Päivän uffo

Ei tästä uffot parane!
HomeViestejäAisha North13.10.2014 - Lyhyt energiapäivitys

13.10.2014 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
13.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Muutokset joita on tehty viime aikoina, tuovat teidät ns. odotetulle tasolle tulevien energiavaihtelujen kanssa ja vaikka jotkut teistä tuntevat edelleen väliaikaisia fyysisiä takaiskuja näiden energiakoodausten tullessa täysilaajuisesti olemukseenne, pian huomaatte ilmestyvänne ulos sumusta. Nimittäin kun tämän ns. jatkuvan rokotuksen suuruus ja vauhti jatkuvasti lisääntyy, myös kykynne yhdistyä siihen lisääntyy lisääntyvällä tahdilla. Nyt tätä loputonta valaistumisvirtaa ei pidätellä ja näin ollen kun otatte jatkuvasti lisää sisään näitä energisoituja hiukkasia kirjaimellisesti jokaisella hengenvedollanne, olette myös jatkuvassa laajentumis- ja häätövirrassa. Toisin sanoen, kun jatkatte kasvamista tämän virran myötä, hengitätte ulos sitä, mistä kehonne on pitänyt kiinni – detritusta käyttääksemme tuttua sanaa aiemmasta olemassaolostanne – ja tätä lähtee jatkuvasti fyysisestä kulkuneuvostanne.
 
Tällä prosessilla on mielenkiintoiset sivuvaikutuksensa, kuten jotkut teistä ehkä voivat todistaa, sillä toisiaan tuntuu siltä, että olette juosseet maratonin tai siirtäneet vuoren nukkuessanne. Ja monin tavoin tätä juuri olette tehneet, koska teette mahtavaa taakkanne keventämistyötä tällä tavalla. Ja kun päivä seuraa yötä ja silmänräpäyksessä näyttää seuraavan uusi yö, tämän prosessin vauhti kiihtyy eksponentiaalisesti ja teitä voidaan melkein verrata tähdenlentoihin sen jätemäärän osalta, mikä välkkyy vanavedessänne. Jos voisitte nähdä tämän meidän perspektiivistämme, näkisitte itsenne säteilevänä valopisteenä, mikä lisää vauhtia, ja samalla välkehtivää tähtisumua kajastaa vanavedessänne, kun erotutte täysin vanhasta olemuksestanne.
 
Taas kerran, tätä prosessia ei ole tehty aiemmin, sillä toisin kuin muut samanlaista oman energiavärähtelykenttänsä nostamisprosessia läpikäyvät, te teette sen uppoutuneena täysin fyysiseen kehoon. Ja näin olette todella kirkkaimpia tähtiä taivaankannella sanan kaikissa merkityksissä ja teidät on myös valittu tähän tehtävään, koska kykenette lentämään korkealla sen tehdessänne. Tämä ei tapahdu sattumalta, vaan jumalaisen suunnitelman mukaan – suunnitelman jonka tekemisessä olette olleet merkittävänä apuna.
 
Taaskin kehotamme tietämään, että kaikki on hyvin ja puhallatte tällä hetkellä kantorakettinne liekkeihin, kiihdyttääksenne vauhtia vielä enemmän, kun tämä viikko antaa teille lisää polttoainetta moottoriinne. Ja teidän täytyy vain sallia tuon vanhan pölykentän mikä seuraa vielä vanavedessänne, irrota lopultakin täysin kentästänne. Vaikka tämä vanhan häätöprosessi on kaunista katsottavaa ja detrituksen tarkkaileminen voi olla lumoavaa, on myös erittäin tärkeää, että te ette anna itsenne langeta houkutukseen, kurkottaa päätänne ja katsella taaksepäin liikaa. Teidän täytyy keskittyä horisonttiin edessä ja mitä enemmän jatkatte taaksepäin katselemista, sitä myrskyisämpää matkastanne tulee.
 
Toisin sanoen, antakaa itsenne lentää pois vanhasta ja keskittykää sisäiseen visioonne siitä, mitä edessä on – ei noihin hohtaviin ja houkutteleviin vilahduksiin menneisyydestänne. Ne vain hidastavat teitä ja muistakaa, että tuleva kipinäkuuro työntää teitä vain paljon kovempaa, jos kasvonne ovat väärään suuntaan. Antakaa siis itsellenne tarvitsemaanne pelivaraa, jotta voitte antaa menneiden olla menneitä, ja kohdistakaa katseenne kartoittamattomalle alueelle, mikä odottaa edessä valmiina, että tulette ottamaan sen takaisin. Se voi nimittäin näyttää vieraalta teille tällä hetkellä, mutta teitä odottava tila on tutumpi teille, mitä voitte kuvitella nyt, sillä alkuperäinen energiapotentiaalimeri kutsuu edessä – paikka minkä tunsitte ennen kuin omat taskunne ja paikka joka hyvin innokkaasti toivottaa teidät takaisin kotiin.
 
Ja näin ollen mitä enemmän annatte itsenne unohtaa sen, mitä vanavedessänne seuraa, sitä pikemmin se pääsee täysin irti vaikutuspiiristänne ja sitä nopeampaa ja kevyempää matkanne eteenpäin ja ylöspäin on. Päästäkää siis irti ja antakaa tulevan valovirran työntää teitä selästä, jotta voitte jälleenyhdistyä tuon aiemman versionne kanssa – puhtaan version, kaiken kattavan version, sen jossa ei ole estoja, rajoituksia ja valheita, sen joka on puhdasta ja yksinkertaista valoa ja potentiaalia – mutta tällä kertaa se on kaikkea tätä ja sitä pidetään tässä tutussa astiassa, mitä kutsutaan kehoksenne. Ja tämä rakkaat ystävät, on tavoite, mihin pyritte, ja se on jokaisen teidän ulottuvilla – ja paljon, paljon lähempänä, kuin ehkä luulette.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >