HomeViestejäTaryn CrimiUnohtumattomia lainauksia

Unohtumattomia lainauksia

UNOHTUMATTOMIA LAINAUKSIA
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"On aivan mahdotonta, ettei jollain tietoisuudella ole sielua. Sielu ei ole mitään sellaista, mikä teillä voi olla tai olla olematta. Tämä vastaisi lausetta: 'Minulla ei ole ihmistä.' Teillä ei voi olla olematta ihmistä - te olette se, teidän ei tarvitse saada sitä. Kaikella tietoisuudella on sielu - tai pitäisi paremminkin sanoa 'kaikki tietoisuus on sielu'."
 
"Toisen ihmisen taidot eivät auta teitä saavuttamaan sitä, mitä tulitte tekemään tänne. Tulitte tänne kaiken sen kanssa, mitä tarvitsisitte tavoitteidenne saavuttamiseen. Olkaa siis vain oma itsenne ja kaikki muut ovat otettuja."
 
"Vertailemalla itseänne toisiin teette itsellenne suuren vääryyden. Te ette voi verrata gepardin juoksunopeutta elefantin voimaan. Ne on suunniteltu kahta täysin erilaista asiaa varten, kuitenkin molempien taidot ovat hyvin arvokkaita niille."
 
"Meidän perspektiivistämme katsottuna, ei voida varmistaa suurempaa vakautta kuin seuraamalla omaa intohimoaan. Se joka yrittää seurata toisen ihmisen unelmia, ei koskaan pysty saavuttamaan omiaan."
 
"Monet sanovat usein, että jonain päivänä he tekevät rakastamiaan asioita, sitten kun heillä on enemmän aikaa, mutta vuoden päästä toivotte ehkä, että olisitte aloittaneet tänään."
 
"Tietysti valitessanne korkeammissa ulottuvuuksissa tätä elämää, teillä oli eri perspektiivi kuin nyt - nyt kun olette "syvällä siinä". Sitä voitaisiin verrata näyttelijään, joka ottaa vastaan hyvin haastavan ja dramaattisen roolin parantaakseen ja kehittääkseen näyttelemistaitojaan. Hän ei murehdi sen trauman kokemista, mikä tapahtuu hänen hahmolleen, koska hän tietää, ettei se ole totta. Paljon voidaan saavuttaa näin - kuitenkin hän tietää, että roolin ollessa ohi hän voi palata olemaan oma itsensä. Tämä on hyvin samanlaista kuin se, mitä te kaikki teette nyt."
 
"Tietäkää, että mitä pidemmälle menette pimeyteen, sitä nopeammin ja pidemmälle teidät singotaan kuin ritsa takaisin valoon."
 
"Tietäkää, että ne hetket jolloin tunnette eniten painetta, antavat teille eniten kasvua. Puun on tuulessa pysyttävä joustavana. Sen on sallittava tuulen puhaltaa vapaasti oksiensa välistä. Sillä hetkellä kun puu vastustaa virtausta, se lähtee juuriltaan."
 
"Tietäkää, että kaikista raunioista tulee tilaisuus rakentaa jotain paljon suurempaa. Te ette voi saada uutta, ellette ole valmis päästämään irti vanhasta."

"Kun katsotte ympärille, kaikkialla maailmassa on monia, jotka näkevät vain tuhoa ja kaaosta, mutta tietäkää, ettei mitään uutta voi kasvaa puutarhassa, mikä on täynnä rikkaruohoja. Rikkaruohot on kitkettävä - ne on poistettava, ennen kuin voitte kylvää satoa kantavia siemeniä."
 
"Tietäkää, ettei tämä kaaos ole lopun alkua vaan uusi alku. Vanhan on annettava pudota pois, jotta voitte luoda maailman, mistä olette uneksineet. Tapahtumista on tulossa äärimmäisempiä, mutta tietäkää, ettei tämä johdu siitä, että elätte aina vain huonommaksi tulevassa maailmassa, vaan että olette rukoilleet elävänne paljon paremmassa maailmassa."
 
"Nämä tapahtumat jotka voivat näyttää kamalilta, tragediat joita näyttää olevan useammin ja useammin, eivät ole merkki siitä, että maailmanne on vaarassa. Tämä sallii kätkettynä olleen tulla näkyviin. Minkä haluatte pitää ja minkä haluatte muuttaa? Te ette voi muuttaa sellaista, mistä ette tiedä, ja tästä syystä sanomme, etteivät asiat ole aina sitä, miltä ne näyttävät."
 
"Sitähän tämä todellisuus vain on: hyvin seikkaperäinen harha, mikä sallii teidän pelata hyvin monisyistä peliä, missä pystytte unohtamaan, kuka oikeasti olette, mistä olette tulleet sekä kaikki lahjanne ja kykynne, voidaksenne saada valtavan määrän sielukasvua tästä hyvin ainutkertaisesta kokemuksesta."
 
"Yksinkertainen vertaus voisi olla se ilo, mitä saatte lukiessanne jännityskertomusta, joka kiehtoo teitä aivan loppuun saakka. Kun olette lukeneet kirjan, tiedätte, miten se loppuu. Se ei ole sama asia, kun yritätte lukea tuon kirjan uudestaan - ette vain voi unohtaa tarinan loppua. Tämä kokemus maan päällä sallii teidän "unohtaa lopun", niin että voitte saada iloa matkan kokemisesta."
 
"Ilo tulee sisältä. Mitkään ulkopuoliset olosuhteet tai aineelliset asiat eivät voi luoda teille onnellisuutta. Ilo on sitä, kuka te olette, ei mitään, mitä teidän on saatava. Ilossa eläminen on aidoin luontonne ja aidoin muotonne, sillä olemme kaikki yhtä ja olemme kaikki rakkauden ja ilon luomus. Kun lakkaatte yrittämästä luoda iloa elämäänne ja alatte oivaltaa, ettei kyse ole sitä, mitä teidän on tehtävä, vaan mitä te olette, niin kaikki loksahtaa paikoilleen ja suuri paino on nostettu harteiltanne."
 
"Sen väittäminen, että luovitte ongelmienne läpi yksin, vastaa sitä väitettä, että joku suuren kanjonin pohjalla piirtää itse kartan päästäkseen pois eikä sitä tee se lentojoukko helikopterissa, jonka perspektiivi on korkeammalla. Lentojoukolla on aina korkeampi perspektiivi ja se pystyy kiertämään vaikeat alueet paljon paremmin kuin joku, joka on maassa erämaan keskellä. Sallikaa korkeamman itsenne ja oppaidenne luovia polkuanne ja luottakaa, että meillä on aina paras etunne mielessä. Sillä teidän ilonne on meidän iloamme - olemme yhtä. Luottakaa, sallikaa ja toivottakaa tervetulleeksi toisten apu. Päästäkää synkronismi elämäänne ja tunnette, miten tasaisesti kaikki loksahtaa paikoilleen. Olemme aina rinnallanne."
 
"Universumi ei tuo koskaan sitä, mitä te haluatte, se tuo aina sen, mitä odotatte."
 
"Universumi on tyhjä kangas ja te olette taidemaalari. Vain te voitte päättää, mitä haluatte maalata."

"Käsitämme, että ihmismielen on erittäin vaikeaa luopua tarpeesta suunnitella ja tietää, miten jokin tapahtuu. Vanhassa energiassa mitään ei voinut tehdä, jos teillä ei ollut prosessia askel askeleelta siitä, miten se syntyi. Mutta energia ei ole enää sama. Teiltä ei vaadita enää niin paljon työtä. Itse asiassa se työ mitä teidän pitää nyt tehdä, on SALLIA! Sallikaa kaiken tulla elämäänne sanomatta, MITEN sen sallitaan tulla elämäänne. Ainoa ongelma on, että on tarve tietää miten ja milloin eikä vain sallita sen tulla - tietäen epäilemättä, että se ilmentyy, eikä sillä ole merkitystä, miten tai milloin tai mikä toteuttaa sen. Rajoitusten laittaminen sille, miten ja milloin tämä ilmentyminen tulee teille, ainoastaan estää prosessia. Vain sallikaa ja olkaa hetkessä."
 
"Muistakaa, että todellisuudessanne kaikki on heijastusta teistä ja kaikista uskomuksistanne. Muistakaa - ja tämä on erittäin tärkeää - että on mahdotonta tehdä mitään toiselle ilman, että se vaikuttaa suoraan teihin."
 
"Te ette voi käskeä peiliä hymyilemään teille ensin ja vasta sitten hymyillä sille takaisin. Ei, teidän täytyy olla se, joka muuttuu - teidän on hymyiltävä ja sitten peili näyttää heijastuksen hymystänne. Te ette voi paeta heijastusta - teidän on mentävä ensin sisäänne ja sitten ulkoinen muuttuu."
 
"Se mitä toiset näkevät ja odottavat teiltä, tulee teidän uskomuksistanne, ei heidän."
 
"Monet maailmassanne sanovat "rahanpuute tuo minulle kurjuutta" ja siihen sanoisimme, että kurjuutenne tuo teille puutetta."
 
"Teidän ei tarvitse enää TEHDÄ. Elämässä on kyse OLEMISESTA. Yhteiskuntanne on niin keskittynyt siihen, mitä teette joka hetki, että se nähdään laiskuutena, jos ette "saavuta" jotain joka hetki. Me emme näe asiaa samassa valossa. Näemme kiireisen työnteon hyvin paljon tehottomampana kuin todellisen elämisen hetkessä, ollen oikeasti läsnä. Jos olette yksin omien ajatustenne kanssa ja rauhassa, niin se on paljon tuloksekkaampaa kuin mikä tahansa vähäpätöinen tehtävä, mitä teette saadaksenne egonne ja uskomuksenne tuntemaan, että olette kiireinen. On aika päästää irti tästä uskomuksesta."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >