HomeViestejäAisha North11.10.2014 - Lyhyt energiapäivitys

11.10.2014 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
11.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun nopeutuminen jatkuu, jossain kohtaa alatte kaikki menettää jalkojenne tasapainon ja tarkoitamme sitä parhaassa mielessä. Nimittäin viittaamme vanhaan tapaanne säilyttää fokus ja tasapaino pyrkimällä pitämään vanhat koordinaatit balanssissa ja nyt teidät kaikki täytyy irrottaa tuolta vanhalta perustalta tavalla tai toisella, jotta pystytte saamaan loppuun sen kehityskaaren, minkä aloititte aiemmin. Nimittäin se mikä alkoi, alkoi sillä oletuksella, että kun jatkatte kehittymistä, perustanne seuraisi teitä jonkin aikaa, mutta sitten vanhasta täytyi luopua, jotta pystytte astumaan vapaasti projisoidulle polulle, mikä on edessänne. Ja nyt seisotte risteyksessä, missä hyvin monet asiat tuntuvat murenevan ympärillänne, ja vaikka tämä saattaa joistakin kuulostaa pahaenteiseltä ja liian dramaattiselta, luulemme teidän kaikkien huomaavan, että tämä valtava muutos ei ehkä ole niin katastrofaalinen, kuin ehkä kuvittelette.

Nimittäin viittamme energeettiseen ankkuripaikkaanne - siihen mikä on ollut teille suureksi hyödyksi, kun kiireisenä järjestelitte uudelleen ns. pinnallisempia rakenteita. Ja näin se ei ole ainoastaan mahdollistanut teille tämän syvällisen ja transformatiivisen muutosprosessin aloittamista, vaan antanut myös tukea, mitä tarvitsitte pysyäksenne kurssissa. Mutta nyt on tullut aika irrota tuosta vanhasta ankkuripaikasta ja nostaa purjeet uutta laituripaikkaa kohti - paikkaa mikä palvelee tarpeitanne ja mikä ei auta teitä viimeistelemään ainoastaan henkilökohtaista transformaatioprosessianne, vaan koko planeettanne prosessin. Ja tietäkää näin, että mitä tahansa tapahtuukin edessä olevana aikana ja riippumatta siitä, miten paljon epävakautta, levottomuutta ja toisinaan myös mullistusta saatatte tuntea ympäristössänne, tietäkää, että se kaikki on pelkästään merkkejä siitä, että vedätte ankkurinne ylös ja tuuli täyttää purjeenne laittaen teidät vakaaseen kurssiin kohti huomista.

Tiedämme, että sanavalintamme saattaa näyttää melko korukieleltä ja kenties myös typerältä joillekin, mutta luulemme myös, että jokainen teistä saa myös tämän viestin ytimen riippumatta tavastamme esittää se. Tiedätte kaikki olemuksenne ytimessä, että olette nyt lähteneet matkallanne täysin uudelle taipaleelle, mikä mahdollistaa teille vauhdin, joka ei ole tähän saakka ollut mahdollinen. Nimittäin ankkurit jotka nostatte, tulevat helposti ylös maasta, mitä ne ovat pitäneet vakaassa otteessaan aioneita, sillä olette valmistautuneet parhaalla tavalla tämän valtavan hankkeen uutta vaihetta varten ja varmistaneet, ettei mikään jumita etenemistä eikä pidättele teitä, kun valmistaudutte irrottautumaan ja aloittamaan matkanne eteenpäin.

Ja muistakaa, ettemme välttämättä puhu uudelleensijoittumisesta maantieteellisesti, sillä tässä ei ole kyse lähtemisestä muille maille ja kaikkien ja kaiken jättämisestä taakse, mitä tunnette. Ei, vaan tämä on pelkästään energiamatka, mikä saa teidät kiitämään vanhoista rajoista laajaan mahdollisuuksien avomereen, mikä odottaa teitä kaikkia ja missä voitte lopultakin kirmata vapaasti viihtyisillä vesillä. Ja huomaatte kiihdyttävänne eteenpäin niiden ystävällisten ja voimakkaiden tuulien avustuksella, jotka täyttävät levitetyt purjeenne ja "sykkivät" teitä aina vain lähemmäs tuota uutta ja viihtyisää ankkuripaikkaa - paikkaa minkä olette itse hyvin huolellisesti valinneet sijaintinsa ja runsaiden resurssiensa vuoksi ja mikä on valmis täyttämään jokaisen tarpeenne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >