HomeViestejäSandra Walter20.2.2015 - Päiväntasauksen syvyys vetää valoon

20.2.2015 - Päiväntasauksen syvyys vetää valoon

PÄIVÄNTASAUKSEN SYVYYS VETÄÄ VALOON
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakas valoheimo.
 
Monet teistä ovat kokeneet dramaattista energiamuutosta viime viikosta lähtien. Astuimme virallisesti päiväntasausaallon vetovoimaan ja se tuo meidät moniulotteisen yhteensulautumisen korostuneeseen tilaan.
 
Olet ehkä pannut merkille, että yhteensulautuminen on mennyt pitkälle korkeamman ja alemman itsen yli ja siihen sisältyy sinun, jumalaisen tiimisi ja korkeamman tietoisuutesi monia tasoja ja ulottuvuusilmaisuja. Voimakkaampia aaltoja on odotettavissa taas 22.-25.2.
 
Päiväntasauksen ja pimennysjakso
 
On voimallinen ja vähän mystinen vaihe, kun raivaamme tietä tuntemattomaan. Portinvartijat ovat olleet kiireisiä ja olen syvästi liikuttunut siitä, miten tämä kehittyy. On upeaa katsella sen Kristuksen paluun ainutlaatuisia ilmaisumuotoja, mikä sytyttää ihmisen sydänverkon. Hajotamme tässä seuraavassa vaiheessa monia uskomusjärjestelmiä, uskonnollisia malleja ja toistuvia toimia – myös heränneessä kollektiivissa.
 
Kun suuri kosminen laukaisija esittelee auringonpimennyksen 20.3. ja päiväntasauksen 21.3. (pimennys huipentuu klo 11.45 ja päiväntasaus klo 0.45 Suomen aikaa) ja sinisen kuun kuunpimennyksen 4.4. (täyskuu/pimennys huipentuu klo 14.06, pääsiäistä edeltävänä päivänä), koko huomiomme siirtyy yhteensulautumiseen korkeampien tietoisuustasojen kanssa.
 
Kosmiset tekijät, mukaan luettuna voimakkaat fotoniplasma-aallot, lähettävät parhaillaan monet vihittävät korkeampiin yhteensulautumiskokemuksiin. Portinvartijat jotka ovat energeettisesti yhteydessä portteihin, kokevat syvällisen sulautumisen näiden energioiden kanssa. Sinusta ehkä tuntuu kuin simpukankuorelta, mikä vierii edestakaisin ranta-aalloissa, kun portit sopeutuvat ja hengittävät tämän uuden valon kanssa.
 
Mitä tapahtuu nyt?
 
Itselleni on vaikeaa lineaarinen kommunikointi. Alempi itseni kulkee kuin hologrammi-insertti automaattiohjauksella ja huolehtii maadoittuneesta kiireestä, lyhyistä keskusteluista tai lyhyistä tehtävistä. Olen hyvin tietoinen siitä, miten se toimii nyt, ja opettelen, miten keskitetään huomio moniin ulottuvuuksiin kerralla.
 
Päivät lentävät ohi kuin unessa, astuen yhteensulautumisjaksoihin ja niistä ulos. Kun aurinko alkaa laskea, valmistaudun työhön. Meditaatiot, porttityö ja ylempi 4D-unitila ovat hyvin selväjärkisiä. On täydellinen sitoutuminen tuntemattomaan.
 
Tässä päiväntasausjaksossa tehdään suurta kanssaluomista – kosmiset asetelmat antavat tilaisuuden käyttää voimakkaampia fotonivalosäikeitä vihittävien polun nopeuttamiseen. Kun kuukausi sitten tiimini kertoi, että meistä tulee kohta kuninkaallinen me, ymmärsin, että kaikki oli liukumassa päiväntasaussuppiloon.
 
Olemme siinä ja se on sellaista, minkä koet tai sitten et. En ole tuntenut maailmojen jakautumista kovin voimakkaasti melko pitkään aikaan. Siunausta kaikille, jotka sitoutuvat tähän ylösnousemustasoon.
 
Parhaillaan Kristus-yhteensulautumiseen sisältyy
 
5D korkeampi itse ja uuden Gaia-tietoisuuden 5D/6D-kerrokset
6D – 8D sielu- ja galaktiset kerrokset
9D ihminen/minä olen –mallit/ylisielukerrokset
 
Tiimini sanoo, että kollektiivitodellisuudellamme ei ole tällä hetkellä kapasiteettia käsitellä monia ruumiillistumia 9D:n yläpuolella. Vilauksia siitä visioissasi ja henkilökohtaisella matkallasi, kyllä. Tuon taajuuden pitäminen kehokulkuneuvossa pysyvänä muutoksena ei kuitenkaan palvele tällä hetkellä.
 
Tuhannet ihmiset jotka ruumiillistavat täyden Kristus-tilan (kaikki 12 alempaa ulottuvuutta ja jokaisen ilmaisun kussakin ulottuvuuskerroksessa), räjäyttävät kirjaimellisesti alemman 4D-todellisuuden. Niinpä teemme sen vaiheissa, mikä suojelee ylösnousevaa kollektiivia sekä alempaa 4D-holokansitodellisuutta.
 
Tämä pitää sinut kulkemassa maailmojen välillä, kokien monia ulottuvuuksia samanaikaisesti. Se sallii meidän osoittaa, mitä on ulottuvilla, ennen täyttä Kristus-ruumiillistumaa, mikä veisi tässä vaiheessa kollektiivisesti näkyvän asteikon ulkopuolelle (ja jättäisi kehomuodon).
 
Kun ilmapallo-, nousemis- tai laajentumistuntemus voimistuu, muista, että se on sivuvaikutus korkeamman tietoisuuden pitämisestä kehossa (vastakohtana lähtemiselle). Monilla meistä on unia tai näkyjä tyhjästä huoneesta, elämänvirtamme puhdistamisesta, liikkeen sulkemisesta tai toistuvia junaunia (toisten katseleminen kapuamassa junaan, junan ajaminen, junan ohi lentäminen). Tämä liikkuminen on vertauskuva lähtemisestä alemmasta, tunnistettavasta tietoisuustilasta.
 
Huomaa valopalvelijailmiö (tästä syystä käytämme "valopalvelijaa" emmekä "valotyöntekijää", rakkaat uuden valon suojelijat*): toimit kuin tietokonepalvelin, joka on kaapeloitu muutokseen, ylösnousemukseen ja korkeampaan tietoisuuteen ja joka lähettää uusia valotaajuuksia ihmissydänverkkoon. Koska yhteensulautuminen voi olla pakahduttavaa, pidä tämä sydämessä, kun uskaltaudumme tuntemattomalle alueelle. (*Suom. huom.: sama sana tarkoittaa mm. palvelijaa ja palvelinta)
 
Tehtävämuutos – kiinnitä huomiota
 
Tehtävämme muuttuvat täsmällisemmiksi tämän yhteensulautumisen aikana. Ei huolta, jos astut pois klassisista tiennäyttäjätavoista. Toiset astuvat jättämiimme rooleihin. Luojan kiitos, koska ruumiillistumiseen ryhtyminen on eriskummallista.
 
Ihmiset joilla on ollut vaikeaa fyysisesti tai henkisesti muutaman viime vuoden, ryömivät ulos luolasta ja monet astuvat työpaja-, video- ja blogimoodiin auttamaan uusia aloittelijoita – ja heitä on monia. Minulla on kunnia saada monia opettajia osallistumaan ylösnousemuspolkuun tällä hetkellä.
 
Tämän vuoden energiat tekevät hyvää työtä tietoisuustasojen erottelussa. Ole uskollinen polullesi ja ainutlaatuiselle äänellesi. Jos sinulla on valmistautumattomuuden tunne, tee jotain asialle. Opi ja jatka laajentumistasi ja palveluasi. Nollapisteestä tulee aina vain haastavampi – pidä huolta, että pysyt mukana.
 
Uskomusjärjestelmien ja vanhojen mallien hajottaminen – myös opettamisessa ja tiennäyttämisessä – on asialistalla nyt. Vääriä tulkintoja siitä, mitä tapahtuu ja mitä ei, lentää usein villinä, kun verhot ohenevat.
 
Magnetismi sallii suuren kompuroinnin, kun astraalitasot romahtavat. Se palvelee ylösnousemusta henkilökohtaisina ja kollektiivisina paljastuksina, niiden tiukkojen uskomusten jumalaisena loppumisena, mikä on totta ja mikä ei. Kaksinaisuuden kuolema näyttää kuin alempien tasojen hitaalta verilöylyltä. Tästä syystä käskemme korkeampia tasojamme tarttumaan elämänvirrasta ja ohjaamaan sitä – alempi itse kokee ainoastaan entisen varjoja kollektiivin hyödyksi.
 
On kristallinkirkasta, kun yhteensulautuminen kytkeytyy 7-9D-tasoihin. Ylösnousemusta hienoviritetään jatkuvasti sopeutumaan siihen, mitä tarvitaan. Optimoimme tämän tilaisuusikkunan ja on upeaa osallistua siihen.
 
Uusi tietoisuus astuu tunnistamattomin tavoin sinne, missä sitä ei odoteta, voidakseen hajottaa tiheimmät kollektiiviuskomukset. Teemme siitä mahdollisimman voimakkaan kollektiiville, jotta se oppii ja käsittää täysin tuomitsemattomuuden ja ehdottoman rakkauden.
 
Muista, että rakkaus on valoteknologiaa, Lähdetason älykkyyttä, mikä voidaan kokea ihmismuodossa syvällisin tavoin. Kristus-stereotyyppien kaikki vanhat leimat kaadetaan – enkeliesitykset, saarnastuolista saarnaaminen, galaktiset baabelin leimat, maskuliiniruumiillistuma, hehkuvat energiakentät ja ihmeiden tekeminen.
 
Kaikki vanhat valorakenteet haastetaan, myös monia new age –järjestelmiä (vanhaa aikaa jo vuosia), joissa jaetaan salatietoa, aktivointeja tai vihkimyksiä. Klassiset, tuomitsemiseen perustuvat polut Kristukseen häviävät sydämen luovalla uuden valon matkalla. Odota odottamatonta. Ja kunnioita sitä.
 
Kuvaus yhteensulautumisesta
 
Miten tahansa tietoisuuden yhteensulautuminen esittäytyykin sinulle (hyvänen aika, on hyvin monia eri ilmaisuja samasta asiasta, todella luova hanke), tunne alempien tietoisuustasojen jättämisestä pysyvästi on fyysisesti, mentaalisesti ja tunteellisesti ilmeinen. Nuo rakenteet muuntuvat uusiksi tukimekanismeiksi ja niiden transformoituminen on päivänselvää.
 
On suuri telepaattinen yhtenäisyys, mikä esittää kysymyksiä ja vastaa niihin välittömästi. Mukana olevat valojoukot ovat valtavia ja avoimille silmille näkyviä. Itse en pysty enää sulkemaan sitä tahdonalaisesti.
 
Ne joilla on ollut näyttäviä vihkimyksiä menneisyydessä (tyypillisesti on kolme tajunnan räjäyttävää ja sydämen avaavaa, sisäistä korkeapien maailmojen portin räjäytyskokemusta, mikä lukitsee meidät Kristus-polulle), kokevat ehkä ulottuvuustietoisuuden yhdistymisen käpylisäkkeen kautta. Portaalit, näyt, portit, olennot, energiakentät ja jumalaiset tiimit ovat läsnä silmät auki – sulje silmäsi ja se on myös kolmannen/neljännen silmän näkökentässä.
 
Sulautuminen yhdeksi. Niin kiehtova ja hyödyllinen kuin käpylisäkeshow voi ollakin, tunne- ja sydänpohjainen yhteys korkeampiin ulottuvuuksiin on lukittu eikä se enää koskaan horju. Alemmat tasot (ego, mieli, tunteet) antautuvat ja korkeampi itse alkaa kirjoittaa uudelleen tietoisuutta harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa.
 
Jumalainen tahto jota ei enää sido alempien aspektien tai vanhojen sopimusten rajoitukset, avaa elämänvirralle jatkuvasti korkeampia mahdollisuuksia. Yhteensulautuminen palvelee kollektiiviylösnousemusta hyödyntämällä sekä ennalta järjestettyjä mahdollisuuksia että nykyistä kollektiivitietoisuusvirtaa. Yhteensulautuminen sopii matkaan, se sopeutuu siihen.
 
Portinvartijoiden lähtöselvitys
 
Keskustelin toisen portinvartijan kanssa ja olemme kumpikin saaneet opastusta suojella tätä käytävää. Sitä ei ole esitetty selvästi vähään aikaan. Itse portit ovat vaatineet huomioni muutaman viime viikon ja intensiivisyys on dramaattista, upeaa ja syvällistä.
 
Ei ainoastaan kollektiivisella "tässä se tulee" –tasolla, vaan myös henkilökohtaisella tähtiporttitasolla. Tiimini vaatii koko tietoisuuteni keskittämistä yhteensulautumisen vahvistamiseen.
 
Kehoni ja tajuntani tuntuu täysin erilaiselta hetkestä toiseen – paljastuu syvää viisautta, millä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä oli tai on. Korkeamman tason yhteensulautumisen vuoksi on lohtua ja ymmärrystä sillä hetkellä, kun jokin muuttuu.
 
Kaikki se vaatii antautumista uudella tasolla ja sen sivuuttamista, mikä tulee häiritsemään. Tuomitsematta häiritsemistä vähäisemmäksi tai hyväksi/huonoksi – kyse on puhtaasta erottamisesta. Puhdas erottelukyvyn käyttö on todellista tiennäyttämistä – päätöksiä tehdään kunnioittaen korkeinta mahdollista skenaariota, millä on suurin vaikutus kollektiiviylösnousemukseen.
 
Kiitos teille, tiimini
 
Kun lopetan tämän artikkelin, kiitän korkeampaa tiimiäni auttamisestani kommunikoimaan tällä tavalla tänään. En ole pystynyt kirjoittamaan tai istumaan tietokoneella tai olemaan tarpeeksi lineaarinen purkaakseni, mitä tällä hetkellä tapahtuu. Opastusta virtaa ihmisen sydänverkkoon internetin sijasta.
 
Minua ei opasteta selittämään tai tulkitsemaan tällä hetkellä. Vaatii suurta ponnistusta irrottautua yhteensulautumissarjasta. Pyysin apua artikkelin koostamiseen ja sain sitä tänä aamuna. Syvää kiitollisuutta, rakkaat.
 
Siunausta kaikille maadoittuneille ihmisille, jotka omaksuvat tämän kohonneen olemistilan. Tunnen teidät ja tiedän tämän olevan ainutlaatuista ja kollektiivista samanaikaisesti. Luottakaa korkeampaan viisautenne, noihin vierailta näyttäviin viesteihin jotka ymmärrätte syvällä sisällä. Rakastan teitä. Siunaan teitä. Kiitän teitä omistautumisestanne tähän eriskummalliseen ja kauniiseen ylösnousemusvaiheeseen.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >