HomeViestejäSuzanne Ward2.12.2020 - Viesti Matthewilta

2.12.2020 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Se miten suuresti tämä pyhien päivien aika eroaa aiemmista vuosista, hallitsee ajatuksia ja tunteita ympäri maailmaa. Perinteisten juhlanviettotapojen sijasta perheen ja ystävien kanssa, monet surevat rakkaita ihmisiä, joille heidän kiellettiin jättämästä hyvästit, ja heidän täytyy luopua pyhiin (jumalan)palveluksiin osallistumisesta. Mekin tunnemme surua, että vuotenne 2020 loppuu tuossa vakavassa sävyssä.
 
Rakkaat ystävät, voitte ylläpitää tämän ajan valoisan hengen, joka juhlii rakkautta, hyvyyttä elämässänne ja maailmassa, ja jakaa niiden kanssa, jotka ovat puutteessa. Kun toteutatte noita asenteita, jotka kohottavat teitä ja kaikkia niitä, joita välittämisenne koskettaa, voitte palata iloisiin joulumuistoihinne. Jos rakkaat ihmiset eivät ole enää kanssanne, voitte tuntea onnellisuutta heidän puolestaan – he elävät hämmästyttävän toiminnan ja monimuotoisuuden ihmeellisessä maailmassa.
 
Maan mahdollisuusenergiakenttä heijastaa myös yhteiskunnan muita ensisijaisia ajatuksia, tunteita ja toimia. Ne liittyvät eniten covidiin, sitten levottomuuksiin lisääntyvässä määrässä maita ja USA:n presidentinvaaleihin. Puhumisen noista tilanteista aloitamme tämän lukijan kysymyksillä, jotka ovat kaikkien niiden mielissä, jotka tietävät, mitä tämän "pandemian" taustalla on:
 
"Pitäisikö valotyöntekijöiden olla käyttämättä maskia julkisilla paikoilla ja kieltäytyä covid-19-testauksesta ja auttaa näin levittämään tietoisuutta siihen liittyvästä totuudesta? Miksi tapaukset lisääntyvät? Mitä voimme tehdä, jos rokottamisesta tulee pakollista, sitten kun rokote on käytettävissä?" Jos työnantajat vaativat maskeja tai niitä vaaditaan päästäkseen julkisiin rakennuksiin, emme koskaan ehdottaisi, että aiheutatte hankalan tilanteen itsellenne rikkomalla tuota määräystä. Mutta niin usein kuin voitte, laskekaa maski alas ja hengittäkää luonnollisesti.
 
Ellei työnne vaadi testaamista, sen välttäminen estää karanteenimahdollisuuden, silloin kun teillä ei ole tuota sairautta. Kyse ei ole siitä, että covid-tapausten määrä ampaisee ennätyslukemiin, vaan tilastot tekevät sen. Testit ovat osa massiivista huijausta. Jotkut on tehty rekisteröimään vain positiivisia tapauksia, toiset on suunniteltu huomaamaan ne virukset, jotka aiheuttavat vilustumista ja "standardiflunssaa", ja kaikki nuo positiiviset tapaukset julistetaan covid-19:ksi. Tilastot sisältävät myös ne vakavasti sairaat, joiden kuoleman "covidista johtuvien komplikaatioiden" väitetään aiheuttaneen.
 
On tosiaankin todellisia tapauksia, ja maskit edesauttavat sitä kovasti. Ne estävät normaalin hengitystoiminnan ja näin vaarantavat immuunijärjestelmän ja aiheuttavat alttiutta erilaisille sairauksille. Jos ihmiset joilla on heikentynyt immuniteetti, viettävät aikaa jonkun kanssa, jolla on covid, se voi tarttua.
 
Illuminati ei laske pelkän tarttumisen varaan pitääkseen "pandemiansa" liikkeellä. Heidän mediansa herpaantumaton raportointi, mukaan luettuna lisääntyvät tapausmäärät ja "auktoriteettien" patistus maskien käyttöön ja sosiaalisen etäisyyden pitämiseen, on monitarkoituksinen miekka. Covidia koskeva ajatus- ja tunne-energia lisää sen energiamassaa ja näin pahentaa sairautta. Tapausmäärien lisääntyminen ympäri maailmaa herättää pelkoa sellaisen ihmisten keskuudessa, jotka eivät tiedä, että tilastoja paisutellaan merkittävästi. Pelkoenergia heikentää kehon luonnollista immuniteettia ja lisää alttiutta mille tahansa sairaudelle. Ja tärkeintä niille pimeille sieluille jotka ovat tämän vitsauksen takana, on, että generoitu pelkoenergia antaa "ruokaa", jota ne tarvitsevat selviytyäkseen.
 
Korkeat valovärähtelyt joita säteilette, auttavat ehkäisemään pelon matalia värähtelyjä. Ja kun ihmiset keskittyvät elämänsä ja elantonsa saamiseen takaisin hallintaan, kiinnostus covidiin vähenee ja sen energia hiipuu, kunnes sitä ei enää ole.
 
Lukuisat yritykset jotka kiireellä kehittävät rokotteita, on huijauksen toinen osa. Rokotteita jotka olivat riittävän voimakkaita tappamaan sellaisia ihmisiä, joilla on terveysongelmia, valmisteltiin jo ennen viruksen vapauttamista vuosi sitten, ja suunnitelma tämän "pandemian" aiheuttamiseen alkoi 10 vuotta sitten.
 
Sen lisäksi, että ovat pitkän tähtäyksen suunnittelijoita, Illuminati voi olla myös röyhkeä tekemisissään, koska he ajattelevat, ettei pelkäävä ja alistuva tavallinen kansa huomaa. Esimerkiksi, heidän viimeisimmän sairautensa nimi, covid-19: "cov" = rokotustodistus, "id" = tunnistaminen/henkilökortti, ja se merkitsee teidän tunnistamista ohjelmoidulla nanosirulla injektioliuoksessa, ja "19" siksi, että se on 19. koronaviruskanta.
 
Emme näe rokotuksista tulevan laajasti pakollisia. Puhutaan terveydenhoitohenkilöstön ja muiden elintärkeää työtä tekevien rokottamisesta ensin, mutta sen tapahtuminen riippuu siitä, miten pian totuus "pandemiasta" paljastuu ja se yksinkertainen hoito otetaan käyttöön, jonka terveydenhoitolaitosta kontrolloiva Illuminati on kieltänyt. Se tulee, mutta haluamme teidän rauhoittavan mieltänne nyt. Tiedemiehet maan ulkopuolisista erikoisjoukoista vähensivät rokotteen myrkyllisyyttä ja poistivat sen sirujen jäljitysohjelman, jonka oli tarkoitus tallentaa kaikki, mitä teette, missä tahansa olette, ja lopulla kontrolloida, mitä teette ja minne menette.
 
Covidin leviäminen saattaa olla jokin tekijä siinä, että useampien maiden kansalaiset kapinoivat hallituksiaan vastaan, mutta laajalle levinneen tyytymättömyyden juuri on hillittömässä korruptiossa, kansallisaarteiden varastamisessa, massaköyhyydessä, kansalaisoikeuksien sortamisessa ja epäoikeudenmukaisessa oikeusjärjestelmässä. Kapinoijien tie kiemurtelee sinne ja tänne, mutta vähitellen kansannousut kaikissa maissa johtavat suotuisiin muutoksiin elämän kaikissa puolissa. Vapaa ja iloinen eläminen vankan terveyden ja yltäkylläisyyden kera, on Maan sivilisaation kohtalo.
 
Lukemattomia energiaserpentiinejä pyörii noiden kansallisten tilanteiden ja "pandemian" ympärillä, mutta serpentiinit jotka liittyvät USA:n presidentinvaaleihin, ovat vimmaisimpia tässä mahdollisuuskentässä. Äänestysprosessissa tapahtuneen vilpillisyyden kieltämisestä huolimatta, on todisteita päinvastaisesta. Vilppi ei ole uutta tämän maan vaaleissa – tai muiden maiden – ja sitten kun totuus viime kuukauden vaaleista tulee esiin – eikä voi kestää enää kovin paljon pidempään, ennen kuin se tulee – se ravistelee tätä maata ytimeen saakka, ja siihen liittyvät toimet vaikuttavat maapallon yli.
 
Mikään historiankirjoissanne ei indikoi, että aina siitä lähtien kun siirtomaat voittivat itsenäisyytensä englantilaisilta, USA:ta jota on nimitetty demokratiaksi, mutta joka on todellisuudessa yhtymä, on pyörittänyt Illuminati hallituksen sisällä ja ulkopuolella. Toimiessaan tuolta pohjalta ja muualta, he ovat käyttäneet valtaansa maailmanlaajuisesti.
 
Tähän sisältyy globaali talous, jota mitataan osittain osakemarkkinoilla, jotka ovat vain savuverho myriadeille tietokonetransaktioille ilman mitään rahataloudellista perustaa. "Markkinoilla pelaaminen", valuuttakauppa, Illuminatin omistajuus Yhdysvaltain keskuspankissa, rahan painaminen tyhjästä, luottokorteista veloitetut kiskurikorot, verotuksen porsaanreiät ja pöytälaatikkoyhtiöt, ovat mahdollistaneet lukuisille miljonääreille ja miljardööreille jatkuvan kasvun sen kustannuksella, että on lisääntyvä määrä kodittomia, nälkäisiä ja köyhtyneitä ja vakavasti vahingoittunut ja saastunut planeetta.
 
Tuon epätasa-arvoisen ja kestämättömän tilanteen lopettaminen oli se syy, miksi sielut planeetan ulkopuolella, St. Germainin johdolla, työskentelivät Maan visionäärien kanssa NESARA:n keksimiseksi, jota nyt kutsutaan GESARA:ksi. Vaikka se on USA:n lainsäädäntöä, se on maailman transformaation perusta, ja kun totuus USA:n vaaleista paljastuu, sen säännösten täytäntöönpano voi edetä tosissaan. Kaikki mitä tapahtuu julkisesti ja kulissien takana, käynnistää kaikenkattavan ja epätoivoisesti tarvitun muutoksen. On tilapäistä vastustusta ja hämmennystä, mutta mikään ei voi estää Maan etenemistä kohti kultaisen ajan täyttä loistoa.
 
"Matthew sanoo: "Tuemme teitä ehdottomalla rakkaudella". Jos se on erilaista kuin rakkaus tai rakkaus-valo, pyytäkää häntä selittämään tuo ero, kiitos."
 
Aloitetaanpa sanomalla, että ehdoton rakkaus on Luoja – ylin voima kosmoksessa ja kaiken kosmoksessa olevan Lähde. Täydellisestä tilastaan Luoja antoi puhtaan rakkaus- ja valoenergiansa ydinolemusta ja loi ensimmäiset sielut, arkkienkelit.
 
Jossain kohtaa Luoja antoi niille vapaan tahdon käyttää sen energiaa ja toteuttaa omia ideoitaan, ja se antoi saman lahjan kaikille sitä seuraaville sieluille. Kaikki mitä olemassaolossa on, on kanssaluotu ja kanssaluodaan rakkaus- ja valoenergialla.
 
Näin ollen rakkaus ja valo ovat ns. voimatyökaluja, jotka Luoja on antanut kaikille sieluille. Se miten ne käyttävät noita työkaluja fyysisissä ja henkielämissä, on niiden vapaan tahdon valinta – Luojan lahjan toinen osa – ja riippumatta noista valinnoista kaikki sielut ovat ikuisesti Luojan energiaolemusta. Lyhyesti sanottuna, te olette ehdotonta rakkautta, ja te käytätte rakkautta ja valoa ilmentääksenne sen, mitä haluatte.
 
Ilmentymät tällä asemalla tehdään yhtenäisellä korkealla aikomuksella, mutta ne eivät ole täydellisiä. Mikään ilmentymä ei voi olla – vain Luoja itse on täydellinen. Kuitenkin me voimme tukea teitä sen ehdottomalla rakkaudella aikomuksenamme, että tämä kosmoksen suurin voima auttaa teitä kaikkia Maa-matkallanne.
 
Puhutaanpa nyt rakkaudesta ja valosta tai rakkaus-valosta – ne ovat samaa energiaa, pelkästään eri tavalla ilmaistuna – tämän päivän maailmassa. Tätä voimakasta energiaa on ollut tällä planeetalla siitä lähtien, kun sen kauneus ja puhtaus teki siitä tämän universumin kruununjalokiven, ja se karkottaa kaiken pimeyteen perustuvan, jotta Maan ja sen ihmisten haavat voidaan parantaa. Kutsutaan teitä sitten valotyöntekijäksi, valonsoturiksi, tähtisiemeneksi tai tiennäyttäjäksi, te ja kaikki muut vapaaehtoiset muilta mailta, herätätte Maan ihmisiä, jotta parantuminen voi tulla heille, ja he voivat parantaa maailmansa.
 
Puhutaanpa hetki niistä "mystisistä" monoliiteista, jota ilmestyy ja häviää. Niitä materialisoi ja dematerialisoi avaruusmiehistöjen jäsenet merkkinä sen alkamisesta, että Maan sivilisaatio kehittyy henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa.
 
Rakkaat sisaret ja veljet, jäätte vaille monia perinteisiä joulujuhlia ja -kokoontumisia, mutta teidän ei tarvitse jäädä vaille tämän vuodenajan sävähdyttävää musiikkia. Kun kuulette tai laulatte näitä tuttuja sanoja, antakaa sydämenne lähettää korkealle kohoavia värähtelyjä: "Iloa maailmalle" ja "Rauha maan päällä, hyvä tahto ihmisillä".
 
Astukaa uuteen vuoteenne luottavaisena ja riemuiten. Se maailma jota olette auttaneet Maan ihmisiä kanssaluomaan lineaarisessa ajassa, kukoistaa jo jatkumolla. Tehtävänne on jo voitokas!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >