Päivän uffo

Uffo vaietkoon seurakunnassa!
HomeViestejäAisha North19.12.2014 - Tervetuloa päivänseisauskokoontumiseen lammelle

19.12.2014 - Tervetuloa päivänseisauskokoontumiseen lammelle

TERVETULOA PÄIVÄNSEISAUSKOKOONTUMISEEN LAMMELLE

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
19.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe! Lähestymme vuoden keskeistä kohtaa ja Jatkuvat seuralaiset ovat pyytäneet meitä pitämään erityisen päivänseisauskokoontumisen Lammen ympärillä sunnuntaina 21.12. klo 21.00 Oslon aikaa. Tämän Jatkuvat seuralaiset halusivat kertoa siitä:

"Ja niin pyydämme teitä taas kerran kokoontumaan ja yhdistämään resurssinne tavalla, mihin vain te pystytte, ja tällä kertaa sitä tarvitaan erityissyystä. Tällä kertaa pyydämme teitä kokoontumaan lähestyvän käännekohdan merkiksi. Ja ei, emme viittaa ainoastaan siihen, mikä liittyy planeettanne liikkeeseen auringon ympäri, vaan viittaamme myös paljon, paljon sitä laajempaan tapahtumaan. Tällä kertaa saatte kaikki tilaisuuden osallistua johonkin, mikä ei ole ainoastaan astronominen tapahtuma pari kertaa vuodessa, vaan tällä kertaa on kyse painonne - tai valolle - lisäämisestä jo kallistumassa olevaan vaakaan tavalla, mikä varmistaa prosessin nopeutumisen. Selitetäänpä.

Tiedämme jo, ettei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta, että muutamana viime viikkona on ollut tavallista enemmän energiamuutoksia - ja oikeutetusti niin. Tässä vuodessa ei ole ollut ainoastaan kyse siirtymisestä uudelle tasolle, vaan myös sen varmistamisesta, että olette täysin valmiina sukeltamaan kirjaimellisesti aivan uuteen. Emmekä viittaa ainoastaan päivämäärään 1.1.2015, sillä tämä ei liity sinällään mihinkään erityiseen päivämäärään. Tällä kertaa olette kaikki valmiita uppoutumaan täysin tähän valtavaan täyskäännökseen, mikä saavuttaa huipentumansa hyvin lähitulevaisuudessa, eikä näin ole sattumaa, että kutsumme teitä pitämään tämän ylimääräisen kokoontumisen tähän epätavalliseen aikaan. Nämä ovat tosiaan epätavalliset olosuhteet ja taas kerran, se mihin olette osallistumassa, ylittää kaiken sen, mihin kukaan teistä on ennen osallistunut.

Kyllä, puhumme tutuin sanoin ja fraasein, mutta taas kerran, olette todellisia pioneereja sanan kaikissa merkityksissä. Niinpä jatkaessanne niitä valmisteluja joita tämä ylimääräinen erityiskokoontuminen tuo mukanaan, tietäkää, että teitä kaikkia saatetaan koko matkan ovelle tai paremminkin kynnykselle saakka. Nimittäin jokaisessa askeleessanne on nyt paljon ekstrapainoa ja vaikka päivänne näyttäisivätkin täyttyvän pelkästä joutavuudesta tai tunnette ehkä irronneenne kaikesta, mitä voitaisiin kutsua "energiatoiminnaksi", tietäkää, ettei näin ole.

Tällä kertaa valmistelut alkoivat varhain ja näin olette jo hyvin aktiivinen osallistuja tässä tulevassa Kokoontumisessa riippumatta siitä, päätättekö istua yhdistymään tiettyyn aikaan vai ette. Muistakaa, että tämä on kaikin tavoin monitahoinen tapahtuma, mikä kantaa monien aikajanojen läpi, ja näin ollen se on jo tapahtunut. Niinpä sitä mitä teette nyt, voidaan monin tavoin verrata viimeisen hyväksymisleiman antamiseen sille. Toisin sanoen, älkää pelätkö, että kukaan teistä jää paitsi mistään riippumatta siitä, päätättekö ottaa "aktiivisen roolin" tässä vai ette, sillä korkeampi itsenne on jo valinnut ilmentämänne roolin. Tietäkää myös, että mikä tahansa se onkin, se on taas kerran rooli, mikä on hyvin merkittävä riippumatta siitä, miten pieniltä tai valtavilta näiden tapahtumien jäljet vaikuttavat. Olette kaikki korvaamattomia rattaita tässä valtavassa ja monimutkaisessa rakennelmassa, mikä on jo irrottanut tämän koko planeetan pelko- ja epätoivoankkureista, ja sitä vauhtia eteenpäin minkä olette antaneet aiemmilla teoillanne kollektiiville, nopeutetaan taas kerran eksponentiaalisesti.

Tässä kaikessa on tietysti kyse energiasta ja aivan kuten auringon säteillessä linssin läpi, polttopiste lisää valon voimaa valtavasti, tämä on teidän roolinne. Nimittäin toimitte keskipisteenä, mikä voimistaa tulevan valon vaikutusta siinä määrin, että sen voimakkuudesta tulee melkein sokaiseva. Tämä voi kuulostaa negatiiviselta piirteeltä, muttei ole sitä. Se vastaa enemmän leijuvaa valopilaria, mikä polttaa kaikki viipyilevät jäljet "vanhan tiheyden pistoksista", jos saamme käyttää tällaisia sanoja. Ei vain teissä, vaan myös riittävässä määrässä sieluasukkaita, jotta taas kerran varmistatte kriittisen massan saavuttamisen.

Niinpä pyydämme teitä kaikkia ottamaan vähän aikaa itseksenne ennen tätä tulevaa tapahtumaa, jotta teillä on tilaisuus kuunnella tuota sisäistä keskustelua, mitä jo tapahtuu. Otatte kiireisenä jo vastaan tämän massaenergialiikkeen "edelläkävijöitä" ja näin ollen myös ulkoiset häiriötekijät lisääntyvät vastaavasti, kuten tavallista. Jokaisella teolla on seuraamuksensa, kuten sanotaan. Niin tälläkin kertaa, kuten runsaskätisesti havainnollistetaan niille, joilla on tarve katsoa ulkopuolista maailmaa. Toisin sanoen, tuleva valo on jo kiireisenä töissä ja nappuloita painellaan vasemmalla, oikealla ja keskellä kaikissa niissä, jotka edelleen vastustavat tilaisuutta astua täysin valoon. Muistakaa vain, että kaikki ulkoinen melu on taas kerran vain merkki jo tapahtuvasta aktivoinnista, joten varmistakaa, ettei mikään näistä yrityksistä ulkoiseen interventioon pakota teitä pysähtymään. Pitäkää erityishuolta siitä, että astutte pois melskeestä, sillä tähän aikaan vuodesta on alttiutta saavuttaa kiehumispiste lähestyvän joulun vuoksi.

Roolinne valaistuneena olentona viedään taas kerran tasolle, mikä saa teidät kaikki jollain tavalla huomaamaan lisääntyneen intensiivisyyden, mutta samaan aikaan se tuo mukanaan myös sellaista iloa, mikä ylittää kaiken, mitä ehkä liitätte edes tähän aikaan vuodesta. Tänä vuonna joulu tulee varhain, mutta se tulee tavalla, mikä liittyy enemmän sen esoteeriseen vaikutukseen - ei siihen, kaupallisuuteen minkä se on saanut vuosien saatossa. Toisin sanoen, tämä tuleva jakso tarkoittaa valaistumista tavalla, mitä ei ole nähty aiemmin - ainakaan massa-asteikolla.

Nyt saatte oma osanne niistä enemmän kuin avokätisistä valolahjoista, joita annetaan kaikille - ja kiitos teidän, nämä lahjat toimitetaan myös niin, että niiden vaikutukset moninkertaistuvat heijastevaikutuksena, mitä voidaan verrata vain mitä upeimpaan rakkaustsunamiin. Olette enemmän kuin suurenmoisia ja tekemänne työ on todella korvaamatonta - ei ainoastaan tämän planeetan asukkaille, vaan koko luomakunnalle. Tietäkää siis, että juhla-aika on lähestymässä ja tämä tapahtuu niin huippuvauhtia, että on monia riemuitsevia kuoroja, jotka puhkeavat ilontäyteiseen kiittämiseen hyvin lähitulevaisuudessa, ja teidän panoksenne kaikessa tässä saa kirjaimellisesti tuhannet henget nousemaan vielä korkeammalle."

Kiitos teille kaikille "painonne lisäämisestä" tähän erityistapahtumaan. Yhdessä olemme jo saaneet paljon muutosta tapahtumaan, mutta nyt autamme tuota muutosta menemään vielä syvemmälle vielä nopeammin. Odotan innolla teidän kaikkien näkemistä siellä!

Rakkaudella, valolla ja kiitollisuudella, Aisha <3 <3

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >