HomeViestejäSuzanne Ward4.1.2021 - Viesti Matthewilta

4.1.2021 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
4.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Kaiken mitä on tapahtunut vuoden 2012 lopun jälkeen, jolloin Maa jätti kolmannen energiatiheyden viimeiset haituvat, voitaisiin sanoa olleen pohjatyötä paljastuksille tänä vuonna.

Jos voisitte nähdä maailmanne meidän näkökulmastamme, joka tarjoaa näkymän siitä, mitä pidätte menneisyytenä, nykyisyytenä ja tulevaisuutena, olisitte ällistyneitä erosta siihen, kun Maa saavutti neljännen tiheyden kahdeksan vuotta sitten. Näemme "tuolloin", että valoa ylläpidetään muutamalla satunnaisella alueella, muissa on pieniä vilkkuvia valosaarekkeita, ja suurilla alueilla on vain satunnaisia häivähdyksiä. Sen jälkeen valo on vakaasti lisääntynyt koko planeetalla, kun kipinöitä nousee jatkuvasti kuin ilotulitusta, ja kun katsomme "lähitulevaisuutta", Maa hehkuu positiivisesti.

Kerrotaanpa nyt teille käsillä olevasta hetkestä, kun myrskyisä toiminta mahdollisuusenergiakentässä heijastaa, mitä planeetalla tapahtuu. Jotkut julkisesti tunnetut edistysaskeleet ja järkevät toimet maailmannäyttämöllä verhon takana, ennustavat aikakausia kestäneen pimeyden hallintakauden loppua. Se pimeys joka tappoi Maata alle vuosisata sitten, on korvattu täysin valolla – samaa tehokasta energiaa kuin rakkaus – ja vuotenne 2021 aikana näette muutoksia, joita on kauan tarvittu, jotta sivilisaatio voi kehittyä ja kukoistaa.

Muutosta ei tule ilman vastarintaa, kenties erityisesti USA:ssa, jossa Illuminati pystyy motivoimaan epätietoisia tai väärin informoituja ihmisiä tuomitsemaan kehitysaskeleet poliittisesti puolueellisiksi. Ne eivät ole. Tulevien viikkojen ja kuukausien toimet lopettavat tuon salaseuran kontrolloinnin, joka asettui hallitukseen pian sen jälkeen, kun vastasyntyneen valtion perustajat olivat muodostaneet sen.

Korkein universaali neuvosto tarkoitti, että vastikään yhdistyneistä siirtokunnista tulisi valomajakka muulle maailmalle, loistava esimerkki siitä, miten eri maista, uskonnoista ja kulttuureista tulevat ihmiset voivat elää harmonisesti, kunnioittavasti ja tuottavasti yhdessä ja luoda mahtavan kansakunnan. Se oli vastoin Illuminatin aikomuksia, ja heidän käskyläisensä ryhtyivät luomaan epäsopua, vihamielisyttä, ahdaskatseisuutta ja sosiaalista syrjintää, kun maahanmuuttajien tuleminen jatkui.

Kun vuodet ja vuosikymmenet kuluivat, Illuminati joka oli juurtunut tiukasti Washingtoniin, ei kontrolloinut elämää vain USA:ssa, vaan he myös käynnistivät asioita tai raskaasti vaikuttivat siihen, mitä tapahtui muualla – kansalais-, kansainvälisistä ja maailmansodista aina despoottien rahoittamiseen, jotka pyörittivät huumekauppaa ja veivät kansantalouksia perikatoon. Se lopetetaan kerta kaikkiaan, ja G/NESARA:n säännöksiä toteutetaan lopettamaan harhaanjohtaminen, korruptio, köyhtyminen ja kaikki muut epäoikeudenmukaisuudet ympäri maailmaa.

Tuota tehtävää joka on maailman transformoiminen, ei saada aikaan silmänräpäyksessä. Illuminati on sitkeää porukkaa, eikä se vetäydy jouhevasti tai luovu helposti vääryydellä hankitusta omaisuudestaan miljardien ihmisten elintason nostamiseksi ja ympäristön palauttamiseksi. Jatkuvasti voimistuva valo kuitenkin tukee kansainvälisten sotajoukkojen voimaa, yksilöjä hallituksissa, yksityistä sektoria ja maanulkopuolisten rotujen joukkoja, joilla kaikilla on yhteinen tarkoitus: Illuminatin imperiumin täydellinen tuhoutuminen.

Pitkiä aikakausia pimeät sydämet ja mielet ovat kontrolloineet massoja pitämällä heidät tietämättöminä totuuksista ja jakamalla heidät ryhmiin, jotka ehdollistuivat uskomaan, että muut ryhmät – uskonnollisesti, kulttuurillisesti, yhteiskunnallisesti, poliittisesti, rodullisesti tai taloudellisesti erilaiset – ovat vähempiarvoisia. Korkeammalla petostasolla he muuttivat radikaalisti historian tietoja ja keksivät uskonnollisia sääntöjä rikastaakseen itsensä ja kontrolloidakseen ihmisiä erottamalla Jumalasta kaikki, paitsi kristinuskossa hänen ainoan poikansa Jeesuksen, ja he sepustivat valheita myös raamatun versioon tämän elämästä.

Valonsarastus Maan lähihorisontissa on noussut salaa aiheutetun tietämättömyyden ja erimielisyyden tuhkasta. Kun hämmennyksestä tulee selkeyttä ja vastarinnasta päättäväisyyttä, ihmiset voivat kehittyä henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa. Kaikki eivät valitse sitä, ja se on ok – jokainen sielu valitsee oman kasvutahtinsa.

Mutta suurin osa sivilisaatiosta aloittaa jännittävän muistamismatkan, kun tietoisuus yhdistyy sielutason tietoon. He muistavat, että jokainen ihminen on jumalainen, täysivaltainen olento ja kuolematon sielu, jonka Luojan ehdoton rakkaus on luonut. He muistavat ikuisen yhteytensä kaikkiin muihin elämänmuotoihin planeetalla ja kaikkiin muihin sieluihin tässä universumissa, ja että eläimet ovat myös sieluja ja auttavat ihmiskuntaa elämään harmoniassa luonnon kanssa. Ihmiset löytävät kykynsä kommunikoida telepaattisesti ja muita kykyjä, jotka mahdollistavat heille Maan kultaisen ajan kanssaluomisen täydellisesti.

Rakkaat valotyöntekijät, jos sielusopimukseenne ei sisälly tuossa ajassa eläminen, teillä on eturivin paikka siellä, missä olette, ja voitte tarkkailla yleisnäkymää tuon upean aikakauden paljastumisesta. Tiedätte, mitä omistautumisenne ja sinnikkyytenne auttoi ihmisiä ilmentämään, ja olette ilahtunut, että olitte niiden vapaaehtoisten joukossa, jotka valittiin osallistumaan.

"Kuulin, että kollektiivisielut ovat kehittyneet vapaan tahdon käyttämisen yli. Onko vapaan tahdon loppuminen osa kultaista aikaa maan päällä, jottei kukaan voi aiheuttaa muille kärsimystä?" Sanotaanpa ensin, että kollektiivisielujen sivilisaatiot ovat kehitysvaiheessa, jossa heidän yksimielinen vapaan tahdon valintansa on elää rakkaudessa, ilossa ja harmoniassa ja auttaa muita sivilisaatioita, jotka myös haluavat elää tuolla tavalla. Rakkaudestaan Gaiaa ja sen asukassieluja kohtaan, noin 80 vuotta sitten he pelastivat tämän planeetan elämän lähettämällä siihen valoaan, ja he ovat jatkaneet valon säteilemistä, auttaakseen teitä tehtävässänne saada väki heräämään.

Puhuen nyt hetken itsestäni, olen käynyt useissa noissa sivilisaatioissa, joista osa on fyysisiä olentoja, ja muut ovat päättäneet olla ruumiillistumatta. Se rakkauden voima joka leviää kaikkiin noihin sieluihin ja heidän maailmoihinsa, on sanoinkuvaamaton.

Nyt sitten, Maan kultaisessa ajassa osa elämää on vapaa tahto, joka on sekä lahja Luojalta että sen määräämä kosminen laki: jokaisen sielun syntymäoikeus on käyttää Luojan energiaa kaiken haluamansa kanssaluomiseen. Tuota lahjaa ja lakia ei voi kiertää, ettekä te haluaisikaan! Vapaa tahto on motivaatio, joka johtaa iloisiin ja rakastaviin suhteisiin, laajentuneeseen tietoon itsensä löytämisen ja akateemisen tutkimuksen avulla, uusiin hankkeisiin, seikkailuihin ja tutkimukseen, tuoreisiin ideoihin, kokeiluihin, innovaatioihin ja edistymiseen. Vapaa tahto tehdä, mitä haluaa, tekee jokaisesta elämästä jännittävän, tyydyttävän ja merkityksellisen. Ja kultaisessa ajassa kukaan ei halua kenenkään kärsivän, vielä vähemmän aiheuttaa kärsimystä.

Jumalan mukaan Luojan odotus oli, että sielut haluaisivat käyttää sen energiaa ilmentääkseen iloisia kokemuksia itselleen ja muille. Kuitenkin arkkienkeli Lucifer ja jotkut hänen enkeliseuraajistaan käyttivät vapaata tahtoaan erisukuisten geenimateriaalien yhdistämiseen ja aikaansaivat hirviömäisiä olentoja. Se oli pimeyden saapuminen kosmokseen. Myöhemmin jotkut voimakkaat sielut – voitaisiin sanoa, että Luciferin "langenneet enkelit", jotka eivät palanneet valoon muiden kanssa – käyttivät vapaata tahtoaan heikompien sielujen DNA:n manipuloimiseen ja aiheuttivat sairautta, ikääntymistä ja aivotehon menettämistä ja istuttivat mieleen mieltymyksen julmuuteen toisiaan ja eläimiä kohtaan.

Jo kauan ennen kuin tätä planeettaa kutsuttiin Maaksi, sinne inkarnoitui sivilisaatio toisensa jälkeen hyvin "epäkurantin" DNA:n kera, ja pimeiden voimien sätkynukkeja ruumiillistui erityisesti pitämään nuo sivilisaatiot kahlittuna. Tuloksena ollut negatiivisuus sai Gaian planeettakehon putoamaan korkealta viidennestä tiheydestä syvälle kolmanteen ja juuttumaan sinne. Tehtävä johon valotyöntekijät ryhtyivät vapaaehtoisesti, oli auttaa planeettaa ja sen asukkaita vapautumaan pimeyden vankeudesta.

Rakkaat sisaret ja veljet, tiedämme, että olette kohdanneet esteitä, kestäneet vastoinkäymisiä ja teillä on ollut ajoittain lannistumisen hetkiä, Maan ihmisten auttamisessa saavuttamaan tämän hetken, joka on ennenkuulumaton tässä universumissa. Tiedämme, että monet teistä ovat uupuneita ja masentuneita. Elämä kolmannen tiheyden maailmassa voi olla erittäin vaikeaa "normaaleissa" olosuhteissa, ja melkein vuoden tuo "normaali" on ollut ns. käännettynä ylösalaisin. Nykyisistä rajoituksista jotka vaikuttavat elämään ja elantoon, ei tule "uutta normaalia", kuten jotkut auktoriteetit sanovat, vaan ahkeruudella, nerokkuudella ja hyvällä tahdolla henkilökohtaiset ja kansalliset taloudet tosiaankin toipuvat. Jatkuvasti kohoavat värähtelyt ovat vahvoja liittolaisianne tässä täyskäännöksessä.

Muista "pandemiaan" liittyvistä kysymyksistä puheen ollen, se väite, että huimat nousut tilastoissa johtuvat siitä, että virus on muuntunut paljon tarttuvammaksi kannaksi, on perusteeton. Testejä on suunniteltu havaitsemaan viruksia, jotka aiheuttavat vilustumista ja "kausiflunssaa", ja toiset testit rekisteröivät ainoastaan positiivisen. Mitkään noista eivät ole päteviä tuloksia, mutta kaikki lasketaan covid-tapauksiksi.

Kuolemia muihin sairauksiin pidetään edelleen covidin aiheuttamina, joten nuo tilastot voivat myös kuulostaa hälyttäviltä. Rakkaan ihmisen menettäminen mistä tahansa syystä on surullista perheelle ja rakkaille ystäville, kuitenkin valtavirtamediassa surraan covid-kuolemia tragedioina – mainitsematta lainkaan sitä suurempaa määrää, jota aiheuttavat nälkä, aliarvoisista elinolosuhteista johtuvat sairaudet ja riittämättömän terveydenhuollon puuttuminen. Kaikki nuo kuolemat ovat henkilökohtaisia tragedioita niille, jotka rakastavat noita ihmisiä.

Yksilöillä jotka saivat tuon taudin kuukausia sitten ja ovat edelleen toipilaita tai joille aiheutui vakavia sivuvaikutuksia, oli jo ennestään terveysongelmia, kenties oivaltamattomia ja diagnosoimattomia, ja virus pahensi heidän tilaansa. Kuten mainittiin aiemmissa viesteissä, tiedemiehet maanulkopuolisista erikoisjoukoista vähensivät suuresti viruksen tehokkuutta, ennen kuin se päästettiin irti laboratorioista. Näin ollen se ei pitkitä – tai estä – toipumista ihmisillä, joiden fyysinen tila ei ollut stressaantunut ennen covidin tarttumista.

Jos olette terve ja teillä on vahva immuunijärjestelmä, teidän ei tarvitse olla huolissanne, jos omat tai perheenjäsentenne tai ystävienne työnantajat vaativat rokottamista. Maanulkopuoliset tiedemiehet vähensivät myös rokotusten myrkyllisyyttä siinä määrin, kuin pystyivät. Valmistajat olisivat huomanneet kaikkien patogeenien – periaatteessa itse sairauden – poistamisen. Nämä tiedemiehet poistivat myös sen nanosiruohjelmoinnin rokoteliuoksessa, joka olisi orjuuttanut yhteiskunnan, ja ainesosa joka voisi muuttaa DNA:ta, eliminoituu, kun hiilipohjaisesta solurakenteesta tulee kristallinen.

Uudesta covid-aallosta ja uudesta sulkukierroksesta huolimatta – tai kenties sen vuoksi – viha ja katkeruus korvaavat nopeasti viruspelon. Vaikka nuo tunteet lähettävät matalia värähtelyjä, pelko on pohjanoteeraus, ja sitä pimeät voimat haluavat teidän tuottavan runsaasti. Pelko heikentää immuunijärjestelmää, mikä tekee ihmiset alttiimmaksi covidille ja kaikille muunlaisille sairauksille, mutta pimeiden voimien kannalta suurempi merkitys on sillä, että pelkoenergia on elintärkeää heidän olemassaololleen, ja pelko jonka he uskoivat lisääntyvän, onkin vähenemässä.

Emme tiedä, milloin totuus viruksesta, tilastoista ja rokotteista paljastuu. Tuo informaatio tulee tietoon internetin ulkopuolella, mutta valtavirtamedia raportoi siitä ehkä vasta, sitten kun vastuulliset päätekijät asetetaan syytteeseen.

Emme myöskään tiedä, milloin covid loppuu omia aikojaan. Kuten kaikki muukin olemassaolossa, tuo sairaus on energiaa, ja mitä vähemmän energiaa sille annetaan ajatuksilla ja tunteilla, sitä nopeammin se kuivuu kokoon. Rohkaistukaa siitä, mitä olemme kertoneet teille, älkääkä sitten enää ajatelko koronavirusta-19.

Rakas perhe, elätte dynaamisinta aikaa, jonka Maa-sivilisaatio on koskaan kokenut, ja vankkumattomuutenne valossa on ollut korvaamatonta tämän aikaansaamisessa. Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä ja tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >