HomeViestejäTaryn Crimi20.11.2012 - Mikään ei mene koskaan todella pois, ennen kuin se on opettanut, mitä halusitte oppia

20.11.2012 - Mikään ei mene koskaan todella pois, ennen kuin se on opettanut, mitä halusitte oppia

MIKÄÄN EI MENE KOSKAAN TODELLA POIS, ENNEN KUIN SE ON OPETTANUT, MITÄ HALUSITTE OPPIA
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
20.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme keskittää huomionne elämän oppitunteihin. Tietäkää, ettei mitään oppituntia koskaan pakoteta teille - te valitsette aina ne oppitunnit, joihin haluatte keskittyä kussakin elämässä. Voitte tietysti aina tarkistaa näitä päätöksiä, paljon tästä tehdään kuitenkin alitajuisella tasolla.
 
Monet teistä kokevat monia vaikeita tilanteita - ette ainoastaan omassa elämässänne, vaan myös lähellänne olevien elämässä. Tämä on odotettua, kun tämän ajan energia on erityisen intensiivistä. Tulee pintaan paljon asioita, joista luulitte jo kauan sitten päästäneenne irti. Käsitämme, miten turhauttavaa tämä voi olla, vaikka tämä on usein lempeämpi tapa päästää irti kuin kokea hyvin suuri ja traumaattinen tapahtuma kerralla ja olla pakotettu kohtaamaan pelkojensa ikävimmät seuraamukset yhdessä räjähdyksessä. Monissa tapauksissa voisi olla liian traumaattista käsitellä kaikkea kerralla.
 
Usein sielunne päättää aloittaa vähemmän traumaattisista kokemuksista, jotta voitte oppia lempeämmällä tahdilla ja hivuttautua oppituntiin. Jos oppitunti opitaan, teidän ei enää tarvitse kokea suurempaa tapahtumaa samasta oppitunnista. Jatkatte kuitenkin "testitilaisuuksien" ilmentämistä itsellenne. Tällä tarkoitamme, että ilmennätte toisinaan tilanteen, mikä vaatii teitä käyttämään sitä oppia, minkä olette jo saaneet, ja varmistatte, että osaatte sen. Siihen saakka kunnes pystytte reagoimaan rakastavasti ja kiintymättömästä perspektiivistä, ette ole todella päästäneet irti pelosta tai tuomitsemisesta. Kun sanomme "kiintymätön", emme tarkoita mitenkään välinpitämätöntä. Tämä merkitsisi, että te ette vain välitä tilanteesta. Sanoessamme "kiintymätön", tarkoitamme, että pystytte tarkkailemaan tilannetta sellaisena, mikä se on, tuomitsematta ja kiinnittymättä siihen, miten olosuhteiden pitäisi ratketa. Ainoa aikomus on, että se palvelee kaikkien korkeinta hyvää ja voitte antaa sen mennä rauha sydämessänne.
 
Tietäkää kuitenkin, että jos jotain oppituntia ei ole riittävästi opittu ja se jätetään huomiotta - vaikka alkuperäisen oppitunnin tuonut tapahtuma on ratkaistu - niin jatkatte suurempien ja suurempien tapahtumien ilmentämistä. Näin saadaan todella huomionne ja varmistetaan, että kohtaatte ne pelot ja uskomukset, mitkä ovat vastuussa tilanteen ilmentämisestä. Mikään ei koskaan mene todella pois, ennen kuin se on opettanut oppitunnin, minkä halusitte oppia.
 
Usein oppitunteja tuovat teille ne, jotka ovat lähimpänä teitä. Monet ymmärtävät väärin, että oppitunti tai "ongelma" on peräisin toisesta ihmisestä - mutta toinen ihminen heijastaa uskomuksianne takaisin teille. Teitä ei hyödytä mitenkään poistaa tuota ihmistä elämästänne, kun hän ei ole ristiriidan lähde. Monilla on vaikeuksia tämän kanssa, koska teitä on opetettu uskomaan, että kaikki on teidän ulkopuolellanne, kun todellisuudessa olette katsoneet väärään suuntaan. Kaikki maailmassanne luodaan sisältä. Sitten kun olette onnistuneet poistamaan uskomuksen, mikä on vastuussa "negatiivisesta" kokemuksesta, te ette enää tarvitse tapahtumia, jotka tuovat teille noita oppitunteja.
 
Monet sanovat, että olen työstänyt puutteen, luottamuksen, vihan, sisäisen rauhan ja itsensä rakastamisen kysymyksiä hyvin pitkään. Miksi en ole jo puhdistanut noita uskomuksia? Tähän vastaamme: vasta sitten kun pystytte luopumaan kiinnittymisestä lopputulokseen, voitte olla varma, että olette päihittäneet nuo pelot. Monilla iskostuneilla uskomuksillanne on syvät juuret, jotka kumpuavat monista elämistä. Analogia mikä auttaa teitä ymmärtämään paremmin, miten sielunne poistaa rajoittavia uskomuksia, on verrata sitä sipulin kuorimiseen. Kuoritte vain yhden kerroksen kerrallaan, kunnes pääsette ytimeen. Joka kerta kun kohtaatte uuden tilanteen, mikä antaa teille tilaisuuden työstää rajoittavasta uskomuksesta irtipäästämistä, pyydämme teidän pitämään tämän analogian mielessä - olkaa lempeä itsellenne.
 
Te ette tee mitään väärin, sielunne antaa teille vain lisäharjoitusta joka kerta, kun syntyy uusi tilanne, mikä aktivoi pelon. Joka kerta kun kohtaatte jonkin haasteen, tietäkää, että olette paremmin valmistautunut ratkaisemaan sen kuin koskaan ennen. Se minkä monet teistä saavuttavat vain tässä yhdessä elämässä, on vienyt toisilta monta elämää - miten oppia hallitsemaan pelkonsa. Tämä elämä on pakattu täyteen oppitunteja, mikä tekee tästä ajasta niin intensiivistä. Koskaan ennen sielut eivät ole uskaltaneet keskittyä poistamaan monia rajoittavia uskomuksia yhdessä ainoassa elämässä. Te valitsitte tämän elämän, koska tiesitte, että onnistuisitte tällä kertaa. Jokaisen uuden kokemuksen myötä teille annetaan tilaisuus valita rakkaus pelon sijasta. Olkaa rauhassa.
 
Toivomme, että tämä viesti on jollain tavalla palvellut teitä.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >