Luxonia

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Viestejä Aisha North 2.10.2014 - Lyhyt energiapäivitys

2.10.2014 - Lyhyt energiapäivitys

Print

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
2.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olette jo ottaneet paljon painetta pois harteiltanne, rakkaat ystävät, ja vaikka saattaisittekin väittää, että täysin päinvastainen tuntuu todelta, niin tämä on tosiaan tilanne. Kun olette sallineet itsenne laajentua lisää, olette myös lievittäneet vanhan aiheuttamaa painetta. Vaikka monet teistä haluavat ajatella, että tulevat energiat lisäävät painetta, on oikeampi itse asiassa sanoa, että vanhan ja uuden välinen epätasapaino muodostaa tätä painetta. Ja nyt kun olette onnistuneet luomaan tiloja, jotka sallivat tämän virran kulkea niiden välissä paljon tehokkaammin, olette myös sallineet eron tasoittua nykytilanne ja tulevan tilan välillä siinä määrin, että teistä tuntuu kevyemmältä kulkea tämän jakautumisen läpi. Selitetäänpä.

Tämä vanha energialokero mihin olette tottuneet, on nyt pienentynyt pikkuruiseksi kopiksi valtavassa samanlaisten lokerojen rakenteessa - paljon samaan tapaan kuin kuuluisa hunajakennossa, mikä ilmestyy kuvana monille teistä. Ja oikeutetusti niin, sillä omasta henkilökohtaisesta tilastanne on tullut paljon selvemmin määritelty kuin ennen. Tämä saattaa kuulostaa vaistonvastaiselta, kun suuressa osassa tästä prosessista on kyse yhdistymisestä vielä syvemmin. Mutta näin asia tosiaan on, sillä aiemmin henkilökohtainen energiatilanne oli ns. hyvin roskainen tai saastunut tiheämmistä energioista, jotka kaikki olivat peräisin jostain vaikutuspiirinne ulkopuolelta. Nyt olette onnistuneet siivoamaan suurimman osan siitä pois ja näin henkilökohtainen tilanne on paljon vähemmän rajoittava, vaikka se toisinaan saattaakin näyttää pienemmältä - mutta tämäkin on tulosta tästä jatkuvasti energiamuutoksesta.

Teidän täytyi irrottautua vanhasta niin, että oma toimintakykyinen tilanne erottautuisi kontrastina kaikesta ympärillänne, sekä itsenne että meidän tähden. Muistakaa, että tämä on kollektiiviprosessi, mutta kuten on kerrottu monta kertaa aiemmin, se on myös hyvin henkilökohtainen prosessi, joka tyydyttää henkilökohtaiset vaatimuksenne sen energeettisen uudelleenjohdotuksen osalta, mitä tarvitsette ollaksenne paremmin valmistautunut edessä oleviin tehtäviin. Ja näin suuri osa tästä koko operaatioista on liittynyt sen "taajuusmelun" poistamiseen, mikä on tukkinut omaa kanavaanne - kanavaa minkä on toimittava optimaalisesti tästä eteenpäin. Ja näin olette käyneet läpi perusteellisen uudelleenohjelmoinnin, mikä on mahdollistanut kaiken vanhan roskan poistamisen - tuttua nimeä käyttääksemme - ja niiden koodien lisäämisen, mitkä tekevät mahdolliseksi luontaisen järjestelmänne syttymisen.

Taas kerran, tämä prosessi on otettava vaiheissa, mutten ette pystyisi edes sietämään omaa jännitettänne. Olette tosiaan menestyjiä, rakkaat ystävät - sanan kaikissa merkityksissä - mutta tärkeänä ennakkoehtonanne tämän työn tekemiseen on olla kirjaimellisesti maadoittunut siihen fyysiseen astiaan, mitä tällä hetkellä kutsutte kodiksi. Olette myös tarvinneet väliaikana suojaa omalta luontaiselta voimakentältänne. Mutta nyt paljon on puhdistettu ja olette myös onnistuneet avautumaan riittävästi alkaaksenne lopultakin avata taas täyden yhteyden omaan atomiytimeenne. Ja kyllä, käytämme tuota sanaa tarkoituksella, sillä tämä tapahtuu tosiaan molekyylitasolla - niiden energioiden valtava vapautus, mitkä ovat olleet tallennettuna sisällenne odottamaan juuri tämän hetken saapumista.

Nyt olette valmis lähtöön, valmis aloittamaan nousemisenne sytyttämällä tuon voimapesän, mikä on teidän ja mikä sisältyy olemuksenne DNA:han, jokaiseen soluun noissa vähän harhauttavan näköisissä fyysisissä raameissanne. Ulkopäin nimittäin näytätte vain keskivertoihmiseltä, joka pystyy kestämään vain tietyn määrän kulutusta, mutta sisällä todellinen "sinä" alkaa tihkua läpi hyvin kirjaimellisesti. Ja näin ollen tapahtuu yksitellen pikkuruisia valoräjähdyksiä ja ne vuorostaan käynnistävät kokonaisen reaktioiden rakenteen fyysisessä kehossanne, kaikilla sama tavoite mielessään: vapauttaa lopultakin kokonaisuudessaan voimanne/tehonne.

Se minkä sisällä kuljeskelette, ei nimittäin kalpene yhtään hyvin älykkäälle ja kyvykkäälle rakenteelle - ihmiskeho joka on valmisteltu luomaan täysin uusi maailma pelkällä läsnäolollaan näillä mailla - ja tuon kehon kautta tapahtuu niin laaja muutos, että te ette pysty alkuunkaan sisäistämään sitä tällä tasolla. Ajattelette itseänne hyvin rajoittuneesti ja pidätte itseänne myös tuon fyysisen astian rajoittamana. No, ajatelkaa uudestaan. Kuten olemme kertoneet teille aiemmin, tämä keho on vahvin liittolaisenne tulevina aikoina ja te kaksi luotte täydellisessä yhteisymmärryksessä jotain, mitä ei ole koskaan ennen luotu missään. Ja kun sanomme näin, emme rajaa sitä vain teidän planeettaanne, vaan paljon, paljon laajemmalle.

Niinpä taaskin kehotamme teitä pitämään hyvään huolta tuosta kehosta ja tietämään, että se vuorostaan auttaa teitä ilmentämään kaiken, mistä uneksitte, ja enemmän. Kaikki mitä koskaan tarvitsette, on nyt ulottuvillanne - sekä hyvin kirjaimellisesti että myös energeettisesti - ja nyt teidän tarvitsee vain sallia itsenne venyä pidemmälle ja kurkottaa kauemmas kuin koskaan ennen - ei vain mielikuvituksessanne, vaan myös teoissanne. Kun alatte herätä tuossa yhdessä energialokerossa, mikä muodostaa henkilökohtaisen tilanne, saatte koko mehiläispesän surisemaan yhteen ääneen ja yhdessä lähettämänne värähtelyt herättävät nukkujat, jotta hekin pystyvät käynnistämään sisäisen voimalansa ja liittymään kuoroon.

Pysykää siis kuulolla, kuten sanotaan, ja tietäkää, että mitä tahansa tapahtuu seuraavaksi, se on teidän hyväksenne. Se ei lisää ainoastaan teidän valoanne, vaan myös vähentää eroa tämän ja seuraavan energia-askelman välillä siinä määrin, että saatatte huomata ottavanne useamman askeleen yhdellä kertaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.