HomeViestejäSuzanne Ward1.7.2022 - Viesti Matthewilta

1.7.2022 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Teillä on sanonta, joka liittyy kiinteistöihin: "Merkittävää on sijainti, sijainti, sijainti." Tämän universumin joka sijainnissa tärkeää on värähtelyt, värähtelyt, värähtelyt. Kuten olemme sanoneet aiemmissa viesteissä, pelkästään olemalla säteilette valon korkeita värähtelyjä, joten puhutaanpa joistain edistysaskelista, joissa olette auttaneet.

Tärkeintä on, että merkittävä määrä pimeyttä on poistettu. Paljon kiskotaan juurineen tulevina viikkoina ja kuukausina, mikä saattaa loppuun Illuminatin pitkän hallinnan.

Siihen saakka tämä sitkeä ryhmä aiheuttaa sekasortoa joka paikassa, missä kykenee. Heidän ensisijainen kiinnostuksensa on säilyttää tukikohtansa USA:ssa, mistä käsin suurta osaa heidän globaalista vallastaan käytetään. On mahdollista, että maan sotalaitos kutsutaan suojelemaan kansalaisia siltä, mihin toimiin Illuminati ehkä ryhtyy. Jos tuo interventio tulee tarpeelliseksi, Illuminati voi väittää, että se on vallankaappaus, ja järjestää vastarintaa, tai se saattaa yrittää aiheuttaa paniikkia lavastamalla hologrammina avaruusolentojen invaasion. Ei vaikuta siltä, että heikentyneessä tilassaan he onnistuisivat kummassakaan. He ovat kuitenkin epätoivoisia, joten noita mahdollisuuksia jotka ovat varasuunnitelmia heidän agendallaan, ei voi rajata pois.

Ymmärrämme, että haluaisitte tietää, mitä voi odottaa ja milloin, emmekä tiedä sitä. Miljardien ajatusten energia päivittäin – itse asiassa joka minuutti – määrittää, mitä tapahtuu. Sen voimme kertoa teille varmuudella, että kaikki kiihtyy ja dominoja ympäri maailmaa kaatuu pian.

Olette odottaneet kärsivällisesti todisteita siitä edistymisestä, jota olemme kertoneet tapahtuvan maailmannäyttämön verhojen takana. Valovoimien hankkeet maaplaneetalla, yhdessä planeetan ulkopuolisen perheen kanssa, vaativat edelleen hienovaraisuutta, mutta heti kun informaatiota siitä, mitä on saatu aikaan, voidaan paljastaa, se tapahtuu.

Sitten muita edistysaskelia, joita värähtelyt ovat synnyttäneet. Ihmiset ns. erottavat jyvät akanoista näkemällä, että erimielisyyksien aiheuttaminen on haitallista ja on hyödyllistä keskustalla siitä, miten ryhdytään tekemään muutoksia, joita kaikki näkevät tarvittavan. Tämä yhteistyölähestymistapa ruohonjuuritasolla, josta uudistus alkaa, siirtyen sitten ylöspäin, on hieno askel eteenpäin sivilisaation heräämisessä.

Yksi rohkaiseva edistysaskel on niiden teknologioiden tuleminen esiin, jotka Illuminati salasi estääkseen niiden käyttämisen suotuisasti, samalla kun he käyttivät niitä teidän vahingoksenne.

Joukot taivaallanne tekevät aluksensa näkyviksi usein, jotta väki tottuu niiden rauhanomaiseen läsnäoloon, näin tuoden lähemmäs sitä päivää, jolloin voitte tervehtiä toisianne ja maanulkopuoliset erikoisjoukot planeetalla voivat esittäytyä. Jos tunnette voimakasta sukulaisuutta joidenkin heidän kanssaan, se saattaa hyvinkin olla sielutason tunnistus, että teillä ja heillä on sama kotimaa. Kun tuo päivä tulee, alatte työskennellä yhdessä palauttaen Maan vahingoittuneen ympäristön ja tuoden esiin vapaan/ilmaisen energian.

Ja vallitsevat värähtelyt yhdistävät teidät intiimimmin jumalaitseenne. Maan ihmisten auttaminen heräämään on tosiaan teidän missionne, ja se on todella elintärkeää, mutta se ei ole ainoa syynne olla täällä. Vaikka on niin, että kolmannen tiheyden maailma tuo haasteita, joita niissä maailmoissa joista lähditte, ei ollut, perheen ja ystävien, kauniin luonnon, tyydyttävän tuottavuuden ja vapaa-ajan nautintojen on tarkoitus rikastaa elämänne. Tämä on otollista aikaa olla introspektiivinen ja pohtia, onko toimintanne tai toimimattomuutenne ehkä rasite tuollaiselle elämälle.

Saatatte oivaltaa, että hukkaatte arasti aikaanne, sen sijaan että itsevarmasti tavoittelisitte kiinnostavampaa työpaikkaa, tai ottaisitte seuraavan askeleen jossain merkityksellisessä suhteessa, tai muuttaisitte paikkaan, jossa mieluummin asuisitte. Kenties näette, että elämä olisi tyydyttävämpää, jos ottaisitte vaarin intuitiostanne, sen sijaan että yritätte täyttää muiden odotukset. Tai olisitte onnellisempi, jos antaisitte menneiden olla ja päästäisitte irti pettymyksentunteista. Jos haluatte vahvistaa ominaisuuksia, jotka tunnette hyviksi, ja vapautua niistä, joita ette tunne hyviksi, värähtelyt ovat vankkumaton apulaisenne.

Voitte helpommin sopeutua jatkuvasti kohoaviin värähtelyihin, jos hengitätte syvään ja rytmikkäästi, saatte riittävästi unta, syötte kevyesti, juotte paljon puhdasta vettä ja vietätte mahdollisimman paljon aikaa luonnossa. Kyllä, olemme maininneet tämän aiemmissa viesteissä, mutta kun elämä on täynnä kiirettä, muistutukset voivat olla hyödyllisiä.

Ja rakkaat veljet ja sisaret, rakastakaa itseänne! Tuntekaa iloa ja kiitollisuutta siitä, että niistä monista, monista sieluista, jotka olivat vapaaehtoisia, teidät valittiin osallistumaan dynaamisimpaan maailman transformoimiseen universumin historiassa. Lisäksi se mitä teette, hyödyttää vastaavasti koko universumia. Niin voimakkaita te olette!

"Henkilö joka lähetti minulle uutiskirjeesi, jossa Matthew sanoi Illuminatin olevan syvävaltio tai salaseura, kirjoitti, että syvävaltio on uusi maailmanjärjestys, joka kontrolloi kaikkea. Sitten kuulin. että kasaari-uusnatsit pyörittävät maailmaa. Ovatko ne eri ryhmiä, vai eri nimityksiä samasta ryhmästä? Jos tilanne on jälkimmäinen, miten jäsenet kutsuvat itseään? Kuulin myös sätkynukeista. Jos he ovat osa ryhmää, kuka on tuon nukketeatterin esittäjä? Vai ovat he ihmisiä, joita kontrolloidaan? Kaikki tämä on hyvin hämmentävää, ja suoraan sanottuna on tuskin uskottavaa, että mikään ryhmä tai ryhmät voisivat kertoa kaikille muille, mitä näiden täytyy tehdä."

Kirjoittajan hämmennys ja skeptisyys on laajamittaista niiden sielujen keskuudessa, jotka alkavat herätä, joten selkeytetäänpä asiaa. Edellä mainitut nimet ovat neljä useista muista, jotka viittaavat samaan ryhmään – eliitit, yksi maailmanhallinto, salainen hallitus, varjohallitus ovat muita. He eivät kutsu itseään millään nimellä, eikä ole mitään muodollista jäsenyyttä.

Puhutaanpa heistä tässä pelkästään pimeinä sieluina. Heillä on globaali verkosto, jossa on pyramidihierarkia, ja huipulla olevilla yksilöillä on vaikutusvaltaisia asemia hallituksissa ja kaikissa kansallisissa ja kansainvälisissä instituutioissa ja organisaatioissa, jotka vaikuttavat elämään maailmanlaajuisesti. Valtavirtamedia; koulutus; YK, EU, NATO ja kaikki muut liittoutumat; Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmä, IMF, Maailman talousfoorumi, osakemarkkinat ja kaikki muut rahataloudelliset järjestelmät; kauppa, verotus ja vakuutus; julkaisutoiminta; oikeusjärjestelmät; sotavoimat; Interpol, CIA ja kaikki muut tiedustelupalvelut; energiajärjestelmät; kuljetus; maatalous; veljesjärjestöt; uskonnot; WHO, CDC, FDA, NIH ja kaikki muut terveydenhuoltoalan haarat; hyväntekeväisyyssäätiöt; monikansalliset yritykset ja viihdeteollisuus. Huipulla olevat yksilöt pyörittävät myös laitonta huumeteollisuutta, seksi-ihmiskauppaa, pedofiliarinkejä ja satanistisia rituaaleja.

Mitä alempana ihmiset hierarkiassa ovat, sitä vähemmän he tietävät, mitä pyramidissa tai edes se heidän omassa pyramidiosassaan tapahtuu. Monilla miljoonilla ihmisillä pyramidin pohjalla ei ole aavistustakan, että heidän työnsä tukee pahaa ryhmää, joka toimii salaisesti ja jonka tavoite on eliminoida miljardeja ihmishenkiä sotien, köyhyyden, myrkkysaasteiden ja sairauksien avulla.

Huipputasojen yksilöitä kutsutaan oikeutetusti sätkynukeiksi, ja nukketeatterin esittäjä on suuri voima kaukana Maan ulkopuolella. Tässä kohtaa lyhyt selitys universumin toiminnasta on hyödyllinen. Kaikki olemassaoleva on energiaa, joka vaihtelee taajuudesta toiseen, energia on tietoisuutta, ja jokaisessa taajuudessa on ääretön määrä värähtelyjä, jotka toimivat ajatuksissa olevan tietoisuuden mukaisesti. Jonkin sivilisaation kaikkien ihmisten kaikki ajatukset ovat sen kollektiivitietoisuus.

Ajatukset ovat energiamuotoja. Energiaa ei voi hävittää, ja universaalin vetovoimanlain vuoksi joka on jatkuvassa liikkeessä, ajatusmuodot jotka lähettävät samoja värähtelyjä, vetävät puoleen toisiaan, keräytyvät rykelmäksi, ja kun samanlaisia muotoja liittyy siihen jatkuvasti, se kasvaa voimakentäksi. Pimeät voimat ovat massiivinen voimakenttä muotoja, joissa on alimpia värähtelyjä, kuten ne joita lähtee tyranniasta, julmuudesta, ahneudesta, omistushalusta, vihasta, petoksesta, vallanhimosta ja halusta maineeseen hinnalla millä hyvänsä. Kun tämä valtava ja rajaton kenttä kuljeskelee ympäri universumia, sitä vedetään niiden sivilisaatioiden puoleen, joissa kollektiivitietoisuus sisältää tuollaisia ajatusmuotoja.

Noiden sivilisaatioiden yksilöistä joilla on sellaisia piirteitä ja käyttäytymistapoja, jotka ovat harmoniassa pimeiden voimien värähtelyjen kanssa, tulee niiden sätkynukkeja. Pimeyden vankeina heiltä katoaa koko omatunto. Heidän katalat tekonsa aiheuttavat pelkoa muussa väestössä, ja pelon matalat värähtelyt vahvistavat sätkynukkien kontrollia. Sitten kun jokin maailma on syvällä pimeydessä tai planeetan tuhoavat toisen sivilisaation sätkynuket – ja nämä kumpikin lisää pimeiden voimien voimaa – laajentunut kenttä ajelehtii sen ympärillä, kunnes se vedetään muita matalien värähtelyjen saarekkeita kohti.

Niin voimakas kuin tuo voimakenttä onkin, valo joka on samaa energiaa kuin rakkaus, on voimakkaampaa. Tuo energia on Luojalähteen ydinolemus, kaiken universumissa ja kosmoksessa olemassaolevan alkuperä. Koska rakkaus-valoenergia on pimeiden voimien kauhistus, se on läpipääsemätön linnake henkisesti ja tietoisesti kehittyneille sivilisaatioille.

Puhutaanpa nyt Maan sätkynukeista ja sitä, miten heidän eri nimensä syntyivät. Kaksi ja puoli vuosisataa sitten Baijerissa muutama mies, jotka tunsivat olevansa älykkäämpiä kuin muut ihmiset ja siksi oikeutettuja olemaan näiden johtajia, kutsuivat itseään Illuminatiksi, "valaistuiksi yksilöiksi". Samanmielisiä yksilöitä liittyi heihin, mukaan luettuna Rothschildit jotka perustivat Eurooppaan vaikutusvaltaisen siiven, sisältäen kuninkaalliset perheet, joilla oli laajalle ulottuvat imperiumit, ja Rockefellerit joiden yhtä vaikutusvaltaisen siiven päämaja on USA:ssa. Näiden kahden siiven sukupolvet ja yhteensulautumiset avioliitoissa ja liiketoiminnassa, mahdollisti heidän lukumääränsä ja omaisuutensa kasvamisen ja laajensi heidän verkostoaan maapallon ympäri.

Kuitenkin ajatus siitä, että muutama voi hallita massoja, oli jo melkein 1200 vuotta ennen Illuminatia. Mongolian heimojohtajat alkoivat siirtyä länteen, keräten keskuuteensa kansat jotka he kukistivat matkan varrella ja muodostaen Kasaarien imperiumin. Peräkkäiset johtajat jatkoivat sen vallan lisäämistä, ja se sisälsi lopulta natsit, joiden kanssa Vatikaani teki yhteistyötä Toisessa maailmansodassa ja tekee edelleen – "uus" koska se ajattelutapa joka aiheutti holokaustin, leviää tämän päivän pimeissä sieluissa.

Noin kaksi tuhatta vuotta sitten kirkon ja valtion itseäpalvelevat johtajat alkoivat korjata historiatietoja. Vähitellen materiaalia tuhottiin, osia kirjoitettiin uudelleen, tekaistuja tarinoita ja keksittyjä opinkappaleita lisättiin, ja yhdistelmä siitä on raamattu. Myöhemmin varakkaat perheet, kuten Medicit jotka perustivat Italiaan pankkijärjestelmän, joka kasvoi vähitellen globaaliksi talouskontrolliksi, laittoivat perheen miehiä paavinvirkaan levittämään roomalaiskatolista uskontoa ja sen vaikutusvaltaa kannattajiin.

Lopulta monet erilaiset ryhmät jotka jakoivat saman ideologian, yhdistyvät "sateenvarjoryhmäksi", joka on ihmiskunnan ja Maan mahtava vihollinen. Kuluneiden vuosikymmenten aikana yksilöt, jotka ymmärsivät, miten maailman asioita hoidettiin, antoivat noita muita nimiä niille pimeille sieluille, jotka ovat säilyttäneet vallan osittain kontrolloimalla, mitä ihmisille opetettiin, mitä he lukivat, näkivät ja kuulivat.

Siitä syystä valheellista informaatiota ja todenperäisen informaation puutetta on runsaasti oppikirjoissanne ja sanomalehdissänne sekä televisiossa, radiossa ja sensuroidussa internetissä. Siksi elokuvat ja pelit ihannoivat väkivaltaa ja sotaa. Ne eivät ainoastaan aiheuta kuolemaa, pelkoa ja tuhoa, jotka kaikki lähettävät niitä matalia värähtelyjä, jotka saavat pimeät sielut kukoistamaan, vaan heidän yrityksestä valmistavat sotakoneistoja ja lisäävät heidän vääryydellä hankittuja omaisuuksiaan. Elokuvat ja pelit kuvaavat myös "avaruusolennot" pelottaviksi hirviöiksi, jotka tunkeutuvat Maahan teurastamaan kaikki ja tuhomaan planeetan. Tämä salakavala mielenkontrollointi on ohjelmoinut pahaa-aavistamattomat ihmiset ajattelemaan, tuntemaan ja uskomaan niin, kuin pimeät sielut haluavat.

He eivät kuitenkaan voi koskaan kontrolloida kenenkään intuitiota, toiveita, optimismia, inspiraatioita, pyrkimyksiä tai reaktioita! Kiitos vallitsevien värähtelyjen, tämä pyhä sisäinen valo motivoi monet ihmiset hyväksymään sen valon, jota kaukaiset sivilisaatiot lähettävät ja valotyöntekijät maan päällä säteilevät.

Rakas perhe, kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat teitä missionne jatkamisesta ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >