Päivän uffo

Uffo on kuollut, kauan eläköön Uffo!
HomeViestejäAisha North7.10.2014 - Lyhyt energiapäivitys

7.10.2014 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
7.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään astutte taas kerran yhteen vaiheeseen, mikä nopeuttaa vielä lisää tätä prosessia, ja sen myötä se mitä olette saaneet aikaan ns. viime istunnon avulla - tai kuukausittaisen tapaamisenne avulla, ollaksemme täsmällisempiä - olette jo täysin asemissa vastaanottamaan ne siunaukset, joita teille tulee tiettyjen taivaallisten tapahtumien myötä, joista jotkut teistä ovat jo ehkä tietoisia. (Kuunpimennys 8.10. ja osittainen auringonpimennys 23.10.) Selitetäänpä.

Kuten kerroimme teille etukäteen, tämä yhteenliittyminen mihin osallistuitte vain kaksi päivää sitten, oli tärkeä tapahtuma - tapahtuma mikä salli teidän avautua hyvin kirjaimellisesti täysin uusille energiavoimille. Nimittäin tämä oli kaikin puolin taas hyvin henkilökohtainen prosessi ja vaikka se tehtiin yhdessä monien muiden yksilöiden kanssa, se oli yksityinen tilaisuutenne säteillä valoanne hyvin uudella tavalla. Ja niin te säteilitte ja tästä emme voi kiittää teitä riittävästi, sillä kuten olemme kertoneet teille uudestaan ja uudestaan, te teette tämän - tätä ei tehdä teille tai puolestanne. Ja näin me muut voimme vain auttaa teitä kaikin tavoin matkallanne.

Niinpä kun sallitte itsenne ottaa askeleen eteenpäin ja sanoitte "KYLLÄ" koko olemuksellanne, hyvin paljon laitettiin liikkeelle tuolla ihmiskunnalle pieneltä näyttävällä askeleella, ja tämän pienen askeleen seuraamukset ovat vielä jättiläismäisempiä kuin silloin, kun nuo kuuluisat sanat sanottiin ensimmäistä kertaa yhden kanssaihmisenne laittaessa jalan tutkimattoman alueen, oman kuunne, pinnalle.

Se mihin olette kohta ryhtymässä, on vielä suurenmoisempaa kuin se, mitä muutama yksilö teki lähtiessään pelottavalle matkalle ystävälliseen naapuriinne taivalla, kuuhun. Ja kun sanomme näin, tämä taivaankappale esittää myös merkittävää roolia tulevissa tapahtumissa. Uskomme teidän ymmärtävän, mihin viittaamme. Huomenna on ensimmäinen kahdesta keskenään yhteydessä olevasta tapahtumasta. Kumpaankin niistä liittyy taivaankappaleita lähistöllänne ja kumpikin sisältää merkittäviä muutoksia ilmakehässänne.

Eikä taaskaan ei ole sattumaa, että kollektiivitapahtumanne ajankohta edeltäisi näitä kahta tapahtumaa. Se palveli täydellisenä tilaisuutena, mikä mahdollisti teille kaikille virittymisen siihen, mitä alkaa tulla muutaman tunnin kuluttua. Alatte nimittäin saada hyvin mielenkiintoisia latauksia ja niitä voimistaa kuun pimentyminen, kun se kulkee maapallonne varjon läpi niin, että tiettyjä koodeja voidaan välittää tässä tavanomaisen vuorovaikutuksen tauossa maailmanne ja naapurinne välillä. Ja näin alkaa yksi valtava avautuminen - avautuminen mikä on merkki täysin uudesta joukosta energiayhtymiä, jotka vuorostaan palvelevat tarpeitanne kaikenlaisilla tavoilla.

Tiedämme kuulostavan siltä, että toistamme pelkästään vanhoja viestejä, mutta tätä taas kerran tapahtuu tulevalla kahden viikon korostuneella toimintajaksolla - taivaallanne ja ennen kaikkea fyysisessä kulkuneuvossanne. Katsokaa sitä monin tavoin uutena alkuna, sillä teidän on mahdollista saada fyysiseen kehoon osa tietoisuudestanne, mitä ei ole ennen ollut täällä. Ja tämä osanne mahdollistaa fyysisen kehon toimimisen hyvin tehokkaasti ja taitavasti, mutta se edesauttaa myös omaa yhteyttänne koko luomakuntaan.

Niinpä taas kerran kiitämme teitä kaikesta, mitä teette ja mitä olette, sillä nyt olette todella paljon enemmän kuin vasta muutama päivä sitten. Olette alkaneet saada itsenne valmiiksi niin, että tämän prosessin loppuosa kehittyy poimunopeudella - tuttua termiä käyttääksemme. Rentoutukaa, nauttikaa menosta ja tietäkää, että riippumatta siitä, miten myrskyisältä näyttää toisinaan, teillä on nyt hyvin kokenut miehistö kannella ja se tekee kaiken voitavansa varmistaakseen turvallisen, tasaisen ja nautittavan kyydin kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >