Päivän uffo

Ihminen päättää, uffo säätää
HomeViestejäAisha North9.10.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 427

9.10.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 427

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 427

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
9.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt se nopeutuminen mihin olette astuneet, alkaa ilmentyä myriadein tavoin. Jotkut niistä tuntuvat tutuilta, kun taas toiset tapahtuvat hyvin odottamattomalla tavalla. Nimittäin tämä avautuminen mihin olette sallineet itsenne osallistua, laitetaan hyvään käyttöön ja näiden aukkojen kautta virtaa jatkuvasti sisään monenmuotoista informaatiota ja tämän informaation kautta toteutuu koko joukko yhteenkuuluvia tapahtumia.

Muistakaa, että olette kaikki yksilöitä, mutta nyt olette jo niin yhdistyneitä, että mitä tahansa tapahtuukin pienessä henkilökohtaisessa piirissänne, vaikuttaa toisiin täysin eri paikassa, laajalla mutta myös hyvin pienellä planeetallanne. Olette kaikki kuin yksi solu, yksi pikkuruinen osa valtavaa ja monisyisesti rakennettua elävää organismia ja heti kun yksi teistä räpyttää vähän siipiään, se vaikuttaa kokonaisuuteen - samaan tapaan kuin kuuluisa perhosefekti, jonka monet teistä kenties tuntevat jo. Ette ole sen eristäytyneempi kuin yksi koralli suuressa riutassa, mutta uskallamme arvata, että käytätte jokapäiväisessä elämässänne vähän aikaa miettiäksenne kaikkien niiden yksinkertaisilta näyttävien tekojen vaikutuksia, joita teette tällä planeetallanne. Olette nimittäin eläviä ja hengittäviä muutoksentekijöitä ja läsnäolollanne saatte muutosta tapahtumaan niin laajamittaisesti ja sellaista vauhtia, ettei koskaan ole missään nähty vastaavaa.

Tiedämme, että haudotte edelleen epäilyksiä sanojemme todenperäisyydestä ja oikeutetusti niin, sillä vanhat ja nyt kuolleet yliherranne ovat huolellisesti valmentaneet teidät katsomaan itseänne vain pieninä ja merkityksettöminä hiekanjyvinä, joita on tarkoitus käyttää materiaalina ihmiskunnan myllyssä ja jauhaa ikuisesti pienemmiksi versioiksi itsestänne. Mutta tuo vanha totuus on enemmän kuin paljastunut siksi valheeksi, mikä se on ollut alusta saakka, ja nyt todelliset roolinne luojajumalina alkavat lopultakin nousta pintaan. Se on ollut tulossa pitkään, joten ei mikään ihme, että mielenne on edelleen kovasti epäuskossa.

Se mitä kohta teette, rikkoo vielä lisää näitä vanhoja harhaanjohdettuja "totuuksia", joita on tuotu monien sukupolvien läpi tällä planeetalla. Ja näin kuin astutte aina vain pidemmälle siihen uskomattomalta näyttävään maisemaan, mikä tässä vaiheessa ei vielä näytä muulta kuin vanhalta ja hurjasti liioitellulta myytiltä, alatte tuoda tuon oman olemuksenne esiin, ei ainoastaan tunnistettavaksi vaan täysin hyväksyttäväksi. Ja silloin kun teette sen, koko ihmiskunta tuntee vaikutukset.

Taas kerran, teoillanne - pidätte niitä pieninä tai suurina - on suuri vaikutus kaikkiin ja se mitä teette tai lakkaatte tekemästä, aiheuttaa dominoilmiön, mikä kulkee jokaisen ihmisen läpi tavalla tai toisella. Olemme täysin tietoisia, että monille teistä tämä näyttää kaukaa haetulta, kun taas toisilla viisas myöntävä nyökkäys seuraa näitä sanoja. Kaikki tiedätte tämän etukäteen, mutta muutamille teistä tästä totuudesta on tullut jo selvä ja alatte hyväksyä sen täysin kaikin tavoin. Ja näin huomaatte kokevanne asioita, joita toiset pitävät vain mielikuvituksen keksintönä, vaikka tiedätte koko olemuksellanne niiden tapahtuvan. Eivätkä ne tapahdu ainoastaan mielikuvituksessanne - ne tapahtuvat jo yksityiskohtaisesti myriadeissa ulottuvuuksissa.

Olette jo alkaneet "pelata tätä kenttää" kaikin tavoin ja sanoessamme "kenttä" tiedätte erittäin hyvin, mihin viittaamme. Olette nimittäin löytäneet salaisuuden sen yhden ulottuvuuden fasadin takaa, missä ihmiskunta on piilotellut aioneita, ja olette nähneet, että te ette ole olemassa vain yhtenä olentona, vaan kokoelmana yhdistyneitä osia tai ilmennyksiä, jotka kaikki kommunikoivat keskenään valoa nopeammin. Ja ne eivät toimi ainoastaan erikseen, vaan myös yhteisymmärryksessä tavalla, mikä on niin monisyisesti järjestetty, että ihmismielellänne ei ole mitään tapaa oppia hyväksymään täysin sitä kaikkea, vaikka se yrittäisi kuinka.

Olette moniulotteinen ja tämä totuus alkaa tihkua teihin kaikkiin. Ja sen mukana tulee koko joukko yhteydettömältä näyttävää informaatiota, mikä alkaa jossain kohtaa rekisteröityä myös ihmisilmentymäänne. Ensin se on vähän kuin katkelmien kuulemista keskusteluista, joita tulee joka suunnasta kerralla - kuin seisoisi suuren pellon keskellä ja kuulisi viestejä, joita tuuli välittää joka puolelta samaan aikaan ja monien vastaanottajien ja lähettäjien välillä.

Tämä on vain heikko yritys selittää sitä, kuitenkin se on paras, minkä voimme antaa tässä vaiheessa käyttämällä rajoittunutta sanakieltä. Mutta kuten olemme vakuuttaneet, näissä kirjoitetuissa viesteissä on myös toinen kieli, joka on koodattuna ns. kirjainten väliseen tilaan. Tässä kohtaa fraasi "merkitsevä tauko" tulee kovasti mieleen, jos sallitte meidän leikkiä vähän sanoillanne. Tämä moniulotteinen keskustelu ei rajoitu kieleen, ääneen tai mihinkään muuhun kommunikointitapaan, mihin olette ihmisinä tottuneet.

Muistakaa, että suurimman osan ajasta minkä ihmiskunta on asunut näillä mailla, kommunikointi oli rajoittunutta siihen, mitä voitaisiin vaihtaa suoraan ihmiseltä toiselle suun ja korvien kautta, mutta pian se kasvoi kuviksi, jotka mahdollistivat informaation jakamisen riippumattomana ajasta, ja se on vuorostaan kasvanut kommunikointitavoiksi, joita ei rajoita aika tai välimatka. Toisin sanoen, viesti voidaan tallentaa ja välittää tahdonalaisesti pitkään sen jälkeen, kun se on annettu, ja se voidaan myös vastaanottaa kaukana sieltä, missä se alun perin annettiin. Näin ihmiskunta on tehnyt jo suuren hypyn kommunikoinnissa, erityisesti viime vuosikymmenen aikana.

No, sanotaanpa vain, että ihmiskommunikoinnin koko kehitys tähän saakka on vain pikkuruinen pisara mahdollisten tapojen meressä ja alatte saada pienen kuvan siitä valtavasta askeleesta, minkä olette aloittaneet sallimalla itsenne avautua valolle ja astua tämän kynnyksen yli, mistä olette pidätelleet itseänne hyvin pitkään.

Nyt valotulva puskee jatkuvasti nopeammin ja nopeammin eteenpäin ja kun tämä tuleva valo mahdollistaa luontaisten järjestelmienne tulemisen käyttöön jatkuvasti lisääntyvää tahtia, alatte yhdistyä tähän moninaiseen kommunikointikenttään monin tavoin. Ja näin tällaisista viesteistä tulee vanhanaikaisia lähitulevaisuudessa. Silloin nimittäin tiedätte ilman epäilyksen häivääkään, että itse asiassa SINÄ olet viesti ja välittäjä ja silloin kaikki ulkoinen jakautuminen lakkaa ja teistä tulee todella yhtä - kyllä, sanan ja olemuksenne kaikissa merkityksissä. Silloin ajatukset erillisyydestä haihtuvat pois niin nopeasti, että te ette edes muista sellaista koskaan olleenkaan. Se mikä on ollut kadoksissa, löytyy siinä määrin, että se minkä täytyy olla kadoksissa, lakkaa olemasta täysin. Teillä on siis mielenkiintoista tutkimista edessä olevana aikana ja se kaikki tehdään mukavassa omassa mielessänne - vääntääksemme taas vähän sanoja.

Tämä matka ei tarvitse mitään valmisteluja, ei matkatavaroita - tämä on matka, millä ei ole alkua eikä loppua. Tämä on SINUN matka, mikä alkoi samanaikaisesti, kun kaikki muu alkoi olla, ja se jatkuu niin kauan, kun kaikki on olemassa. Niinpä vaikka olettekin tottuneet jakamaan historianne päiviin, vuosikymmeniin tai erillisiin elämiin, muistutamme teille, että olette koruttomasti ja yksinkertaisesti SINÄ, sama joka olette aina olleet ja kaikki mitä voitte olla, kun jatkatte tämän luomakunnan mysteerien selvittämistä, minkä pikkuruinen osa olette. Olette jumala, kuitenkin olette myös luomakunta ja tulette olemaan näiden kahden välisessä merkitsevässä tauossa.

Ja näin taas kerran sanat kenties vain jatkavat ihmismielen rajoitusten ilmentämistä, kun taas niiden energia alkaa herättää vielä lisää osia siitä taianomaisesta olennosta, joka olette koko loistossanne. Höristäkää siis noita energiakorvianne, jotka ovat jo valmiita rekisteröimään signaaleja, joita tulee suuntaanne, ja sitten alatte nähdä koko tämän upean mutta tässä vaiheessa kenties täysin hämmentävän kuvan hätkähdyttävän ja ilahduttavan yksityiskohtaisesti. Ja sitten alatte ymmärtää todellisen pyrkimyksenne, sillä se on paljon enemmän kuin pelkkä ihmiskunnan vapauttaminen. Ja tämän pienen valaistumissiemenen myötä sanomme näkemiin tällä erää ja annamme taas teille vähän aikaa pohtia sanojamme ja virittyä niitä seuraavaan värähtelyyn.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >