HomeViestejäTaryn Crimi24.1.2013 - Mikään sairaus ei tartu

24.1.2013 - Mikään sairaus ei tartu

MIKÄÄN SAIRAUS EI TARTU
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
24.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne ihmiskehon terveyteen ja sairauden palvelemaan tarkoitukseen. Maailmassanne on erittäin monia, joilla on jonkinlainen virus, mikä aiheuttaa epämukavuutta heidän fyysiseen astiaansa. On erittäin monia laajasti levinneitä uskomuksia siitä, miten nämä virukset leviävät ja mitä tarkoitusta ne palvelevat.  Tarkoituksemme on tänään kertoa teille oma perspektiivimme siitä, miten tämä voi palvella teitä.
 
Erittäin yleinen ihmiskollektiivin uskomus on, että voitte saada viruksen joltain toiselta, että se leviää helposti ihmisestä toiseen. Media välittää monia varoituksia tämän flunssaviruksen eri lajikkeista ja niistä toimenpiteistä, miten voitte suojautua. Meidän perspektiivistämme katsottuna tämä ei suojele väestöä tämän viruksen kokemiselta, vaan auttaa sitä leviämään vielä kauemmas. Syynä on, että se tuodaan jatkuvasti kollektiivitietoisuuden huomioon ja siksi monet keskittyvät nyt siihen, miten tarttuva tuo virus on. Muistakaa, että ilmennätte sen fyysiseen todellisuuteenne, mitä odotatte.
 
Kerromme teille viruksen todellisen tarkoituksen ja se on yksinkertaisesti puhdistaa se, mitä ei enää tarvita. Se on kehon tapa poistaa myrkyllistä jätettä ja päästää irti siitä, mikä ei enää palvele. Tavallisen vilustumisen, flunssan tai hengityselininfektion tavallisimmat oireet poistavat kaikki jätettä, kukin virus poistaa sitä kuitenkin eri aukkojen kautta. Joka tapauksessa kaikkia käytetään samaan tarkoitukseen.
 
Monien uskomusten vastaisesti ei todellisuudessa ole virusta, mikä tarttuu. Te ette voi "saada" sairautta keneltäkään toiselta. Niinpä saatatte ihmetellä, miten sitten monet sairastuvat samaan aikaan? Sanomme, että se johtuu kahdesta hyvin yksinkertaisesta syystä. Toinen on uskomus, mikä sanoo, että jos olette sairaan ihmisen lähellä, tekin luultavasti sairastutte, koska toisen taudinsiemenen leviää. Ja toinen syy on kehonne tarve poistaa soluja, joilla ei ole enää käyttöä kehossanne. Vaikkakin haluamme informoida teille, että sairauden tunnetta ei välttämättä ole siksi, että kehonne erittää jätettä ja poistaa sen, millä ei ole enää mitään käyttöä. Sairaus on vain vastustamista, minkä te olette aiheuttaneet, koska vastustatte sen irtipäästämistä ja vapauttamista, mitä te ette enää tarvitse. Siksi keholla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin karkottaa näitä myrkkyjä äärikeinoilla, mikä saa kehon tuntumaan sairaalta, väsyneeltä ja voimattomalta.
 
Maailmassa missä hyvin monet keskittyvät siihen, mitä täytyy saada tehtyä, maailmassa mikä näkee levon laiskuutena, kehon on pakko saada teidät kuuntelemaan tarpeitaan äärikeinoilla. Silloin kun olette sairas, väsynyt ja voimaton, teidän on pakko lopultakin kuunnella kehoanne ja levätä. Kehonne kaipaa epätoivoisesti lepoa ja se löytää tarvittavat keinot varmistaakseen, että se saa, mitä tarvitsee. Kuten olemme aiemmin ilmaisseet, me emme näe lepoa tehottomana - ei mitenkään. Ollessanne hiljaa levossa pystytte saavuttamaan eniten. Teissä on niitä, jotka tietävät tämän todeksi, ja siksi he toivottavat tervetulleeksi hiljaisen ajan ja päästävät synkronismin virtaamaan elämäänsä.
 
Nimittäin kehonne käsittelee aina jätettä ja poistaa sen, mitä ei enää tarvetta. Voitte siis sanoa: miksi sitten on koskaan tarvetta kokea sairautta? Ei olekaan. Ainoastaan aiheuttamanne vastustus ei salli tämän jätteen kunnollista poistamista eikä keholla ole muuta vaihtoehtoa kuin "taistella" sitä jätettä vastaan, minkä on sallittu kasaantua. Ehkä sitten ihmettelette: miksi vastustaisitte sellaisen poistamista, mitä ette tarvitse? Muistakaa, että se mitä tapahtuu fyysisellä tasolla, ilmentyy ensin tunne- ja henkitasolla. Vastustus ei ole peräisin fyysisestä kehosta, vaan tunne- ja henkikehosta. On monia pelkoja, uskomuksia ja ajatuksia, jotka rajoittavat olemustanne, ja kuitenkin monet pelkäävät päästää irti niistä muutospelon vuoksi.
 
On tiettyjä aikoja, jolloin kollektiivi on kokonaisuutena valmis pudistamaan sen, mitä ei enää tarvita. Näihin tapauksiin medianne ja terveydenhuoltonne viittaa epidemioina - eli valtaosalla ihmisistä tietyillä alueilla on samanlaisia sairausoireita. Me näemme tämän tilanteen kuitenkin eri tavalla. Se johtuu siitä, että hyvin monet teistä ovat valmiita poistamaan taas yhden kerroksen, minkä on sallittu olla horroksessa fyysisessä astiassanne. Kollektiivi on kokonaisuutena valmis päästämään irti rajoittavammista uskomuksista. Tämä uusi vuosi on tuonut mukanaan voimakkaita puhdistamisenergioita ja monet teistä kokevat tätä fyysisellä tasolla sekä tunnetasolla. Nyt on tullut pintaan paljon, mistä täytyy päästää irti.
 
Monet teistä kokevat sellaisten tunteiden, ajatusten, uskomusten ja pelon suurta puhdistamista, mitkä eivät enää resonoi sen korkeamman värähtelynne kanssa, mihin olette hiljattain kohonneet. Olette juuri tulleet läpi valtavasta energiapyörteestä, mikä auttoi riisumaan suuren määrän tiheyttä, jonka on aiemmin sallittu pidätellä teitä todellisen voimanne saamisesta. Se mitä tapahtuu tunne- ja henkitasolla, ilmentyy aina myös fyysiselle tasolle. Ja tämä on syy siihen, miksi nämä ns. virukset vaikuttavat niin moniin teistä. Kyse on kollektiivisen puhdistumisen fyysisestä ilmentymisestä. Se ei vaikuta kaikkiin - jotkut pystyvät onnistuneesti poistamaan ja puhdistamaan nämä tunteet ilman haitallisia fyysisiä sivuvaikutuksia. Ja on toisia, jotka ovat yksinkertaisesti valinneet osallistua massapuhdistumiseen tänä aikana.
 
Tietyllä alueella on aina ainakin yksi tai kaksi ihmisistä, jotka ovat sairaana. Miksi tämä virus ei siis leviä tuolloin? Koette vain sen, minkä kanssa resonoitte. Kollektiivina monet resonoivat sen energian puhdistamisen ja poistamisen kanssa, mitä ei enää tarvita. Näitä viruksia on ilmassa koko ajan, miksi ne siis vaikuttavat teihin vain silloin tällöin? Taas kerran, koska koette vain sen, minkä kanssa resonoitte. Ensin ilmennätte henkitasolla, sitten tunnetasolla ja sitten näette sen heijastuvan fyysiselle tasolle.
 
Jotkut kysyisivät: onko sitten hyvä asia kokea jokin sairaus? Te olette ainoa, joka voi määritellä, nähdäänkö jokin hyvänä vai huonona kokemuksena. Tietysti haluamme korostaa, että vaikka sairauden puhdistava vaikutus voi palvella suurta tarkoitusta, teidän ei koskaan tarvitse kokea epämukavaa sairastamista. Kehollanne on kyky puhdistaa myös suuri määrä jätettä koska tahansa, ilman mitään epäsuotuisia sivuvaikutuksia. Vain silloin kun vastustatte tätä jätteen vapauttamista, keho tavallisesti ilmentää sairauden. Mitä enemmän jatkatte virtauksen ja siitä irtipäästämisen vastustamista, mikä ei palvele teitä, sitä pidempään sairaus näyttää kestävän. On niitä, jotka ovat kokeneet 24 tunnin viruksen, kun taas toiset ovat olleet hyvin sairaana useita viikkoja. Taas kerran, te luotte kokemuksen.
 
Vaikka siis näemme suuren hyödyn ja tarkoituksen näissä "viruksissa", teidän ei koskaan tarvitse olla sairaana, jotta kehonne voi poistaa sen tiheyden, minkä olette valmis karistamaan. Haluamme tehdä tämän hyvin selväksi. Kuten aina, te olette todellisuutenne tekijä ja luoja. Halusimme vain kertoa teille oman perspektiivimme, jotta voisitte ymmärtää paremmin tätä laajalle levinnyttä fyysistä ilmentymää ja vähentää pelkoa näiden virusten tarttumisesta.
 
Toivomme, että olemme jollain tapaa palvelleet teitä.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >