikä tunkeutuu aurinkoon, planeettaamme ja kaikkeen, mitä täällä elää. Asettuminen linjaan näiden energioiden kanssa on menneisyydessä saattanut olla syy aukkoihin fossiilisissa todisteissa. Tämän aihealueen tutkimus on kiehtovaa. Taas kerran, tämä on hyvin peruskatsaus valtavasta aihepiiristä.
 
Kaikista planeetoista on tulossa kirkkaampia ja kuumempia, mutta keskitytäänpä omaan kotiimme. Maapallon taajuus tai Schumannin resonanssi kasvaa. Omien koulupäiviemme oppikirjojen 7.83 megahertsin resonanssi on mennyttä ja planeetta nousee 50 megahertsiin joka päivä, perustason ollessa noin 14 megahertsin paikkeilla. Tämä on merkittävä muutos, koska todellisuutemme perustuu värähtelyyn.
 
Vakaa todellisuus on tietyissä värähtelytaajuusrajoissa, kuin radiotaajuus. Nämä taajuuskaistat luovat ulottuvuuksia, joissa elämää koetaan. Ollakseen tietyssä todellisuudessa, elävän olennon täytyy sopia tuolle taajuuskaistalle. Se on kuin radiokanavan hakemista. Saadakseen maakokemuksen on sovittava sen taajuuteen.
 
Kun maapallo lisää taajuuttaan, niin myös kaikkien planeetan elävien olentojen täytyy lisätä. Koska alempi taajuus häviää, meidän on sopeuduttava uusiin taajuusrajoihin. Kun kuljemme siirtymän läpi, energiat muuttavat mineraaleja, elementtejä, kasveja, eläimiä ja ihmisiä.
 
Solurakenteemme on muututtava voidakseen sisältää planeetan korkeamman värähtelyn. Galaksin uusien energioiden ja kohonneen maataajuuden välissä kehomme sopeutuu aliatomitasolla. Lisää käyttämättömistä aivosoluistamme ja roska-DNA:stamme - käyttämättömät rakenteet jotka ovat olleet unessa hyvin pitkään - alkavat aktivoitua. 
 
Tästä sana "ylösnousemus" tulee. Se mikä oli unessa tai käyttämätöntä, käynnistetään nyt.
 
Koska tämä on evoluutiota, se ei tapahdu kaikille samaan aikaan tai samalla tavalla. Kyllä, kyse on suhteellisen pienestä aikahyppyikkunasta maapallon pitkässä elämänhistoriassa, mutta se ei ole kaikilla yksi yhtäkkinen "pamahtaminen" täysin uuteen taajuuteen.
 
Tämä synnyttää epämukavan tilanteen ihmiskunnalle. Osalla käyttämätön DNA ja solurakenne on alkanut herätä, kun taas toiset ovat edelleen unessa. Yksi ihminen on kokenut heräämisen, kun taas toinen ei ole.
 
Sanat "unessa" ja "hereillä" näyttävät hierarkialta, ikään kuin evoluutio olisi valinnut heränneet tai he olisivat saavuttaneet korkeamman olemistason. Huomaa, että kukaan joka saavuttaa tietyn heräämistason, ei tuomitse mitenkään heräämättömiä. Herääminen poistaa tuomitsemisen ja erillisyyden kokonaan - mukava sivuvaikutus siitä, että enemmän DNA:ta ja aivovoimaa on käytössä.
 
Käyttämätön osa sisällämme osoittautuu ihmisen todelliseksi sydämeksi, missä rauhasta ja harmoniasta tulee menettelytapamme. Ratkaisu väkivaltaiseen, ahneeseen ja vääristyneeseen maailmankulttuuriimme on omissa soluissamme. Maailman harmonia ja hyvinvointi voi olla aikahyppymme suuri evoluutiovoitto. 
 
Tästä sana "siirtymä" tulee - siirtymä korkeampaan taajuuteen tai korkeammalle tietoisuustasolle.
 
Olemme tavallaan planeetalla, missä on kaksi eri todellisuutta - vanha ja uusi toimintamalli ovat rinnakkain. Ei ole helppo tilanne, jos kaksi todellisuutta on rinnakkain sosiaalisessa piirissäsi tai perheessäsi. 
 
Mitä tapahtuu, kun heräät?
 
Kaikki muuttuu. Todellisuutesi kääntyy ylösalaisin - joko äkillisestä tapahtumasta tai päivien, viikkojen, kuukausien ja vuosien saatossa. Tämä riippuu siitä, mitä evoluutiolla on varastossa sinua varten. Vuoden 2012 asetelman jälkeen heräämiskokemus on tullut nopeammaksi ja intensiivisemmäksi.
 
Ennen meditoimme luolissa vuosia päästäksemme käyttämättömien rakenteidemme korkeampaan tietoisuuteen. Ilmeisesti se on muinaishistoriaa, koska ihmisiä herää joka päivä.
 
Maailmassa missä työskentelen, herääminen on henkinen kokemus. Tämä ei liity mitenkään uskontoon. Ei liitytä mihinkään ryhmiin, ei makseta maksuja tai seurata johtajia. Se on itsensä voimaannuttamisen prosessi, mikä on ainutlaatuinen jokaisella yksilöllä.
 
Joku määrittelee heräämisen oivallukseksi, ettei kaikki ole oikein maailmassa. En ole samaa mieltä siitä, että herääminen on salaisten agendojen, maailman salaliiton, Illuminatin olemassaolon tai kemikaalivanojen löytämistä. Heräämisprosessi kietoutuu joskus yhteen maailman salaliittojen kanssa, koska näkökyvystä ja erottelukyvystä tulee erittäin tarkka. Alat nähdä totuuden ihmisissä, tapahtumissa ja agendoissa. Voi olla erittäin lannistavaa astua ulos vanhan todellisuuden laatikosta ja nähdä nukkuvan väestön massamanipulointi.
 
Herääminen ei ole tietoisuutta vääryydestä planeetalla. Se on kokemus manipuloinnin ulkopuolella, mikä synnyttää evoluutiomuutoksia kehossa. 
 
Herääminen saattaa tapahtua meditoidessa, sairauden kautta tai tapahtumana, mikä muuttaa yksilön tietoisuutta juuri riittävästi antamaan jokin uuden tapahtua. Kenties yksilö kyseenalaistaa olemassaolon luonteen tai tutkii jotain perinteisten uskomustensa ulkopuolella. Kenties hän alkaa impulsiivisesti harrastaa joogaa tai tai chitä tai jotain, mikä käyttää hänen tietoisuuttaan eri tavalla. Evoluutio on evoluutiota ja siinä on mukana monia tekijöitä ja siksi jotkut ihmiset heräävät ja toiset eivät. Kyse ei ole selviytymistilanteesta tai jumalaisesta valinnasta. Heränneiden ihmisten yhteisö on hyvin heterogeeninen. Olen konsultoinut lakimiehiä, lääkäreitä, Wall Streetin meklareita ja Grammy-voittajia sekä metafyysikkoja, kanavoijia ja kotiäitejä. Herääminen on laajalle levinnyt ilmiö. Heräämishetki voi olla syvällinen. Äkillinen laajentumisen tunne voi pakahduttaa aistit. Tunnet ehkä saumattoman yhteyden kaikkeen universumissa, ikään kuin olisit yhdistynyt kaikkeen mitä on.
 
On hyvin uskomatonta tuntea tuollaisen energian sykkivän kehonsa läpi. Tuolla hetkellä todellisuudestasi lentää kansi pois. Kaikki ihmiskokemuksen esteet häviävät äkillisessä aktivointiräjähdyksessä. Elämäsi on muuttunut muutamassa sekunnissa. Nukkunut itsesi heräsi.
 
Silloinkin kun heräämisprosessi on progressiivinen - tapahtumasarja mikä haastaa henkilön todellisuuden - aktivointikäännekohta laittaa heräämisen liikkeelle.
 
Heräämistasot
 
Heräämisprosessissa on monta tasoa, mitkä vaihtelevat uudesta tiedostamisesta ihmisen fyysisen, mentaali-, tunne- ja henki-itsen täydelliseen muuttumiseen. 
 
Jotkut ihmiset kokevat aktivoitumishetken eivätkä mene koskaan yhtään pidemmälle. He tukahduttavat kokemuksensa, koska se haastaa kaiken, mitä he tietävät. He päättävät, että on vain liian vaikeaa muuttaa koko perspektiiviään elämään.
 
Toisilla tarpeesta tietää enemmän tulee pakkomielle. He alkavat etsiä selittääkseen, mitä heille tapahtui ja miten he voivat kokea enemmän tuota tunnetta. Joskus tuota suurta räjähdystä ei tunneta koskaan uudestaan. Joskus laajentuminen kasvaa ja kasvaa ja herättää lisää käyttämätöntä materiaalia kehossa. Tämä evoluutioprosessi on ainutlaatuinen jokaiselle yksilölle.
 
Heräämiskokemuksia
 
Herääminen voi tuoda laajan kirjon kokemuksia, jotka riippuvat ihmisestä ja hänen valinnoistaan. Tunne autuaasta ehdottomasta rakkaudesta, yhteydestä omaan sieluun tai korkeampaan itseen ja syvä kiitollisuus kaikesta on yleistä. Jotkut heräämiset aktivoivat psyykkisiä kykyjä. Toiset saavat tietoa entisistä elämistä tai maapallon historiasta. Muutamille avautuu pääsy korkeampiin ulottuvuuksiin, enkeleihin tai maan ulkopuolisiin olentoihin.
 
Monet heränneet tuntevat voimakkaan yhteyden Ylimpään luojaan tai Lähteeseen tai Jumalaan, mikä määrittelee uudelleen heidän uskomuksensa ja uskonsa.
 
Heräämisestä selviytyminen
 
Tietoisuuden laajentaminen ei ole ollut suosittu tai tuettu valinta yhteiskunnissamme. USA:ssa meillä on meditointikeskuksia, joogaretriittejä ja new age -keskuksia, mutta heräämisilmiöstä ei puhuta vielä laajasti, edes henkisissä yhteisöissä. Koska tämä on pirstoutunut ilmiö, herännyt yksilö voi tuntea olevansa hyvin eristynyt.
 
On erittäin vaikeaa nähdä havaitun todellisuuden ulkopuolelle, silloin kun toiset eivät näe. Monet heränneet eivät uskalla jakaa kokemuksiaan heräämättömien ystäviensä tai perheensä kanssa. Se kuulostaa hullulta! Se kuulostaa siltä, että on valittu tai erityislaatuinen. Tämä aihe kohtaa usein vastustusta. Saattaa alkaa väittely tai heitä pilkataan tai heidät leimataan epävakaaksi, hipiksi, kultin jäseneksi, newagelaiseksi tai tulee myriadeja muita reaktioita käsitykseen eri todellisuudesta. Niinpä he eivät puhu siitä ja ajattelevat, että on parempi olla suututtamatta ystäviään tai osallistumatta väittelyyn siitä, mikä on todellista ja mikä ei. 
 
Niille jotka ovat tehneet rohkean valinnan "tulla ulos henkisestä kaapista" ja alkaa kertoa uudesta perspektiivistään, tuo paljastuminen voi merkitä eristäytymistä vanhasta porukasta. Koska ihmiset eivät ymmärrä, mitä ihmettä heidän ystävälleen on tapahtunut, he lopettavat kommunikoinnin.
 
Eristäytyminen voi olla hyvin masentavaa. Herännyt voi hylätä perheensä kokonaan ja joissain tapauksissa se on hyvä valinta. Kummankaan todellisuuden - heränneen tai nukkuvan - ei tarvitse sietää toisen hankausta. On parasta antaa asian olla, eikä joutua loputtomaan ristiriitaan, mihin ei ole ratkaisua. Kumpikaan ei yritä vakuuttaa tai käännyttää toista. Lopulta herännyt ihminen astuu pois konfliktista, koska se tuntuu mielettömältä, kun hänen heräämisprosessinsa voimistuu. Ehdottoman rakkauden viisaus yllyttää herännyttä kunnioittamaan kaikkia polkuja. Usein tämä merkitsee lähtemistä pois ystävien ja perheen luota.
 
Kokeile tätä: perspektiivi
 
Kokeile tätä harjoitusta ymmärtääksesi.
 
Leiki, että näet hyvin selväjärkistä unta.
 
Tässä unessa ihosi alkaa hehkua! Sinusta tuntuu uskomattomalta, kuin enkeliltä tai säteilevältä auringolta. Haluat unen jatkuvan ja jatkuvan. Se on yksi noista hyvin energisistä unista, joita et unohda.
 
Hätkähdät hereille unesta ja tunnet edelleen hehkun. Hymyilet, kun sinulla on vielä tuo tunne. Miten upea uni! Se tuntuu vielä niin todelta, että nostat kätesi ylös ja katsot, hehkuvatko ne. Ja ne hehkuvat! Itse asiassa koko ihosi säteilee valoa, olet ihmislamppu! Et voi uskoa sitä - näetkö edelleen unta? No, on aika lähteä töihin, joten jatkat aamuasi.
 
Hyppäät ylös sängystä ja hehkuva valo on edelleen. Menet suihkuun ja syöt aamiaista ja se on edelleen. Menet töihin ja se on edelleen, mutta kukaan muu ei näe sitä. Mietit, oletko menettänyt järkesi! Miksi kukan muu ei voi nähdä sitä? Minä hehkun ja minusta tuntuu uskomattomalta! Pyydät läheistä ystävää katsomaan sinua - näkeekö hän mitään epätavallista? Ystäväsi ei näe mitään. Perheesi ei näe mitään. Lääkärisi ei näe mitään. Jos mikään ei ole pielessä, niin miksi minä hehkun?
 
Hehkuminen jatkuu päiviä, viikkoja, kuukausia. Alat tuntea erillisyyttä yhteiskuntaan. Sinulle tapahtuu tämä uskomaton asia etkä voi jakaa sitä! Etsit internetistä jotakuta, jolla on ehkä sama vaiva.
 
Googlaus paljastaa tuhansia sivustoja täsmälleen samasta ilmiöstä.
 
Leukasi putoaa: voiko tätä tapahtua ympäri maailmaa? Tuhannet ihmiset hehkuvat eikä kukaan heidän ympärillään näe sitä? Olet helpottunut löytäessäsi nettiyhteisön tälle hehkumisilmiölle, mutta et vieläkään voi puhua siitä ystäviesi, perheesi tai työtovereidesi kanssa, koska he eivät näe todisteita. Ystäväsi ajattelevat, että olet hullu, vanhempasi ajattelevat, että olet jossain kultissa - elämäsi ei sovi enää mukaan. Miten pääset tästä läpi? Tällaista herääminen on monille ihmisille. Syvällinen kokemus, mitä kukaan heidän ympärillään ei voi nähdä tai tuntea.
 
Heräämisen haasteita
 
Sosiaalisten ongelmien lisäksi, ne ihmiset joihin heräämisprosessi vaikuttaa, voivat kokea lukuisia fyysisiä ja tunnepuolen oireita. Se riippuu heräämistasosta. DNA:mme on hiilipohjainen rakenne, mutta voidakseen sisältää maapallon korkeamman taajuuden, se alkaa muuttua enemmän kristallipohjaiseksi rakenteeksi. Tämä voi aiheuttaa kummallisia ja joskus tuskallisia tuntemuksia kehossa. Se voi aiheuttaa sairautta tai tasapainottomuutta, jos ihminen ei huolehdi itsestään kunnolla.
 
Vaikka ihminen olisi hyvin terve, energia voi aiheuttaa intensiivisiä fyysisiä oireita. Viime vuosikymmenellä olen nähnyt perinteisten lääkärien diagnosoivan väärin monia heräämisoireita sairauksiksi ja oireyhtymiksi.
 
Käyttämättömien rakenteiden aktivointi voi olla mielen ja tunteiden tasolla pakahduttavaa. Masennus tai kiinnostuksen puute sellaiseen, mikä oli ennen hauskaa, on hyvin yleistä. Ei halua osallistua vanhaan toimintamalliin. Monilla on huono pääsy uuden mallin toimintaan, ellei se ole internetissä.
 
Tietoisuus kahden toimintamallin olemisesta yhteiskunnassa samanaikaisesti voi aiheuttaa pettymystä. Perinteisestä toiminnasta tulee tylsää ja rasittavaa. Monilta katoaa kyky keskittyä tavanomaisiin tai toistuviin tehtäviin. Tyytymättömyys työpaikkaan, suhteisiin, elämäntyyliin ja ystäviin jättää monet heränneet neuvottomaan tilaan, missä on vähän tuloja tai tukea.
 
Ylösnousemusprosessi
 
"Ylösnousemus" on konstikas sana, koska se tuo kuvia leijumisesta taivaaseen tai fyysisestä kuolemasta. Se ei ole kumpaakaan. Ylösnousemus on muutos kehon taajuudessa, jotta se voi kokea korkeamman ulottuvuuden. Ylösnousemus on niiden tavoite, jotka kokevat voimistunutta heräämistilaa. Koska olemme aikahypyssä, on harvinainen tilaisuus käyttää tätä evoluutioikkunaa ylösnoustakseen korkeampaan ulottuvuuteen. Tämä olisi pysyvä korkeamman tietoisuuden tila.
 
Useimmat ylösnousemukseen sitoutuneet ovat jo kokeneet viidennen ulottuvuuden uuden maapallon - maapallon korkeamman ilmaisutaajuuden. Sen sijaan että kulkevat uuden ja vanhan toimintamallin väliä vuosia, ylösnousemuspolulla olevat ihmiset päättävät nopeuttaa prosessia ollakseen täysin korkeammassa ulottuvuudessa.
 
Ylösnousemuspolulla olevat käyttävät eri menetelmiä kiihdyttääkseen tietoisuutensa ja nukkuvien rakenteidensa kehittymistä. Kuten heränneissä, myös ylösnousemusprosessissa on monia tasoja. On yksilöllinen valinta ylösnousta ja se on hämmästyttävä, kuitenkin haastava prosessi. Oireet voivat olla voimakkaita toisinaan, joten lepo ja itsestään huolehtiminen on tärkeää.
 
Mihin kaikki tämä johtaa?
 
Monet heränneiden yhteisössä uskovat, että ylösnousemus on vääjäämätöntä kaikille maan päällä tämän evoluutioikkunan aikana. Koska ulottuvuudet perustuvat taajuusväleihin, lopulta tämä on totta. Silloin kun maapallon taajuus nousee tasolle, missä se ei tue enää 3D- tai 4D-todellisuutta, kaikkien planeetalla elävien on ylläpidettävä viidennen ulottuvuuden värähtely. 4D saapui 2012 ja se on luultavasti kaikkien havaittavissa vuoden 2014 puolivälissä.
 
Koska maapallon taajuus on noussut merkittävästi, useimmat ihmiset kokevat jo vähän 4D:tä. Tämä selittää yhteiskunnallisen levottomuuden, hallitusmullistukset ja vaatimuksen rehellisyyteen rahoitusjärjestelmissämme. Se selittää myös niiden uusien järjestöjen valtavan määrän, jotka ovat omistautuneet positiiviseen yhteiskunta-, politiikka- ja ympäristömuutokseen. 
 
Tietoisuusmuutos on harvinainen tapahtuma ja siihen on laajat mahdollisuudet, mitä voi tapahtua.
 
Mitä voin tehdä ystäväni auttamiseksi?
 
Vaikket uskoisikaan, että mikään on muuttumassa planeetalla, voit silti tukea ystävääsi tai rakastasi. 
 
Ole myötätuntoinen. Hereillä oleminen on erittäin rankka tilanne vuorovaikutuksessa perheen ja ystävien kanssa.
 
Anna hänen ilmaista itseään. Kuuntele niistä muutoksista, joita tapahtuu hänen elämässään. Hänellä on luultavasti hämmästyttäviä tarinoita ja täysin uusia kokemuksia, joita hän jakaisi mielellään kanssasi.
 
Tiedä, että herääminen ei ole uhka uskonnollisille tai henkilökohtaisille uskomuksillesi. Ei ole mitään tarvetta käännyttää tai vakuuttaa kellekään, että on herättävä tai ylösnoustava. Jos kysyt, hän saattaa kertoa, mitä hän on oppinut. Kaikkia elämänpolkuja kunnioitetaan. Se on kaunista täällä olemisessa ja elämän kokemisessa valitsemallaan tavalla.
 
Kyse ei ole kultista tai ryhmästä, missä johtajat antavat ohjeita. Ei tarvitse suorittaa rituaaleja, maksaa maksuja tai seurata johtajaa. Heränneiden ja ylösnousemusporukassa on monia viisaita opettajia ja taitavia parantajia. Aidot yksilöt sanovat aina: "Älä seuraa minua tai luule minun olevan yläpuolellasi. Ota, mitä minulla on jaettavana, käytä omaa erottelukykyäsi siinä, mikä on oikein omalle polullesi, ja voimaannuta itsesi." Yksilö valitsee menetelmät heräämiskokemuksen syventämiseen.
 
Puhu hänen kanssaan. Älä tee oletuksia siitä, mitä hän ajattelee tai tuntee. Jos olet katsonut heräämis- tai ylösnousemusinformaatiota internetistä, voit nähdä, että tästä ilmiöstä on valtava kirjo teorioita ja sitä voi lähestyä monella tavalla. Älä oleta, että ystäväsi uskoo mitään siitä! Älä keskustele mielipiteestäsi ystäväsi heräämiseen, ennen kuin puhut hänen kanssaan suoraan.
 
Ole kärsivällinen hänen kanssaan. Prosessi voi saada tunteet ja fyysisen kehon sekaisin. Sopeutumisoireita voi tulla yhtäkkiä. Anna hänen olla, jos hän peruuttaa suunnitelmia tai hänen on kadottava päiväksi tai pariksi. 
 
Kysy, tarvitseeko hän mitään. Monet heränneet ihmiset ovat menettäneet suuren määrän vanhasta elämästään prosessissa. Voi olla erittäin vaikeaa käsitellä monia dramaattisia muutoksia lyhyessä ajassa. Kysy ystävältäsi, mitä hän tarvitsee. Aterian? Hiljaisen paikan? Rahaa työpajaa tai kokoontumista varten? Tuki heränneen joukon ulkopuolelta on erittäin harvinaista. Yllätä hänet!
 
Kiitos huolestasi
 
Toivon, että tämä lyhyt heräämisilmiön esittely kuroo umpeen vähän kuilua sinun ja rakkaasi välillä.
 
Kiitän heränneiden ja ylösnousemusyhteisöjen puolesta, että otit aikaa tämän lukemiseen. Toivottavasti se on antanut jotain näkemystä merkittävästä tapahtumasta ihmishistoriassa. Se on kummallista ja kaunista aikaa meille kaikille. 
 
--------------------
 
Sandra Walter on kirjailija, ylösnousemusopas, elämänvalmentaja, taiteilija, selväkuuloinen ja selvätuntoinen tiennäyttäjä. 
 
Sandra auttaa ihmisiä kansainvälisesti Ascencion-e-kursseilla, artikkeleilla ja kirjoilla, jotka keskittyvät tietoisuussiirtymään, sekä Ascension Integration -youtube-kanavalla. 
 
Lisätietoja heräämisestä ja ylösnousemuksesta www.sandrawalter.com.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev