Luxonia

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Viestejä Aisha North 13.11.2014 - Lyhyt energiapäivitys

13.11.2014 - Lyhyt energiapäivitys

Print

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
13.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt nopeutuminen on jo kouriintuntuvaa kaikilla tasoilla ja niinpä taas käytämme tämän tilaisuuden muistuttaaksemme teille kaikille, että vaikka tahti tuntuu toisinaan hurjalta, tietäkää, että kuten aina, mitään tai ketään ei jätetä sattuman varaan. Tässä kaikessa on aina takana huolellisesti laadittu suunnitelma, missä valo tekee koko ajan kaiken voitavansa auttaakseen valtaosaa teistä ottamaan täysin vastaan kaikkialle tunkeutuvan viestin siitä rakkaudesta, mitä pumpataan lukemattomien kanavien läpi tällä hetkellä. Vaikka joistakin teistä tuntuu edelleen, että olette jatkuvasti kuin muuttuvien ja kaoottisten energiakenttien peitossa, tietäkää, että ne kaikki tulevat samasta lähteestä ja lähettävät samaa viestiä: "Rakasta itseäsi - se on avain."

Taatusti teissä on edelleen joitain, jotka jatkavat niiden samojen häiritsevien epäusko- ja sekasortoviestien kuuntelemista, mitkä kumpuavat kaikista vanhoista voimattomuus- ja hajoamisajatuksista. Näille vanhojen ja vanhentuneiden viestien kuuntelijoille sanomme pelkästään näin. Päästäkää irti vanhasta. Se ei enää palvele teitä. Se ei ole enää osa identiteettiänne. Se on pelkästään vanha sitkeä ihminen, joka ennen peitti todellisen "sinän". Päästäkää siis irti siitä kerta kaikkiaan ja antakaa valonne säteillä täysin läpi niin, että kukaan ei voi enää epäillä näiden sanojen totuutta: olette kaikki tasaveroisia ja teitä kaikkia rakastetaan tasaveroisesti, ette ole yhtään enempää tai vähempää kuin kukaan sielu, minkä näette ympärillänne. Ettekä ole mitään enempää tai vähempää kuin kaikki ne näkymättömät, jotka seisovat ympärillänne taputtamassa urheille ponnistuksillenne repiä tämä koko maailma pois noista vanhoista ja rajoittavista määritelmistä.

Olette kaikki yhtä kirkkaita kuin kirkkain valo ja vaikka tämä onkin usein toistettu viesti, se täytyy sanoa uudestaan ja uudestaan. Jotkut teistä tarvitsevat edelleen näitä sanoja voidakseen astua noiden sisäisten maailmojen läpi, jotka edelleen tukkivat sisäänpääsynne oman sisäisen rakastavan valonne aarrekokoelmaan, ja niin jatkamme näiden sanojen tarjoilemista tavalla, mikä voi toimia avaimena tuon oven avaamiseen.

Mutta antakaa meidän muistuttaa teille myös, että näiden sanojen rinnalla on jatkuvasti lisääntyvä tulva tälle planeetalle virtaavaa valoa ja tällä valolla on enemmän muurinmurtajavaikutus. Taaskin sanomme, että tietäkää, ettei tämä valo pysähdy raiteillaan mihinkään tai kehenkään, ja näin ollen helpoin tapa pysyä pinnalla kaikessa tässä energiassa on alistua tuolle sisäiselle valolle, joka on jo siellä. Sillä hetkellä kun teette sen, alatte kulkea täydellisesti samaa tahtia tämän tulevan valon kanssa ja yhdessä autatte laittamaan tämän planeetan vieläkin suoremmalle liikeradalle kohti uutta.

Taas kerran, tämä on kollektiiviprosessi, mutta teidän täytyy yksilöinä päättää, miten kauan teillä täytyy kestää, että näette todella tämän valon, ja näin jätämme teidät jälleen pohtimaan näitä sanoja ja kuuntelemaan hyvin sitä viestiä, mitä ne kantavat. Nimittäin näiden viestien sisäinen toimintatapa resonoi täysin tuon sisäisen totuuden kanssa, minkä niin kovasti haluamme teidän löytävän omasta olemuksestanne. Se on siellä teidän kaikkien löydettävänä ja se on odottanut tätä hetkeä vapautuakseen lopultakin.

Antakaa siis sydämenne laulaa tätä uutta rakkaussävelmää. Se ei halua mitään niin paljon kuin kyetä liittymään tähän taivaalliseen kuoroon rikkaalla äänellänne ja koko olemuksellanne. Siis nasta lautaan, kuten sanotaan, ja valmistautukaa hämmästymään sitä voimaa, mikä sillä on värähtelyssään. Se riittää saamaan luomakunnan kaukaisimmatkin kolkat havahtumaan ja kuuntelemaan kunnioittaen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.