HomeViestejäSuzanne Ward2.6.2022 - Viesti Matthewilta

2.6.2022 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Monet teistä olettivat, että tähän mennessä joitain totuuksia olisi jo tullut esiin, joten aloitettaanpa sanomalla, että se kansainvälinen ryhmä joka työskentelee kulissien takana maailmanne vapauttamiseksi pimeydestä, käyttää hyvää arvostelukykyä olemalla julkaisematta ponnistelujaan. Olkaa vakuuttuneita, että kaikki mitä on tekeillä, johtaa pimeyden kaikkien jäänteiden poistamiseen.

Tiedämme, että on vaikea ymmärtää, että pimeydestä – vain pienessä määrin – voi tulla ajan mittaan niin massiivista, että se aiheutti kaksi kertaa Gaian kaikkien elämänmuotojen häviämisen ja jätti sille suuren surun. Voitte oikeutetusti pitää Gaiaa Äiti Maana ja kaikkea ihmis-, kasvi- ja eläinelämää sen lapsina, sen aistivina kanssaluojina, joita se rakastaa ja hoivaa. Se ei halunnut kokea heidän tuhoutuvan taas, ja niiden vuosituhansien aikana jolloin pimeydestä juontuvaa negatiivisuutta kumuloitui jälleen, se kamppaili pitääkseen kaikki elämänmuotonsa hengissä.

Se mitä tapahtuu jossain, vaikuttaa kaikkeen muuhun kaikkialla muualla, ja Gaian ahdinko tiedettiin ympäri tätä universumia. Mutta sen universaalin lain mukaan, että mikään sivilisaatio ei voi puuttua minkään toisen asioihin pyytämättä, myriadit valaistuneet sielut eivät voineet tehdä mitään. Valo-olennot noudattivat tätä lakia, pimeyden olennot eivät.

Reilut 80 vuotta sitten, kun Gaian kehosta oli tullut tasapainoton ja sillä oli vaarana sinkoutua avaruuteen ja tuhoutua täysin, se huusi apua. Tuo aloitti tämän ennenkuulumattoman ajan universumissamme. Välittömästi Jumala valtuutti kehittyneet sivilisaatiot lähettämään Maahan valtavasti valoa, jota se tarvitsi vakauttaakseen akselinsa ja alkaakseen ylösnousta syvältä kolmannen ulottuvuuden tappavasta otteesta.

Korkein universaali neuvosto tiesi pimeiden voimien aikovan, että heidän sätkynukkensa maan päällä säilyttäisivät kontrollin jatkamalla ympäristötuhoja, sairauksia, erimielisyyttä ja verenvuodatusta, mikä tuottaa negatiivisuutta. Pitkän aikaa ihmiset olivat eläneet maailmassa, jossa oli epäoikeudenmukaisuuksia, köyhyyttä, sotimista ja pelkoa, ja ne kaikki huokuvat negatiivisuuden matalia värähtelyjä. Ihmiset eivät halunneet sellaista maailmaa itselleen, lapsilleen ja lapsenlapsilleen, ja koska se on heidän maailmansa ja heidän tehtävänsä on muuttaa se tai antaa olla, heidän täytyi tietää, että he ovat voimakkaita, jumalaisia, täysivaltaisia sieluja, jotka voivat muuttaa sen, mitä he eivät halua, ja ilmentää sen, mitä haluavat.

Siksi valoa tarvittiin planeetalla myös herättämään sivilisaatio, jotta he tietäisivät, keitä he ovat ja mikä voima heillä on. Rakkaudesta Maata kohtaan, universaalin perheemme jäsenet – ensimmäinen vapaaehtoisryhmä – jättivät kotimaansa astuakseen globaaliin taisteluun, jota käytiin valonvoimien ja pimeyden välillä. Rakkaat veljet ja sisaret, jotkut teistä ovat noita "ensin vastanneita" ja toiset monien, monien näitä seuranneiden joukossa.

Riippumatta siitä, miten kauan olette olleet maan päällä, tiedätte – aivan kuten me tiedämme – ettei ole helppoa elää maailmassa, jossa pimeyden kontrolli säilytetään kaksiteräisellä miekalla – pelko toisella terällä ja petos toisella. Kuitenkin, kuten olemme usein kertoneet teille, se elintärkeä tehtävä jonka otitte itsellenne, on jo upea menestys jatkumolla, jossa ihmiset kukoistavat iloisesti rauhanomaisessa ja harmonisessa maailmassa ja luonto on palautettu terveeksi ja kauniiksi.

Maan päällä taistelu on saavuttanut huippunsa. Illuminatin patentoima covid-19-virus vaikutti haitallisesti ihmisiin fyysisesti, psyykkisesti ja taloudellisesti, mutta se epäonnistui heidän tavoitteessaan tappaa miljardeja välittömästi. Se teki muiden toimien lisäämisestä vielä kriittisempää, koska ne matalat värähtelyt joita he tarvitsevat selviytyäkseen, tulevat muiden pelosta ja tuskasta.

Siis he käyttävät voimallisesti miekkaansa valtavirtamediansa ja sosiaalisen median propagandistiensa kautta, jotka raportoivat Venäjän provosoimattomasta hyökkäyksestä Ukrainaan, syyttävät Venäjän joukkoja niistä julmuuksista ja mielivaltaisista tuhoista, joita Illumiantin maan sisäiset agentit ja värvätyt palkkasoturit tekevät, ja kertovat tekaistuja spekulaatioita, että Venäjä jyrää Ukrainan läpi valloittamaan muita maita.

Huijattu suuri yleisö ei tiedä, että venäläisjoukot jotka toimivat sopusoinnussa valonvoimien kanssa, ottivat oleellisen tehtävän tuhota bioaseet, jotka oli tarkoitettu hävittämään suurin osa maailman ihmisistä. He eivät tiedä, että nuo joukot kitkevät Illuminatin vuosikymmenten kontrollia itäliittoutuman maista ja hävittävät kemiallisten aseiden laboratoriot, varastot ja tuotannon sekä seksi-ihmiskaupan, rahanpesun ja maailmalaajuisen tietokonehakkeroinnin pääkonttorin. He eivät tiedä, että nuo joukot räjäyttävät tunneleita ja aitauksia pelastettuaan vauvat ja pikkulapset, joita pidettiin vankina, kunnes heidät laivattaisiin pedofiiliringeille ja satanistisiin rituaaleihin.

Kyllä, olemme puhuneet siitä aiemmin, mutta se kannattaa toistaa, koska monet noista toimista ovat yleisiä useissa maissa. Illuminatin laajimmat linnoitukset ovat saattaneet olla Ukrainassa, mutta heillä on salaisia operaatiota ja agentteja myös muualla – kenties huomattavimmin USA:ssa, ja aivan kuten Ukrainassa, kansalaiset ja maailma yleisesti eivät tiedä siitä. Lopulta tuo informaatio tulee tietoon, kuten myös kulissien takainen toiminta, mm. tuon kauhean globaalin verkoston päätekijöiden pidätykset, oikeudenkäynnit, teloitukset ja muut tappamiset.

Rakkaat ystävät, jos olisi jokin toinen tapa lopettaa kaikkialle leviävä pimeys, Gaia ja kaikki muut valo-olennot toivoisivat hartaasti niin olevan, mutta sitä ei ole – ei tuon syvyiseen ja laajuiseen demoniseen toimintaan. Ei ole mitään tapaa neuvotella yhteiskuntaosan kanssa, joka toimii salaa saavuttaakseen tavoitteensa: tuhota suurin osa ihmisistä, tehdä selviytyjistä hybridirobottipalvelijoita ja jatkaa planeetan elämän vaarantamista. Ei ole mitään tapaa neuvotella sellaisten kanssa, jotka ovat vajonneet niin syvään turmelukseen, että he ovat olemassa syyllistymällä kohtuuttomiin rikoksiin ihmiskuntaa vastaan.

Tavallinen kansa joka on kyllästetty petoksilla, on täysin tietämätön mistään siitä, ja on monia ajatuksia "lähettää aseita Ukrainaan" ja "kukistaa venäläiset". Tällaiset ajatukset pitävät väkivallan käynnissä, ja juuri sitä Illuminati haluaa. He tietävät, että tämä on taistelu heidän ja valonvoimien välillä, ja he ovat tulleet epätoivoisiksi.

Päivittäinen raportointi covidin ja sen muunnosten kovasti paistutelluista tapaus- ja kuolleisuusmääristä on menettänyt pelkovoimaansa, kun ihmiset kyllästyivät rajoituksiin ja alkoivat ottaa kontrollin takaisin elämästään. Koska pimeät sielut tarvitsevat pelkoenergiaa elättämään itsensä, niillä on aina valmisteilla toimia, jotka aiheuttavat pelkoa ainakin osassa väestöstä. Nyt niitä ovat "rokotukset", joita on pian saatavana vauvoille/pikkulapsille, WHO:n lainmukainen valtuutus ryhtymään mihin tahansa toimiin, joita se pitää tarpeellisena maailman terveysedun vuoksi, ja muutamien apinarokkotapausten putkahtaminen esiin eri maissa.

Hälvennetäänpä huolia, joita teillä ehkä on noista tilanteista. Tiedemiehet maanulkopuolisissa erikoisjoukoissa tekivät myrkyistä mahdollisimman vaarattomia ja poistivat ohjelmoinnin niiden liuosten nanosiruista, joita kutsutaan valheellisesti rokotteiksi vauvoille ja pikkulapsille. WHO:lla ei olisi niitä satojatuhansia ihmisiä, joita tarvittaisiin paikallis- ja kansallistasolla toteuttamaan noita määräyksiä, mutta niiden vastustus olisi myös liian valtavaa käsiteltäväksi. Eikä mikään Maan mahdollisuusenergiakentässä indikoi, että apinarokosta voisi tulla uusin "pandemia".

Kuitenkin, aivan kuten suuri yleisö ei tiedä totuutta siitä, mitä Ukrainassa tapahtuu, he eivät tiedä myöskään totuutta edellä mainituista tilanteista. Sen seurauksena heidän kollektiiviset ajatuksensa kaikista noista asioista tuottavat negatiivisuuden matalia värähtelyjä, jotka ovat kuin linnoituksia heidän fokusoituneen huomionsa ja henkisen ja tietoisen tiedostamisensa välissä. Vaikka tämä ei viivytä Maan ylösnousemusta – se kiertää vakaasti aina vain korkeammille astraalitasoille – se viivyttää Maan ihmisten heräämistä.

Tämä tuo meidät asiaan, jota monet teistä ovat kysyneet: miten voitte auttaa "pelkän olemisen" lisäksi? Visualisoikaa Maa kultavalkoiseen valoon – visualisointi on tehokasta! – ja lähettäkää myötätunnon, toivon ja optimismin valoa koko maaperheellemme. Lähettäkää valoa myös Gaialle. Kyllä, se riemuitsee siitä, että käynnissä oleva planeetan puhdistaminen lopettaa pitkään jatkuneen hillittömän pahantekemisen, mutta se tuntee myös ihmistensä kärsimyksen, surun ja pelon, ja se tarvitsee valon parantavaa energiaa.

Panoksenne ovat edelleen korvaamattomia, myös maailman transformaation parantumis- ja heräämisaspektien lisäksi. Valo jota säteilette "vain olemalla" tukee myös kaikkien totuuksien tulemista valoon, ja se on oleellinen osa pudistusprosessia.

Rakkaat ystävät, tehkää jotain myös itsenne hyväksi. Ottakaa kiireessänne usein aikaa hengittää syvään, hitaasti ja rytmisesti, pitämään energianne virtaamassa tasaisesti sekä kehonne, mielenne ja henkenne tasapainossa.

Meiltä on kysytty, toimiiko Elon Musk valon vai pimeyden hyväksi. No, "pidä ystäväsi lähellä, vihollisesi lähempänä" voisi olla jokseenkin sopiva niihin ryhmiin, joiden kanssa hän työskentelee, mutta on paljon täsmällisempää sanoa, että tarpeessaan menestyä hänen täytyy päästä käsiksi sekä valon että pimeyden voimien superrakenteisiin, jottei hänen tarvitse ns. "keksiä uudestaan niiden pyöriä". Kolmannen tiheyden maailmassa raha viitoittaa tietä menestykseen. Siksi hänellä on riittävästi sitä, jotta hän voi saada aikaan sen, mitä aikoo, eikä hänen aikeissaan ole mitään pimeyttä.

Elon on yksi sellaisen sivilisaation muutamasta vapaaehtoisesta, joka ei ole ainoastaan korkealla kehittynyt henkisesti ja tietoisesti, vaan myös yksi teknologisesti kehittyneimmistä. Hän on nerokas visionääri, jonka missio on auttaa Maan sivilisaatiota "saavuttamaan tähdet" ja ottamaan oikeutetun paikkansa moniulotteisen universaalin perheemme jäsenenä. Kaikki valo-olennot kunnioittavat häntä ja lähettävät valoa vahvistamaan hänen edistymistään ja yleistä hyvinvointiaan.

"Matthew, mikä on henkisesti kehittyneiden sielujen mielipide abortista?" Kenenkään sellaisen mielipide joka ei elä maailmassanne, ei lisää vakuuttavuutta siellä. Silti kerromme, mitä kehittyneet sielut tietävät – mm. että hedelmöitys on ensimmäinen askel mahdollista elämää kohti fyysisessä sivilisaatiossa, ja elämä alkaa, kun vastasyntynyt vetää ensimmäisen kerran henkeä.

Sielu joka on päättänyt inkarnoitua, leijailee mahdollisten vanhempien yläpuolella ja tietää heidän tunteensa. Jos hedelmöitys tapahtuu ja päättyy aborttiin, mikä on ehkä valittu vanhempien sielusopimuksissa, tuo sielu siirtyy eteenpäin. Tämä antaa toiselle sielulle mahdollisuuden tulla tuohon sikiöön, jotta se voi kokea vanhempien tunteet raskaudesta ja sen loppumisesta. Tuo kokemus on yksinomaan noiden kolmen osallistuvan sielun vastuualue, ja sama pätee silloin, kun sielut tietävät, että tapahtuu keskenmeno.

Sanotaanpa, että vauva syntyy. Hedelmöityksen ja syntymän välissä ja "ensisijaisen" sielun suostumuksella, muutama muu sielu voi vuorotella kehittyvässä sikiössä kokeakseen äidin tunteita, jos isä ei ole maisemissa, tai kummankin vanhemman tunteita jos he ovat yhdessä. Ovat nuo tunteet sitten suurta onnea, tyrmistystä tai pelkoa, tuo lyhyt aika sikiössä voi palvella kutakin sielua yhtä paljon, kuin fyysinen elämä palvelisi. "Ensisijainen" sielu jonka kumulatiivisiin kokemuksiin sisältyy jo äidin tai vanhempien tunteet kehittymiskuukausien aikana, tulee vastasyntyneen kehoon.

Sanotaanpa, että vanhempien sielut tietävät, että hedelmöitys johtaa heidän kovasti haluamansa lapsen syntymiseen kuolleena. Taaskin muut sielut voivat vuorotella sikiön kehityskuukausien aikana, kokeakseen niiden odottavien vanhempien ilon, jotka valitsivat sielusopimuksissaan kokea surun siitä, että heidän vauvansa syntyy kuolleena. Sama pätee, jos vauva elää vain lyhyen ajan.

Tietomme ei merkitse, että olemme abortin innokkaita kannattajia. Kuitenkin ensisijaisia näkökohtia ovat kokemistilaisuus monille sieluille ja se helppous, jolla hedelmöitys tapahtuu kolmannen ulottuvuuden sivilisaatiossa. Hedelmöitys on tieteen ja hengen asia, jotka ovat yksi ja sama energia, ja koska tämä vaikuttaa vain osallistuviin sieluihin, heidän valintansa eivät ole uskonnollinen eivätkä poliittinen asia. Kun kolmannen tiheyden sivilisaatio kehittyy ja käyttämättömät DNA-säikeet aktivoituvat uudelleen, hedelmöitys tapahtuu ainoastaan silloin, kun pari haluaa aidosti lasta – tuon halun korkeat värähtelyt laittavat liikkeelle raskausprosessin.

Rakas perhe, kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat päättäväisyyttänne missiossanne auttaa Maan ihmisiä ja tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella koko matkanne ajan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >